Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Βάλι όρμησε μέσα από την ανοιχτή πύλη της έπαυλης και κατευθύνθηκε προς την κύρια πόρτα. Άνοιξε τη μίνι δερμάτινη τσάντα της και έψαχνε μανιωδώς τα κλειδιά της.

Η Βάλι όρμησε μέσα από την ανοιχτή πύλη της έπαυλης και κατευθύνθηκε προς την κύρια πόρτα. Άνοιξε τη μίνι δερμάτινη τσάντα της και έψαχνε μανιωδώς τα κλειδιά της. Ήξερε ότι άργησε απελπιστικά. Ήταν η τρίτη ή η τέταρτη ανεπιτυχής προσπάθεια να φτάσετε εγκαίρως; Ο φίλος της, ο Θύμιος, που ήταν πεζοναύτης, είχε σταλεί στο Ιράκ, ως μέλος δύναμης με εντολή να αναζητήσει και να καταστρέψει υποδομές. Αφού έφυγε, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να κλάψει και να προσευχηθεί για τη δική του ασφάλεια. Είχε υποσχεθεί να της γράφει κάθε μέρα αλλά, δυστυχώς δεν το είχε κάνει ποτέ. Φοβόταν τα χειρότερα.
 
Η Βάλι, στα είκοσι τέσσερα της, ήταν ένα πολύ όμορφο και χαριτωμένο κορίτσι, ψηλή, με τέλειες καμπύλες που κάθε φορά που περπατούσε στο δρόμο το πλήθος γέμιζε τον αέρα αναστεναγμούς και σφυρίγματα. Ένας καταρράκτης από ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, ξανθά σα χορτάρι το καλοκαίρι πλαισίωνε το οβάλ χλωμό πρόσωπο. Το βαθύ μπλε χρώμα των ματιών της θα μπορούσε εύκολα να κάνει τον ουρανό να κρυφτεί από ντροπή και τα λεπτά, αλλά φλογερά, κατακόκκινα χείλη της θα έβαζαν φωτιά ακόμα και στην πιο απρόθυμη σάρκα.
 
Τα βυζιά της στρογγυλά και σφιχτά, με σκούρες καφέ θηλές που εξείχαν σαν τεράστια καρφιά. Είχε λεπτή μέση και γεμάτους γοφούς. Τα πόδια της ήταν μακριά και λεπτά και τα κωλομαγουλάκια της μικρά και μυώδη.
 
Ωστόσο, μια δυσάρεστη ή ευπρόσδεκτη έκπληξη, ανάλογα με την άποψή του κάθε ενός, περίμενε τον όποιο ανυποψίαστο. Αντί να έχει ένα ανθισμένο μουνάκι ανάμεσα στα πόδια της, είχε... κάτι επιπλέον. Ένα μικροσκοπικό κομμάτι από σάρκα συνοδευόμενο από ένα άτριχο ζευγάρι μικρές μπάλες. Ναι! Η Βάλι ήταν μια τραβεστί ανείπωτης ομορφιάς.
 
Από όσο μπορούσε να θυμηθεί, πάντα συμπεριφερόταν σαν κορίτσι, παίζοντας με κούκλες, φορώντας φορέματα, χρησιμοποιώντας κραγιόν και ρουζ, φλερτάροντας με αγόρια κλπ. Ήταν επειδή οι γονείς της, βαθιά μέσα τους, ήθελαν να έχουν κόρη αντί για γιο γιατί πίστευαν ότι θα τους φρόντιζε όταν θα γερνούσαν, όπως θα έπρεπε να κάνουν κόρες. Ήταν ευχαριστημένη όμως με τη σεξουαλικότητά της και παρά το φύλο της δεν ένιωσε ποτέ διαφορετικά.
 
