Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ένας άνδρας εκπληρώνει τη φαντασίωση του με μια τραβεστί...

Τον γνώρισα σε ένα μικρό μπαράκι. Δε σύχναζα εκεί μα βρέθηκα τυχαία, έχοντας πρόσφατα χωρίσει μετά από 13 χρόνια γάμο γιατί η γυναίκα μου ανακάλυψε το πάθος μου για τις τραβεστί. Και σαν να μην έφτανε αυτό ενημέρωσε και όλους τους γνωστούς μου και τους συγγενείς μου, κάνοντας με να απομακρυνθώ και να χάσω την επαφή μου με όλους. Βέβαια, αφού όλοι ήξεραν πια το μυστικό μου, ένοιωσα κάπως πιο ελεύθερος να κυνηγήσω τις φαντασιώσεις μου που τόσα χρόνια καταπίεζα.
 
Έτσι λοιπόν βρέθηκα στο μπαράκι.
 
Μου είπε πως το όνομα του ήταν Θωμάς αλλά άκουγε και στο όνομα Tamy όταν ντύνεται. Εκείνο το βράδυ φορούσε ένα μαύρο διχτυωτό πουκάμισο και ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, αρκετά τραβηγμένο για να αποκαλύπτει το έντονο ροζ g-string του. Υπήρχαν μωβ ραβδώσεις στα μαύρα μαλλιά του και το δέρμα του ήταν ανοιχτό λευκό. Ρουμπινί-κόκκινο κραγιόν βαμμένο γύρω από τα χείλη του και σκούρα μπλε μάσκαρα ζωγραφισμένη γύρω από τα μάτια του. Δε μου το είπε, αλλά μάντεψα πως η ηλικία του ήταν είτε στα τέλη της εφηβείας είτε στις αρχές των είκοσι.
 
Και ήταν ότι πιο σέξι είχα δει ποτέ μου!
 
Τον κέρασα ποτό και πιάσαμε για λίγο την κουβέντα. Εντελώς ξαφνικά με ρώτησε αν θα ήθελα να πάμε σπίτι του. Χρειάστηκαν 2-3 δευτερόλεπτα για να ξεκολλήσω και να του απαντήσω… «ναι… πάμε θα το ήθελα».
 
«Πάμε» έγνεψε πίνοντας ότι είχε απομείνει από το ποτό του και ξεκίνησε προς τα έξω. Τέλειωσα κι εγώ το ποτό μου, άφησα χρήματα στο μπαρ και τον ακολούθησα έξω. Στάθηκα δίπλα του και γυρίζοντας με ρώτησε αν έχω αμάξι ή αν θα πάμε με ταξί. Απάντησα δειλά πως έχω φέρει το δικό μου αυτοκίνητο. Χαμογέλασε και προτείνοντας το χέρι μπροστά είπε χαμογελώντας… «μετά από εσάς».
 
Μπήκαμε στο αμάξι και με καθοδήγησε σπίτι του. Ήταν ένα μικρό δυάρι με το μικρότερο λουτρό που είχα δει ποτέ μου. Υπήρχε ένα στρώμα για λύπηση στο πάτωμα, τηλεόραση πουθενά, με λίγα λόγια η Tamy δεν περνούσε και πολύ ώρα σε αυτό το χώρο. Σίγουρα θα είχε περισσότερα πράγματα και θα ήταν πιο περιποιημένο αν πράγματι ζούσε εκεί, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε στην παρούσα φάση.
 
Κάθισε στο στρώμα του και, αφού πέταξε την τσάντα του στο πάτωμα δίπλα, απλώθηκε. Στάθηκα εκεί κοιτάζοντας. Πρέπει να ένιωσε την ανησυχία μου γιατί μου έδειξε με το βλέμμα το άδειο σημείο στο στρώμα δίπλα του και είπε. «Έλα εδώ. Κάτσε. Δε θα σε δαγκώσω». Ένα μειδίαμα ξέφυγε από την άκρη του στόματός του καθώς πρόσθεσε: «Όχι, εκτός αν το θέλεις». Χαμογέλασα νευρικά και κάθισα αργά δίπλα του. Η Tamy βλέποντας την αμηχανία μου, έβαλε σαγηνευτικά το χέρι στον ώμο μου και μου ψιθύρισε, «Χαλάρωσε».
 
Κούνησα το κεφάλι και ζήτησα συγνώμη λέγοντας ότι είναι η πρώτη μου φορά.
 
«Ναι… ξέρω…» μου απάντησε.
 
