Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είμαι η Αναστασία. αυτή είναι η 7η ιστορία που στέλνω. Είναι η συνέχεια της ιστορίας "Ο διευθυντάκος".

Γεια σας είμαι η Αναστασία. αυτή είναι η 7η ιστορία που στέλνω. Είναι η συνέχεια της ιστορίας "Ο διευθυντάκος". Μετά την καταγραφή τις ιστορίας μας με τον διευθυντάκο σε video, συνεχίσαμε να τον παρακολουθούμε με την Τζίνα και την Βάνα. Ανακαλύψαμε ότι εκτός από εμένα, ο διευθυντάκος έκανε και άλλες ύποπτες συναντήσεις.

Συχνά, τον επισκέπτονταν ο γιος του ιδιοκτήτη της εταιρίας και από τα video που βλέπαμε, είχε δημιουργήσει μία κρυφή ντουλάπα σε μία αποθήκη που είχε πρόσβαση μονό από το γραφείο του, όπου είχε όλα τα εργαλεία για τα meetings με τον νεαρό. Στην ουσία ο νεαρός, Μάριος, ήταν Μαρία και κάθε φορά που έρχονταν να δει το διευθυντή, κλειδωνόταν στο γραφείο, αυτός άλλαζε στην αποθήκη, γίνονταν Μαρία και ξεσκιζόταν στο γαμήσι με τον Διευθυντή.

Όλο αυτόν τον καιρό δεν τον προκαλούσα ιδιαίτερα, άλλα όποτε μου το ζητούσε, με πλήρωνε και γαμιόμασταν μαζί. Σκεφτήκαμε με την Τζίνα και την Βάνα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε την κίνηση μας. Την επόμενη κιόλας μέρα στείλαμε ένα DVD με ένα γράμμα, όπου του ζητήσουμε να μας δώσει μαζί με τον γιο του μεγαλομετόχου 500,000 ευρώ για να μην πάει το DVD στον πατέρα του και να διαρρεύσει και σε όλο το προσωπικό του γραφείου. Δεν βάλαμε όνομα και είχε πολύ πλάκα ο Διευθυντής με τις βόλτες που έκανε από τα νεύρα του πάνω κάτω στο γραφείο. Ο Μάριος ερχόταν καθημερινά και μιλούσαν με τις ώρες. Είδα και κάποιο τεχνικό που ήρθε και ξήλωσε την κάμερα, χωρίς βεβαία να καταλάβει που έφταναν τα βίντεο, μίας και είχαμε σβήσει τα ίχνη μας.

Την 3ή ημέρα, μαζευτήκαμε με την Τζίνα και την Βάνα και αποφασίσαμε να τους πάρουμε ανώνυμα τηλέφωνο. Μετά από διαπραγματεύσεις, συμφωνήσαμε στα 350,000 ευρώ. Μας ζήτησαν 3 μέρες να τα μαζέψουν. Δώσαμε λοιπόν ραντεβού στο γραφείο του την Τρίτη το βράδυ μετά από το σχόλασμα του προσωπικού. Είχαμε συμφωνήσει να είναι εκεί και ο Μάριος ντυμένος Μαρία. Στη συμφωνία ήταν να τους γαμήσουμε με την παράδοση των χρημάτων, γιατί όπως τους είπαμε θέλαμε να τους δοκιμάσουμε. Η Τζίνα με την Βάνα ετοιμάστηκαν, έβαλαν και οι 2 μαύρες ολόσωμες δερμάτινες φόρμες με ψιλές δερμάτινες μπότες και μάσκες για να μην αναγνωρίζονταν. Εγώ ήταν στο σχέδιο ότι θα ερχόμουν αργότερα τάχα τυχαία και θα έμπαινα στην παρτούζα. Τα κορίτσια μπήκαν στο γραφείο κρατώντας 2 ψεύτικα όπλα. Ο διευθυντής ήταν εκεί με την Μαρία, που φορούσε κόκκινες γόβες με ένα κολλητό φορεματάκι και κόκκινα μακριά περούκα. Τους έδωσαν αμέσως την Τσάντα με τα λεφτά. Τα κορίτσια τα μέτρησαν στα γρήγορα και τους έδωσαν τα αντίγραφα των DVD (εννοείτε ότι είχαμε αντίγραφα στο σπίτι).