Πριν κλείσει τα δεκαεννιά, η Βάλι είχε ήδη αποφασίσει να υποβληθεί σε εγχείρηση που θα τη μεταμόρφωσε σε αληθινή γυναίκα. Για τον σκοπό αυτό επισκέφτηκε την κλινική του Δρ. Χ, ενός από τους πιο διαπρεπείς χειρουργούς εκείνη την εποχή και ζήτησε τη συμβουλή του. Της είχε πει ότι έπρεπε να ολοκληρωθούν τρία στάδια. Πρώτα από όλα, έπρεπε να υποβληθεί σε ορμονοθεραπεία και μετά σε χειρουργική επέμβαση στήθους. Τέλος, θα ακολουθούσε η αφαίρεση των γεννητικών της οργάνων.
 
Στο άκουσμα του κόστους, ξέσπασε σε κλάματα. Ο Δρ. Χ, τη λυπήθηκε και είχε προσφερθεί ευγενικά να ολοκληρώσει τα δύο πρώτα στάδια δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι θα του δούλευε σαν υπηρέτρια μέχρι να ξεπληρώσει το χρέος της. Όσο για το τρίτο στάδιο, σίγουρα θα σκεφτούν κάτι στο μέλλον. Εκείνη δέχτηκε με χαρά και προσπάθησε να του φιλήσει τα χέρια αλλά ο καλός γιατρός δεν την άφησε και την έδιωξε ευγενικά, δίνοντάς της τη διεύθυνση της έπαυλης του.
 
Ο Δρ. Χ κράτησε την υπόσχεσή του και εκείνη ανέλαβε την ευθύνη όλων των οικιακών υποχρεώσεων. Φυσικά, εκτός αυτού, όντας ευσυνείδητη, καθαρή και ειλικρινής, έπρεπε να είναι πάντα ακριβής και «καλοντυμένη». «Καλοντυμένη» σήμαινε ότι κάθε μέρα έπρεπε να επιλέγει outfit καμαριέρας από μια συλλογή πενήντα, πάνω κάτω, κομματιών και αξεσουάρ, τα οποία είχαν σχεδιαστεί ειδικά για το μέγεθός της.
 
Ο Δρ Χ ήταν στα πενήντα του, αξιοσέβαστος χειρουργός που είχε αφιέρωσε τη ζωή του στην επιστήμης του. Ήταν ευγενικός, γενναιόδωρος, ανοιχτόμυαλος και διανοούμενος. Ψηλός, βαρύς, δυνατά πόδια και σώμα καλοφτιαγμένο, φαινόταν σαν επαγγελματίας παλαιστής.
 
Δεν ήταν ούτε παντρεμένος ούτε αρραβωνιασμένος και είχε διώξει πολλές γυναίκες. Προτίμησε να ζήσει μια μοναχική ζωή. Εκτός από ερωτευμένος με το επάγγελμα του, ήταν και μανιώδης συλλέκτης κινεζικών πορσελάνινων αγγείων, πολλά
από τα οποία ανήκαν στη δυναστεία των Μινγκ και των Τσινγκ και ήταν πολύ περήφανος γι' αυτό.
 
Η Βάλι, επιτέλους βρήκε τα κλειδιά της και άνοιξε την πόρτα. Έτρεξε μέσα και μπήκε στο σαλόνι όπου βρήκε τον Dr. Χ σκυθρωπό στο γραφείο του να διαβάζει το περιοδικό «Nature». Η Βάλι πάγωσε και παρέμεινε σιωπηλή περιμένοντας την αντίδρασή του. μόνο τα δάχτυλά της έδειχναν σημάδια ζωής καθώς έσφιγγαν νευρικά τα λουριά της τσάντας της. Σήκωσε το βλέμα του και την κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω για λίγο, πριν μιλήσει.
 
Dr. Χ: Καλημέρα δεσποινίς Βάλι. Να σε ρωτήσω πού ήσουν; Άργησες πάλι. Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές σε έχω πιάσει καθυστερημένη αυτό τον μήνα. Ξέρεις πόσο μισώ τις καθυστερήσεις! Σε έχω προειδοποιήσει πολλές φορές.
 
