Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν φοιτητής στο Παρίσι και φορούσα κρυφά γυναικεία εσώρουχα στο σπίτι μου αλλά δεν είχα γαμηθεί ακόμη εκεί, ίσως ντρεπόμουν να εκτεθώ. Μια μέρα με κάλεσαν κάτι φίλοι για τραπέζι σ’ ένα ρεστοράν μαζί με καμιά δεκαριά άτομα που μου ήταν σχεδόν όλα άγνωστα. Δίπλα μου καθόταν ένας σαρανταπεντάρης...

ψηλός και πολύ αρρενωπός ο οποίος μόλις με είδε μου έπιασε κουβέντα. Όλη την ώρα το πόδι του ακουμπούσε στο δικό μου τυχαία δήθεν αλλά όταν είδε ότι δεν τραβήχτηκα έβαλε κρυφά το χέρι του και μου χάιδεψε το μπούτι. Γύρισα και τον κοίταξα ξεροκαταπίνοντας κι εκείνος μέσα στη φασαρία έσκυψε και μου ψιθύρισε στο αφτί:

-    «Θέλω να έρθεις στο σπίτι μου και να σε ντύσω με γυναικεία. Τι λες;»


Εγώ κοκκίνισα από την καύλα και χωρίς να διστάσω του είπα: «Πάμε». Το τραπέζι είχε τελειώσει έτσι κι αλλιώς, ο κόσμος έφευγε και αφού χαιρετίσαμε βρεθήκαμε στο δρόμο. Μου είπε ότι το σπίτι του ήταν εκεί κοντά και περπατήσαμε μέχρι εκεί. Τον ρώτησα πώς κατάλαβε ότι μου αρέσουν τα εσώρουχα κι εκείνος γέλασε και μου είπε πως το κατάλαβε από την πρώτη στιγμή που με είδε.

Φτάσαμε στο σπίτι του, χτύπησε το κουδούνι και μας άνοιξε ένας τριαντάρης υπηρέτης γκέι που φορούσε μια μακριά μπλούζα και τα πόδια του ήταν γυμνά μ’ ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος και ψηλοτάκουνα γυναικεία σανδάλια. Είχε μακριά μαλλιά και ήταν ελαφρά βαμμένος με μέικ απ και κραγιόν.

Καθίσαμε στο σαλόνι, ο υπηρέτης μας έφερε ποτά και το αφεντικό του εξήγησε ότι πρέπει να με ντύσει με γυναικεία και να με ετοιμάσει καλά για την πρώτη φορά. Αφού ήπιαμε τα ποτά μας ο υπηρέτης με πήρε από το χέρι και με οδήγησε σε μια κρεβατοκάμαρα που είχε δικό της μπάνιο. Με βοήθησε να ξεντυθώ και χαμογέλασε όταν είδε ότι το κορμί μου ήταν εντελώς αποτριχωμένο και φορούσα ένα μαύρο τάνγκα που έκρυβε τη μικρή μου πούτσα. Με πήγε στο ντους και μ’ έπλυνε χαϊδεύοντας το κωλαράκι μου και στο τέλος μου έκανε ένα τριπλό κλύσμα.

Βγήκαμε από το μπάνιο και άνοιξε κάποια συρτάρια. Από μέσα έβγαλε κάλτσες, ένα τάνγκα και κάτι σαν αραχνοΰφαντη κοντή ρομπίτσα, όλα κόκκινα. Όταν τα φόρεσα μου έδωσε κι ένα ζευγάρι γόβες κι ένιωσα σαν βασίλισσα. Μ’ έβαλε να κάτσω μπροστά στον καθρέφτη και μου έβαψε τα μάτια και το πρόσωπο. Χτένισε τα μακριά μαλλιά μου, τόνισε τις ρώγες μου με λίγο κραγιόν και η μεταμόρφωση ήταν πλήρης. Έδειχνα και ένιωθα πουτάνα έτοιμη για όλα. Περπάτησα επάνω στις γόβες και κατευθύνθηκα προς το σαλόνι. Ο ήχος από τις γόβες στο ξύλινο πάτωμα με άναβε.

Ο Πιερ είχε βάλει απαλή μουσική και ήταν αραχτός σ’ έναν καναπέ. Με κάλεσε να καθίσω δίπλα του και μου χάιδεψε το μπούτι πάνω από τις κάλτσες. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από την καύλα και την ντροπή ανακατεμένες. Μου πήρε το χέρι και το ακούμπησε στον πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Ήταν τεράστιος. Είχα να γαμηθώ αρκετούς μήνες και τα βράδια όταν ντυνόμουν ονειρευόμουν ότι με γαμούσε κάποιος πούτσος σαν αυτόν που κρατούσα στο χέρι μου. Ήθελα να τον πάρω στο στόμα μου αλλά το παιχνίδι ήταν στα χέρια του Πιερ.

