Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ανέκαθεν θυμάμαι ότι μου άρεσε το καλσόν σε μια γυναίκα. Έκανε τα πόδια τους να φαίνονται τόσο σέξι και ειδικά όταν φορούσαν τακούνια. Πάντα αυνανιζόμουν κοιτάζοντας φωτογραφίες γυναικών με καλσόν στα περιοδικά

Ανέκαθεν θυμάμαι ότι μου άρεσε το καλσόν σε μια γυναίκα. Έκανε τα πόδια τους να φαίνονται τόσο σέξι και ειδικά όταν φορούσαν τακούνια. Πάντα αυνανιζόμουν κοιτάζοντας φωτογραφίες γυναικών με καλσόν στα περιοδικά.
 
Έτσι, μια μέρα αφού έκλεισα τα δεκαεπτά, βρήκα το θάρρος να δοκιμάσω ένα ζευγάρι καλσόν της θείας μου. Ένιωθα καταπληκτικά και ο τρόπος που έκανε τα πόδια μου να φαίνονται τόσο λεία και σέξι ήταν απίστευτη καύλα. Τόσο πολύ που έπρεπε να κάτσω επί τόπου και να αυνανιστώ. Με έκανε επίσης να αισθάνομαι θηλυπρεπής. Στεκόμουν εκεί, κοιτάζοντας τον εαυτό μου στον ολόσωμο καθρέφτη στα πόδια και τον κώλο μου και σκεφτόμουν ότι φαίνομαι εξίσου σέξι με μια γυναίκα. Αυτό μου έβγαζε από μέσα μια λαγνεία, καθώς έπαιρνα μεταλλικά πιαστράκια ρούχων, τα έσφιγγα στις μεγάλες για αγόρι θηλές μου, ξάπλωνα και χάιδευα τον πούτσο μου, ονειρευόμενος ότι ήμουν μια γυναίκα που πιάστηκε να αυτοϊκανοποιείται από έναν αρρενωπό άντρα που είχε εισβάλει στην κάμαρά της και την ανάγκασε να τον ευχαριστήσει και να του δώσει το "μουνί" της. Αυτή ήταν η φαντασίωση μου όταν φορούσα καλσόν. Τώρα σε κάθε ευκαιρία που μου δινόταν, έβαζα το καλσόν, τοποθετούσα τα πιαστράκια στο μεγάλο μου στήθος και έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Αφού θαύμαζα πόσο σέξι ήμουν, ξάπλωνα και ικανοποιούσα τις ανώμαλες επιθυμίες μου, συνειδητοποιώντας πως ο κρυφός μου πόθος ήταν να γίνω εγώ η γυναίκα στα χέρια ενός γεροδεμένου τριχωτού μουστακαλή!
 
Το καλοκαίρι ήρθε κι εγώ απλά αράζω στο σπίτι και δεν κάνω τίποτα. Κάθομαι στη βεράντα μου και βλέπω τον κούκλο γείτονά μου να κόβει ημίγυμνος το γρασίδι του. Μετακόμισε στην αρχή του χρόνου και ακόμα δεν ήξερα το όνομά του. Έχω δει μόνο αυτόν, χωρίς γυναίκα ή παιδιά. Έμοιαζε να είναι γύρω στα 40. Μέτριο ύψος, γυμνασμένο τριχωτό σώμα, περιποιημένο μουστάκι και με πλούσια μαύρα μαλλιά. Με είδε να τον κοιτάζω, σταμάτησε και άρχισε να περπατάει προς το μέρος μου.
 
– Γεια σου, με λένε Μάνο και δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα. Μετακόμισα τον Ιανουάριο.

– Γεια σου, με λένε Τάκη και ναι, σε έχω ξαναδεί.
 
– Λοιπόν, σε έχω δει να κυκλοφορείς και ήθελα να σου συστηθώ και να δω αν θα ήθελες να βγάλεις μερικά χρήματα για το καλοκαίρι. Μπορώ να ρωτήσω πόσο χρονών είσαι;

– Είμαι δεκαεπτά. Πώς θα μπορούσα να βγάλω λεφτά;

– "Λοιπόν, με βλέπεις να κόβω το γρασίδι μου. Θα σου μάθω πώς να κόβεις το γρασίδι και μετά θα το κάνεις δύο φορές το μήνα και θα σε πληρώνω 20 ευρώ κάθε φορά που το κάνεις.

– Χρειάζομαι σίγουρα τα χρήματα και μπορώ να το κάνω αυτό. Εντάξει.
 