Βάλι: Ξέρω κύριε Χ. Πάντα ήσασταν ευγενικός μαζί μου και έχετε δίκιο. Είναι που ανησυχώ για το αγόρι μου. Δεν έχω νέα του από την ημέρα που έφυγε και... υπόσχομαι ότι δε θα αργήσω ποτέ ξανά.
 
Dr. Χ: Πολύ καλά. Πήγαινε πάνω, άλλαξε ρούχα και γύρνα. Θέλω να φροντίσεις τη συλλογή μου. Τα βάζα μου δεν ήταν ποτέ τόσο βρώμικα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ξεσκόνισες τα βάζα μου; Πριν ένα χρόνο;
 
Βάλι: Τα ξεσκονίζω κάθε εβδομάδα! Λυπάμαι πολύ κύριε Χάρντινγκ. Ανεβαίνω να αλλάξω και θα τα καθαρίσω σε λιγότερο από δέκα λεπτά.
 
Ανέβηκε τις σκάλες όσο πιο γρήγορα μπορούσε νιώθοντας ένοχη για τη συμπεριφορά της. Γδύθηκε και άνοιξε την εντοιχισμένη ντουλάπα. Ήξερε ότι έπρεπε να διαλέξει κάτι πολύ ωραίο. Ήθελε να του αποσπάσει την προσοχή. Φαινόταν να είναι εξαιρετικά αναστατωμένος και φοβόταν μήπως την απολύσει.
 
Έψαξε την γκαρνταρόμπα μέχρι να βρει αυτό που έψαχνε. Το outfit της καμαριέρας που επέλεξε αποτελούνταν από ένα κοντό ροζ διχτυωτό φόρεμα, με πολύ λεπτές τιράντες, άσπρο γιακά και κόκκινο παπιγιόν. Μια λευκή ποδιά με μια μεγάλη κόκκινη καρδιά στη μέση, ένα μικροσκοπικό ροζ g-string, κόκκινες κάλτσες και γόβες στιλέτο 10 πόντων από γυαλί.
 
Ντύθηκε, πήρε ένα μαύρο ξεσκονόπανο και κατέβηκε τις σκάλες προσεκτικά, προσπαθώντας να κρατήσει την ισορροπία της. Ο γιατρός Χ ήταν απορροφημένος στο διάβασμα του περιοδικού του, αλλά κάθε φορά που εκείνη δεν κοιτούσε, ένιωθε τα μάτια του κολλημένα πάνω της. Άρχισε να καθαρίζει τα βάζα παίρνοντας πρόστυχες πόζες που του έδιναν ευρεία άποψη από τις καταπληκτικές της καμπύλες.
 
Έσκυβε τελείως, φέρνοντας το πάνω μέρος του σώματος σε οριζόντια θέση και ξεσκόνιζε τα βάζα αργά, κουνώντας τον υπέροχο κώλο της με τη χάρη γάτας.
 
Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που ήρθε η καταστροφή. Ήταν γονατισμένη σε μια πολυθρόνα, με τους αγκώνες που ακουμπούν πάνω από την πλάτη του, κουνώντας παιχνιδιάρικα τις καλλίγραμμες γάμπες της πάνω κάτω, όταν μια αδέξια κίνηση έκανε ένα βάζο να πέσει από ένα ράφι και να γίνει κομμάτια. Μόλις άκουσε τη συντριβή, ο Δρ. Χ πέταξε το περιοδικό του στον αέρα και όρμησε κοντά της. Κινήθηκε τόσο γρήγορα που πριν καν προλάβει να ξεστομίσει λέξη, την είχε ήδη αρπάξει από τον αυχένα και της πίεζε το πρόσωπο στην καρέκλα.
 
Βάλι: Τι... τι μου κάνεις γιατρέ; Με πονάς! Παρακαλώ... σταμάτα...
 
