Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας διηγηθώ την πρώτη μου εμπειρία με τρανσέξουαλ η οποία μου έχει μείνει αξέχαστη. Αρχικά θα ήθελα να πω ότι είμαι ένας εμφανίσιμος νέος, στα 25 μου χρόνια, μέτριου αναστήματος και γυμνασμένος.

Οι αναζητήσεις μου στο τι μου αρέσει στο σεξ είχαν ξεκινήσει από την εφηβεία μου όπου άρχισα να πειραματίζομαι με τον εαυτό μου, δηλαδή να φοράω γυναικεία εσώρουχα, να παραβιάζω την τρύπα μου με ότι έβρισκα και πολλές φορές να γεύομαι τα ίδια μου τα χύσια. Γενικά θα με χαρακτήριζα πανσεξουαλικό γιατί μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες, αλλά όταν αντίκρισα πρώτη φορά σε τσόντα τρανσέξουαλ κατάλαβα ότι ήταν κάτι το οποίο μου προκαλούσε την μεγαλύτερη καύλα. Η θέα ενός γυναικείου κορμιού σε συνδυασμό με ένα καυλί με καύλωνε τρελά.

Έτσι πριν από λίγα χρόνια, όταν ήμουν στην Αθήνα, αποφάσισα να δω επιτέλους από κοντά αυτό που μου προκαλούσε τόσο πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Πήρα λοιπόν το αυτοκίνητό μου και πήγα βόλτα στη γνωστή λεωφόρο. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει και όταν αντίκρισα για πρώτη φορά τρανσέξουαλ από κοντά. Ξεροέχυνα χωρίς να ακουμπάω καν το καυλί μου!

Έτσι κάνοντας βόλτα στη λεωφόρο είδα μία πανέμορφη τρανς, ψηλή, ξανθιά, η οποία καθόταν στο αυτοκίνητό της. Αποφάσισα να της μιλήσω και με τρεμάμενη φωνή την ρώτησα πόσο θα κόστιζε ένα ραντεβού μαζί της. Προς μεγάλη μου έκπληξη μου είπε:

- Με εσένα μωρό μου τζάμπα και για όσο χρόνο θέλουμε.

Σάστισα και κοκκίνισα. Της είπα ευχαριστώ και έφυγα! Κάθισα στο αυτοκίνητο να κάνω ένα τσιγάρο να καταλάβω εάν ήταν αλήθεια αυτό που άκουσα. Αφού ηρέμησα λίγο και σκέφτηκα ότι αυτό ήταν κάτι που τόσο καιρό περίμενα, κατέβηκα από το αυτοκίνητο και πήγα εκ νέου να της μιλήσω.

- Ονομάζομαι Π και πραγματικά θα ήθελα πολύ να κάνουμε κάτι, αλλά θέλω μια χάρη, της είπα.

- Τι θέλεις καυλιάρη μου;… με ρώτησε με βραχνή και όλο καύλα φωνή.

- Αν πάμε στο χώρο σου θα ήθελα να κάνω και ένα ντουζάκι αν γίνεται.

- Εννοείται καύλα μου… μου είπε και με προσκάλεσε στο αυτοκίνητό της!

Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει και κοιτούσα αμήχανα από το παράθυρο αντί να κοιτάω την κουκλάρα που είχα δίπλα μου. Τότε νοιώθω να μου πιάνει το χέρι και να το οδηγεί κάτω από τη φουστίτσα της και κατευθείαν ένιωσα ένα όμορφο καυλί με τέλειο δέρμα στο χέρι μου μιας και δε φορούσε εσώρουχο. Σάστισα και ξεροέχυνα. Δειλά-δειλά άρχισα να της τον παίζω και να χαϊδεύω το δικό μου καυλί. Με το που ακούμπησα τον εαυτό μου γυρνάει και μου λέει:

- Μωράκι μου ποιος σου είπε να ακουμπήσεις το καυλί σου; Για να φας πούτσο δεν ήρθες; Άρα το καυλί σου νομίζω ότι είναι άχρηστο!

- Συγνώμη…

της είπα με τρεμάμενη φωνή και πήρα το χέρι μου από το καυλί μου.

Μόλις είχαμε φτάσει στο σπίτι της και αφότου κατεβήκαμε από το αμάξι με έβαλε να κρατάω το καυλί της το οποίο άρχισε να φουσκώνει μέχρι την εξώπορτα. Δεν πίστευα στον εαυτό μου περπατούσα στη μέση του δρόμου με ένα καυλί και όχι το δικό μου στο χέρι. Με το που άνοιξε η πόρτα με έβαλε στα γόνατα και χωρίς να πει κουβέντα μου έβαλε το καυλί της στο στόμα μου.

