Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Κωστής, 22 χρόνων και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Μέχρι τώρα είχα πολλές σχέσεις με το αντίθετο φύλλο και μπορώ να πω πως γούσταρα το σεξ. Τον τελευταίο χρόνο όλα άλλαξαν.

Άρχισα να γουστάρω τρελά αντρικές πούτσες. Έβλεπα γκέι πορνό, έβαζα γυναικεία εσώρουχα, αγόρασα ένα ομοίωμα πέους 19 εκ και οπότε ήμουν μόνος στο σπίτι, το έβαζα όλο μέσα. Μόλις το βαρέθηκα, έψαξα να βρω μια πραγματική πούτσα. Μετά από μια εβδομάδα ψάξιμο είχα πολλές προτάσεις μιας και διαθέτω πολύ δυνατή κωλάρα και τσιμπουκόχειλα. Ωστόσο επέλεξα να συναντηθώ με έναν έγχρωμο άνδρα από τη Τζαμάικα. Μου είπε ότι θα έρθει να με πάρει από ένα σταθμό του μετρό με το αμάξι του. Μέχρι να έρθει, η καύλα και ο φόβος είχαν πάει στο ανώτατο επίπεδο. Μετά από λίγη ώρα σταματάει μπροστά μου το αμάξι και ο Ν μου κάνει νόημα να μπω. Μπαίνω δειλά-δειλά και αφού μου δίνει ένα ρουφηχτό φιλί, παίρνει το χέρι του και μου το βάζει πάνω από τη πούτσα του.

Ήταν τεράστια. Για την ακρίβεια 23 εκ. Πήγαμε σε ένα ερημικό πάρκινγκ και εκεί άρχισαν όλα. Η καύλα μου ήταν τέτοια που δεν είχα καταλάβει ότι στο πίσω κάθισμα ήταν κι άλλος άνδρας. Ήταν ένας φίλος του Ν σχεδόν με τα ίδια προσόντα. Αφού σταματήσαμε, κατέβηκαν κάτω και οι δύο, εγώ έπεσα στα γόνατα και άρχισα να τους τσιμπουκώνω ασταμάτητα. Ρούφαγα σαν πουτάνα τα πάντα. Πραγματικά το στόμα μου είχε ξεχειλώσει. Σε μια στιγμή, όσο εγώ έπαιρνα τσιμπούκι από το Ν, ο Δ είχε κατεβάσει το στρινγκάκι μου και μου έβαζε δάχτυλο. Το ένα έγινε δύο και τα δύο τρία. Αφού έχυσαν μια φορά στο στόμα μου και με ανάγκασαν να τα καταπιώ όλα (όχι ότι δεν ήθελα) με βάλανε μέσα στο αμάξι. Άνοιξαν τις δύο πίσω πόρτες και ο ένας πήρε θέση έξω από τη μια και ο άλλος από την άλλη.

Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα με μια πούτσα στο στόμα και άλλη μία στον κώλο. Ο πόνος ήταν αφόρητος, η καύλα όμως ατελείωτη. Με έσκιζαν δύο μαύροι γαμιάδες. Η πρώτη μου φορά ήταν αξέχαστη. Άλλαξαν θέση τουλάχιστον δύο φορές. Με βγάζανε βίντεο να κουνιέμαι πίσω μπρος, να με ξεφτιλίζουν, να μου έχουν ανοίξει τη κωλοτρυπίδα όσο πήγαινε, το στόμα μου να έχει γεμίσει σάλιο και προσπερματικά υγρά και ταυτόχρονα γελούσαν, με έφτυναν, με φίλαγαν στη πλάτη και με έβριζαν. Εμένα όλο αυτό με καύλωνε τρελά. Αφού τελείωσαν στο πρόσωπο μου και με έβγαλαν φώτο με τα χύσια τους και τις πούτσες τους πάνω στο πρόσωπο μου, μου έριξαν ένα φτύσιμο, μπήκαν στο αμάξι και έφυγαν.

Η πρώτη φορά ήταν τέλεια.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151281221S031
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).