Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από μικρός μου άρεσε να ντύνομαι κοριτσάκι. Όποτε έβρισκα ευκαιρία φορούσα τα ρούχα της μάνας μου και της αδελφής μου και τραβούσα μαλακία χαϊδεύοντας την τρυπούλα μου και βάζοντας κωλοδάχτυλο. Ή φαντασίωση μου ήταν πάντα να είμαι ντυμένος κορίτσι και να γαμιέμαι με ένα παίδαρο. Δυστυχώς το μικρό νησί που ζούσαμε δεν επέτρεπε τέτοιου είδους δραστηριότητες. Ό στόχος ήταν να πετύχω στις Πανελλήνιες και να περάσω σε μια σχολή στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς τελικά πέρασα στα ΤΕΙ Αθήνας.

Μόλις τακτοποιήθηκα σε μια μικρή γκαρσονιέρα κάπου στο Περιστέρι ξεκίνησα να ψάχνω ένα γαμιά για να με μυήσει στο αντρικό σεξ. Παράλληλα άρχισα να επισκέπτομαι τα φτηνά κινέζικα μαγαζιά για να ψωνίσω γυναικεία ρούχα, εσώρουχα και παπούτσια. Συνήθως κυκλοφορούσα ντυμένος γυναικεία στο σπίτι παρακολουθώντας πόρνο ταινίες με ψωλαράδες που ξεκώλιαζαν αγοράκια ή τραβεστί. Τραβούσα μαλακία χώνοντας στην τρυπούλα μου κωλοδάχτυλο ή ένα μικρό δονητή.

Μια μέρα που επέστρεψα από τη σχολή βρήκα κάτω από τη πόρτα ένα σημείωμα: "Για σου αγορίνα μου, είμαι ό Μπάμπης και μένω απέναντι σου. Μου αρέσεις που σε βλέπω ντυμένο κοριτσάκι να παίζεις το πουλάκι σου και να γαμάς το κωλαράκι σου. Με καυλώνεις πολύ και θέλω να σε γαμήσω και να σε βοηθήσω να γίνεις πραγματικό κοριτσάκι. Αν θέλεις να γνωριστούμε τηλεφώνησε μου στον τάδε αριθμό. Σε περιμένω".

Το διάβασα πολλές φορές, ντρεπόμουν και φοβόμουν αλλά υπερίσχυσε ή καύλα και ή περιέργεια μου να τον γνωρίσω. Ίσως να ήταν αυτός ό άντρας που θα μου έπαιρνε την παρθενιά του κώλου μου και θα με μετέτρεπε σε πουστράκι και στη συνέχεια σε κορίτσι.

– Γεια σου Μπάμπη, είμαι ό Κυριάκος από απέναντι.

– Γεια σου αγορίνα μου πως είσαι; Χαίρομαι που μου τηλεφώνησες.

Αφού μιλήσαμε για λίγο κανονίσαμε να βρεθούμε για καφέ την επόμενη μέρα. Ό Μπάμπης ήταν 28 χρόνων, μέτριας εμφάνισης και αρκετά σωματώδης. Δούλευε σεκιούριτι σε εταιρία. Ευτυχώς γρήγορα με έκανε να νιώσω άνετα και στη συνέχεια μου πρότεινε αν θέλω πάμε στο σπίτι του για ποτό. Μου ζήτησε να φέρω μαζί μου γυναικεία ρούχα. Διάλεξα ένα κόκκινο σέξι σετ εσωρούχων, ένα μπουστάκι, μια μίνι φούστα και ένα ζευγάρι γόβες. Μόλις φτάσαμε μου είπε να αλλάξω ρούχα και να γίνω το κοριτσάκι που με χάζευε από απέναντι. Όταν τελείωσα και παρουσιάστηκα μπροστά του με αγκάλιασε και με φίλησε με πάθος στα χείλη χαϊδεύοντας το κωλαράκι μου. Όπως είμαστε αγκαλιασμένοι ένιωθα την πούτσα του πάνω μου. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του, κατέβασε το μποξεράκι που φορούσε και μου ζήτησε να του χαϊδέψω τη πούτσα. Έδειχνε τεράστια και χοντρή, γύρω στους 20 πόντους, σε σύγκριση με το πουλάκι μου των 12 πόντων. Επιτέλους ήμουν στην αγκαλιά ενός άντρακλα και χάιδευα την ψωλάρα του.