– Ωραία, έλα εδώ και θα αρχίσω να σε εκπαιδεύω.

– Μόνο εσύ μένεις εδώ;

– Ναι, είμαι χωρισμένος και δεν έχω παιδιά. Λοιπόν, κόβεις σε όλο το σπίτι και στο πίσω μέρος. Ασχολείσαι με τα σπορ;

– Ναι, παίζω βόλεϊ, αλλά οι αγώνες μου είναι τα Σαββατοκύριακα και κάνουμε προπόνηση δύο φορές την εβδομάδα στις 6 το απόγευμα.

– Ωραία μου αρέσει κι εμένα το βόλεϊ. Πηγαίνω να δω τον Μίλωνα όσο πιο συχνά μπορώ.

– Ο Μίλωνας είναι και η δική μου ομάδα.
 
– Λοιπόν, ο κήπος μπροστά είναι και η αυλή εδώ πίσω. Μπορείς να ρίξεις μια βουτιά στην πισίνα αφού τελειώσεις για να δροσιστείς, αν θέλεις.
 
– Ποιες μέρες θα κόβω τo γρασίδι;

– Τις Παρασκευές, όπως σήμερα, καθώς δεν δουλεύω τις Παρασκευές.

– Εντάξει, ωραία, ευχαριστώ που μου προσφέρεις τη δουλειά.

– Λοιπόν, θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Εγώ μπορώ να κάνω άλλα πράγματα κι εσύ μπορείς να βγάλεις κάποια χρήματα.
 
Έτσι, το υπόλοιπο πρωινό βοήθησα το Μάνο να φτιάξει τον κήπο του και με έμαθε πώς ήθελε να γίνει. Αφού τελειώσαμε, πήδηξα στην πισίνα του, καθώς η μέρα είχε γίνει πολύ ζεστή. Όταν βγήκα οι ρώγες μου ήταν πολύ ορθωμένες, αφού μέσα στο νερό τις χάιδευα κοιτάζοντας το ιδρωμένο κορμί του.
 
Κουρεύω την αυλή του Μάνου εδώ και δύο μήνες και έχουμε γνωριστεί καλύτερα. Με έχει καλέσει ακόμη και για να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα του Μίλωνα στην τηλεόραση και να φάμε μερικά σουβλάκια, που έψησε στα κάρβουνα. Τότε, ενώ παρακολουθούσαμε τον αγώνα, είδα μερικά γυναικεία περιοδικά κάτω από το τραπεζάκι του.
 
– Βλέπεις κάτι που σου αρέσει;

– Ναι, έχεις μερικά γυναικεία περιοδικά εδώ.

– Θέλεις να τα δεις;

– Ναι...

– Χάζεψε αν θες.
 
Καθώς ξεχώριζα ποια περιοδικά ήθελα να κοιτάξω πρώτα, στο κάτω μέρος της στοίβας ήταν ένα με τίτλο "Cross-dressers". Στο εξώφυλλο ήταν ένα ζευγάρι τύπων με γυναικεία εσώρουχα και κάλτσες και καλσόν. Αυτό μου τράβηξε το βλέμμα.
 
– Τι είναι αυτό εδώ;

– Α, δώσ' το μου! Δε θα έπρεπε να είναι εκεί πέρα.
 
– Περίμενε, μπορείς να μου πεις γι αυτό;

– Μπα... δε θέλεις να ξέρεις.
 
– Ναι θέλω. Είμαι περίεργος.

– Αλήθεια;

– Ναι.

– Εντάξει, έχει φωτογραφίες και ιστορίες για άντρες που τους αρέσει να φορούν γυναικεία ρούχα και εσώρουχα.

– Ουάου! Εδώ μοιάζει με γυναίκα, αλλά έχει πούτσο.
 
– Ναι, κάνουν τα πάντα για να μοιάζουν με γυναίκα, φορώντας περούκα και μακιγιάζ.

– Εδώ είναι μία που είναι ντυμένη και είναι με έναν άντρα και...

– Και;

– Να... του παίρνει πίπα!

– Ναι, σε πολλούς από αυτούς τους "cross-dressers" τους αρέσει να ντύνονται και να κάνουν σεξ με άνδρες. Γι' αυτό είπα ότι δε θέλεις να τo δεις αυτό.

– Είμαι περίεργος και με ενδιαφέρει.

– Αλήθεια;
 
Με χαμηλή φωνή είπα "ναι".

– Λοιπόν, εντάξει, τότε."
 
– Σου αρέσει να το κοιτάς αυτό;

– Πού και πού, ναι.

