Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:
Λέγομαι Γιάννης, είμαι σχετικά όμορφο παιδί με αναλογίες 1.90 ύψος και 90 κιλά. Είμαι 23 ετών και κατάγομαι από μια μικρή πόλη της Θράκης.
Εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου μένω Θεσσαλονίκη για τις σπουδές μου.

Στο σπίτι μένω με συγκάτοικο αλλά για καλή μου τύχη βρήκε μια κοπέλα και τελευταία κοιμάται στο δικό της μιας και μένει αυτή μόνη, κι έτσι μου άφησε το σπίτι όλο δικό μου. Κατά καιρούς γάμησα καλά μπορώ να πω κάποιες φοιτητριούλες αλλά και μη. Το μυαλό μου όμως ήταν κολλημένο αλλού.

Τα τελευταία 5 περίπου χρόνια έχω έντονες φαντασιώσεις με τρανς. Μπορώ να πω ότι αυτό με προβλημάτισε πολύ, διαρκώς είχα σεξουαλικές ανησυχίες για το αν είμαι ετερόφυλος ή ομοφυλόφιλος. Μετά όμως από την πρώτη μου καψούρα με γυναίκα ήμουν σίγουρος ότι γουστάρω τις γυναίκες. Σίγουρα δεν γουστάρω τους άντρες, αλλά με τις τρανς... δεν ξέρω, με ερεθίζουν τρελά.

Μέχρι πριν μια εβδομάδα και ενώ κατά καιρούς είχα τηλεφωνικές επικοινωνίες ή ιντερνετικές, ποτέ μου δεν είχα το θάρρος να δοκιμάσω να κάνω κάτι. Αυτό που με βασάνιζε ήταν μήπως δεν το θέλω τελικά και ξενερώσω αλλά και επίσης αν δεν ήταν κάτι αρκετά καλό και ήταν κανένα μπάζο θα με ξενέρωνε επίσης.

Μια μέρα όπως όλες τις άλλες που ήμουν για καφέ, γυρνώντας στο σπίτι και σκεφτόμενος την μέγιστη βαρεμάρα του να βλέπω τηλεόραση (λόγω του ότι δεν έχω ίντερνετ), σκέφτηκα να πάρω μια εφημερίδα με αγγελίες και να δω τι ζήτηση υπάρχει στην αγορά σύμφωνα και με το αντικείμενο που ασχολούμαι και εάν έβρισκα κάτι ενδιαφέρον, γιατί όχι.

Έτσι κι έγινε. Πήρα την εφημερίδα στο σπίτι και την ξεφύλλισα, λίγο νωρίς την βαρέθηκα γιατί δεν υπήρχε τίποτα το ενδιαφέρον. Το διαβολάκι πάνω από το κεφάλι μου, μου ψιθύρισε να τρέξω στις τελευταίες σελίδες όπου το υλικό εκεί είναι καυτό. Τελικά ξενέρωσα επίσης, εκτός από ροζ τηλέφωνα-αγγελίες, ερωτικά γραφεία και άλλες αγάμητες καταστάσεις υπήρχαν μόνο επαγγελματίες τρανς :-) (ξέρετε πως στο Ελλαδιστάν μια τρανς για να μην πεινάσει πρέπει να βγει στην πορνεία, διότι δεν θέλει κανείς εργοδότης να του βγει το όνομα, που δίνει το δικαίωμα σε έναν άνθρωπο να ζήσει αξιοπρεπές!). Ωραία σκέφτηκα, ας πάρω κανένα τηλέφωνο να δούμε τι παίζει.

Εκτός από τα επαγγελματικά, του τύπου: "είμαι έτσι, κάνω αυτά, παίρνω τόσα, θέλω στον χώρο μου ή στον χώρο σου", δεν είδα κάτι που θα μου έδινε ώθηση να το κάνω. Όμως καθώς κοιτούσα την εφημερίδα αντιλήφθηκα πως έκανα κάτι πολύ χαζό. Επέλεγα τις αγγελίες οι οποίες έλεγαν κάτι καυλωτικό και σκέφτηκα πως αν έχει κάποιος αυτοπεποίθηση δεν θα θεωρούσε απαραίτητο να βάλει κάτι τέτοιο.