– Αγορίνα μου σου αρέσει ή πούτσα μου; Θέλεις να την γλείψεις και μετά να μου στηθείς για να σε γαμήσω; Είσαι έτοιμος να σε κάνω το κορίτσι που τόσο πολύ θέλεις;

Ντρεπόμουν αλλά βρήκα το κουράγιο να του απαντήσω.

– Ναι άντρα μου, είμαι έτοιμος, γάμησε με, κάνε με κορίτσι. Χώσε μου τη ψωλάρα σου και πάρε μου τη παρθενιά.

Με έστησε στα τέσσερα και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα. Σε λίγο μου έχωσε ένα δάχτυλο και μετά με τη βοήθεια του λιπαντικού μου έχωσε και δεύτερο. Με γάμησε για λίγο με τα δάχτυλα και μετά με ξάπλωσα ανάσκελα, μου σήκωσε ψηλά τα πόδια και έφερε την πούτσα στη τρυπούλα μου. Ήταν ή ώρα της αλήθειας, ή στιγμή που περίμενα τόσα χρόνια. Σε λίγο ή ψωλάρα του Μπάμπη θα έμπαινε στη κωλάρα μου και θα μου αφαιρούσε τον όποιο ανδρισμό είχα και θα με μετέτρεπε σε πουστράκι και μετά σε θηλυκό αγοράκι. Σιγά-σιγά ό Μπάμπης μου έχωνε τη ψωλάρα του στη κωλάρα μου, αισθανόμουν την τρύπα μου να πιέζεται και να ανοίγει για να δεχτεί τον εισβολέα. Πονούσα πολύ, αλλά θα άντεχα για να γαμηθώ για πρώτη φορά με τον παίδαρο που ετοιμαζόταν να με κάνει πούστη. Ή ψωλάρα του χωνόταν μέσα μου μέχρι που ένιωσα τα αρχίδια του να με ακουμπάνε στα κωλομάγουλα μου. Επιτέλους είχα μια πούτσα στον κώλο μου και γαμιόμουν.

– Αγορίνα μου πήρες όλη τη πούτσα μου στο παρθένο κωλαράκι σου. Σε γαμάω μωρό μου σε κάνω πούστη, σε λίγο καιρό θα σε μετατρέψω σε κοριτσάκι. Νιώθεις τον πούτσο μου στο κωλαράκι σου; Σου αρέσει που γαμιέσαι;

- Ναι αγάπη μου, ναι άντρα μου, γαμιά μου, μου αρέσει, με τρελαίνει ή ψωλάρα σου που μου τρυπάει τη κωλοτρυπίδα. Γάμα με, σκίσε μου τον κώλο, κάνε με γκόμενα σου.

Με γαμούσε δυνατά, μου όργωνε το κωλαράκι και σε λίγο έχυσε μέσα μου.

– Άντρα μου ήταν τέλειο, θέλω να με γαμάς συνέχεια, να γίνω το κορίτσι σου. Σου άρεσε το κωλαράκι μου;

– Μωρό μου το κωλαράκι σου ήταν τέλειο, γαμιέσαι ωραία. Θα κανονίσω με τη φίλη μου τη Σία να σου αφαιρέσει τις τριχούλες από το σώμα και να σε μάθει να βάφεσαι και να συμπεριφέρεσαι σαν κορίτσι.

– Αγάπη μου σε ευχαριστώ, θέλω να γίνω όμορφη και σέξι για σένα.

Εκείνο το βράδυ με γάμησε ακόμα δύο φορές και άλλες δύο φορές την επόμενη μέρα. Γύρισα στο σπίτι μου τρισευτυχισμένος, με πονούσε ό κώλος μου αλλά χαλάλι του Μπάμπη που με γάμησε και μου πήρε τη παρθενιά. Ανυπομονούσα να βρεθούμε το βράδυ, να πέσω στην αγκαλιά του και να με κάνει δικό του.

