Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Όνειρο ζωής

Πριν λίγες ημέρες ενώ συνέχιζα να βλέπω (κάθε βράδυ) το Όνειρο Ζωής στον ύπνο μου ξύπνησα και προσπαθώντας να ξανακοιμηθώ είδα το εξής όνειρο:

Ένας υπέροχος κύριος μου έστειλε μήνυμα ότι διάβασε το Όνειρο Ζωής και ότι αποφάσισε να με βοηθήσει να γίνω το απόλυτο θηλυκό. Αφού μιλήσαμε με μηνύματα αρκετή ώρα, αποφασίσαμε να συναντηθούμε από κοντά. Στη συνάντηση έδειξε ότι ενδιαφέρεται. Αφού συζητήσαμε για λίγα λεπτά για δευτερεύουσας σημασίας θέματα ξαφνικά με ρώτησε:

- Η μητέρα σου έχει μικρό ή μεγάλο στήθος;

- Έχει τεράστιο, γιατί ρωτάς;

- Από απλή περιέργεια. Στο κρεβάτι θέλεις να έχει μόνο παθητικό ρόλο ή και ενεργητικό;

- Μόνο παθητικό. Ελπίζω να μη σε πειράζει.

- Όχι μόνο δε με πειράζει αλλά και χαίρομαι γι' αυτό.

- Αλήθεια… θες να με θηλυκοποιήσεις;

- Φυσικά. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δε θα σε πάω για αυξητική στήθους σε πλαστικό χειρούργο γιατί δεν μου αρέσει το σιλικονάτο στήθος. Αν θες όμως θα σε πάω ταξίδι στο εξωτερικό και εκεί θα σου πάρω σεξόρουχα και θα κάνεις αποτρίχωση με λέιζερ σε πρόσωπο και σώμα.

- Υπέροχα!

Όταν πήγαμε στο εξωτερικό, την πρώτη μέρα πράγματι μου αγόρασε σεξόρουχα, περούκες, παπούτσια κλπ, αλλά δε με πήγε για αποτρίχωση. Τη δεύτερη μέρα όμως, αφού πήρε κάποια τηλέφωνα μου λέει:

- Σου έκλεισα ραντεβού για μασάζ και αποτρίχωση στην καλύτερη κλινική ομορφιάς.

- Σε ευχαριστώ άρχοντά μου.

Το απόγευμα όταν με πήγε στην κλινική θαμπώθηκα από τις εγκαταστάσεις της. Όταν μπήκα στην αίθουσα για μασάζ μια ευγενική κυρία μου πρόσφερε ένα χυμό και άρχισε να με τρίβει. Άρχισα να χαλαρώνω και αποκοιμήθηκα. Όταν ξύπνησα δεν είχα τρίχες σε πρόσωπο και σώμα αλλά είχα επιδέσμους στους όρχεις μου! Όταν ρώτησα τους υπεύθυνους μου είπαν ότι κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης είχα μια ευαισθησία και γι' αυτό έβαλαν στους όρχεις μου ειδικό φάρμακο και επιδέσμους. Μετά από λίγο ήρθε ο άρχοντας μου και μου λέει:

- Είσαι ευαίσθητο κορίτσι. Μη φοβάσαι, θα παίρνεις καθημερινά ειδικά χάπια για να μη πάθεις μόλυνση και σε κάνα μήνα θα βγάλεις τους επιδέσμους.

Την άλλη μέρα γυρίσαμε από το ταξίδι. Τις πρώτες ημέρες ένιωθα πόνο στους όρχεις, αλλά μετά υποχώρησαν. Μετά από ενάμιση μήνα έβγαλα τους επιδέσμους και είδα ότι εξαφανίστηκαν οι όρχεις μου! Δεν φαινόταν ούτε ο σάκος τους αλλά μόνο μια πολύ λεπτή λευκή γραμμή. Όταν μίλησα με τον άρχοντά μου γελώντας μου είπε:

- Στην κλινική δε σου έκαναν μονό μασάζ και αποτρίχωση αλλά σου έκοψαν και τους όρχεις. Έκαναν πολύ καλή δουλειά τα ράμματα δεν φαίνονται καθόλου. Τα χάπια που σου δίνω είναι οιστρογόνα, έτσι σε λίγους μήνες θα αποκτήσεις φυσικό στήθος. Έτσι και αλλιώς εσύ μου είπες ότι θέλεις να έχεις μόνο παθητικό ρόλο, άρα δε χρειάζεσαι όρχεις.

- (Αφού σκέφτηκα λίγο) Δίκιο έχεις άρχοντά μου σε ευχαριστώ πολύ.

Μετά από λίγους μήνες πράγματι άρχισε να μεγαλώνει το στήθος μου. Ένιωθα ευτυχισμένη. Μια μέρα τον ρωτάω:

- Γιατί στην πρώτη μας συνάντηση με ρώτησε πόσο μεγάλο στήθος έχει η μητέρα μου;

- Για να ξέρω πόσο μεγάλο στήθος θα αποκτήσεις μωρό μου.

Τους επόμενους μήνες όχι μόνο συνέχιζε να μεγαλώνει το στήθος μου μέχρι που έγινε μεγέθους F αλλά και οι ρώγες μου έγιναν υπερευαίσθητες. Τότε ο άρχοντάς μου άρχισε να φέρνει και φίλους του για να κάνουν έρωτα μαζί μου. Στην αρχή έκανα έρωτα μαζί τους με σχετική δυσφορία αλλά μετά συνήθισα και άρχισα να το απολαμβάνω.

Ενώ ζούσα μια παραμυθένια ζωή, ξαναξύπνησα και άρχισα να μονολογώ:

- Γιατί δε μπορώ να βρω κάποιο άτομο που να θέλει να με βοηθήσει να πραγματοποιήσω το Όνειρο Ζωής ή το Όνειρο Ζωής 2;Copyright protected OW ref: 146245Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.