Τον ρώτησα γιατί διάλεξε εμένα από όλο το μπαρ να με καλέσει σπίτι του και αφού άναψε ένα τσιγάρο, τράβηξε μια γενναία τζούρα και φύσηξε τον καπνό μου απάντησε:
 
- Γιατί μου αρέσει να γαμάω μεγαλύτερους άντρες…
 
Και πιάνοντας μου το χέρι, το έφερε πάνω στο ήδη αξιοπρόσεκτο φούσκωμα του παντελονιού του. Αφού μου κουνούσε το χέρι εκεί μέχρι να αρχίσω να το κάνω μόνος, δεν ξέρω πόση ώρα κράτησε αυτό, ξεκούμπωσε και κατέβασε το παντελόνι του μαζί με το στρινγκάκι και πετάχτηκε η καυλωμένη πούτσα του που περιβάλλονταν από μαύρες τρίχες και τα αρχίδια του ήταν μεγάλα, γεμάτα και κρέμονταν από κάτω, όπως ενός άνδρα με τη διπλάσια ηλικία.
 
- Θες να το χρησιμοποιήσεις αυτό έτσι δεν είναι;… σχολίασε.
 
Ήθελα! Δε χρειάζονταν να απαντήσω. Έσκυψα, έπιασα την πούτσα του από τη βάση, άνοιξα το στόμα και πήρα μέσα σχεδόν τη μισή. Έκλεισα απαλά το στόμα γύρω από τον πούτσο του και άρχισα να ανεβοκατεβάζω το κεφάλι μου. Το έβγαλα, έγλειψα τα αρχίδια του και τα τράβηξα απαλά με τα δόντια πριν τον ξαναβάλω στο στόμα μου και αρχίσω να τον ρουφάω. Η γεύση του ήταν εξαίσια.
 
Η Tamy άρχισε απαλά να πιέζει το καυλί της βαθύτερα στο στόμα μου φτάνοντας στο πίσω μέρος, μα αντίθετα με το ότι περίμενα, η αίσθηση ήταν μάλλον ευχάριστη. Ακόμα και όταν αύξησε το ρυθμό και μου γαμούσε το στόμα κανονικά. Μάλλον λίγο πριν τελειώσει, τράβηξε την πούτσα του από το στόμα μου, μου κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να μου μαλακίζει την καυλωμένη πούτσα. Σύντομα τον πήρε στο στόμα και άρχισε να με τσιμπουκώνει σαν μανιασμένος. Κρατώντας την πούτσα μου, μου έγλειφε και ρουφούσε τα αρχίδια. Τον ξαναπήρε στο στόμα και ξεκίνησε πάλι το φοβερό τσιμπούκωμα που μου έκανε και πριν. Πρέπει να κατάλαβε ότι κοντεύω να χύσω και σταμάτησε. Γδύθηκε εντελώς από κάτω σπρώχνοντας το παντελόνι και το στρινγκάκι του με τα πόδια.
 
Εντελώς αυθόρμητα έπιασα τα πόδια του πίσω από τα γόνατα, τα έσπρωξα σχεδόν δίπλα στο κεφάλι του και κάρφωσα τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα στην κωλοτρυπίδα του. Έγλειψα τη σούφρα του και μετά ανέβασα τη γλώσσα μου στον κενό χώρο ανάμεσα στον πούτσο και τις μπάλες του και ρούφηξα το σάκο στο στόμα μου όπως έκανε με το δικό μου. Τράβηξα τα αρχίδια του και πέρασα τη γλώσσα μου γύρω από καθένα από αυτά όπως ήταν στο στόμα μου. Άνοιξα με τα χέρια τον κώλο του και έσπρωξα τη γλώσσα μου ξανά μέσα όσο πιο βαθιά πήγαινε. Αφού τον γάμησα με τη γλώσσα για μεγάλο διάστημα, η Tami άρπαξε απότομα τα αραιά μαλλιά μου και τράβηξε το κεφάλι μου ψηλά. Με φίλησε με πάθος στα χείλη πριν τραβήξει το πρόσωπό του και μου πει με σαγηνευτικό ψίθυρο:
- Τώρα θέλω να με γαμήσεις με το μεγάλο σου πούτσο!
 