Δύο μέρες αργότερα γνώρισα τη Σία (Θανάσης), 23 χρόνων, τη γκόμενα του κολλητού του δικού μου του Βαγγέλη. Γαμιόταν από μικρός και τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε θεραπεία με θηλυκές ορμόνες για να γίνει κορίτσι. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, οι ορμόνες του χάρισαν μια γυναικεία χάρη και είχε αποκτήσει μικρά καυλιάρικα βυζάκια. Είχε κάνει ολική αποτρίχωση και οι κινήσεις του ήταν καθαρά θηλυκές. Φυσικά ντυνόταν μόνο με γυναικεία ρούχα και βαφόταν πολύ ωραία κρύβοντας με επιμέλεια τα αντρικά χαρακτηριστικά του. Ό πούτσος του ήταν μέτριος, γύρω στους 14 πόντους με κανονικό πάχος. Μου είπε ότι του σηκωνόταν ακόμα και όποτε είχε ευκαιρία του άρεσε να γαμάει ωραία κωλαράκια.

– Μωρό μου έχεις ωραίο κωλαράκι και μετά την αποτρίχωση θέλω να το γαμήσω.

Με είδε που πήγα να αντιδράσω αλλά μου είπε να μην ανησυχώ γιατί στη παρέα τους όλοι χαίρονται την ανταλλαγή συντρόφων.

– Μωρό μου μεταξύ μας κάνουμε τα πάντα και χαιρόμαστε ό ένας τον άλλο.

Στη μπανιέρα χρησιμοποιώντας κρέμα αποτρίχωσης μου αφαίρεσε τις λίγες τριχούλες που είχα σε όλο μου το σώμα. Μόλις πλύθηκα πήγα στο υπνοδωμάτιο για να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Πράγματι ή αποτρίχωση ανέδειξε περισσότερο τη θηλυκή μου πλευρά.

– Έλα μωρό μου να ξαπλώσουμε και να τη βρούμε μεταξύ μας σαν κορίτσια που είμαστε.

Αγκαλιασμένοι ξεκινήσαμε με χάδια και φιλιά και γλείψαμε ό ένας την πούτσα του άλλου χώνοντας κωλοδάχτυλο. Πρώτη φορά μου έπαιρναν πίπα. Ή Σία κάθισε πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να γαμιέται. Γαμούσα για πρώτη φορά και μάλιστα το κωλαράκι μιας τρανσέξουαλ. Μου άρεσε πολύ αλλά από τη πολλή καύλα έχυσα γρήγορα. Στη συνέχεια με ξάπλωσε ανάσκελα, μου έγλειψε την κωλοτρυπίδα και μου έχωσε τον πούτσο της βαθιά μέσα μου. Είχε καυλώσει πολύ και με γαμούσε με δύναμη. Αχ πόσο μου άρεσε που γαμιόμουν.

– Γάμε με Σία, σκίσε μου το κωλαράκι. Μου αρέσει να γαμιέμαι, θέλω να γίνω κορίτσι σαν εσένα.

– Ναι μωρό μου, το βλέπω, σε λίγο καιρό που θα ξεκινήσεις την ορμονοθεραπεία και με την κατάλληλη εκπαίδευση θα μεταμορφωθείς γρήγορα στο κορίτσι που πάντα ονειρευόσουν.

Ή Σία με γάμησε και έχυσε στο κωλαράκι μου. Όταν επέστρεψε ό Βαγγέλης μας βρήκε ξαπλωμένους αγκαλιά στο κρεβάτι. Πλύθηκε και ξάπλωσε μαζί μας. Με αγκάλιασε και με φίλησε χαϊδεύοντας το κωλαράκι μου.

– Είσαι ωραίο αγοράκι και χαίρομαι μου θα γίνεις κορίτσι σαν τη Σία μου. Έλα γλείψε μου τον πούτσο για να σε γαμήσω. Ό Μπάμπης μου είπε τα καλύτερα για σένα και είναι ευκαιρία να το διαπιστώσω.