Του έτριψα με το χέρι τον πούτσο από πάνω και τον ένωσα να μεγαλώνει. Τότε εκείνος σηκώθηκε και ξεντύθηκε με αργές κινήσεις. Στάθηκε μπροστά μου όρθιος με τον πούτσο του μπροστά στο στόμα μου. Άπλωσα το χέρι μου από κάτω στ’ αρχίδια του και τον πήρα στο στόμα. Είχε μεγαλώσει πολύ και με το ζόρι χωρούσε το κεφάλι του πούτσου στο στόμα μου. Εκείνος άρχισε να πιέζει και ένιωσα το πελώριο όργανο ν’ ακουμπάει στις αμυγδαλές μου. Τον έβγαλα έξω για να πάρω ανάσα και ξαναβούτηξα με το στόμα ανοιχτό. Ήθελα να με χύσει όμως εκείνος είχε άλλη σκέψη…

Στράφηκε στον υπηρέτη που ήταν όλη την ώρα εκεί και του είπε:

-    «Γάμησέ τον για ν’ ανοίξει λίγο γιατί αν τον πάρω πρώτος θα τον σκίσω».

Ο υπηρέτης ήρθε κοντά μου, κατέβασε λίγο το καλσόν χωρίς να το βγάλει και μου έδωσε τον πούτσο του στο στόμα για να σηκωθεί. Ήταν κι εκείνος μεγάλος αλλά μπήκε στο στόμα μου πιο εύκολα. Όταν του τον σήκωσα για τα καλά φόρεσε ένα προφυλακτικό, με ξάπλωσε μπρούμυτα στον καναπέ βάζοντας ένα μαξιλάρι από κάτω μου και μου έγλυψε το κωλαράκι χώνοντας και δάχτυλα. Ένιωσα να λιώνω. Ξαφνικά ο πούτσος του γλίστρησε όλος μέσα και χώθηκε μέχρι τέρμα. Ένιωσα πόνο κι έβγαλα μια κραυγή κοριτσίστικη. Αυτό ερέθισε τον υπηρέτη κι άρχισε να με γαμάει ανελέητα για κανένα πεντάλεπτο.

Είχε ξαπλώσει από πίσω μου όπως με γαμούσε και ο Πιερ μπροστά μας τον έχωνε μία στο ένα στόμα και μία στο άλλο. Ο κώλος μου είχε ανοίξει πια για τα καλά και ο υπηρέτης βγήκε από μέσα μου, με γύρισε ανάσκελα και έδωσε τη θέση του στον Πιερ. Εκείνος μου σήκωσε τα πόδια στους ώμους του κι έφερε το πουτσοκέφαλο μπροστά στην ανοιχτή τρύπα μου ενώ ο υπηρέτης του φορούσε το προφυλακτικό. Μπήκε προσεκτικά και αργά, ωστόσο ήταν αδύνατο να συγκρατηθώ. Άρχισα να φωνάζω καθώς εκείνο το θηριώδες εργαλείο χωνόταν βαθιά.

Έφθασε κι εκείνος ως το τέρμα ενώ εγώ ξαφνικά άρχισα να χύνω χωρίς να παίξω τον πούτσο μου. Ήταν αδύνατο να συγκρατηθώ. Ο υπηρέτης έπαιρνε τα χύσια με το χέρι του από το στήθος μου και μου τα έδινε να τα φάω ενώ ο Πιερ άρχισε να με σφυροκοπάει. Ο υπηρέτης τον έπαιζε κι έχυσε στο στόμα μου. Στο τέλος ο Πιερ τον βγάζει έξω, αφήνοντας την τρύπα μου να χάσκει ορθάνοιχτη, βγάζει το προφυλακτικό και μας πλημμυρίζει τα πρόσωπα με τεράστιες ποσότητες σπέρματος.

Αφού του καθαρίσαμε καλά τον πούτσο, αρχίσαμε να γλύφουμε τα χύσια ο ένας από το πρόσωπο του άλλου μέχρι την τελευταία σταγόνα. Όταν έφευγα, ο Πιερ μου είπε να ξανάρθω την άλλη βδομάδα γιατί ήθελε να με πάρει μ’ έναν φίλο του και μου είπε με σημασία πως είχε κι άλλα ρούχα να μου δώσει να φορέσω.

Φυσικά ξαναπήγα αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία…
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).