Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, είμαι ο Δ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Είμαι 29 ετών από Αθήνα. Έχω μια αρκετά ενεργή σεξουαλική ζωή. Είμαι 1,90, λεπτός όχι ιδιαίτερα γυμνασμένος 74 κιλά, καστανός, με καστανά μάτια. Οι ιστορίες που θα ανεβάσω εδώ όπως και αυτή είναι πραγματικές. Έχουν συμβεί και αυτό είναι που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία. Ξεκινάω με την πιο τρελή ιστορία μου μακράν. Ελπίζω να της απολαύσετε.

Καλοκαίρι. Η ζέστη αφόρητη, περίπου 5 το απόγευμα,. Έφυγα περπατώντας από το σπίτι ενός φίλου στη στην Νέα Σμύρνη.

Πήγαινα στο Παλαιό Φάληρο, σπίτι μου. Κατέβαινα την Αμφιθέας και στρίβω σε ένα στενό λίγο πιο χαμηλά από τις ράγες του τραμ στην Αχιλλέως.. Περπατάω και βλέπω ένα μαύρο τζιπ με μια γυναίκα μέσα (πρέπει να είναι μεταξύ 40-50). Συνεχίζω είμαι σίγουρος πως είδα κάτι ασυνήθιστο. Η περιέργεια μου δε με αφήνει, σταματάω και κοιτάζω ξανά. Γυρίζω γρήγορα το κεφάλι μου διότι έχω την αίσθηση πως είναι γυμνή και κάνει μια κίνηση με το χέρι της κάτω, χαμηλά. Συνεχίζω να περπατάω και σταματάω. Ναι, είμαι σίγουρος πως ήταν γυμνή και έκανε μια κίνηση με το χέρι της χαμηλά.

Η καρδιά μου αρχίζει και χτυπάει γρήγορα. Πολύ γρήγορα. Πάντα αγχώνομαι σε τέτοιες καταστάσεις. Πάω κοντά τρέμοντας. Κοιτάω απ’ έξω. Μικρά βυζάκια, ξανθά μαλλιά κρύβουν το πρόσωπο της. Με το ένα χέρι παίζει τη ρώγα της και στο άλλο κρατάει ένα μικρό μπουκαλάκι νερού γνωστής εταιρίας (με ραβδώσεις πάνω του) και το βάζει ασταμάτητα μέσα στο υγρό μουνάκι της.

Της χτυπάω το παράθυρο. Με κοιτάζει. Το κατεβάζει. Μου κάνει νόημα να κατεβάσω το παντελόνι μου. Το κάνω, μου κάνει νεύμα και ανοίγει την πόρτα. Παίρνει το χέρι μου και το βάζει πάνω στο στήθος της. Παίρνει τον πούτσο μου και τον βάζει μέσα στο στόμα της. Εγώ τα έχω χάσει. Τρέμω και δεν ξέρω τι να κάνω, απλά δε μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει. Πάω να της πιάσω το μουνάκι αλλά δεν με αφήνει. Συνεχίζει να βάζει το μπουκάλι μέσα της. Μέσα - έξω, μέσα - έξω. Με γλείφει και εγώ συνεχίζω να παίζω με το στήθος της. Δεν πρέπει να έχει περάσει ούτε λεπτό και χύνω. Τον βγάζει από το στόμα της και τα αφήνει να πέσουν πάνω της. Μαζεύομαι γρήγορα και τη ρωτάω το όνομα της. «Κατερίνα» μου λέει.

Ευχαριστώ της λέω και έφυγα χωρίς να τολμήσω να πω κάτι παραπάνω.
Copyright protected OW ref: 180646Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.