Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, με λένε Ηλία, είμαι 22 και έχω μια αδερφή, τη Μαίρη που είναι 5 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα.

Η αδερφή μου δουλεύει σε μπουρδέλο κρυφά από τους γονείς μου, αλλά εγώ το ήξερα σχεδόν από όταν ξεκίνησε στα 23 της. Εγώ είχα γίνει 18 και κάποιοι φίλοι μου κατάφεραν να την αναγνωρίσουν στην δουλειά της.

Τότε της είπα ότι αυτό που κάνει δε μου αρέσει και ότι θα το έλεγα στους δικούς μας αλλά αυτή νευρίασε και μου είπε ότι ήξερε για εμένα πως είμαι πούστης.

Φυσικά αρνήθηκα αλλά είπε πως κατάλαβε γιατί έλειπαν κάποια από τα στρινγκάκια της και τα βρήκε στο δωμάτιο μου μαζί με έναν δονητή που είχα και ότι αν το έλεγα, θα έλεγε στον πατέρα μας την αλήθεια.

Τέλος πάντων δε μίλησα σε κανέναν για καιρό μέχρι που μια μέρα με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και μου έκανε μια τρελή πρόταση:

- Έλα Ηλία... έχω μια δουλειά για εσένα αν γουστάρεις, έχει πολλά λεφτά και θα περνάς καλά, αλλά πρέπει να κάνεις ένα δοκιμαστικό πρώτα.

Εγώ εκείνο τον καιρό έψαχνα δουλειά για να μαζέψω χρήματα για δίπλωμα αυτοκινήτου και αμέσως την ρώτησα τι δουλειά.

Μου είπε να περάσω από το μπουρδέλο σε καμία ώρα να την πάρω και να φύγουμε. Ετοιμάστηκα και πήγα από εκεί. Μόλις έφτασα την πήρα τηλέφωνο να βγει αλλά μόλις το έκλεισε βγήκε ένας άντρας ψηλός με μπράτσα και με έβαλε με το ζόρι μέσα. Εκεί ήταν η αρχιτσατσά και ένας ακόμη κύριος καθισμένος σε ένα γραφείο.

- Γεια σου, μου λέει ο τύπος στο γραφείο. Με λένε Βλάση και εδώ είναι η επιχείρηση μου. Έμαθα ότι είσαι λουλού από την πουτάνα την αδερφή σου και ψάχνουμε μια σας και εσένα για ειδικές περιπτώσεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις αν θέλεις να δουλέψεις εδώ, είναι να πας μέσα στο δωμάτιο με την αδερφή σου, να σε ετοιμάσει και να κάνεις ένα κάστινγκ με τον Τάκη…

και μου έδειξε τον τύπο που με έβαλε μέσα.

- Εγώ είμαι τίμιος, κάθε γαμήσι θα είναι 50€ στην τσέπη σου και τα εργαλεία, ρούχα, περιποίηση όλα δικά μας… μου λέει.

Σκέφτηκα ότι σε έναν μήνα το πολύ θα μπορούσα να βγάλω τα χρήματα που θέλω και να σταματήσω τη δουλειά και αμέσως είπα εντάξει. Τότε η αρχιτσατσά άνοιξε την πόρτα από το δωμάτιο που ήταν η αδερφή μου και είδα την Μαίρη να μου κάνει νόημα να πάω και μου λέει:

- Πάρε την μαμά και λες της ότι σήμερα θα κοιμηθείς έξω, έχουμε δουλειά. Γδύσου και κάτσε σε αυτή την καρέκλα.

Ήταν μια καρέκλα που είχε τρύπα από κάτω. Ήρθε από κάτω και μου έκανε αποτρίχωση. Μόλις τελείωσε, μου έδωσε ένα κλύσμα και μου είπε να πάω στην τουαλέτα να το κάνω και να γυρίσω. Το έκανα γρήγορα επέστρεψα και μου είπε να καθίσω στα 4 στο κρεβάτι. Ήρθε μου έβαλε λιπαντικό και μου έβαλε μια πρωκτική σφήνα η οποία είχε έναν μηχανισμό που κλείδωνε σαν στραπόν. Μου είπε να ξαπλώσω μπρούμυτα και μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια στο κρεβάτι.

Πέρασαν λίγες ώρες και είχα αποκοιμηθεί και ξαφνικά ο Τάκης άνοιξε την πόρτα, ήρθε στον κώλο μου, έβγαλε τη σφήνα και ένιωθα σαν να έχω ένα τεράστιο κενό. Μου έλυσε τα χέρια και τα πόδια και έβγαλε την πούτσα τού έξω.

Τότε είδα ένα θηρίο 20 εκατοστά χοντρό και μου είπε να του πάρω πίπα. Έπαιρνα εξαιρετικές πίπες και το είχα ξανακάνει πολλές φορές. Μετά από λίγα λεπτά φωνάζει:

- Αφεντικό στη πίπα ξεπερνάει και την αδερφή του. Τώρα θα δω αν έχει καλό μουνάκι.

Με γυρνάει στα 4 και χωρίς προειδοποίηση με κάρφωσε δυνατά. Ένιωσα να σκίζομαι και φώναζα σαν πραγματική πουτάνα. Είχε βγει η γυναίκα από μέσα μου. Μου έπιασε την πούτσα και τα αρχίδια και τα έσφιξε μέχρι μου νόμιζα θα τα ξεριζώσει. Η πούτσα μου είχε γίνει σαν κλειτορίδα (την έχω πολύ μικρή )και έχυνε μόνη της και τα αρχίδια μου πονούσαν από το σφίξιμο. Τότε φωνάζει:

- Αφεντικό καλή πουτάνα, με κωλάρα, έχει κλειτορίδα αλλά όχι μουνί, αν δουλέψει καλά θα το διορθώσει γιατί τα αρχίδια του θα είναι άχρηστα από σήμερα.

Τότε μπήκε μέσα ο Βλάσης με την αδερφή μου.

- Να είσαι περήφανη που έχεις αυτό το πουτανάκι αδερφό σου, ή μάλλον αδερφή σου… της λέει γελώντας. Πάρτε 200€ από το ταμείο και πάτε να την κάνετε γκόμενα. Προσλαμβάνεται.

Ντύθηκα και βγήκαμε για ψώνια με την αδερφή μου. Πήγαμε σε αισθητικό και μου έκανε αποτρίχωση σε όλο το σώμα. Μετά πήγαμε, αγόρασα εσώρουχα και περούκες και επιστρέψαμε. Εκεί ήταν ακόμα ο Βλάσης.

- Ντύσου και πήγαινε στο δωμάτιο σε 10 λεπτά έρχεται ο πρώτος σου πελάτης.

Ανέβηκα στο δωμάτιο, ντύθηκα γυναίκα και ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και έπαθα σοκ! Ο κολλητός μου είχε έρθει και ζήτησε να γαμήσει την τραβεστί του καταστήματος.

Αυτό είναι όμως μια άλλη ιστορία.
Copyright protected OW ref: 157360Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.