Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σας είμαι ο Άγγελος 20 ετών και η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη όταν ήμουν 17.

Εγώ από τα 15 μου ζούσα με τον πατέρα μου καθώς έχουν χωρίσει με την μητέρα μου που είναι Αγγλίδα και γύρισε πίσω στην Αγγλία μετά το διαζύγιο. Από εκείνη την ηλικία λοιπόν είχαν αρχίσει οι αναζητήσεις μου καθώς καταλάβαινα ότι δεν με ελκύουν τα κορίτσια, όμως στη θέα ενός άντρα, κατά κύριο λόγο μεγαλύτερου σε ηλικία, αισθανόμουν μια περίεργη έλξη. Αυτό το καταλάβαιναν και τα αγόρια που συναναστρεφόμουν καθώς και η εμφάνιση μου πρόδιδε ότι δεν είμαι πολύ αρρενωπός.

Γενικά είμαι κατάξανθος με πράσινα μάτια και πολύ αδύνατος και δεν έχω καθόλου τριχοφυΐα στο σώμα μου, πόσο μάλλον τότε που ήμουν και τόσο μικρός. Έτσι λοιπόν μέσα σε αυτή την έλξη που ένιωθα για τα αρσενικά, έπιανα πολλές φορές τον εαυτό μου να ερεθίζεται κάθε φορά που έβλεπα τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου όταν εγώ ήμουν 15 ήταν 38. Γενικά είναι το άλλο άκρο απ' ότι εγώ, μελαχρινός, ψηλός γύρω στο 1.90, πολύ γεροδεμένος με φαρδιές πλάτες και φουσκωτά μπράτσα, γυμνασμένο στήθος και λίγο κοιλίτσα, τόση όση να κάνει το σώμα του το τέλειο αρρενωπό σώμα.

Είναι επίσης πολύ τριχωτός σε αντίθεση με εμένα. Ο πατέρας μου είναι οδηγός νταλίκας στο επάγγελμα και έτσι έλειπε πολλές φορές για αρκετό καιρό και με άφηνε μόνο μου. Στα 17 μου λοιπόν, ένα βράδυ που είχα πολύ μεγάλες καύλες και ο πατέρας μου έλειπε για δουλειά και θα γυρνούσε μετά από αρκετές μέρες πήρα την απόφαση να σβήσω την κάψα από την τρυπούλα μου. Πήγα λοιπόν στο ψυγείο, πήρα ένα αγγούρι και ένα βαζάκι βαζελίνη και πήγα στο δωμάτιο του πατέρα μου. Εκεί ο πατέρας μου είχε παρατημένα κάτι βρώμικα σώβρακα και κάλτσες. Εγώ δεν έχασα την ευκαιρία, τα πήρα και άρχισα να τα μυρίζω. Μύριζαν πραγματικό αρσενικό, ιδρώτα και κάτουρο το σώβρακο και ποδαρίλα οι κάλτσες του. Με καύλωναν πολύ.

Ξάπλωσα μπρούμυτα με ανασηκωμένο το κωλαράκι και άρχισα να χώνω στην τρυφερή τρυπούλα μου το αγγούρι που το είχα αλείψει με βαζελίνη. Ήταν δύσκολο να μπει καθώς η τρύπα μου ήταν παρθένα αλλά σιγά σιγά τα κατάφερα και άρχισα να γαμάω το κωλαράκι μου με το αγγούρι. Παράλληλα είχα στη μάπα μου τα εσώρουχα του πατέρα μου και σνιφάριζα την αντρίλα του. Φανταζόμουν να είναι εκείνος πίσω μου και να με πηδάει όπως έκανε με τις γκόμενες. Και ενώ εγώ γαμούσα την τρύπα μου με το αγγούρι ξαφνικά ακούω την φωνή του πατέρα μου.

"Τι κάνεις εδώ ρε; Ώστε είσαι παλιό πούστρα ε; Καλά το είχα καταλάβει".

Πάγωσα εκείνη τη στιγμή καθώς δεν περίμενα ότι θα γυρίσει... και με είχε πιάσει στα πράσα. Η καρδιά μου χτυπούσε απίστευτα δυνατά και δε μπορούσα καν να μιλήσω.

Αυτός ξανά είπε: "Σε ρώτησα κάτι μωρή, τι κάνεις εδώ στο δωμάτιο του πατέρα σου με το αγγούρι στο μουνί σου;"

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 182816Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.