Dr. Χ: Άθλια απομίμηση ανάξιας γυναίκας! Πώς τόλμησες να σπάσεις το βάζο μου; Νομίζεις ότι θα σε αφήσω
να καταστρέψεις τις προσπάθειες μιας ζωής; Θα προτιμούσα να σε σκοτώσω!
 
Βάλι: Μη... σας παρακαλώ, με τρομάζετε! Δεν είχα σκοπό να το κάνω. Ήταν ατύχημα! Σας ικετεύω κύριε Χ, Δείξε έλεος. Θα κάνω τα πάντα… οτιδήποτε για να αναπληρώσω την απώλειά σας. Παρακαλώ... μην το κάνετε!
 
Dr. Χ: Δεν είσαι άξια του σεβασμού και της γενναιοδωρίας μου. Θα ήταν γελοίο να λερώσω τα χέρια μου για εσένα. Μα θα σου δώσω ένα μάθημα που δε θα ξεχάσεις ποτέ. Έπρεπε να το είχα κάνει από την πρώτη στιγμή που πάτησες το πόδι σου στο σπίτι μου. Δεν είσαι παρά μια βρώμικη πόρνη και στο εξής θα σου φέρομαι όπως σου αξίζει!
 
Έπειτα, χωρίς να χαλαρώσει το κράτημα στο λαιμό της, σήκωσε τη φούστα διπλώνοντας το διχτυωτό ύφασμα
γύρω από τη μέση, έβαλε στην άκρη το κόκκινο κορδόνι, ξεσκεπάζοντας την κωλοτρυπίδα της, άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του και τράβηξε έξω τον παλλόμενο πούτσο του που φαινόταν απίστευτα χοντρός και καυλωμένος. Οδήγησε το μελανιασμένο κεφάλι της πούτσας του στην είσοδο του ανυπεράσπιστου κώλου της και χωρίς προειδοποίηση το έσπρωξε μέσα.
 
Ο γιατρός πέρασε το εξόγκωμα του κεφαλιού του πούτσου μέσα από τη σφιχτή σούφρα της με εξαιρετική δυσκολία και προχώρησε σπρώχνοντας το υπόλοιπο μέσα στο απρόθυμο κωλόμουνο της. Η δυνατή λαβή του της είχε καθηλώσει το όμορφο πρόσωπο στην πλάτη της πολυθρόνας και το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει ήταν να κουνά το σώμα της και να κλαίει. Δάκρυα απόγνωσης κάλυπταν τα μάγουλά της καθώς της γέμιζε το παρθένο έντερο της με την καυτή σάρκα του πούτσου του.
 
Δεν του πήρε πολύ χρόνο για να θάψει τους 19 πόντους του μέσα της και έχοντας πετύχει το στόχο του, έμεινε ακίνητος για να της δώσει λίγη ώρα να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση. Η Βάλι σκέφτηκε ότι τα χειρότερα είχαν περάσει όταν άρχισε να τη σφυροκοπάει. Έσκιζε τη σούφρα της και τα χέρια του πίεζαν τους ώμους της κάτω, αναγκάζοντας τον κώλο της να σηκωθεί. Είχε αγκαλιάσει το πίσω μέρος της πολυθρόνα, έσφιγγε τις γροθιές της με αγωνία και βογκούσε καθώς την έσπρωχνε. Οι βίαιες επιθέσεις στην τρύπα της ήταν τόσο ισχυρές που το χοντρό ύφασμα της καρέκλας της έτριβε και ερέθιζε το πρόσωπό της. Τα βυζιά της αναπηδούσαν ενώ αιωρούνταν το ημί-καυλωμένο πουλί της και τα αποτριχωμένα αρχίδια της.
 
