Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια χαρά σε όλους. Πριν από καμιά δεκαριά χρόνια ήθελα να έχω μια εμπειρία με άτομο του ίδιου φύλλου. Αυτή την εμπειρία θα σάς περιγράψω όσο πιο καλά μπορώ.

Επειδή λόγω αισθητικής ενώ ήθελα να δω πως είναι το σεξ με αγόρι δε μπορούσα να κάνω κάτι, έτσι βρήκα την λύση των κροσ κοριτσιών. Αφού διάλεξα από αγγελία μια κοπέλα που μου άρεσε έκλεισα ραντεβού.

Την ώρα του ραντεβού είμαι έξω από το σπίτι, χτυπάω κουδούνι, ανοίγει η πόρτα και από μια πόρτα του ισογείου μισάνοιχτή ακούω μια φωνή να με καλεί. Τα πόδια μου τρέμουν και είμαι έτοιμος να φύγω αλλά η καύλα να το ζήσω με βάζει μέσα.

Εκεί γνώρισα για πρώτη φορά την Ράνια. Στο ύψος μου, πιο αδύνατη, μελαχρινή, μακριά μαλλιά και με γλυκό προσωπάκι που σε τίποτα δε θύμιζε ότι γεννήθηκε αγόρι. Εγώ στο 1.75, αδύνατος αλλά γεροδεμένος λόγω δουλειάς και όχι γυμναστικής.

- Ράνια: Κάθισε, να βάλω ποτάκι;

- Τάσος: Όχι ευχαριστώ!

Έρχεται και κάθεται δίπλα μου και ενώ χαϊδεύει το πόδι μου ψηλά μου λέει στο αυτί ψιθυριστά και καυλιάρικα:

- Από καύλα τρέμεις ή από τρακ;

- Και από τα δύο…

της λέω και το εννοώ. Από τη μία με έκανε πέτρα σε κλάσματα δευτερολέπτου και από τη άλλη ήθελα να ανοίξει η γη.

- Είσαι γλύκας…

μου λέει και σηκώνεται. Πάει, βάζει μια βότκα με πάγο μου τη φέρνει.

- Σε λίγο έρχομαι…

λέει και φεύγει προς τα μέσα. Ανάβω τσιγάρο και περιμένω. Σε λίγο εμφανίζεται μόνο με το κιλοτάκι τής κάθεται πάνω στα πόδια μου, παίρνει το τσιγάρο, τραβάει μια τζούρα και το σβήνει. Όπως με είχε αγκαλιά αρχίζει πάλι να μου μιλάει στο αυτί ανάμεσα σε φιλιά στο λαιμό μου.

- Η πρώτη φορά είναι;

- Ναι!

- Ωραία θα στα μάθω όλα μωράκι μου!

Σηκώνεται, με τραβάει από το χέρι και με πάει σε ένα δωμάτιο με κόκκινο φωτισμό και ένα διπλό κρεβάτι. Αρχίζει να με φιλάει και να με γδύνει συγχρόνως. Κάποια στιγμή φτάνει στο ύψος της πούτσας μου, βγάζει το μποξεράκι μου και κάνει μ... δίνοντας μου φιλάκι στο πουτσοκέφαλο πεταχτό. Με σπρώχνει πίσω και πέφτω στο κρεβάτι. Έρχεται από πάνω μου και αρχίζει να με φιλάει παντού και να τριβόμαστε. Εκεί ένοιωσα πρώτη φορά την ψωλή τής πάνω στη δίκη μου. Ως εκείνη την ώρα δεν είχα επαφή με την ψωλή τής. Πάνω στα χάδια περνάω το χέρι μου από πάνω της και τη χαϊδεύω πάνω από τη δαντέλα. Τρελάθηκα! Το κατάλαβε και μου πιάνει το δικό μου και μου το σφίγγει δυνατά.

- Βγάλ' το έξω και πιασ’ το δυνατά… μου λέει, να το νοιώσεις.

Έχει φτάσει η καύλα στα ύψη κάνει μια κίνηση και γυρνάει ανάποδα μου φέρνει το καυλάκι τής στο πρόσωπο μου και αυτή ανέλαβε το πούτσο μου. Μύριζε υπέροχα, ήταν τελείως ξυρισμένο σε μέγεθος περίπου σαν το δικό μου λίγο πιο στενό και με την ψωλή τής πάνω από το στόμα μου άρχισα σιγά σιγά να τη φιλάω και να τη γλείφω. Ήταν πεντανόστιμο και γρήγορα άρχισα να τη γλείφω παντού, στο πουτσοκέφαλο, στα αρχιδάκια, είχα τρελαθεί. Το έτριβα στα μάγουλα μου, μου άρεσε πολύ η αίσθηση και με τη Ράνια να γλείφει τη δικιά μου ψωλή και να με χαϊδεύει κοντά στην τρυπούλα μου. Ήμουν έτοιμος.

Το κατάλαβε αμέσως η Ράνια με την μία σηκώνεται και έρχεται στο ύψος του κεφαλιού μου και με μπουκώνει με την ψωλή τής.

- Καλά τα πας με τη γλώσσα σου μωράκι αλλά δε θα τελειώσει έτσι αυτό θα στο γαμήσω λίγο το στοματάκι σου…

και αρχίζει να κινείται μέσα έξω απαλά. Έχω παραδοθεί στα κέφια της.

- Είσαι καύλα…

μου λέει και με τη μία πέφτει από πάνω μου, με γυρνάει και είμαι ανάμεσα στα πόδια της να τριβόμαστε ξανά πλέον με γυμνές πούτσες. Ακόμα και σήμερα που το σκέφτομαι μετά από τόσο καιρό, ποτέ δεν κατάλαβα πότε μου πέρασε προφυλακτικό, πότε με έβαλε μέσα της, πότε ακριβώς άρχισα να τη γαμάω, κάνεις δεν ξέρει.

Πάντως θυμάμαι ξεκάθαρα ότι τη γαμούσα ήρεμα στην αρχή, γλυκά και μετά από λίγο με έπιασε από τα κωλομέρια μου και με τράβαγε μέσα τής. Εκεί που νόμιζα ότι το έλεγχα νιώθω το κωλαράκι της να με σφίγγει δυνατά στον πούτσο μου. Τα είδα όλα… άρχισα να χύνω δυνατά μέσα της με σπασμούς που δε μπορούσα να ελέγξω. Έπεσα πάνω της με αναστεναγμούς. Τη φιλούσα πίσω στο λαιμό και στην πλάτη. Νοιώθω τον πούτσο μου να έχει βγει, ενστικτωδώς κοιτάζω αν έχει ακόμα το προφυλακτικό και γυρνάω ανάσκελα.

- Γαμάει καλά το μωράκι μου! Η γλώσσα σού θέλει δουλίτσα αλλά λίγο ήθελες να με τελειώσεις…

μου λέει και σηκώνεται. Η ψωλή τής ακόμα όρθια με κοιτάζει και πιάνει τα μαλλιά της. Ήταν μέσα στην καύλα.

- Έλα για ντουζάκι, δεν τελείωσε ακόμα, θα έχουμε συνέχεια!

Η Ράνια ήταν και είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω συναντήσει και είχαμε μοναδική χημεία.

Ράνια θα γράψω και τη συνέχεια στο υπόσχομαι. Ξέρω ότι θα τη διαβάσεις. Ακόμα είμαι δειλός στα μάτια σου και δεν αλλάζει αυτό, αλλά έγινες κομμάτι της ζωής μου που δε ξεχνώ πότε.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number:16151110122S010
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).