- Έτσι πουτανάκι θα φας καλά σήμερα.

- Το ελπίζω…αποκρίθηκα εγώ.

- Έχεις και αμφιβολία καργιολάκι μου;… με ρώτησε.

- Όχι φυσικά…

είπα με δυσκολία αφού το καυλί της είχε φουσκώσει για τα καλά και με έπνιγε.

- Πάνε στο μπάνιο να κάνεις το ντους που επιθυμούσες…

μου είπε με επιτακτικό τόνο. Σαν υπνωτισμένος σηκώθηκα, ξεντύθηκα και πήγα στο μπάνιο. Με το που είδε το κωλαράκι μου όπως ήταν άτριχο άρχισε να μου λέει ότι θα μου το φάει και θα μου το σκίσει.

Μπήκα λοιπόν στο μπάνιο και άρχισα να πλένω το κωλαράκι μου και εκείνη στεκόταν έξω από το μπάνιο με την ψωλή όρθια και μου έδινε οδηγίες.

- Άνοιξε τα κωλομέρια σου να δω την τρυπούλα σου… μου είπε.

Σαν υπάκουη πουτάνα άνοιξα τα κωλομέρια μου και πήρα πρωτοβουλία να πέσω στα τέσσερα στο μπάνιο. Νόμιζα ότι θα την καύλωνε περισσότερο αλλά δεν υπολόγισα στο γεγονός ότι μου είπε ότι θα κάνω ότι μου λέει. Τότε έτσι όπως ήμουν στα 4 με ανοιχτά τα κωλομέρια άρχισα να νοιώθω κάτι ζεστό να με λούζει! Γύρισα το κεφάλι και ήταν αυτή η οποία με κατουρούσε. Σάστισα και καύλωσα ταυτόχρονα που ξεφτιλιζόμουν τόσο πολύ κάτι το οποίο προφανώς και κατάλαβε και μου είπε:

- Φαίνεται από τα ματάκια σου ότι γουστάρεις ξεφτίλισμα αλλά θα σε ξεφτιλίζω όπως θέλω εγώ. Κατανοητό κώλου μου;

- Μάλιστα… αποκρίθηκα.

- Τώρα πλύσου καλά και θα δεις τι θα γίνει αν κάνεις ξανά ότι θέλεις.

Συνέχισα να πλένομαι προσπαθώντας να καταλάβω τι ήταν αυτό που συνέβαινε και τότε την ακούω να με ρωτάει:

- Τι νούμερο παπούτσια φοράς κωλού;

- 41-42.

- Μ… θα σου κάνουν τέλεια αυτά…

είπε δείχνοντας μου ένα ζευγάρι υπέροχες μαύρες γόβες!

- Λογικά θα μου κάνουν… είπα με τη σειρά μου και άρχισα να σκουπίζομαι αφού είχα τελειώσει το μπάνιο μου.

- Ωραία φόρεσε τα, περπάτα μέχρι το κρεβάτι σαν τις πουτάνες και στήσε την κωλάρα σου.

Τα φόρεσα και κόντευε να εκραγεί το καυλί μου. Υπακούοντας στις διαταγές της άρχισα να περπατάω προς το κρεβάτι προσπαθώντας να ισορροπήσω αλλά και να κουνάω το κωλαράκι μου. Φτάνοντας στο κρεβάτι στήθηκα στα 4 και πριν καλά-καλά στηθώ ήρθε μια μπάτσα στα κωλομέρια μου που πόνεσε αλλά μου άρεσε.

- Καριόλα μου όταν στηνόμαστε στα 4 για το γαμιά μας το πρόσωπο είναι στο κρεβάτι και δε στηριζόμαστε στα χέρια κατάλαβες;

- Μάλιστα… απάντησα και στήθηκα όπως μου ζητήθηκε.

- Μπράβο κωλού μου…

είπε και άρχισε να μου κάνει ένα γλειφοκώλι που δε θα ξεχάσω ποτέ. Με έγλειφε με μανία και το καυλί μου είχε γίνει πέτρα και ξεροέχυνε. Όταν το κατάλαβε άρχισε να μου σφίγγει τα αρχίδια και να μου λέει ότι είναι άχρηστα. Μετά από αρκετό γλείψιμο από πλευράς της, ένιωσα το καυλί της να προσπαθεί να μπει μέσα μου και γύρισα να το επιβεβαιώσω παίρνοντας σαν απάντηση φτύσιμο στο πρόσωπο και μια δυνατή σφαλιάρα.