Αμέσως τους πρόσταξαν να πέσουν τα γόνατα. Η Τζίνα ήρθε μπροστά στον Διευθυντή και ανοίγοντας το φερμουάρ της φόρμας της, πέταξε έξω την ψωλάρα της και του την έχωσε στο στόμα. Η βάνα πήγε στην Μαρία και άνοιξε και αυτή το φερμουάρ. Πετάχτηκε έξω το μεγάλο μαύρο strap-on που φορούσε και το έχωσε στο στόμα της. Εκείνη την στιγμή μπήκα και εγώ στο γραφείο. Έμεινα άφωνη υποτίθεται και προχωρώντας προς τον διευθυντή, όπως πίπωνε την Τζίνα, του έριξα ένα δυνατό χαστούκι.

- Σαν δε ντρέπεσαι να σκορπάς αλλού τα λεφτά σου, αντί να μου τα δίνεις εμένα.

- Μα...

έκανε και έφαγε και δεύτερο σκαμπίλι.

- Τώρα θα δούμε ποιος σε γαμάει καλύτερα και πρέπει να πληρώνεις.

Ανεβάζοντας τη φούστα μου και παραμερίζοντας το string, έβγαλα έξω το "μουνάκι" και του το έχωσα στο στόμα μαζί με της Τζίνας. Κόντεψε να πνιγεί αλλά δεν του αφήσαμε περιθώρια να σταματήσει την πίπα. Μετά τους σηκώσαμε και τους 2 και τους βάλαμε να κάτσουν σε 69 στο πάτωμα, πιπώνοντας ο ένας τον άλλον. Η Τζίνα πήρε θέση πίσω από τον κώλο του Διευθυντή, ενώ η Μαρία δέχτηκε με ευχαρίστηση το strap-on της Βάνας στον κώλο της. Εγώ καθόμουν σε μία πολυθρόνα μπροστά τους και τους έπαιρνα βίντεο. Ο διευθυντής πήγε να μιλήσει αλλά βγάζοντας από την τσάντα μου 5 DVD, του τα πέταξα στο πάτωμα.

- Τι νομίζεις, μόνο αυτά τα αντίγραφα θα είχαμε;

και κάνοντας νόημα στα κορίτσια, έβγαλαν τις μάσκες τους.

- Η Τζίνα και η Βάνα, είπε.

- Μα πως;

- Να σου συστήσω την κουμπάρα την Τζίνα και τη γυναίκα μου την Βάνα, του είπα, ιδρυτές της εταιρίας video "Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ - ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ Α.Ε.", που αν δεν συνεργαστείτε μαζί μας και δεν γίνετε τα σκλαβάκια μας θα κυκλοφορήσει ένα από τα καλύτερα DVD που έχουν δει ποτέ.

- Μα πως…

- Δεν πειράζει, είπε η Μαρία, εγώ έχω πολλά λεφτά και εκτός από αυτό περνάω καταπληκτικά με τα κορίτσια.

- Και αν με βοηθήσουν να γίνω ποιο ολοκληρωμένο κορίτσι, συνέχισε, θα ανταμειφθούν πολύ καλά.

- Συμφωνώ απόλυτα με την Μαρία...

είπα και περνώντας την από το 69, ξάπλωσα στο πάτωμα και την έβαλα να κάτσει πάνω μου. Χοροπηδούσε σαν τρελή. Είχε όλα τα προσόντα για να γίνει ένα καλό πουτανάκι. Σε λίγο δεν άντεχε άλλο και άρχισε να χύνει πάνω στην κοιλιά μου.

- Ήταν καταπληκτικά...

μου είπε. Από αύριο θα μπορετέ να έρχεστε όποτε θέλετε στην βίλα που μένω μόνη μου στο Σούνιο για να με κάνετε γυναίκα και να με γαμάτε. Με άλλα αυτά είχαμε ξεχάσει στον Διευθυντή. Τον είχε βάλει πάνω στον καναπέ η Βάνα και είχε πέσει από επάνω του. Του ξέσκιζε τον κώλο με το strap-on. Η Τζίνα ήταν όρθια μπροστά του και τον πίπωνε με ένταση.

- Έλα να με βοηθήσεις να τελειώσω στο στόμα του καρίολη...