– Σου αρέσει να ντύνεσαι γυναίκα ή απλά σου αρέσουν οι άντρες που ντύνονται;

– Για να είμαι ειλικρινής, έχω δοκιμάσει και τα δύο, αλλά μου αρέσει περισσότερο το δεύτερο.

– Ώ...
 
Ο Μάνος με κοίταξε στα μάτια εξεταστικά και μου χαμογέλασε με νόημα.
 
Μιλήσαμε για cross-dressing για το υπόλοιπο του παιχνιδιού και το καυλί μου ήταν τόσο σκληρό που πονούσε. Ξέρω ότι ο Μάνος κατάλαβε πως είχα καυλώσει αλλά δεν είπε τίποτα. Ήθελα αλήθεια του εξομολογηθώ ότι φορούσα συχνά καλσόν, πώς με έκανε να αισθάνομαι και ότι τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουν εκείνον καθώς το φορούσα, αλλά φοβόμουν πολύ. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, είπα ότι έπρεπε να φύγω. Ήθελα απεγνωσμένα να πάω σπίτι και να τραβήξω μαλακία, με τις εικόνες που είχα δει και με αυτά που συζητήσαμε. Ένα ήξερα... ο άντρας των ονείρων μου γούσταρε να κάνει έρωτα σε cross-dressers.
 
Γύρισα σπίτι και όλοι κοιμόταν, οπότε μπήκα κρυφά στο δωμάτιό μου και κλείδωσα την πόρτα. Γδύθηκα και φόρεσα το καλσόν που έκλεψα από τη θεία μου και αυτόματα ο πούτσος μου άρχισε να μεγαλώνει. Έτριψα τα αρχίδια και τον πούτσο μου μέσα από το καλσόν μου και ένιωσα τόσο ωραία. Γλίστρησα το χέρι μου μέσα στο καλσόν μου και τύλιξα το χέρι μου γύρω από τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω με τις φωτογραφίες που είδα στο περιοδικό. Ένιωσα τόσο ωραία φαντασιώνοντας τον Μάνο να με βλέπει με το καλσόν μου και να με κάνει να πάρω τον πούτσο του στο στόμα μου, να τον ρουφήξω. Όσο πιο πολύ το σκεφτόμουν τόσο πιο δυνατά τον χάιδευα μέχρι που έχυσα ένα τεράστιο φορτίο σπέρματος στο καλσόν μου και στα δάχτυλά μου. Έγλειψα και ρούφηξα το σπέρμα μου, νομίζοντας ότι ήταν το σπέρμα εκείνου. Μ... σε χρόνο μηδέν αποκοιμήθηκα.
 
Ξύπνησα σε ένα άδειο σπίτι, καθώς όλοι πήγαν στη δουλειά τους. Αφού ήμουν ακόμα καυλωμένος, αποφάσισα να παίξω. Περπάτησα στο σπίτι με το καλσόν, πήρα μερικά πιαστράκια ρούχων και μπήκα στο κομοδίνο της μαμάς μου παίρνοντας τον δονητή της. Μόλις επέστρεφα στο δωμάτιό μου έλεγξα στον καθρέφτη πώς φαίνονταν τα πόδια και ο κώλος μου. Σκέφτηκα, "όχι κι άσχημα".
 
Γινόμουν όλο και πιο καυλωμένος. Έβαλα τα πιαστράκια ρούχων στις ρώγες μου και ο πόνος ήταν τόσο γλυκός, καθώς τις τραβούσα στρίβοντας τα. Άρπαξα το δονητή και τον έφερα στο στόμα μου γλείφοντας και ρουφώντας τον. Τον ήθελα μέσα μου. Έτσι άνοιξα μια τρύπα στο καλσόν στο ύψος του κώλου μου και χρησιμοποιώντας baby oil, λίπανα την κωλοτρυπίδα μου και το δονητή. Πέφτοντας στα γόνατα στο κρεβάτι, δείχνοντας τον κώλο μου στον καθρέφτη, για να βλέπω, άρχισα να χώνω τον μεγάλο δονητή στη σφιχτή μου τρυπούλα. Όσο περισσότερο τον έσπρωχνα μέσα, τόσο πιο βαριά γινόταν η αναπνοή μου και τόσο περισσότερο βογκούσα. Τώρα που είχε μπει εντελώς, άρχισα να γαμάω τον κώλο μου. Θεέ μου, ένιωθα τόσο ωραία. Γάμησα τον εαυτό μου και χάιδευα τον πούτσο μου μέχρι που έκανα τον εαυτό μου να τελειώσει. Έγλειφα και πάλι το σπέρμα από τα δάχτυλά μου και τα τράβηξα και στη συνέχεια ρούφηξα ό,τι σπέρμα υπήρχε πάνω τους. Άρχισα να συνέρχομαι, όταν άκουσα ένα χτύπημα στην πόρτα. Έκρυψα τα πάντα στο δωμάτιό μου, φόρεσα ένα σορτσάκι γυμναστικής και πήγα να δω ποιος ήταν στην πόρτα.
 