Την ξεκώλωνε με μεγάλη ταχύτητα και στάλες ιδρώτα έσταζαν από το μέτωπο του πάνω της. Άρπαξε μια χούφτα από τα μαλλιά της, τράβηξε το κεφάλι της πιο κοντά στο δικό του φτάνοντας στο βαθύτερο σημείο της ταλαιπωρημένης τρύπας της. Βρυχήθηκε τη νίκη του και άρχισε να εκτοξεύει την παχιά λευκή του κρέμα μέσα της. Μετά από λίγο τράβηξε την πούτσα του που έσταζε και προσπάθησε να πάρει ανάσα, σκουπίζοντας τον ιδρώτα από το μέτωπό του με το πίσω μέρος του χεριού.
 
Με το ζεστό σπέρμα να κυλά από την κακοποιημένη τρύπα της μέχρι τα αρχίδια της, η Βάλι γύρισε, γονάτισε μπροστά του, τον πήρε στο στόμα της και συνέχισε να τον ρουφάει απαλά. Αφού τον ρούφηξε για λίγο, πέρασε τη γλώσσα της πολλές φορές κατά μήκος του πούτσου και γύρω από το κεφάλι, γλείφοντας και καταπίνοντας ό,τι μπορούσε. Έσφιξε ακόμη και το κεφάλι με τα δάχτυλά της για να δεχτεί στο πρόθυμο στόμα της την τελευταία σταγόνα της καύλας του.
 
Αφού τον καθάρισε τελείως, έβαλε τον πούτσο του του μέσα στο παντελόνι και έκλεισε το φερμουάρ κοιτάζοντάς τον ικετευτικά όπως πρέπει να κάνουν πάντα οι αφοσιωμένοι οικονόμοι. Προφανώς ο θυμός του είχε εξαφανιστεί γιατί αμέσως χαμογέλασε και τη χάιδεψε στο κεφάλι σαν να ήταν το αγαπημένο του κατοικίδιο. Από καθαρή ευγνωμοσύνη, αγκάλιασε τους μηρούς του και ξεκίνησε να τρίβει παιχνιδιάρικα τη μύτη και τα μάγουλά της στο φούσκωμα του παντελονιού του, όταν ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι.
 
Ο γιατρός τη διέταξε να ανοίξει την πόρτα και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιό του. Εκείνη σηκώθηκε, μάζεψε γρήγορα γρήγορα τριγύρω και πήγε να ανοίξει.
 
Βάλι: Ποιος είναι;
 
Ταχυδρόμος: Βάλι! Ο Γιάννης είμαι, ο ταχυδρόμος.
 
Βάλι: Τι σε φέρνει από δω; Χθες μας έφερες την αλληλογραφία.
 
Ταχυδρόμος: Σου φέρνω υπέροχα νέα! Μάντεψε...
 
Βάλι: Δεν το πιστεύω! Επιτέλους... Γιάννη, σε παρακαλώ, βάλε το γράμμα από το ειδικό άνοιγμα της πόρτας.
 
Ταχυδρόμος: Όχι τόσο γρήγορα! Αν δε με απατά η μνήμη μου, πριν από ένα μήνα υποσχέθηκες να μου κάνεις μια μεγάλη χάρη αν σου έφερνα γράμμα του φίλου όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Λοιπόν, θα κρατήσεις την υπόσχεσή σου ή όχι;
 
Βάλι: Ναι θα την κρατήσω. Αρκεί όσα μου λες να είναι αλήθεια. Δώσε μου σε παρακαλώ το γράμμα.
 
Ταχυδρόμος: Μπορεί να είμαι νέα, αλλά όχι χαζός Βάλι. Πρώτα, ανοίξτε την πόρτα και άσε με να μπω και μετά θα σου πω τι θέλω από σένα. Μόνο όταν έχω τελειώσει θα σου δώσω το γράμμα. Ανυπομονώ να νιώσω τα βελούδινα χείλη σου στο καυλί μου και υπόσχομαι να τιμωρήσω αυστηρά αυτόν τον υπέροχο κώλο. Θεέ μου, δεν είχα ποτέ τέτοια καύλα σε όλη μου τη ζωή. Πάντα ονειρευόμουν να βυθίσω τον πούτσο μου στο γλυκό σου κώλο ενώ εσύ είσαι ξαπλωμένη γυμνή στο τραπέζι της κουζίνας με τα πόδια σου γύρω από τη μέση μου και...
 
