Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία αποτελεί φαντασίωσή μου. Ελπίζω να σας αρέσει και να λάβω μηνύματα να συνεχίσω… Νευρικά χτύπησα το κουδούνι της πολυκατοικίας που η Έλσα είχε υποδείξει στο chat. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά από προσμονή αλλά το είχα αποφασίσει κιόλας. Ανέβηκα και στο διαμέρισμα μου άνοιξε η Έλσα, μια ψηλή ξανθιά τραβεστί με υπέροχο λυγερόκορμο κορμί, μακριά πόδια και ένα βλέμμα που με μαγνήτισε από τη πρώτη στιγμή που την είδα.

-    «Καλώς τον!» είπε και με καλωσόρισε μέσα στο ζεστό της φιλόξενο σαλόνι.

Κάθισα με φόβο αλλά εκείνη με άγγιξε στη πλάτη και με καθησύχασε.

-    «Μη φοβάσαι. Εδώ ήρθες για να περάσεις όμορφα…», είπε γελώντας. «Δεν πρέπει να είσαι όμως δεκαοκτώ ετών που είπες στο τηλέφωνο. Θα ήθελα να δω την ταυτότητά σου…»

Με είχε καταλάβει και σύντομα η ταυτότητά μου ήταν στα χέρια της. Ήμουν λίγο πριν τα δεκαοκτώ. Ένα θηλυπρεπές αγοράκι που γούσταρε να γαμηθεί.

-    «Θα πρέπει να μου δώσεις παραπάνω χρήματα για το ρίσκο…», είπε γελώντας.

-    «Ορίστε!», είπα.

Και αντί για εκατό ευρώ της έδωσα όλα τα χρήματά μου, γύρω στα διακόσια πενήντα ευρώ, έτσι χωρίς σκέψη.

-    «Μμμμ…!!!», έκανε με θαυμασμό. «Πραγματικά το θέλεις. Είπε. Με τόσα λεφτά έχω να σου προτείνω κάτι… Θα ήθελες να σου κάνω ένα ειδικό πρόγραμμα για ωραία αγοράκια που κάνω;»

Έγνεψα καταφατικά και είδα να εξαφανίζει τα λεφτά μου.

-    «Μου είχες πει ότι ήθελες να γαμηθείς μιας και είσαι παρθένος, έτσι;»

-    «Ναι».

-    «Θα πάω μέσα και όταν ξαναέρθω δεν θα μιλάς και θα κάνεις ότι σου λέω… έτσι;»

-    «Μάλιστα…», έκανα με δισταγμό.

Την είδα να κλειδώνει την πόρτα και να πηγαίνει μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Άρχισε να παίζει μουσική και όταν ξαναμπήκε μέσα φορούσε ένα υπέροχο baby doll και ψηλοτάκουνα πέδιλα αφήνοντάς με άναυδο με την ομορφιά της.

-    «Έλα εδώ…» είπε.

Διστακτικά πήγα και όταν πλησίασα μου άστραψε χαστούκι τόσο δυνατό που γύρισε το σαγόνι μου.

-    «Όταν σου μιλάω θα τσακίζεσαι! Κατάλαβες;», ρώτησε.

Εγώ έγνεψα «ναι» με το κεφάλι μου. Τότε μου άστραψε ένα ακόμα δυνατότερο.

-    «Θα απαντάς: μάλιστα κυρία!», είπε.

Και με απανωτά χαστούκια με οδήγησε μέσα στην κρεβατοκάμαρα όπου είδα και μια κάμερα σε τρίποδο να παρακολουθεί κάθε κίνηση πανοραμικά.

-    «Γδύσου και φόρα αυτά στο κρεβάτι!»

Υπάκουσα ενώ είχα δάκρυα στα μάτια. Στο κρεβάτι υπήρχαν ένα στρινγκάκι κόκκινο, ένα διάφανο σέξι νυχτικό και κόκκινες γόβες. Σύντομα έμεινα ολόγυμνος μπροστά της. Με πλησίασε όταν φόρεσα τα εσώρουχα και χούφτωσε το κωλαράκι μου ενώ μου έστριψε τη ρωγίτσα δυνατά κάνοντάς με να βογκήξω από πόνο και καύλα.

-    «Τσουλάκι θα σε κάνω! Θα γίνεις το πουτανάκι μου και όταν τελειώσει η μέρα θα έχεις χορτάσει χύσια…»

Το εξόγκωμα στο σλιπάκι της είχε γίνει τεράστιο και τρόμαξα, ειδικά όταν μου έδωσε την εντολή να γονατίσω μπροστά της. Τα σκαμπίλια έπεσαν βροχή και ένα τεράστιο καυλί πετάχτηκε μπροστά στο πρόσωπό μου.

