Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Κρος... υπέροχο γαμήσι!

Πάω για γυμνισμό σε γνωστή παραλία στην Λεμεσό. Κατά καιρούς πέτυχα gay που δε γουστάρω, μου αρέσει το θηλυκό και το πουτανιάρικο. Πέτυχα μια φορά ένα ζευγάρι ηλικιωμένους Άγγλους που του γάμησα την γυναίκα. Συνήθως κάνω γυμνισμό πιο απόμερα από τους υπόλοιπους και κάποτε πάω με κάποιο φίλο γυμνιστή για παρέα.

Χθες, τέλη Σεπτεμβρίου, με τη θερμοκρασία να έχει πέσει αρκετά αποφάσισα να κάνω το τελευταίο μου μπάνιο. Πήγα λοιπόν στην παραλία, για όσους ξέρουν στον κόλπο της Αυδήμου. Είδα ότι δεν είχε κανένα και άρχισα να πηγαίνω προς το βράχο μου. Ξαφνικά βλέπω γυμνό, γυρισμένο μπρούμυτα, ένα υπέροχο βελούδινο κορμί. ΄Θμορφο κωλαράκι, καύλωσα! Πλησίασα και τότε ακούω μια φωνή χωρίς να γυρίσει:

- Άλειψε μου λίγο λάδι στην πλάτη σε παρακαλώ...

Τα έχασα... ήταν gay ή κοπέλα; Δεν κατάλαβα, είχε και μακριά μαλλιά... όμως η απόφαση πάρθηκε από τον πύθωνα κάτω. Σήμερα θα γαμήσω κωλαράκι. Έβγαλα τα ρούχα μου και άρχισα να βάζω λάδι. Σε κάποια φάση κάθισα με τα πόδια ανοικτά πάνω του και η πούτσα μου άγγιξε τα κωλομάγουλα του. Έβγαλε μια κραυγή:

- Αχ... τι είναι αυτό;

- Το θες στον κώλο;

- Πολύ...

και χωρίς να χάσει χρόνο, σήκωσε λίγο πάνω τον κώλο και με μια κίνηση βρέθηκα μέσα. Άρχισα σφυροκόπημα, ανοικτή τρύπα υπέροχο. Δεν άργησα πολύ, έχυσα μέσα.

Τον έβγαλα και γύρισε. Ήταν ένα υπέροχο γλυκό αγόρι, θηλυκότατο. Πήρε την πούτσα στο στόμα την καθάρισε, Καθίσαμε, μιλήσαμε, μου είπε ότι νιώθει γυναίκα, ότι θέλει πούτσα σαν την δική μου να γαμιέται και ότι ψάχνει κάτι σταθερό. Μετά μου είπε ότι φοβήθηκε που το έκανε ακάποτα αλλά του αρέσει. Του είπα ότι το κάνω συχνά ακάποτα, αλλά κάνω συχνά εξετάσεις.

Μου ζήτησε να τη γαμήσω ξανά. Της είπα ότι έχω πολύ βρώμικο μυαλό και γι' αυτό δε μπορώ να μείνω μόνο με αυτό, με ρωτάει:

- Τι θέλεις να μου κάνεις;

- Ξύλο... θέλω να σου δώσω ξύλο, να σε βρίσω και να σε ουρήσω.

- Μ... ξύλο εκτός από το πρόσωπο...

Δεν ήθελα και πολλά... την έβαλα στα 4, έδωσα πολύ ξύλο στην πλάτη και στον κώλο και αναστέναζε, Της έδωσα πούτσο, έχυσα, την ούρησα και την άφησα εκεί μόνη της. Έφυγα και ούτε τηλέφωνο της έδωσα ούτε τίποτα,

Το μετάνιωσα γιατί θα ήθελα ξανά να την ξαναπάρω, Ήταν τέλεια, Σήμερα θα ξανά πάω ελπίζοντας να τη βρω ξανά. Τελικά και τα "θηλυκά " γαμιούνται υπέροχα!


Copyright Ref Number: 16151060322S019Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.