Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Νίκο και στα 19 ήμουν φοιτητής σε μια επαρχιακή πόλη της Βορείου Ελλάδος. Δίπλα μου έμενε ένα ζευγάρι, ο Σήφης 35 και η Έλενα 32. Ήμουν μπερδεμένος σεξουαλικά και παρθένος...

Με λένε Νίκο και στα 19 ήμουν φοιτητής σε μια επαρχιακή πόλη της Βορείου Ελλάδος. Δίπλα μου έμενε ένα ζευγάρι, ο Σήφης 35 και η Έλενα 32. Ήμουν μπερδεμένος σεξουαλικά και παρθένος. Μου άρεσαν και οι άντρες και οι γυναίκες. Με το ζευγάρι κάναμε καλή παρέα. Ένα βράδυ βγήκαμε για ποτό, όπου ήπια αρκετά, αλλά καταλάβαινα τι μου γινόταν. Γυρίσαμε σπίτι και με βοήθησαν να μπω στο σπίτι μου. Την ώρα που ξεκλείδωνε την πόρτα η Έλενα, ο Σήφης κόλλησε από πίσω μου και τα χέρια του χάιδεψαν την κοιλία μου. Η καυτή του ανάσα το αυτί μου λέγοντας μου... "ή τώρα ή ποτέ".
 
Εκείνη τη στιγμή, γυρνά η Έλενα και με φιλάει το στόμα. Καύλωσα με τη μια. Δεν είπα τίποτα. Μπήκαμε στο σπίτι μου, ο Σήφης άραξε στον καναπέ κι εγώ με την Έλενα απέναντι το κρεββάτι (ήταν στούντιο με ενιαίο χώρο). Με έγδυσε και γδύθηκε κι αυτή. Η γλώσσα της έγλειφε ολόκληρο το κορμί μου και με το που ακουμπάει τα αρχιδια μου, αρχίζω να χύνω σαν τρελός στο πρόσωπο της. Εκείνη τη στιγμή είδα ότι ο Σήφης είχε γδυθεί. Αντίκρισα ένα γυμνασμένο μελαχρινό σώμα με ξυρισμένα αρχίδια και μια ψωλή 18 εκατοστά να στάζει υγρά.
 
Η Έλενα με γυρνάει στα τέσσερα και με βάζει να γλείψω το καυλωμένο μουνάκι της. Πρώτη φορά έγλειφα μουνί. Ο Σήφης ήρθε πίσω μου και άρχισε να με χαϊδεύει. Είχε τέλεια δάχτυλα. Μου σαλιώνει την κωλοτρυπίδα και αρχίζει σιγά σιγά να μου βάζει δάχτυλο. Η πούτσα μου άρχισε να στάζει υγρά. Η Έλενα είχε έναν έντονο οργασμό κι εγώ ρουφούσα όλα της τα υγρά. Η ψωλή του Σήφη τριβόταν στα κωλομέρια μου όσο το δάχτυλο του με ξεπαρθένιαζε.
 
Με γυρνάνε. Η Έλενα ρουφάει την ψωλή του Σήφη και τη σαλιώνει καλά γι' αυτό που θα ακολουθούσε, ενώ μου έβαζε δάχτυλο κι αυτή. Ήμουν σε μια κατάσταση σαν χαμένος αλλά και γεμάτος ηδονή. Ο Σήφης έρχεται πάνω μου, μου ρίχνει ένα άγριο καυλωτικό γλωσσόφιλο και μου δαγκώνει το λαιμό. Δεν αντέχω άλλο, χύνω πάλι πάνω στην κοιλία του πολύ σπέρμα. Η Έλενα το παίρνει με τη γλώσσα της και μου το φέρνει στο στόμα. Είναι η πρώτη φορά που γεύομαι σπέρμα και μάλιστα το δικό μου. Ο Σήφης ξεκίνησε να μπαίνει μέσα μου. Πονούσα! Η Έλενα μου έφερε το μουνί της στο στόμα. Άντεξα τον πόνο, μου άρεσε. Σύντομα είχε και δεύτερο έντονο οργασμό η Έλενα. Πάλι ρουφούσα σαν τρελός όσο η ψωλάρα του Σήφη με γαμούσε πια κανονικά.
 
Με το που σηκώθηκε η Έλενα αντίκρισα ένα θέαμα που δεν πίστευα ότι θα έβλεπα ποτέ. Ένα άγριο, καυλωμένο, μελαχρινό, γυμνασμένο και ιδρωμένο αρσενικό να με καρφώνει. Έβλεπα τα μπράτσα του να έχουν φουσκώσει και οι φλέβες του είχαν πεταχτεί. Πέφτει πάνω μου και μου δαγκώνει άγρια τον λαιμό. Γαντζώνομαι από τις πλάτες του και δαγκώνω τα μπράτσα του. Μου ψιθυρίζει ότι ειναι έτοιμος να με χύσει. Τότε αρπάζω τα κωλομέρια του και τον πιέζω προς τα μέσα μου. Αυτό ήταν... έχυνε και φώναζε από καύλα. Την ίδια στιγμή εγώ έχυσα ξανά. Η ψωλή μου τριβόταν στους κοιλιακούς του και τον καναπέ. Η Έλενα είχε πάλι οργασμό αφού έπαιζε άγρια το μουνάκι της. Βγαίνει, ξαπλώνει και προσπαθεί να βρει την ανάσα του. Τότε κάνω κάτι που τον ευχαρίστησε. Του βγάζω την καπότα και του καθαρίζω την ψωλάρα από το σπέρμα.
 
Με αυτό το ζευγάρι ξεκινούσε μια πολύ ηδονική περίοδος στη ζωή μου...


Copyright Ref Number: 16151130522S009Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.