Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:

Όταν πήγα σπίτι πόναγα σε όλο μου το κορμί. Γδύθηκα και κοιτάχτηκα στον καθρέπτη. Το κωλαράκι μου έτσουζε από τα χαστούκια και τη ζώνη της Έλσας ενώ η τρυπούλα μου έκαιγε από το άγριο γαμήσι που είχε υποστεί. Ντρεπόμουν να κοιταχτώ στο καθρέπτη. Ένιωθα εξευτελισμένος. Με είχαν ταπεινώσει, με είχαν γαμήσει με όλους τους τρόπους αλλά παρόλο αυτά μου άρεσε έτσι όπως ένιωθα.

Τα λόγια της Έλσας αντηχούσαν στα αυτιά μου: «Τσουλάρα, πουτανάκι, ξεσκισμένη ξεκωλιάρα!». Μπήκα κάτω από το ντους και συνεχώς σκεφτόμουν το Μάρκο και την Έλσα να ξεσπάνε στο παρθένο μου κωλαράκι όλη τους τη βιαιότητα.

Δεν είχα τα λεφτά που ζητήσανε και έτσι για ακόμα μια φορά βρέθηκα στην πολυκατοικία της Έλσας να πατάω το κουδούνι. Μου άνοιξε και ανέβηκα και πάλι με τρεμάμενη καρδιά.

-    ««Ήρθες ξεκωλιάρα;», ρώτησε η Έλσα γελώντας καθώς έκλεινε την πόρτα.

-    «Τα λεφτά!», είπε κοφτά για να εισπράξει την απάντησή μου:

-    «Δεν τα έχω…», είπα και κατέβασα το κεφάλι ενώ δάκρυα ανέβηκαν στα μάτια μου.

-    «Ξέρεις τι σημαίνει αυτό τσουλάκι έτσι;»

Γονάτισα και της φίλησα τις γόβες.

-    «Θα κάνω ότι θέλετε…», είπα παραδομένος αλλά με μεγάλο ερεθισμό μέσα μου.

-    «Σήκω! Πάμε για ψώνια…», είπε η Έλσα.

Παραξενεμένος υπάκουσα και σύντομα βγήκαμε στο δρόμο. Πήγαμε σε ένα κατάστημα εσωρούχων. Κατάλαβα ότι ήθελε να ψωνίσουμε εσώρουχα για εμένα. Ντράπηκα. Μέσα στο μαγαζί είχε μόνο μια μουνάρα πωλήτρια. Αντέδρασα και η Έλσα μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι.

-    «Μπες μέσα τσουλάκι!», είπε αυστηρά.

Υπάκουσα και μπήκα. Μας πλησίασε η ξανθιά δίμετρη μουνάρα και μας κοίταξε περίεργα.

-    «Παρακαλώ; Πώς μπορώ να εξυπηρετήσω;», είπε.

-    «Θέλαμε σέξι εσώρουχα για το τσουλάκι από εδώ…», είπε η Έλσα ενώ εγώ έγινα κατακόκκινος από ντροπή.

Η πωλήτρια γέλασε και πρότεινε μιας και έκλεινε σε λίγο να κλείσει πιο νωρίς και να μας εξυπηρετήσει.

Πράγματι έτσι έγινε. Βρεθήκαμε στο πάνω όροφο οι τρεις μας. Η πωλήτρια ήταν περίεργη για την υποδούλωσή μου και δεν το πίστευε.

-    «Κάνει πράγματι ότι του λες;», ρώτησε την Έλσα.

-    «Και βέβαια! Τσουλάρα, φίλα τα πόδια της κοπέλας!», είπε.

Φυσικά εγώ υπάκουσα και της φίλησα τα παπούτσια ενώ εκείνη γέλαγε. Έμεινα ολόγυμνος μπροστά τους ενώ εκείνες γέλαγαν και έκαναν σχόλια για τον χαμένο μου αντρισμό, για το τι ξεκωλιάρα ήμουν ενώ η Έλσα περιέγραψε λεπτομερώς ενώ δοκίμαζα κιλοτάκια και ψηλοτάκουνα πως με γάμησαν με τον Μάρκο.