– Γεια σας, είναι κανείς σπίτι;

– Έ... γεια σου Μάνο.

– Τάκη τι κάνεις;
 
Άρχισα να σκέφτομαι: "Γαμώτο, με είδε να γαμιέμαι φορώντας το καλσόν;"
 
– Τι εννοείς;

– Είναι Παρασκευή, υποτίθεται ότι πρέπει να κόβεις το γρασίδι μου.

– Γαμώτο, το ξέχασα. Λυπάμαι πολύ. Έρχομαι αμέσως.

– Εντάξει, βιάσου!
 
Επειδή βιαζόμουν, δεν μπήκα στον κόπο να βάλω εσώρουχα, μόνο τα παπούτσια και τις κάλτσες μου, και πήρα ένα μπλουζάκι. Πήγα γρήγορα στο Μάνο, έβγαλα το χορτοκοπτικό και άρχισα να δουλεύω. Ο Μάνος στεκόταν στη βεράντα του με ένα τσαντισμένο βλέμμα στο πρόσωπό του. Ήρθε και είπε:

– Αφού τελειώσεις, έλα μέσα, πρέπει να μιλήσουμε.

– Εμ... εντάξει.
 
Τελικά τελείωσα και έκανε τόση ζέστη, που έβγαλα το πουκάμισό μου για να σκουπίσω το πρόσωπο και το στήθος μου, πριν πάω να χτυπήσω την πόρτα του.
 
– Γεια σου.

– Έλα μέσα.
 
– Γεια σου Μάνο.

– Θέλεις κάτι να πιεις;
 
– Ναι! Κάνει ζέστη...

– Πάρε κάτι από το ψυγείο.

– Εντάξει, ευχαριστώ.
 
– Πρώτον, ας πάμε να δούμε πώς τα πήγες. Μ... αρκετά καλά, αλλά νομίζω ότι ίσως χρειαστεί να βρω κάποιον άλλον να κάνει την αυλή.
 
– Όχι! Γιατί;
 
– Φίλε, δε θα έπρεπε να έρχομαι να σε ψάχνω για να κάνεις τη δουλειά σου. Είσαι δεκαεπτά χρονών και θα έπρεπε να είσαι αρκετά υπεύθυνος ώστε να εμφανίζεσαι στην ώρα σου και να κάνεις καλή δουλειά.

– Το ξέρω, το ξέρω. Λυπάμαι, δε θα ξανασυμβεί. Το υπόσχομαι. Θέλω και χρειάζομαι αυτή τη δουλειά.

– Εντάξει, θα το σκεφτώ.

Δε δίνω σημασία σε αυτά που λέει ο Μάνος, γιατί είδα το περιοδικό με τους cross-dressers στο τραπεζάκι του καθιστικού και δε μπορώ να σταματήσω να το κοιτάζω.

– "Τάκη... με ακούς;"
 
– Ναι, ναι...

– Η προσοχή σου είναι πάλι σε αυτό το περιοδικό.

– Τι, όχι...

– Ναι, είναι. Πες μου, τι σου αρέσει τόσο πολύ σε αυτό το περιοδικό;
 
– Το, το...

– Μίλα πιο δυνατά.
 
– Το καλσόν, οι άντρες με το καλσόν.
 
– Γιατί σου αρέσει αυτό; Έλα, πες το...
 
– Μου αρέσει να φοράω καλσόν.

– Γιατί, και πόσο καιρό τα φοράς;
 
– Άρχισα πέρυσι και μου αρέσει πώς φαίνονται οι γυναίκες με αυτά, οπότε ήθελα να δω πώς θα φαίνομαι εγώ, και με κάνουν να αισθάνομαι σέξι και θηλυκή.
 
– Σου αρέσει να αισθάνεσαι σαν γυναίκα;

– Ναι...

– Λοιπόν, πώς σου φαίνεται;
 
– Νομίζω ότι φαίνομαι αρκετά όμορφη και σέξι φορώντας το.
 
– Λοιπόν, θέλεις πραγματικά αυτή τη δουλειά;

– Ναι!
 