Βάλι: Σταμάτα να ονειρεύεσαι ηλίθιε. Ο κ. Χ βρίσκεται μέσα στο σπίτι και καθώς ξέρεις δεν επιτρέπεται να ανοίγω την πόρτα σε αγνώστους. Αλλά ακόμα κι αν αυτός δεν ήταν μέσα, δε θα σε άφηνα ποτέ να μπεις. Όχι ότι θα έκανα ποτέ έρωτα μαζί σου. Με αηδιάζεις!
 
Ταχυδρόμος: Τότε θα καταστρέψω το γράμμα και κανείς ποτέ δε θα μάθει!
 
Η Βάλι έπρεπε να αποφασίσει αν θα τον αφήσει να μπει ή όχι. Το να τον αφήσει να μπει, δεν έπαιζε γιατί αν ο κύριος Χ τους έπιανε μέσα στο σπίτι, θα είχε μεγάλα προβλήματα. Από την άλλη, αν απέρριπτε την προσφορά του δε θα είχε ποτέ νέα από το φίλο της. Επιπλέον, τον σιχαίνονταν τόσο πολύ που δεν ήταν σίγουρη αν μπορούσε υπομένει σεξουαλική επαφή μαζί του. Ήταν ένας 29χρονος, κοκκινομάλλης, κοντός, υπέρβαρος και με φακίδες. Το χειρότερο από όλα ήταν ότι βρωμούσε πάντα σα γουρούνι. Σα να μην είχε κάνει ποτέ μπάνιο σε όλη του τη ζωή.
 
Τα πράγματα έμοιαζαν δυσοίωνα. Δεν υπήρχε διέξοδος. Αν ήθελε να βρει μια αποδεκτή λύση έπρεπε να σκεφτεί πονηρά.
 
Βάλι: Άκου Γιάννη. Μπορούμε να διευθετήσουμε το θέμα αμέσως μόνο αν αποδεχθείς την προσφορά μου. Δε μπορώ ούτε να σε αφήσω να μπεις ούτε να σε αφήσω να φύγεις χωρίς να μου δώσεις το γράμμα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε τσιμπουκώσω από το άνοιγμα της πόρτας. Όπως βλέπεις, είναι αρκετά μεγάλο και μπορείς να βάλεις το καυλί σου. Αλλά πρέπει να γίνει τώρα. Λυπάμαι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δική σου η επιλογή.
 
Ταχυδρόμος: Και αν με δει κανείς εδώ έξω;
 
Κούνησε το κεφάλι του με δυσπιστία μη μπορώντας να καταλάβει πως του γύρισε την κατάσταση εκεί που νόμισε ότι έχει το πάνω χέρι.
 
Ο χρόνος περνούσε και δε μπορούσε να αποφασίσει. Θα μπορούσε να χάσει τη δουλειά του για κάτι τέτοιο, αλλά ήταν τόσο καυλωμένος! Στο διάολο... σκέφτηκε καθώς έλεγχε νευρικά περαστικούς. Θα το κάνω
και ό,τι γίνει!
 
Έλεγξε πίσω από την πλάτη του για άλλη μια φορά, άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του και τράβηξε τον πούτσο του. Γρήγορα το έβαλε στη σχισμή φέρνοντας το σώμα του πιο κοντά στην πόρτα και με τρεμάμενη φωνή ενημέρωσε την
Βάλι ότι ήταν έτοιμος.
 
Μόλις είδε το καυλί του να μπαίνει μέσα, η Βάλι κάθισε πίσω από την πόρτα και το άγγιξε. Το δεξί της χέρι αγκάλιασε το χοντρό σώμα και άρχισε να τον χαϊδεύει κινώντας απαλά το δέρμα μπρος-πίσω. Ο ταχυδρόμος αναστέναξε καθώς εκείνη του τον παίζει με μεγάλη δεξιοτεχνία.
 
