Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν λίγες ημέρες είχα πάει μια βόλτα στη Αγία Νάπα. Περνάμε δύσκολες ημέρες λόγω του ιού, τουρισμός ελάχιστος, όμως το βράδυ κανόνισα και βγήκα με φίλους. Τέτοια εποχή υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να γίνεται χαμός από τουρισμό, όμως δυστυχώς, ή μάλλον ευτυχώς για την περίπτωση μου, δεν είχε πολύ κίνηση.

Ήπιαμε τα ποτά μας, είπαμε τα δικά μας, θυμηθήκαμε τα παλιά μας που προ 20ετιας δουλεύαμε στα μπαρ της περιοχής και σχεδόν κάθε βράδυ κάναμε όργια με τις τουρίστριες. Μ' αυτά και μ' αυτά άναψα. Τελικά κατά τις 2 το πρωί το διαλύουμε, ο κάθε ένας θα τραβούσε τον δρόμο του, άλλοι θα πήγαιναν στις γυναίκες τους, άλλοι στις γκόμενες τους. Κάποιος φίλος μου πρότεινε αφού είχαμε μείνει οι 2 χωρίς μουνί εκείνο το βράδυ να πάμε σε κάποια επί πληρωμή να βγάλουμε την καύλα μας, μα εγώ του είπα πως θα πάω καμία βόλτα στην περιοχή να θυμηθώ λίγο τους δρόμους (έκανα περίπου 5 χρόνια να κατέβω στην περιοχή).

- Ok… μου λέει, αν είναι και θες πάρε με.

Έτσι ξεκίνησα, ανεβοκατέβαινα τους δρόμους που έζησα παλιά, πλήρης νέκρα, δεν είχε ψυχή. Κάποια στιγμή βλέπω από ένα στενό να βγαίνει μια γκόμενά. Κάνω αναστροφή για να δω καλύτερα. Ήταν ψηλή, λίγο γεματούλα, μελαχρινή, μεγάλο στήθος, υπέροχα πόδια, φορούσε κοντή φούστα, γλυκό πρόσωπο, έπαθα πλάκα. Αναρωτήθηκα τι ψάχνει τέτοιο γκομενάκι μόνο του ξημερώματα σε ερημική περιοχή.

Αφού δεν είχα κάτι να χάσω είπα να κάνω κίνηση και ότι βγει. Ξανά κάνω αναστροφή και σταματάω δίπλα της. Τη χαιρέτησα στα αγγλικά και μου λέει:

- Κύπρια είμαι.

Η φωνή της ήταν βραχνή αλλά δεν κατάλαβα κάτι, θεώρησα απλά ότι ήταν λίγο βραχνιασμένη. Πιάσαμε κουβέντα, πως σε λένε κλπ. Κάποια στιγμή της πρότεινα να μπει στο αυτοκίνητο να μη στέκεται. Ήρθε, μπήκε μέσα και η φούστα σηκώθηκε πολύ ψηλά. Πλέον είχα τα πόδια της σε πλήρη θέα. Μου μπήκε αμέσως η σκέψη "ή πολύ μεγάλη πουτάνα είναι ή κάτι άλλο παίζει". Πήρα μια απόφαση που το έχω κάνει κι άλλες φορές και έχω φάει χαστούκι για τέτοια συμπεριφορά. Σαν μιλούσαμε, έβγαλα τον πούτσο μου έξω και της τον έδειξα. Αυτή χαμογέλασε, έσκυψε και τον πήρε στο στόμα. Έκανε μια πίπα υπέροχη, καλύτερη δε μου έχουν ξανά κάνει. Τον έβαζε τέρμα, ρουφούσε αρχίδια και πάλι πούτσο. Σήκωσε το κεφάλι να ρωτήσει αν μου αρέσει. Η απάντηση ήταν να της δώσω γλωσσόφιλο με διάρκεια. Με άφησε και άρχισε πίπα.

Άρχισα χούφτωμα κώλου. Κάποια στιγμή τη σήκωσα, της έβγαλα έξω τα βυζιά και άρχισα γλείψιμο. Είχα καταλάβει ότι είχαν σιλικόνη αλλά ήταν υπέροχα. Ρουφούσα ενώ έβαλα το χέρι και έψαχνα μουνί. Αυτή δε με άφηνε. Τελικά έπιασα κάτι παράξενο. Σταμάτησα το γλείψιμο. Αυτή έσκυψε το κεφάλι κάτω και της λέω:

- Τι γίνεται;

- Συγγνώμη αλλά είμαι τραβεστί (ξέρω τις ορολογίες τους και το σημαίνει).

Είχα τόση καύλα που εδώ που φθάσαμε δεν έχει επιστροφή. Της σήκωσα το πρόσωπο προς το μέρος μου και της έχωσα γλωσσόφιλο. Ήταν τέτοιο το πάθος που μου έδωσε αυτή, που είχα πλέον τρελαθεί από καύλα. Έβγαλε τη φούστα της, της ζήτησα να βγάλει το εσώρουχο της, το έβγαλε, έκανα τη μαξιλάρα του αυτοκινήτου προς τα πίσω, ήρθε να κάτσει πάνω, αλλά έβλεπε μπροστά. Της ζήτησα να βλέπει εμένα. Θέλω να γαμάω και να φιλήσω. Δεν με ένοιαζε αν το πουτσάκι της (μικρό) με άγγιζε στην κοιλιά. Με φίλησε και κάθισε πάνω. Απόλαυση! Ήταν το πιο τέλειο κωλαράκι που γαμούσα. Αναστενάζαμε και οι 2. Πλησίαζα να τελειώσω, της το είπα, δεν απάντησε και τελείωσα μέσα της. Την πήρα άλλες 2 φορές, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, μου είπε ότι θέλει να πάει με ζευγάρι και το έχω συζητήσει με τη μια από τις γκόμενες που έχω. Δέχθηκε να κάνουμε τρίο. Τα υπόλοιπα σε επόμενη ιστορία…
Copyright protected OW ref: 179717Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.