Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δόξα τω Θεώ είχα αρκετές εμπειρίες στην ζωή μου. Λίγα λόγια για εμένα, είμαι 1.92 ύψος 99 κιλά με ένα καλό καυλί, όχι τίποτα τεράστιο... 16 προς 17 αλλά αρκετά χοντρό. Θα σας γυρίσω πίσω στο 2015 και στην πρώτη μου επαφή με το παθητικό σεξ. Μέχρι τότε είχε τύχει μόνο μια πρώην μου να μου βάζει κάποιες φορές δάχτυλο αλλά μέχρι εκεί. Ούτε είχα σκεφτεί ούτε φαντασιωθεί κάτι από πίσω.

Ένα βράδυ λοιπόν έχω βγει με 2 φίλους στο Χαλάνδρι και η βραδιά μας κυλάει υπέροχα. Κάποια στιγμή βλέπω μια κοπέλα να με κοιτάζει έντονα. Εδώ να τονίσω ότι σχεδόν ποτέ δεν πάω να μιλήσω. Πρέπει να υπάρξει κάποιο σημάδι για να το κάνω, γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή ντρέπομαι αρκετά. Ξαφνικά μου χαμογελάει... πάγωσα. Ήταν πανέμορφη. Είχα κομπλάρει τελείως. Σε κάποια φάση πάω στην τουαλέτα, περνάω από δίπλα της και την ένιωθα να με κοιτάζει. Έτρεμα. Στην επιστροφή πάω να περάσω πάλι αλλά είχε μαζευτεί κόσμος στο σημείο και για να περάσω έπρεπε σχεδόν να ακουμπήσουμε. Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, μου χαμογέλασε ξανά και με το χέρι της έσφιξε το δικό μου. Χαμογέλασα αμήχανα. Στους φίλους μου δεν είπα κάτι γιατί θα με κορόιδευαν κλασσικά που δεν πάω να μιλήσω. Κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά να πάμε σε άλλο μαγαζί, λέω πηγαίνετε και έρχομαι. Ευτυχώς δε ρώτησαν κι έφυγαν.

Έπινα το ποτό μου και γυρίζω και την κοιτάζω. Της κάνω νόημα και έρχεται. Της εξηγώ ότι είμαι ντροπαλός κλπ και μου λέει «μα γιατί, αφού σε κοιτάζω τόση ώρα». Συστηνόμαστε. Την έλεγαν Σάρα. Όλα υπέροχα επάνω της. Και αυτή η μυρωδιά της με πέθαινε. Ελληνοϊταλίδα, 29 χρόνων, που έμενε εκεί μόνιμα. Εκεί μου κόπηκαν τα πόδια. Μιλούσαμε για ώρα και δεν κατάλαβα πότε πήγε σχεδόν ξημερώματα. Χωριστήκαμε αφού πρώτα αλλάξαμε τηλέφωνα και είπαμε να βρεθούμε την επόμενη μέρα.

Όντως βρεθήκαμε στην Κηφισιά. Πήγαμε για φαγητό μετά για ποτό και μετά σπίτι μου. Σε κάποια φάση κάτι είπα που δε θυμάμαι ακριβώς και έδειξε να ενοχλείται. Κάτι σχετικό με τους ομοφυλόφιλους. Να τονίσω εδώ πως δεν είχα ούτε έχω τέτοιο θέμα. Ήταν απλώς ένα αστείο. Μετά από λίγο μου είπε ότι πρέπει να φύγει. Τη ρώτησα τι έπαθε και μου λέει τίποτα όλα καλά. Μετά από επιμονή δική μου με κοιτάζει και μου λέει οκ κάτσε κάτω θέλω να σου μιλήσω. Κάθομαι λοιπόν ανάβει τσιγάρο και κάθεται απέναντι μου.

- Άκουσε να δεις, μου λέει. Μου αρέσεις πάρα πολύ. Όμως δεν είμαι σαν τις άλλες. Νόμιζα ότι ήσουν ανοιχτόμυαλος και καλό παιδί πέρα από ωραίος από το λίγο που μιλήσαμε, αλλά το αστείο σου μου έδειξε κάτι.

Της εξηγώ λοιπόν ότι είμαι όσα είπε κι ήταν απλώς ένα αστείο και δεν καταλαβαίνω γιατί στράβωσε.

