Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όλα ξεκίνησαν ένα φθινοπωρινό απόγευμα, είχα βγει για την καθιερωμένη μου ποδηλατάδα στο κέντρο της Αθήνας. Όλα ήταν καλά μέχρι που ο καιρός άλλαξε απότομα και άρχισε να βρέχει. Έτσι πήρα το δρόμο για το σπίτι. Καθώς γυρνούσα σπίτι οι δρόμοι είχαν γεμίσει γλίτσα από τη βροχή και καθώς ήμουν σε μια γειτονιά ξαφνικά πετάγεται ένα ΙΧ από ένα δρόμο με αποτέλεσμα να χάσω τον έλεγχο και να πέσω και να συρθώ στο δρόμο μερικά μετρά. Άμεσος βγήκε η οδηγός από το αυτοκίνητο να δει ένα είμαι καλά και αν χρίζομαι βοήθεια.

Ήταν μια οπτασία, μια γυναικάρα δύο μετρά. Φορούσε μια ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα και ψηλοτάκουνες γόβες με πολύ σέξι βάψιμο. (Σε αυτό το σημείο ας πούμε ότι την λένε Γ, και εμέ να Ε).

Γ: Είσαι καλά κούκλε μου;

Ε: Καλά είμαι απλά…

Γ: Έλα να πάμε μέχρι το σπίτι μου εδώ ποιο πάνω να σου φροντίσω τα τραύματα!

Ε: Δεν είναι ανάγκη εδώ πιο κάτω μένω ούτος η άλλως… της λέω.

Γ: Επιμένω!

Ήταν τόσο όμορφη που δε μπορούσα να πω όχι. Σηκώνομαι σιγά-σιγά, έδεσα το ποδήλατο σε ένα δέντρο, μπήκα στο αυτοκίνητο της γυναίκας και κατευθυνθήκαμε προς το σπίτι της. Όταν μπήκαμε με έβαλε να κάτσω στο καναπέ και ήρθε με το φαρμακείο να με περιποιηθεί. Καθώς άρχεται πέφτει το μάτι μου στο φούσκωμα ανάμεσα στα πόδια της. Προσπαθώ να μην καρφωθώ αλλά λόγω και της δουλειάς της με παίρνει χαμπάρι μα δε λέει κάτι. Για αρχή και αρχίζει να περιποιείται τα τραύματα μου.

Γ: Τι έγινε κούκλε μου δεν έχεις συναντήσει ξανά κοπέλα σαν έμενα;… μου λέει κάποια στιγμή γελώντας.

Ε : Από τόσο κοντά όχι είναι η αλήθεια της λέω.

Γ: Και πως είναι;

Ε: Σα να συναντώ μια κανονική κοπέλα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις επιλογές των ανθρώπων. Απλά μερικές φορές σκέπτομαι πως είναι να πηγαίνεις με μια κάπελα σαν εσένα…

και πλησίασα το χέρι μου στον πούτσο της.

Γ: Αγοράκι θες να φας πούτσο;

Ε: θέλω ναι . Θέλω να δω πως είναι να τρως πούτσα από μια γυναικάρα σαν και εσένα. Με παίρνει από το χέρι και πάμε στο δωμάτιο της. Εκεί αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Ξαφνικά σταμάτησε.

Γ: Από εδώ και πέρα κουμάντο κάνω εγώ… μου λέει με επιτακτικό τόνο.

Ε: Μάλιστα κυρία.

Γ: Βγαλ' τα όλα εκτός από το εσώρουχο και πέσε στα γόνατα!

Εδώ να σας πω ότι έχω μια λατρεία στα σέξι γυναικά εσώρουχα.

Ε: Μάλιστα.

Υπακούω σαν πιστό σκυλάκι και μένω μόνο με το string.

Γ: Α… πουστράκι μου, που μου το έπαιζες και αθώα περιστερά, θα καλοπεράσεις σήμερα.

Βγάζει κι εκείνη την φόρμα και αποκαλύπτετε ένα καυλί τεράστιο. Με βάζει στο κρεβάτι στα τέσσερα κι αρχίζει να παίζει με την τρύπα μου χωρίς να μου έχει βγάλει το string, απλά κάνοντας το στην άκρη. Μου βάζει ένα δάχτυλο.

Γ: Από εδώ και πέρα δεν θα είσι πια άντρας… λέει γελώντας.

Ε: Ότι πείτε εσείς κυρία. Και μου καρφώνει και 2 δάχτυλο.

Γ: Μμ το κωλαράκι σου τα δέχεται πολύ εύκολα, θα περάσουμε πολύ καλά απόψε.

Ξαφνικά σταματά, ανοίγει ένα συρτάρι και βγάζει ένα κουτί από μέσα το όποιο είχε ένα cock cage.

Γ: Από σήμερα εσένα θα σου είναι άχρηστο όποτε δεν υπάρχει λόγος να είναι ελεύθερος και τον κλειδώνει.

Ε: Μα τι λέτε κυρία δεν γίνετε να είμαι με αυτό!

Γ: Από εδώ και πέρα ξεχνάς την παλιά σου ζωή όλα όσα έκανες…

είπε και φόρεσε προφυλακτικό. Ήρθε άμεσως από πίσω μου και μου τον καρφώνει, βόγκηξα από τον πόνο.

Γ: Έτσι πουστράκι μου, βόγκα σαν πουτάνα.

Η καύλα μου είχε φτάσει στα ουράνια, δεν το πίστευα ότι έκανα σαν αχόρταγη πουτάνα. Μετά από 15 λεπτά σφυροκοπήματος, βγαίνει απότομα, αφαιρει την καπότα και μου τον φέρνει στο στόμα. Αμέσως χωρίς να μου πει τίποτα τον παίρνω μέσα στο στόμα μου. Από την καύλα μου της κάνω ένα τσιμπούκι που τελείωσε σχεδόν άμεσως.

Γ: Πούστρα… πλέον θα είσαι η πουτάνα μου. Όποτε δεν έχω δουλεία θα έρχεσαι και θα σε γαμάω. Άντε ντύσου τώρα και πήγαινε σπίτι σου να ξεκουραστείς γιατί αύριο έχω ρεπό και θα σε χρειαστώ.

Ε: Μάλιστα Κυρία… είπα και έφυγα.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 169352Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.