- Τι είπαμε πουτάνα;

- Ότι θα κάνω ότι μου λέτε.

- Μπράβο καργιόλα γι' αυτό γύρνα μπροστά.

Ξαναέβαλα το κεφάλι στο κρεβάτι και προσπάθησα να χαλαρώσω όπως όταν έβαζα πράγματα στην τρύπα μου για να υποδεχθώ το καυλί της. Όταν κατάφερε να μπει μέσα μου, ένιωσα υπέροχα και ότι ήμουν γεννημένος να τρώω καυλί. Άρχισαν να βγαίνουν κραυγούλες από το στόμα μου και να κουνιέμαι ρυθμικά πάνω στην ψωλάρα της. Οι βρισιές και τα χαστούκια με καύλωναν ακόμα περισσότερο και κόντευα να χύσω χωρίς να ακουμπήσω καν το καυλί μου. Μετά από λίγη ώρα ένιωσα την τρύπα μου κενή και πριν καταλάβω τι έγινε, είδα το καυλί της δίπλα στο κεφάλι μου. Έβγαλε το προφυλακτικό και μου τον έδωσε κατευθείαν στο στόμα λέγοντας:

- Δεν θα αφήσεις σταγόνα, κατάλαβες;

Πριν ολοκληρώσει τη φράση της ένιωσα το λαρύγγι μου να πλημμυρίζει με τα χύσια της και κατάλαβα ότι το να πίνεις χύσια όταν δεν είναι δικά σου είναι ακόμα καλύτερο. Μόλις έχυσε και άρχισε να χαλαρώνει το καυλί της με ρώτησε πως θέλω να χύσω εγώ.

- Θα ήθελα να πιω και τα δικά μου… της είπα.

- Μ… και πως θα γίνει αυτό κωλού μου:

- Έχω τον τρόπο μου… της είπα.

- Ωραία επειδή ήσουν καλό πουτανάκι, φόρα τη μπλουζίτσα σου και δείξε μου τον τρόπο σου.

Φόρεσα κατευθείαν τη μπλούζα μου και κουλουριάστηκα προκειμένου να πιω τα χύσια μου. Χωρίς καν να παίξω το καυλί μου άρχισα να χύνω τεράστιες ποσότητες στο πρόσωπό μου κάποια εκ των οποίων πήγαν στα μαλλιά μου, στα μάτια και τα μάγουλά μου.

- Μπράβο πουτάνα. Επειδή προφανώς γνωρίζω ότι τα πουτανάκια έτσι πίνετε τα χύσια σας και πολλές φορές θα γίνεσαι χάλια, για ανταμοιβή δε θα πλυθείς μέχρι να πας σπίτι. Φόρα τα ρούχα σου και πάμε να πάρεις το αμάξι σου.

Φόρεσα σαν υπνωτισμένος τα ρούχα μου και φύγαμε από το σπίτι της. Κάθε τρεις και λίγο γυρνούσε, με κοιτούσε και έλεγε:

- Κοίτα μια πουτάνα που κυκλοφορεί στο δρόμο με χυμένα μούτρα.

Το ξεφτίλισμα με έκανε να καυλώσω κατευθείαν ξανά!

- Γράψε τον αριθμό μου και στείλε μου φώτο με τα χύσια στη μάπα σου από το κρεβάτι σου. Αλλιώς δε θα ξαναβρεθούμε. Κατέβα τώρα γιατί έχω δουλειά.

Κατέβηκα από το αμάξι περπάτησα μέχρι το δικό μου που ήταν σχετικά κοντά και ένιωθα σαν την πιο τελειωμένη πουτάνα. Μπήκα στο αυτοκίνητο και πήγα σπίτι. Ευτυχώς δε με είδε κανένας, αν και ίσως να ήθελα. Κατευθείαν πήγα, έβγαλα τη φωτογραφία που μου ζήτησε και της την έστειλα.

«Μπράβο ξεφτιλισμένη πουτάνα, θα τα ξαναπούμε σύντομα» μου απάντησε και η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει μιας και φαινόταν ότι ένας νέος δρόμος ανοιγόταν μπροστά μου.
Copyright protected OW ref: 181187Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.