Τα μάτια της πωλήτριας έλαμπαν και στο τέλος πριν ντυθώ ζήτησε από την Έλσα να με δείρει λίγο με τη ζώνη πράγμα που η Έλσα φυσικά δέχθηκε και βρέθηκα στα τέσσερα. Η νεαρή κοπέλα φάνηκε ιδιαίτερα σκληρή και μου κοκκίνισε το κωλαράκι με τις επευφημίες της Έλσας.

Όταν φύγαμε συνέχεια είχε ο αισθητικός όπως μου ανακοίνωσε. Το μαγαζί είχε μια άλλη τραβεστί την Τζένη μαζί με τον γκόμενό της τον Γιάννη που έκανε τατουάζ και piercing.

Η Τζένη ήταν μια ξανθιά δίμετρη μουνάρα και ο Γιάννης ένας κλασικός μηχανόβιος, νταβραντισμένος γαμιάς που όταν με είδε με κοίταζε με πρόστυχο βλέμμα…

-    «Θέλω να γίνει τσουλάρα και να φαίνεται…!», είπε η Έλσα.

-    «Πλησίασε καριόλα!», είπε η Τζένη και με χαστούκισε δυνατά.

Η Τζένη ήταν κι αυτή αυταρχική και πιάνοντάς με από το αφτί με μετέφερε σε ένα δωμάτιο ενώ μαζί της μπήκε ο Γιάννης και η Έλσα. Με έγδυσαν και η Τζένη με χάιδεψε παντού…

-    «Τι τσουλάκι είναι αυτό που βρήκες!», έλεγε καθώς μου χάιδεψε το κατακόκκινο πισινάκι μου και μου έβαλε δάχτυλο στον κώλο.

Ο Γιάννης με πλησίασε κι αυτός και μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι ενώ με έπιασε δυνατά και με φίλησε.

-    «Θα σου ξεσκίσουμε το κωλί εδώ μέσα!», είπε και έκανε την καρδιά μου να σκιρτήσει.

Η Τζένη σκαμπίλισε δυνατά τον κώλο μου και μου έχωσε δύο δάκτυλα.

-    «Τον έχετε ήδη γαμήσει!», είπε και η Έλσα τους είπε την ιστορία μου.

Δεν άργησε να τραβήξει το μίνι της φόρεμα και να αποκαλύψει ένα τεράστιο καυλί κάτω από το κιλοτάκι της.

Η Έλσα με κοίταξε αυστηρά…

-    « Γλύψε την Τζένη. Δείξε τι πουτανάρα είσαι!»

Βρέθηκα ολόγυμνος στα γόνατα να παίρνω τσιμπούκι από την Τζένη ενώ εκείνη βόγκαγε. Η Έλσα ήρθε κι αυτή με το καυλί της ορθωμένο δίπλα της ενώ ο Γιάννης τράβαγε με την κάμερα και έπαιζε με το άλλο χέρι το τεράστιο καυλί του. Οι πούτσες μπαινόβγαιναν στο στόμα μου ενώ τα χαστούκια και οι βρισιές δεν σταματούσαν καθόλου.

Η Τζένη έχυσε βαθιά στο λαρύγγι μου ενώ η Έλσα στο πρόσωπό μου.

-    «Ώρα για περιποίηση προσώπου…», είπε και με ξάπλωσαν ανάσκελα.

Ένας δονητής μπήκε βαθιά στον κώλο μου ενώ η Τζένη άρχισε να μου βγάζει τα φρύδια. Διαμαρτυρήθηκα. Τέτοιες αλλαγές θα με έκαναν να μοιάζω με γκομενίτσα αλλά τα σκαμπίλια που έπεσαν από τις δύο τρανς με έκαναν να σωπάσω και να δεχθώ ότι έκαναν.

Στην συνέχεια η Τζένη μου έκοψε τα μαλλιά με γυναικείο τρόπο. Δεν υπήρχε γυρισμός. Ακολούθησε η αποτρίχωση και ένα γερό χέρι ξύλο από το Γιάννη στο κωλαράκι μου επειδή διαμαρτυρήθηκα. Το καυλί του παλλόταν και περίμενα να με γαμήσει κάποια στιγμή.