Με κοίταζε για αρκετή ώρα ώσπου πήγε να μιλήσει και άρχισε να κλαίει. Έσπασα, δεν ήξερα γιατί έκλαιγε και με διέλυε να τη βλέπω έτσι. Πήγα κοντά, την πήρα αγκαλιά και της λέω «ηρέμησε, μίλησε μου». Αφού ηρέμησε με κοίταξε στα μάτια και μου λέει συγγνώμη. Εγώ να μην καταλαβαίνω. Πήρε το χέρι μου και το κατέβασε αργά στο μουνάκι της. Είχα τρελαθεί. Και ξαφνικά αντί για μουνί... πιάνω κάτι άλλο. Πάγωσα εντελώς. Την κοίταζα στα μάτια και τράβηξα το χέρι μου. Δεν ήξερα τι να πω. Άρχισε να κλαίει πιο πολύ και σηκώθηκε πήρε την τσάντα της για να φύγει. Εκεί συνήλθα απότομα. Χωρίς να σκεφτώ τίποτα την πρόλαβα στην πόρτα την έπιασα και την γύρισα προς το μέρος μου. Τη φίλησα και ανταποκρίθηκε. Ανάμεσα στα φιλιά με ρωτούσε είσαι σίγουρος; Δεν απαντούσα. Με ξαναρώτησε 2-3 φορές και τότε... απλά γονάτισα της σήκωσα το φόρεμα και έπιασα το βρακάκι της. Το τράβηξα με τα 2 μου χέρια και το έσκισα.

Μπροστά μου εμφανίστηκε ένα καυλί άτριχο. Κανονικό σε πάχος αλλά μεγαλύτερο από το δικό μου. Γεμάτο υγρά. Μύριζε υπέροχα. Την κοίταξα στα μάτια και άνοιξα το στόμα μου. Δε σκεφτόμουν πλέον. Το έκανα αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα. Πνιγόμουν. Εκείνη έτρεμε, είχε βγάλει έξω το στήθος της και το χάιδευε. Σταμάτα, μου λέει, θα τελειώσω. Μαζί μου δε θα τελειώνεις, της λέω, θα χύνεις δυνατά. Το μυαλό μου είχε θολώσει. Μου πιάνει το κεφάλι και Φωνάζει «σε χύνω». Τα χείλη μου βεντούζα στο πουτσοκέφαλο και άρχισαν να πετάγονται υγρά. Κατάπινα λαίμαργα. Αφού της τον γυάλισα σηκώθηκα και τη φίλησα. Σειρά μου μου λέει και με τραβάει στο δωμάτιο.

Γδυθήκαμε αργά και μου έκανε μια θεϊκή πίπα. Μόλις έχυσα την κοίταξα. Λέω τώρα που έχυσα θα μου πέρασε. Κι όμως μόλις μου χαμογέλασε την άρπαξα και την γύρισα σε 69. Για ώρα γλειφόμασταν έτσι. Μόλις ένιωσα έτοιμος την έβαλα ανάσκελα της σήκωσα τα πόδια και μπήκα. Ήταν τρομερά στενή. Γαμιόμασταν σε διάφορες στάσεις για ώρα, το καυλί της πέτρα. Της το έπαιζα δυνατά, το έφτυνα και εκείνη ούρλιαζε. Μόλις άνοιξε καλά φώναζε πιο δυνατά «διέλυσε με, κάνε μου ζημιά στην τρύπα». Είχα τρελαθεί. Την έχυσα μέσα με προφυλακτικό και έπεσα πάνω της. Φιλιόμασταν και με χάιδευε. Έμαθα ότι είχε πάει με 7 άντρες στη ζωή της. Ότι πριν από εμένα είχε μια σχέση 6 χρόνια και χώρισαν πριν 7 μήνες ότι κάποια στιγμή θα έκανε επέμβαση αλλά προς το παρόν ήθελε να απολαμβάνει το σεξ και από τις 2 πλευρές.

Εκεί τη ρώτησα δηλαδή σ αρέσει να γαμάς; Πολύ… μου λέει. Δεν το σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο. Σηκώθηκα πήρα λιπαντικό και της το έδωσα στο χέρι. Κάνε ό,τι θες, της λέω. Δεν πίστευε στ' αυτιά της. Φόρεσε καπότα, έβαλε λιπαντικό στον κώλο μου και στο καυλί της και ήρθε κοντά μου. Μόλις με ακούμπησε πίσω τινάχτηκα. Να σταματήσω;… με ρωτάει. Ναι της λέω. Όταν τ αρχίδια σου ακουμπήσουν πάνω μου... και άρχισε να πιέζει. Πέρασε ώρα αλλά μπήκε το κεφαλάκι. Εγώ ήμουν σε άλλη διάσταση. Όταν πλέον μπήκε ολόκληρο είχα δακρύσει από πόνο και καύλα. 20 πόντοι για πρώτη φορά δεν είναι και λίγοι. Σιγά σιγά το έκανε πιο έντονα. Κατέληξε να με ξεκωλιάζει σε όλες τις στάσεις. Ένιωσα ότι θέλω να χύσω, της το είπα και μου λέει ναι γύρνα να σε βλέπω.... Με γύρισε πάλι ανάσκελα και με κάρφωνε δυνατά. Έχυσα με σπασμούς. Μου τα τάισε.

Από εκείνη τη μέρα και για 2 εβδομάδες που έμεινε ακόμα Ελλάδα, κάθε μέρα όλη μέρα ήμασταν μαζί.
Copyright protected OW ref: 183073Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.