Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η γνωριμία και η συγκατοίκηση μου με δύο διαφορετικά κορίτσια, που κρατάει μέχρι σήμερα...

Καλημέρα. Σας γράφω από την μακρινή Σουήδια. Η όλη φάση άρχισε στην πρώτη καραντίνα και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
 
Είμαι ο Νίκος και μετακόμισα στη Σουηδία για να ξεκινήσω το διδακτορικό μου. Ψηλός με αθλητικό σώμα και ανοιχτόμυαλος όσο αφορά στο κομμάτι του έρωτα.
 
Στο μπλοκ υπήρχαν μόνο δύο διαμερίσματα. Στο ένα έμενα εγώ και στο άλλο δύο κοπέλες η Νικόλ και η Χέλγκα. Η Νικόλ με μαύρο κοντό μαλλί και ένα υπέροχο γλυκό πρόσωπο και η Χέλγκα καστανόξανθη με την κλασσική σκανδιναβική ομορφιά. Ψιλοκάναμε παρέα, αλλά όχι κάτι πολύ κολλητό μιας και δουλεύαμε άλλα ωράρια, εγώ πρωί και οι κοπέλες απογεύματα, παρόλα αυτά μια φορά την εβδομάδα τρώγαμε μαζί και τα λέγαμε.
 
Αυτό άλλαξε όταν άρχισε η καραντίνα. Εγώ δούλευα από το σπίτι και τα κορίτσια καθόταν όλη μέρα μιας και οι δουλείες τους ήταν σε αναστολή. Αυτό μας έφερε πιο κοντά, αφού σχεδόν όλη την ημέρα, εκτός από τις ώρες που δούλευα, την περνάγαμε μαζί.
 
Ένα βράδυ, αφού είχαμε τελειώσει δύο μπουκάλια κρασί, καθίσαμε να δούμε μια ταινία. Βολεύτηκα ανάμεσα στα δύο κορίτσια, ρίξαμε πάνω μας μια κουβέρτα και καθίσαμε στον καναπέ να δούμε μια σουηδική αστυνομική ταινία.
 
Μετά από λίγο τα κορίτσια κούρνιασαν πάνω μου, τις αγκάλιασα και συνεχίσαμε να παρακολουθούμε την ταινία, όταν ένιωσα το χέρι της Νικόλ να μου χαϊδεύει το πόδι. Την κοίταξα, της χαμογέλασα και την φίλησα απαλά στο μέτωπο. Η Χέλγκα σήκωσε το κεφάλι της από το στήθος μου με κοίταξε και με φίλησε στο στόμα. Αυτά είναι σκέφτηκα.
 
Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος, οι γλώσσες μας μπερδευόταν και το καυλί μου κόντευε να σπάσει. Κατέβασα το παντελόνι της φόρμας και η Νικόλ άρχισε να μου κάνει ένα υπέροχο τσιμπούκι, βάζοντας τον πούτσο μου βαθιά στο στόμα της και γεμίζοντας τον σάλιο. Η Χέλγκα είχε βγάλει τη μπλούζα της και έγλειφα τις βυζάρες της, ενώ με το χέρι μου πίεζα το κεφάλι της Νικόλ για να τον πάρει όσο πιο βαθιά μπορούσε.
 
Οι πουτάνες με είχαν τρελάνει, ήθελα απεγνωσμένα να τις γλείψω, να γευτώ τα μουνάκια τους και άρχισα να τους το ζητάω όσο πιο επιτακτικά μπορούσα.
 
Τα κορίτσια με κοίταξαν με ένα πονηρό χαμόγελο και η Χέλγκα έβγαλε το παντελόνι που φορούσε και αποκάλυψε ένα χοντρό καυλί, σαν το δικό μου. Η αλήθεια είναι ότι σάστισα, αλλά δεν έχασα χρόνο. Το έπιασα και άρχισα να της το παίζω με απαλές κινήσεις. Η Νικόλ, αφού είδε την αντίδραση μου σηκώθηκε και αποκάλυψε και αυτή τα προσόντα της. Ένα ωραίο ξυρισμένο καυλί και μια φανταστική κωλάρα. Ήταν η σειρά μου να ευχαριστήσω τις κοπέλες. Άρχισα να ρουφάω τις ψωλάρες τους εναλλάξ.και να τις κοιτάω στα μάτια. Αυτό που έβλεπα με είχε τρελάνει, τα βλέμματα τους ήταν μέσα στην καύλα. Έπαιζα την πούτσα της Χέλγκα και έγλειφα τα αρχίδια και το καυλί της Νικόλ και μετά έκανα το ίδιο στη Χέλγκα.
 