μου φώναξε. Ανέβηκα κι εγώ στον καναπέ και πηγαίνοντας από πίσω της, της τον έχωσα στον κώλο. Δεν άντεξε και πολύ και γρήγορα έχυσε μέσα στο στόμα του Διευθυντή. Είχαμε μείνει μόνο εγώ και η Βάνα χωρίς να τελειώσουμε. Κατέβηκα και έκατσα στον πούτσο του Διευθυντή και η Βάνα πάνω στον δικό μου. Κουνηθήκαμε λίγο γρήγορα και αμέσως η Βάνα άρχισε να χύνει πάνω στον πούτσο μου. Μόλις τελείωσε την σήκωσα και πήγα μπροστά στον Διευθυντή και του έχυσα τη μούρη. Πήγε να τελειώσει και αυτός πιάνοντας τον πούτσο του, αλλά έφαγε ένα δυνατό χαστούκι από την Τζίνα.

- Εσύ με τη Μαρία από σήμερα είσαστε τα σκλαβάκια μας και θα χύνετε μόνο όταν σας το επιτρέπουμε εμείς. Εκτός εάν θέλετε…

- Όχι, όχι ψέλλισαν και οι 2.

- Ωραία , μόλις φύγουμε μπορείς να τελειώσεις μόνος σου αφού θα σου έχει χώσει η Μαρία τον πούτσο της στον κώλο σου, τους είπα.

- Α ! Και αυτές τις 2 σφήνες θα πρέπει να τις έχετε όλη μέρα μέσα στον κώλο σας, τους είπα.

- Και γιατί όχι από αυτή τη στιγμή,

είπε η Βάνα και στήνοντας τους στα 4, τους τις έχωσε μέσα.

- Και μόνο όταν θέλετε να κάνετε κακάκια θα τις βγάλετε, συμπλήρωσε.

- Και μέχρι την επόμενη Τρίτη , θα πρέπει να έχετε μάθει να βάφεστε και να ντύνεστε σαν κανονικά κορίτσια, έτσι όταν ξανασυναντηθούμε να έχουμε να γαμήσουμε 2 κανονικές δεσποινίδες και όχι 2 αγοράκια,

τους είπε με σοβαρό ύφος η Τζίνα. Κλείσαμε την πόρτα και κάναμε πως φύγαμε. Αλλά από την άκρη των κουρτινών του γραφείου, είδα να κοιτιούνται αποσβολωμένοι ο ένας με τον άλλο, έχοντας τις σφήνες τους στον κώλο. Γύρισαν σε 69 και γρήγορα έχυσαν ο ένας στο στόμα του άλλου. Προχωρήσαμε προς την έξοδο και μπήκαμε στο αυτοκίνητο για το σπίτι. Άκουσα την Τζίνα και την Βάνα να λένε τα σχέδια τους για την Μαρία και την Σίσυ (έτσι αποφάσισαν να ονομάσουν τον διευθυντάκο).

Μπαίνοντας στο σπίτι , άρχισα να κλαψουρίζω και να πέφτω στα γόνατα λέγοντας στα κορίτσια...

- Ελπίζω τώρα που βρήκατε νέα κορίτσια για να γαμάτε, δεν θέλω να παραμελήσετε εμένα και να μου αφήνετε τον κώλο παραπονεμένο.

- Μη φοβάσαι κοριτσάρα μου, είπε η Τζίνα. Εσύ θα είσαι η πρώτη μας πουτάνα και η καλύτερη

και ανεβάζοντας το φόρεμα της έχωσε την πούτσα της στο στόμα μου και η Βάνα το strap-on στον κώλο μου. Με γάμησαν κάνα 5λεπτο, όταν το μουνάκι μου άρχισε να χύνει και η Τζίνα μου πασάλειβε την μούρη με το ψωλόχυμα της. Πέσαμε για ύπνο αφού κάναμε ένα μπάνιο όλοι μαζί και κοιμηθήκαμε, με όνειρα για το τι θα κάναμε με τα λεφτά που πήραμε από την Μαρία, καθώς και πότε θα ξανασυναντιόμαστε μαζί τους για να τις υποτάξουμε ξανά (αυτή θα είναι η επόμενη ιστορία μου).

Αν σας άρεσε η ιστορία μου, στείλτε μου μήνυμα. Φιλιά.

 

(Copyright protected OW ref: 66205)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).