Πράγματι μετά την αποτρίχωση, την κόμμωση, με έντυσαν με τα γυναικεία εσώρουχα και τις ζαρτιέρες και με έδωσαν στον Γιάννη για να μου κάνει τατουάζ και να μου βάλει σκουλαρίκι στον αφαλό.

Ο Γιάννης με πήγε στο εργαστήριό του και έκλεισε τη πόρτα πίσω του…

-    «Οι δυο μας τώρα πουτανάκι!»

Με έριξε μπρούμυτα στον πάγκο και έβγαλε τον δονητή από τον κώλο μου. Μου έδεσε χέρια πόδια και παραμέρισε το κιλοτάκι μου.

-    «Θα σου γαμήσω το κώλο τώρα πουτανάκι!», είπε και αφού μου άνοιξε το κωλαράκι που κάρφωσε το χοντρό του καυλί στη τρυπούλα κάνοντάς με να ουρλιάξω.

Άρχισε να με γαμάει βίαια κει εκδικητικά μέχρι που έχυσε βαθιά στο κωλαράκι μου το βαρύ του φορτίο.

Στη συνέχεια, αφού βγήκε από μέσα μου ήρθε μπροστά και μου το έφερε στο στόμα να το καθαρίσω. Μπήκε και η Τζένη μέσα με την Έλσα. Τα καυλιά τους ήταν και πάλι ορθωμένα. Η Έλσα πήρε θέση πίσω μου.

-    «Βλέπω τον γάμησες κιόλας!», είπε και ακούμπησε κι αυτή το καυλί της στην χυμένη μου τρυπούλα.

Και πάλι ο κώλος μου γέμισε πούτσα. Ενώ με γαμούσε με αργές βαθιές κινήσεις, ο Γιάννης άρχισε να σχεδιάζει το τατουάζ μου. Μου έφτιαξε ένα από αυτά τα τατουάζ που έχουν οι πουτάνες στη μέση τους και μια καρδούλα στο κωλομέρι. Η Έλσα έχυσε βαθιά μέσα μου λίγο πριν αρχίσει να με δουλεύει με τη βελόνα.

Ο πόνος ήταν οξύς αλλά η Τζένη είχε χώσει την καυλάρα της στο λαιμό μου πνίγοντας κάθε κραυγή πόνου. Με πίπωσε αρκετά αλλά δεν έχυσε. Ήθελε κι αυτή να μου γαμήσει τον κώλο.

Πράγματι, όταν τελείωσε τα τατουάζ με έλυσαν, με γύρισαν ανάσκελα για να μου τρυπήσουν τον αφαλό και η Τζένη ήρθε να με γαμήσει έτσι ανάσκελα, σαν πουτάνα όπως έλεγε.

Καθώς με πηδούσε ο Γιάννης τρύπησε τον αφαλό μου, πέρασε ένα σκουλαρικάκι και μετά τα αφτιά και τη μύτη μου.

Σύντομα η Τζένη έχυσε κι αυτή μέσα μου βογκώντας.

-    «Σήκω πάνω τσουλάκι να σε καμαρώσουμε!», είπε η Έλσα.

Κοιτάχτηκα στον καθρέπτη. Έβλεπα ένα ξανθό προκλητικό πουτανάκι με σκουλαρίκι στον αφαλό, στη μύτη και στα αφτιά και δύο προκλητικά τατουάζ στον κώλο και την μέση. Μόνο το μικροσκοπικό μου όργανο κάτω από το κιλοτάκι θύμιζε ότι ήμουν άντρας.

Η Έλσα με έντυσε με ένα μαύρο κολλητό μίνι και γόβες και μου ανακοίνωσε ότι θα πήγαινα για δουλειά.

Ο Γιάννης και η Τζένη γέλασαν και ευχήθηκαν καλή τύχη στη νέα μου ζωή. Η Έλσα με έβαλε να φιλήσω το καυλί του καθενός και να τους ευχαριστήσω που με γάμησαν.

Όταν βγήκαμε στο δρόμο, η εικόνα ήταν φοβερή. Δυο μουνάρες περπατούσαν και οι άντρες γύριζαν και σφύριζαν. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει…

-    «Θα πάμε στο κλαμπάκι του Μάρκου…», είπε η Έλσα.

Συνεχίζεται...

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).