Σήκωσα τα πόδια της Νικόλ και άρχισα να γλείφω τη σούφρα της και να της βάζω δάχτυλα. Ήθελα να τη σκίσω. Ακούμπησα το καυλί μου στην τρύπα της και σιγά σιγά άρχισα να μπαίνω μέσα της. Η Χέλγκα της κράταγε τα πόδια ψηλά και της έδινε το καυλί στο στόμα ταυτόχρονα. Άρχισα να τη γαμάω, αργά στην αρχή και μετά ανέβασα ρυθμό. Τη φιλούσα στο στόμα και ταυτόχρονα γλείφαμε την ψωλάρα της Χέλγκα, η οποία ήθελε να με γαμήσει και θα το έκανε με κάθε τρόπο.
 
Ήρθε πίσω μου και άρχισε να μου γλείφει τον κώλο. Τον είχα πάρει από την πρώην αρκετές φορές. Την τρέλαινε η κωλάρα μου, έλεγε και με πήδαγε με το strap on της.
 
Σταμάτησα να γαμάω τη Νικόλ και ξάπλωσα βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από την μέση μου για να τον πάρω καλύτερα. Η Χέλγκα σάλιωσε το καυλί της, το ακούμπησε στην τρύπα μου και άρχισε να σπρώχνει σιγά σιγά. Είχα τρελαθεί από την καύλα. Η Νικόλ με φιλούσε και μου τον έπαιζε απαλά, η σούφρα μου άνοιξε και ρούφηξε την ψωλάρα της Χέλγκα. Σήκωσα λίγο τη μέση μου και μπήκε όλος μέσα μου.
 
Άρχισε να μου κάνει έρωτα. Φιλούσε στο στόμα έμενα και τη Νικόλ και έμπαινε όλο και πιο βαθιά μέσα. Τράβηξα τη Νικόλ πάνω σε στάση 69 μου και πήρα το καυλί της στο στόμα μου, ενώ έβαζα δάχτυλο στην ανοιγμένη της κωλάρα. Αυτή ρούφαγε τον πούτσο μου και η Χέλγκα άρχισε να με γαμάει με δύναμη. Η σούφρα μου είχε ξεσκιστεί αλλά μου άρεσε. Χούφτωσα την κωλάρα της Νικόλ και έσπρωχνα την ψωλάρα της όλο και πιο βαθιά στο στόμα μου. Η Νικόλ άρχισε να χύνει και έγω κατάπια όσα μπορούσα και τα άλλα άρχισαν να κυλάνε από το στόμα, αλλά δε σταμάτησα να τη ρουφάω και σπαρτάραγε από την καύλα.

Η Χέλγκα ανέβασε ρυθμό και αρχίσαμε να χύνουμε ταυτόχρονα εγώ στο στοματάκι της Νικόλ και η Χέλγκα μέσα μου. Όταν βγήκε άγγιξα με τα δάχτυλα μου την ορθάνοιχτη σούφρα μου και ένιωσα τα χύσια της να βγαίνουν καυτά από μέσα μου. Φιληθήκαμε και ξαπλώσαμε αγκαλιά με μια έκφραση ικανοποίησης στα πρόσωπα μας. Μας πήρε ο ύπνος έτσι γυμνούς και κολλημένους ο ένας πάνω στον άλλο.
 
Με τα κορίτσια είμαστε ακόμη μαζί. Η Χέλγκα έχει πεταχτεί στη Δανία να δει τους δικούς και η Νικόλ μου έστειλε μήνυμα «έχω καύλες, ετοιμάσου». Μόλις ακούω τα κλειδιά στην πόρτα, οπότε σας αφήνω...


Copyright Ref Number: 16151180422S046Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.