Ένιωθα περίεργα που θα με γαμούσε ό κολλητός του δικού μου αλλά γρήγορα το ξεπέρασα και αφέθηκα να με κάνει δικό του. Είχε πολύ ωραίο πούτσο, του τον έγλειψα και στήθηκα στα τέσσερα έτοιμος για να του δοθώ. Είχα καυλώσει πολύ, ή τρυπούλα μου ανοιγόκλεινε περιμένοντας να γαμηθεί. Ό πούτσος του χώθηκε γρήγορα στη κωλάρα μου και ξεκίνησε να με γαμάει με δύναμη σαν γνήσιο αρσενικό. Πονούσα πολύ στην αρχή αλλά άντεξα για να ευχαριστήσω το γαμιά μου.

– Τι κωλάρα είναι αυτή μωρό μου; Έχεις πολύ στενή και καυλιάρικη τρυπούλα για ωραία γαμήσια. Θα το κανονίσω με τον άντρα σου για να σε γαμάω συχνότερα παρέα με τη Σία.

Με γαμούσε πολύ ωραία, με ξεκώλιαζε κάνοντας με να νιώθω πραγματικό κορίτσι.

– Γάμα με γαμιά μου, σκίσε μου την κωλάρα, κάνε με κορίτσι.

– Άντρα μου γάμησε τη γκόμενα του Μπάμπη, δε βλέπεις πόσο της αρέσει το γαμήσι; Σε λίγο καιρό θα γίνει μεγάλο πουτανάκι και δεν θα χορταίνει πούτσα.

– Ναι το βλέπω έχεις δίκιο.

Ή Σία έγινε ή καλύτερη μου φίλη. Επισκεφτήκαμε το γιατρό της ό οποίος θα αναλάμβανε την ορμονοθεραπεία μου και θα με βοηθούσε να μεταμορφωθώ σιγά-σιγά σε κορίτσι. Λίγες μέρες αργότερα ξεκίνησα τη θεραπεία με ορμόνες και ειδική διατροφή. Άλλαξα το όνομα μου σε Σάντυ και κυκλοφορούσα πλέον ελεύθερα σαν κορίτσι. Κατόπιν παροτρύνσεως του Μπάμπη μου σταμάτησα τη σχολή και ξεκίνησα την εκπαίδευση μου για να συμπεριφέρομαι σαν πραγματικό κορίτσι. Γαμιόμουν με το Μπάμπη αλλά και με τους φίλους του οι οποίοι με βοηθούσαν με τα γαμήσια τους στη θηλυκοποίηση μου.

Οι ορμόνες με άλλαζαν αργά αλλά σταθερά και στο χρόνο πάνω απέκτησα μικρά βυζάκια, το πουλάκι μου συρρικνώθηκε και μίκρυνε αρκετά, ή επιδερμίδα μου έγινε πολύ μαλακή και σταμάτησα να έχω τριχοφυΐα. Ή φωνή μου λέπτυνε αρκετά και οι κινήσεις μου έγιναν καθαρά γυναικείες. Τα μαλλιά μου μεγάλωσαν και σταμάτησα να φοράω περούκες. Περίπου έξι μήνες αργότερα έγινα το κορίτσι που ονειρευόμουν.

Δυστυχώς όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και όχι πάντα καλό. Μόλις ολοκληρώθηκε ή μεταμόρφωση μου σε τρανσέξουαλ ό Μπάμπης μου ζήτησε να του πληρώσω τα χρήματα που ξόδεψε για μένα. Φυσικά εγώ δεν είχα καθόλου χρήματα και έτσι με υποχρέωσε να ξεκινήσω βίζιτες για να τον ξεπληρώσω. Ευτυχώς για μένα ήμουν όμορφη και φρέσκια με αποτέλεσμα να έχω μεγάλη ζήτηση. Όμως κάποια στιγμή ή μπογιά μου άρχισε να περνάει και δύο χρόνια αργότερα με έβαλε να δουλέψω σε μπουρδέλο μαζί με άλλες τρανσέξουαλ.

Από ότι έμαθα από τις άλλες ό Μπάμπης ανήκε σε ένα κύκλωμα που την έπεφταν σε μικρά αγοράκια τα οποία τους πουλούσαν αγάπες και λουλούδια, τους έκαναν πουστράκια ή τρανσέξουαλ και τις έβγαζαν στη πορνεία. Δυστυχώς είχα μπλέξει άσχημα και αναγκάστηκα να πουλάω το κορμί μου για να τους ξεπληρώνω και για να ζήσω.
Copyright protected OW ref: 177867Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.