Πήρα το τηλέφωνο από την Λόλα. Το βράδυ αργότερα είχα καύλες και σκέφτηκα να τον παίξω και να μιλήσω στην Λόλα. Περίμενα να μου το κλείσει στα μούτρα και να μου πει τα κλασσικά "δεν γουστάρω phone sex" κλπ. Αυτή όμως έτσι πως με άκουσε καυλωμένο άρχισε να γίνεται και η δική της φωνή μεθυστική. Είπαμε πολλά το βράδυ εκείνο (για περίπου 1,5 ώρα, ίσως και περισσότερο). Ήθελε λέει να με γνωρίσει, όπως κι εγώ άλλωστε. Συμφωνήσαμε πως αν δεν άρεσε ο ένας στον άλλο δεν θα υπήρχε λόγος να κάνουμε σεξ. Όσο για τα χρήματα; (επαγγελματίας βλέπετε), δεν ειπώθηκε τίποτα αλλά κάτι μου έλεγε πως δεν θα μου ζητούσε.

Δυο μέρες μετά και ενώ ήμουν στο σπίτι μόνος και έπινα ποτάκι καυλωμένος, σκέφτηκα να της στείλω μήνυμα και να δω τι κάνει. Ήταν στο σπίτι μόνη και μου πρότεινε να περάσω αν ήθελα να γνωριστούμε. Είπα δεν γαμιέται, δεν έχω να χάσω τίποτα. Ακόμα και να μην μου αρέσει, ένα ποτάκι θα πιούμε στην τελική.

Έφτασα τελικά στο σπίτι της και χτύπησα το κουδούνι. Μου άνοιξε και αντίκρισα μπροστά μου ότι ακριβώς ζητούσα. Ψηλή, λίγο πιο κοντή από εμένα, μακρύ καστανό μαλλί, τρομερά μάτια και ψιλοαντρικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Όσο για σώμα, ήταν κάτι παραπάνω από άψογο, πολύ ωραίο βυζάκι (ορμόνες), πανύψηλα πόδια και ένας κώλος κόλαση που διαγραφόταν τέλεια στο αεράτο νυχτικάκι που φορούσε. Μπήκα στο σπίτι της, ένα πολύ καλά συγυρισμένο, καθαρό σπίτι όπου είχε φτιάξει και ατμόσφαιρα με κεράκια και απαλή μουσική.

Μου προσέφερε ένα ποτό και συζητήσαμε για πολλά και διάφορα θέματα. Όπως φαίνεται και από εδώ, εγώ ξέφυγα και άρχισα να αναλύω κάποια πράγματα που δεν υπήρχε λόγος να το κάνω εκεί που βρισκόμουν. Βέβαια της άρεσε ότι της έλεγα και δεν με διέκοπτε, απλώς με κοιτούσε με ένα λάγνο βλέμμα και ένα πρόστυχο χαμογελάκι. Στο τηλέφωνο με είχε ρωτήσει για τα προσόντα μου και η απάντηση μου ήταν, πως δεν τον είχα μετρήσει και δεν ήξερα πόσα εκατοστά είναι, πιστεύω όμως πως είναι κανονικού μεγέθους και χοντρός όπως μου λένε. Της ζήτησα όμως να μου πει την γνώμη της από κοντά και δέχτηκε.

Την στιγμή που καθόμασταν και συζητούσαμε για άσχετα πράγματα, μια σκέψη μου με έκανε να καυλώνω τρομερά και να κοκκινίζω από την ντροπή μου, αλλά είπα δεν γαμιέται, έτσι θα ολοκληρώσω την φαντασίωση μου.