Κόλλησε τελείως το σώμα του στην πόρτα ώστε να της δώσει περισσότερη από τη σάρκα του για να παίξει, αν και το λίπος της κοιλιάς του εμπόδιζε. Η Βάλι έσφιξε δυνατά τον πούτσο του, αναγκάζοντας το κεφάλι για να φουσκώσει περισσότερο και άρχισε να τρίβει τη σάρκα του με το κάτω μέρος του αντίχειρά της.
 
Δεν ήθελε να βάλει στο στόμα της το ιδρωμένο καυλί του γιατί φαινόταν βρώμικο και μύριζε ούρα, αλλά δε μπορούσε να το αποφύγει. Έπρεπε να κρατήσει την υπόσχεσή της. Έφερε το στόμα της πιο κοντά και έβγαλε τη μικρή ροζ γλώσσα της. Διστακτικά, την άγγιξε με την άκρη της γλώσσας της και άρχισε να τη γαργαλάει κρατώντας ακόμα το υπόλοιπο μέλος του με το δεξί της χέρι. Μετά από ένα λεπτό περίπου, τον πήρε αποφασιστικά στο στόμα της, σφραγίζοντας τα χείλη γύρω του. Τη στιγμή που ένιωσε τη ζεστασιά του στόματός της γύρω από τον πούτσο του τρελάθηκε. Ποτέ δε θα μπορούσε να φανταστεί πως έστω και υπό αυτές τις συνθήκες θα τον έδινε τσιμπούκι σε μια τέτοια θεά.
 
Σύντομα εξαντλήθηκε και άρχισε να του πέφτει χωρίς να χύσει. Μήπως επειδή παρατήρησε κάποιον που περνούσε; Ή το ότι ήταν εκεί τόση ώρα τον είχε αναστατώσει τόσο πολύ που απλώς δε μπορούσε άλλο; Τέλος πάντων, η Βάλι αποφάσισε να τον βοηθήσει.
 
Έπιασε το καυλί του, έχωσε στο στόμα το ωμό κρέας του και συνέχισε να τον τσιμπουκώνει ενώ με το χέρι του τον έπαιζε δυνατά. Κανένα όμως αποτέλεσμα!
 
Το σαγόνι και τα γόνατά της πονούσαν, δε μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Αυτός ο τύπος μπορούσε να τη βασανίζει όλη μέρα.
 
Κουρασμένη και απογοητευμένη, έβαλε το πρησμένο κεφάλι στο αριστερό της στήθος και άρχισε να το τρίβει πυρετωδώς πάνω από το διχτυωτό ύφασμα, πάνω από τη θηλή της πράγμα που έφερε αμέσως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο ταχυδρόμος έγειρε το κεφάλι του πίσω και βόγκηξε δυνατά χύνοντας. Εκτόξευσε το καυτό του σπέρμα πιτσιλίζοντας το λαιμό και το στήθος της.
 
Αφού άδειασε τα αρχίδια του πάνω στα βυζιά της, προσπάθησε να το τράβηξε το καυλί του αλλά η Βάλι δεν τον άφησε.
 
Ταχυδρόμος: Βάλι, άσε το! Πρέπει να κλείσω το παντελόνι μου, σε παρακαλώ, με πονάς!
 
Βάλι: Δώσε μου το γράμμα και θα σε αφήσω.
 
Ταχυδρόμος: Κάποιος έρχεται, άσε με... σου υπόσχομαι ότι θα σου το δώσω.
 
Βάλι: Όχι πριν μου δώσεις το γράμμα!
 
Της το έδωσε βρίζοντας τη. Η Βάλι το πήρε και τον άφησε. Χωρίς να νοιάζεται για τα πονεμένα της γόνατα και το σπέρμα που έσταζε από το στήθος της στην κοιλιά της, άνοιξε το γράμμα με τρεμάμενα χέρια...


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).