Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:

Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει καθώς το κουδούνι χτύπησε. Η Έλσα μου είπε να περιμένω και πήγε να ανοίξει την πόρτα. Την άκουσα να μιλάει με έναν άντρα και να ξανακλειδώνει τη πόρτα εξασφαλίζοντας ότι δεν υπήρχε διαφυγή για μένα. Η Έλσα μπήκε μέσα και με βρήκε να κάθομαι δειλά στη γωνία με τα μάτια δακρυσμένα.

-    «Τσουλάρα, σήκω και ετοιμάσου!» είπε.

Εγώ δίστασα και το αποτέλεσμα ήταν να φάω τα σκαμπίλια μου και πάλι.

-    «Σήκωσε τον πουτανιάρικο κώλο σου να δεις το γαμιά σου αλλιώς θα σου τον μαυρίσω!» είπε.

Υπάκουα σηκώθηκα και με την Έλσα μπροστά πήγαμε προς το σαλόνι. Ισορροπούσα στα τακούνια με προσοχή ενώ η τάπα στον κώλο μου τον έκανε να κουνιέται γυναικεία με πρόστυχο τρόπο προκαλώντας μου μια περίεργη διέγερση.

-    «Γεια σου Μάρκο!» μου είπε η Έλσα που βγήκε πρώτη. «Θα δεις τώρα την νέα πουτανίτσα μου την Γωγώ…» είπε και μου έκανε νόημα να βγω.

Σαν πουτάνα της Φυλής και κοιτώντας την πλατιά δερμάτινη ζώνη στα χέρια της Έλσας βγήκα κουνώντας πουτανίστικα τον κώλο μου και αντίκρισα τον Μάρκο, ένα μυώδη body builder με κοντοκουρεμένο κορμί, τραχιά χαρακτηριστικά που με κοίταζε με λαγνεία και πρόστυχα να τον πλησιάζω.

Η Έλσα με έσπρωξε πιο κοντά του ενώ εκείνος χούφτωσε το μπούτι και τον κώλο μου

-    «Ωραίο πουτανάκι βρήκες!» είπε στην Έλσα. «Βλέπω ήθελε πειθαρχία…» παρατήρησε όταν είδε τον μαστιγωμένο κώλο μου.

-    «Πέσε στα γόνατα καριολάκι!» είπε η Έλσα χαστουκίζοντας τα κωλομέρια μου.
Υπάκουσα και βρέθηκα στην ταπεινωτική αυτή θέση. Με οδηγίες από την Έλσα του ξεκούμπωσα το παντελόνι και ανάμεσα στα μυώδη του μπούτια είδα ένα τεράστιο όργανο 20 εκατοστών και πάρα πολύ χοντρό που αμέσως αισθάνθηκα φόβο.

-    «Για να δω τι ξέρεις τσούλα…!» είπε ο Μάρκος και μου το έδωσε στα χείλη.

Ξεκίνησα να γλύφω και να φιλώ το τεράστιο λαχταριστό του καυλί. Σύντομα οι σταγονίτσες έκαναν την εμφάνισή τους στο πουτσοκέφαλο, σημάδι ότι τον είχα καυλώσει πάρα πολύ.

Η Έλσα έπαιζε και αυτή το καυλί της που είχε σηκωθεί από τη καυλερή σκηνή.
Ο Μάρκος μου άστραψε ένα χαστούκι.

-    «Στήσου καριολίτσα στα τέσσερα!» είπε και σηκώθηκε.

Η Έλσα με έβαλε στον καναπέ στα τέσσερα και ήρθε μπροστά μου φέρνοντας το καυλί της στο στόμα μου.

-    «Ρούφα τον! Θα πνίξει τις φωνές σου από το άγριο γαμήσι!» είπε γελώντας.

Υπάκουα το πήρα στο στόμα ενώ ο Μάρκος πήρε θέση πίσω μου. Παραμέρισε το στρινγκάκι μου και έβγαλε την τάπα δονητή. Η τρυπούλα μου ανοιγόκλεισε από προσμονή εξαγριώνοντας το Μάρκο που την είδε και καύλωσε.

Μου σκαμπίλισε δυνατά τα πονεμένα κωλομέρια μου και ακούμπησε το καυλί του στην τρυπούλα μου.

-    «Θα σου σκίσω τον κώλο τώρα πουστράκι!» είπε και άρχισε να πιέζει δυνατά το πουτσοκέφαλό του.

Έκανα να φωνάξω αλλά το καυλί  της Έλσας είχε φτάσει στο λαρύγγι μου πνίγοντας κάθε αντίδραση. Το χοντρό καυλί  άρχισε να ανοίγει το κωλάντερό μου αργά και βασανιστικά. Το πάχος ήταν μεγάλο από το καυλί  του που αισθανόμουν κάθε φλέβα του στο έντερό μου. Με μια κίνηση το σφήνωσε βαθιά μέσα μου βογκώντας

-    «Τι τρύπα για γαμήσι έχει αυτό το τσουλί! Βαθιά και στενή να γαμιέται ολημερίς!» έλεγε και με γαμούσε με βαθιές νταβατζίδικες ψωλιές που έσκαβαν τον κωλαράκο μου σε βάθος.

Τα σκαμπίλια στο κωλαράκι μου έπεφταν βροχή ενώ και η Έλσα που γαμούσε το στόμα μου δεν παρέλειπε να με χαστουκίζει και να με ταπεινώνει. Κάποια στιγμή το στόμα μου γέμισε χύσια που με την απειλή της Έλσας τα κατάπια μέχρι τελευταίας σταγόνας. Ο Μάρκος δεν άργησε να με χύσει στον κώλο κάνοντάς με πια πουτανάκι κανονικό.

Φυσικά δεν τελειώσαμε εκεί. Η συνέχεια δόθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου ήταν η σειρά της Έλσας να με ξαναγαμήσει εναλλάξ με τον Μάρκο.

Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές με γάμησαν και με έχυσαν από παντού. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι αργά το πρωί έπεσαν αποκαμωμένοι και οι δύο αγκαλιά για ύπνο ενώ εγώ είχα μείνει δεμένος μπρούμυτα με χύσια παντού, στον κωλαράκο, στο στόμα, στο πρόσωπο ενώ το στρινγκάκι μου είχε μπλεχτεί στη γόβα μου.

Πριν κοιμηθούν μου σφήνωσαν ένα χοντρό δονητή στο κώλο.

Συνεχίζεται (αν θέλετε...)
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).