-    «Ξεκίνα τσουλίτσα να ρουφάς!», είπε και με πίεσε επάνω της.

Το τεράστιο καυλί της ήταν γύρω στα 19 εκατοστά και δεν κατάφερα να το ρουφήξω όλο. Άρχισα να το γλύφω και να το ρουφάω λαίμαργα κάνοντάς την να βογκάει και να με βρίζει χυδαία λέγοντάς με πουτανάκι της, και ψωλορουφήκτρα. Το πουτσοκέφαλό της είχε μπει έως το λαρύγγι μου και συνέχεια πίεζε ενώ όταν παραπονέθηκα με χαστούκισε δυνατά.

-    «Στήσου στα τέσσερα στο κρεβάτι πουτανάρα!», είπε τραβώντας το καυλί της από το στόμα μου και αφήνοντάς με να πάρω μια ανάσα.

Υπάκουσα κλαίγοντας και στήθηκα στα τέσσερα σε μια υποτιμητική στάση που μπορούσα να παρακολουθώ από τον καθρέπτη. Ήρθε πίσω μου και αισθάνθηκα το δάκτυλό της με λιπαντικό να σαλιώνει την τρυπούλα μου με ένα βαθύ κωλοδάχτυλο. Έκανα να τραβηχτώ αλλά το μόνο που κέρδισα ήταν αρκετά σκαμπίλια στο κώλο μέχρι που κάθισα να με κωλοδαχτυλιάσει.

Κάποια στιγμή αισθάνθηκα το πουτσοκέφαλό της στην τρυπούλα μου. Η πίεση ήταν αφόρητη και άρχισε να με παραβιάζει σιγά - σιγά καθώς αισθανόμουν κάθε χιλιοστό του πέους της μέσα μου. Άρχισε να με πηδά με βαθιές δυνατές ψωλιές ενώ τα αρχίδια της χτύπαγαν τα δικά μου.

Σύντομα έχυσε βαθιά μέσα μου βρίζοντας και φωνάζοντας:

-    «Πάρτα καριόλα! Όλα στον κώλο!»

Έπεσα μπρούμυτα στο κρεβάτι λαχανιασμένος και με τον κώλο βιασμένο. Η Έλσα πήρε το τηλέφωνο στα χέρια και σχημάτισε ένα αριθμό.

-    «Ναι, εδώ είναι. Του ξέσκισα το κωλαράκι έτσι για να το βρεις έτοιμο…», είπε και το έκλεισε. «Πουτανάκι σήκω επάνω και φόρα τα γοβάκια σου!», με διέταξε επιτακτικά.

-    «Δεν τελειώσαμε…» είπα κλαμένος.

-    «Τσουλάρα! Τολμάς και αντιμιλάς;», είπε και βούτηξε μια δερμάτινη ζώνη και άρχισε δυνατές ξυλιές στον ξεσκισμένο κώλο μου.

-    «Έλεος… θα κάνω ότι θες…», είπα.

Αλλά εκείνη μου έριξε αρκετές ακόμα μέχρι που σταμάτησε και ήρθε πάνω μου.

-    «Πουτανάκι! Θα έρθει ο Μάρκος ο γκόμενος μου να σε γαμήσει. Σήκω να σε μακιγιάρω και να μάθεις να περπατάς στις γόβες!», είπε αυστηρά.

-    «Μάλιστα αφέντρα!», είπα.

Και σε δευτερόλεπτα βρέθηκα να προσπαθώ να ισορροπώ επάνω σε δωδεκάποντα τακούνια και να κουνάω τον πονεμένο μου κώλο από το μαστίγωμα.

-    «Δεν πας καλά… Κούνα πιο πολύ την κωλάρα σου!», είπε και μου σκαμπίλιζε κάθε τόσο τα κωλομέρια.

Κάποια στιγμή μου έχωσε μια τάπα στον κώλο που με βοήθησε να περπατάω γυναικεία επάνω στις γόβες. Όταν τα κατάφερα με μακιγιάρισε και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα λέγοντας μου ότι θα με παρουσίαζε στο γαμιά μου και εγώ έπρεπε να περπατάω σαν πασαρέλα κουνώντας τον μαστιγωμένο ταπωμένο μου κώλο.

Υπάκουα περίμενα μέχρι που ακούστηκε το κουδούνι....

Συνεχίζεται… (αν θέλετε)
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).