Πριν πω ή κάνω οτιδήποτε, με έπιασε από τους ώμους και με γύρισε ανάσκελα στο στρώμα. Έφερε γρήγορα τη σούφρα του πάνω από την πούτσα μου και άρχισε σιγά σιγά να κάθεται πάνω της βυθίζοντας τον πούτσο μου στο σαλιωμένο κώλο του. Έγειρε μπροστά στηρίζοντας τα χέρια του στο στήθος μου και ξεκίνησε να χοροπηδά πάνω στο καυλί μου. Πραγματικά, ήταν τόσο στενός που νόμιζα ότι θα σκιστεί! Δεδομένου του ότι είχα να γαμήσω πριν από το διαζύγιο, πολύ γρήγορα δε μπόρεσα να αντέξω άλλο την καύλα και άρχισα να αδειάζω τα αρχίδια μου στην κωλάρα του. Όσο έχυνα έσφιξε τη σούφρα του γύρω από την πούτσα μου δίνοντας μου την εντύπωση πως ήθελε να αντλήσει όσο περισσότερο χύσι μπορούσε.
 
Όταν τέλειωσα… ανασηκώθηκε αργά από πάνω μου και ξάπλωσε δίπλα μου. Άπλωσε το χέρι του στην ταλαιπωρημένη πούτσα μου και σκύβοντας την πήρε στο στόμα του και καθάρισε τα χύσια που έτρεξαν πάνω της όταν σηκώθηκε. Αφού τα μάζεψε όλα στο στόμα του, μου πίεσε το σαγόνι για να ανοίξει και τα άφησε να τρέξουν στο στόμα μου και τα κατάπια καθώς εκείνος γέλασε σαρκαστικά.
 
- Τώρα είναι η σειρά μου! Γύρνα τσούλα… με πρόσταξε.
 
Χωρίς δισταγμό το έκανα. Γύρισα μπρούμυτα με ανυπομονησία για το τι έχει στο νου να μου κάνει. Χωρίς να χάσει χρόνο, άνοιξε τα κωλομάγουλα μου και έχωσε τη γλώσσα του στην κωλοτρυπίδα μου όπως είχα κάνει κι εγώ πιο πριν. Σύντομα η σούφρα μου ήταν έτοιμη και σαλιωμένη. Ανέβηκε πάνω μου και βύθισε την ψωλάρα του βαθιά μέσα μου, μέχρι που ένοιωσα τα αρχίδια του να πιέζουν τον κώλο μου. Έβαλε τα χέρια του στο στρώμα δεξιά και αριστερά μου και άρχισε να με γαμάει όσο πιο σκληρά και βίαια μπορούσε. Με γάμαγε τόσο δυνατά, σα να με βίαζε, αλλά σίγουρα δε με ένοιαζε! Οι αντοχές του ήταν αξιοθαύμαστες. Με ξεκώλιαζε όλο και πιο γρήγορα τόσο βαθιά που τα αρχίδια του χτυπούσαν στον κώλο μου σε κάθε του σπρώξιμο. Με το πρόσωπο μου χωμένο στο μαξιλάρι, ένοιωσα την ανάσα του δίπλα μου να μου ψιθυρίζει…
 
- Είσαι έτοιμος να σε γκαστρώσω;
 
- Ναι… το θέλω!
 
- Παρ’ τα πουτάνα…
 
Ούρλιαξε σχεδόν μέσα στο αυτί μου καθώς ένοιωθα τα χύσια του να γεμίζουν των κώλο μου, να ξεχειλίζουν πάνω στα κωλομάγουλα και να κυλούν ανάμεσα στα μπούτια μου. Συνέχισε να τρομπάρει το καυλί του μέσα μου μέχρι που έστυψε τελείως τα αρχίδια του. Κατέβηκε από πάνω μου, έγλειψε τα χύσια του από την ξεσκισμένη μου κωλότρυπα, μου άνοιξε ξανά το στόμα και έφτυσε τα χύσια μέσα ξανά. Με χτύπησε απαλά στην πλάτη σα να ήμουν σκύλα μια είπε:
 
- Καλή γαμιόλα!
 
Ξάπλωσε δίπλα μου, άναψε τσιγάρο και με ρώτησε με αφοπλιστική ηρεμία:
 
- Θες να μείνεις το βράδυ;
 
Έμεινα. Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε με την Tamy μετά από αυτή την πρώτη μας συνάντηση. Μην αντέχοντας να τον βλέπω να ζει σε αυτές τις συνθήκες, τον προσκάλεσα να μείνει μαζί μου και δέχτηκε πρόθυμα. Έπιασε δουλειά και γίναμε συγκάτοικοι-εραστές. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον για εμένα και την Tamy, αλλά σίγουρα δε θα άλλαζα τίποτα από το ότι έχουμε περάσει.


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.