Την ρωτάω αν τελικά μπορεί να μου πει την γνώμη της για εκείνο το θέμα που λέγαμε στο τηλέφωνο.
Με ρωτάει για ποιο θέμα μιλάω και μένει κάπως ανέκφραστη την στιγμή που περίμενα να με διευκολύνει με κάποιο χαμόγελο. Λέω:

-    Έλα μωρέ, δεν θυμάσαι; Για εκείνο που λέγαμε; Μου απαντά:

-    Νομίζω πως ναι. Για τα προσόντα σου λες;

-    Ναι, θέλεις να δεις;

Και παγώνει!! Λέει:

-    Τι, έτσι;;

-    Ναι! Γιατί; Υπάρχει πρόβλημα;

-    Όχι, κανένα.

-    Οκ λοιπόν, την βγάζω.

Σηκώνομαι από τον καναπέ ενώ αυτή κάθεται και με κοιτάζει με απορία και λίγο αμήχανη έκφραση. Ανοίγω το παντελόνι και φαίνεται το σλιπάκι μου το οποίο το τρίβω. Της λέω:

-    Πρέπει να το τρίψω λίγο για να σηκωθεί…

Αυτή δεν απαντά και έχει κολλημένο το βλέμμα της σε αυτό που κάνω στο σλιπάκι μου. Λίγο μετά την βγάζω έξω και αρχίζω να την μαλακίζω απαλά. Μου λέει:

-    Ναι, είναι αρκετά χοντρό.

Πηγαίνω κοντά της, σχεδόν 10 εκατοστά από το πρόσωπο της με την πούτσα μου και περιμένω να μου τον πάρει. Πηγαίνει λίγο πιο πίσω και μου λέει πως δεν θέλει. Χαμογελάω εγώ και την ρωτάω αν την πειράζει να κάτσω εγώ γυμνός από κάτω και να μαλακίζομαι όσο θα μιλάμε. Μου απαντά πως δεν την ενοχλεί. Κάθομαι πάλι στον καναπέ απέναντι της, αυτή την φορά με τον πούτσο έξω, έτοιμο να σκάσει από την καύλα, να τον μαλακίζω απαλά, αυτή να έχει σοκαριστεί από την φάση και να με κοιτάζει σε αυτό που κάνω με τον πούτσο μου και εγώ να τρέμω από την κάβλα. Αυτή φαντάστηκε πως είναι από το κρύο και δυνάμωσε την θέρμανση.
Στον γυρισμό έφερε δυο προφυλακτικά και τα άφησε στο τραπέζι. Σκέφτηκα πως θα έχουμε ωραία κατάληξη. Κάθεται και πάλι στον καναπέ και συνεχίζει να με παρακολουθεί, αυτή τη φορά φανερά πιο εξοικειωμένη και καυλωμένη, άρχισε να τρίβεται.

-    Εγώ σου έδειξα κάτι… ώρα να μου δείξεις κι εσύ. Της λέω.

-    Τι θέλεις να δεις;

-    Τα πάντα! Ένα-ένα.

Μου δείχνει το τέλειο βυζάκι της το οποίο πάω και αγγίζω και όντως ήταν πολύ ωραίο (με ικανοποιεί τρομερά το μικρό και σφιχτό βυζάκι, δεν πολυσυμπαθώ τις αγελάδες).
Μετά της ζητάω να προχωρήσει παρακάτω. Αυτή γυρίζει πλάτη σε μένα, σκύβει και μου αφήνει σε ανοιχτή θέα τον υπέροχο κώλο της με το άσπρο στρινγκ που χώριζε τα δυο σφιχτά και πολύ πεταχτά κωλομέρια της. Με το ένα χέρι την άγγιζα και με το άλλο μαλακιζόμουνα. Γυρίζει πάλι και της λέω:

-    Δεν τελειώσαμε, έχει κάτι ακόμα…

Μου έφερε κάποιες αντιρρήσεις και παραξενεύτηκε που ήθελα να το δω. Την ξεκόμπλαρα όμως και το έβγαλε. Ένιωσα μπορώ να πω μια ικανοποίηση καταρχάς γιατί ήταν προφανές μικρότερο από το δικό μου.
Με καύλωσε όμως ακόμα περισσότερο, ήταν άτριχο και γλυκό, σαν ένα αρσενικό μουνί. Να σημειώσω εδώ πως δεν με φτιάχνει η θέα ενός καυλιού κάποιου άντρα. Το μόνο που θα με ενδιέφερε για να κοιτάξω το καυλί κάποιου θα ήταν για το συγκρίνω με το δικό μου. Στις τρανς όμως με καυλώνει τρομερά, αλλά όπως είπα σαν πρωτάρης στην φάση, δυσκολευόμουν αρκετά και δεν έκανα κίνηση να το αγγίξω.

Αμέσως μετά πήρε ένα προφυλακτικό από το τραπέζι και μου το φόρεσε. Άρχιζε να με παίζει, να μου τον φιλάει αλλά να μην τον βάζει μέσα στο στόμα της. Εγώ πήγαινα να της πιάσω το κεφάλι για να την σπρώξω αλλά αυτή με ναζιάρικο τρόπο με σταματούσε.

Τότε κατάλαβα πως είχε το πάνω χέρι. Πίστευα πως όλα πήγαιναν μια χαρά ώσπου μου είπε κάτι που με ισοπέδωσε.

-    "Μωρό μου, δεν έχω καύλες για να γαμηθώ".

Λέω δεν γαμιέται, θα χύσω εγώ με αυτές τις καύλες που έχω. Της λέω:

-    Οκ! Θέλω να δω τον κώλο σου.

Σκύβει πάνω στον καναπέ και εγώ πάω όρθιος πίσω της.
Αρχίζω να χαϊδεύω τον κώλο της και να τον παίζω. Ήταν τρομερή η αίσθηση. Μέσα στην καύλα μου και χωρίς να το συνειδητοποιήσω αρχίζω να κατεβαίνω χαμηλότερα και να αγγίζω τα αρχίδια και το καυλί της. Φάνηκε να ξετρελαίνεται! Τότε κι εγώ έβαλα το χέρι μέσα από το στρινγκ και άρχισα να την μαλακίζω.

Τρελάθηκε! Το γούσταρε πολύ. Τότε βρήκα την ευκαιρία και της ζήτησα να της το χώσω στο κώλο γιατί δεν άντεχα άλλο. Πάλι όμως μου αρνήθηκε και έτσι αφέθηκα από τον αγώνα και άρχισα να χύνω ποτάμια συσσωρευμένης καύλας. Πέφτω στον καναπέ εξουθενωμένος, σκεφτόμενος το τρελό σκηνικό που είχε γίνει. Γελούσα και χαιρόμουν που δεν το είχα μετανιώσει. Ήξερα πως στην φάση ακριβώς μετά το χύσιμο αν το μετανιώσεις που είναι πολύ πιθανό, σημαίνει πως δεν σου άρεσε. Αυτό ήταν που φοβόμουν τόσο καιρό και τώρα κατάλαβα πως δεν χρειαζόταν. Συζητήσαμε λίγο ακόμα, μου είπε πως γούσταρε κι αυτή.

Ντύθηκα και πήγα στην πόρτα, την καληνύχτισα και της είπα πως θα ήθελα να ξαναβρεθούμε, μου είπε κι εκείνη το ίδιο. Όσο για λεφτά ούτε λόγος. Μια εβδομάδα τώρα μιλάμε με μηνύματα. Σήμερα είχαμε ραντεβού, ήμουν προετοιμασμένος για πολλά, αλλά δουλεύει μέχρι αργά και όπως είναι φυσικό θα πέσει ψόφια για ύπνο. Εξάλλου και να βρισκόμασταν, να κάναμε σεξ μετά από τόσο που είχε κάνει δεν θα είχε και πολλές καύλες, οπότε καλύτερα έτσι.

Αύριο κάτι μου λέει πως θα είναι ένα μια υπέροχη ημέρα.

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).