– Λοιπόν, θα σου δώσω ένα καλσόν, θα το φορέσεις και θα μου δείξεις πώς είσαι.

– Μα... μα...
 
– Ναι, θέλω να δω και τον κώλο σου φορώντας το. Κοίτα, αν θέλεις να κρατήσεις αυτή τη δουλειά, αυτό πρέπει να κάνεις.

Ο Μάνος μου έφερε ένα ζευγάρι καλσόν στο χρώμα του δέρματος και μου είπε να πάω στο μπάνιο και να αλλάξω. Το φόρεσα και η σκέψη ότι θα φορούσα καλσόν για αυτόν τον άντρα με είχε καυλώσει τόσο πολύ και ο πούτσος μου ήταν σκληρός. Ήθελα να το κάνω αυτό εδώ και καιρό και τώρα θα το κάνω. Βγαίνω έξω και ο Μάνος κάθεται στην καρέκλα του και με περιμένει.
 
– Μ... έλα πιο κοντά, γύρνα, ωραίος κώλος.

– Ευχαριστώ...
 
– Άνοιξε τα πόδια σου και σκύψε.
 
Κάνω ό,τι μου λέει και νιώθω μερικά σκληρά χαστούκια στον κώλο μου.
 
– Έι... ποτέ δεν είπες πως θα με αγγίξεις.
 
– Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι εδώ. Είμαι το αφεντικό σου και κάνεις ό,τι σου λέω και εγώ κάνω ό,τι θέλω. Καταλαβαίνεις;

– Μάλιστα, κύριε.
 
Έμεινα σκυμμένος καθώς ο Μάνος έτριβε τα κωλομάγουλα μου και τη χαράδρα τους. Έφτασε από κάτω και έστριψε δυνατά τις ρώγες μου, κάνοντάς με να βογκήξω.
 
– Σου αρέσει αυτό;

– Μάλιστα, κύριε.
 
Τον άκουσα να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του και μετά τον ένιωσα να χτυπάει τον καλυμμένο με καλσόν κώλο μου με τον σκληρό πούτσο του. Ξέρω τι πρόκειται να μου συμβεί και θέλω πολύ να συμβεί.
 
– Γύρνα και πέσε στα γόνατα.
 
Είμαι στα γόνατα με τον μεγάλο πούτσο του να με κοιτάζει κατάματα. Κοιτάμε ο ένας τα μάτια του άλλου.
 
– Ξέρεις ότι θέλεις να το κάνεις, γι αυτό πες μου.

– Θέλω να σας πάρω μια πίπα, μπορώ;
 
– Κοριτσάρα μου εσύ! Κάν' το...
 
Άρχισα να παίρνω όλο το καυλί του στο στόμα μου και να πνίγομαι.
 
– Περίμενε, περίμενε, πήγαινε αργά, φίλα το κεφάλι, τώρα πάρε μόνο το κεφάλι στο στόμα σου. Τώρα το μισό, ρούφα το μισό. Εντάξει, τώρα προσπάθησε να πάρεις περισσότερο.
 
Προς έκπληξη και των δύο μας, ήμουν τώρα σε θέση να τo πάρω όλο, χωρίς να πνίγομαι.
 
– Μ... μαθαίνεις γρήγορα. Έτσι μπράβο, πάρ' το όλο. Τώρα γλείψε τα αρχίδια μου, μωρή αδερφάρα.
 
Ο Μάνος μου μάθαινε πώς να κάνω έρωτα με το σκληρό καυλί ενός άντρα και μου άρεσε πολύ.

– Πραγματικά το γουστάρεις!
 
Χωρίς να βγάλω τον πούτσο του από το στόμα μου, κούνησα το κεφάλι μου πάνω-κάτω, σα να έλεγα ναι Το τσιμπούκι μου στον πούτσο του συνεχίζεται για άλλα δεκαπέντε λεπτά, τουλάχιστον. Τότε, τον νιώθω να σκληραίνει και έχει το χέρι του στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου κρατώντας με εκεί. Νιώθω τον ένα σπασμό μετά τον άλλο, καθώς εκτοξεύει το σπέρμα του στο στόμα μου, στο πίσω μέρος του λαιμού μου, γεμίζοντας το στόμα μου.
 
– Κατάπιε τα όλα!

Ακόμα δεν ξέρω πώς το έκανα, αλλά το κατάπια σχεδόν όλο. Αυτή η γλοιώδης αλμυρή γεύση στο στόμα μου ήταν τόσο ωραία, αλλά το σπέρμα μου είχε διαφορετική γεύση από το δικό μου. Άφησε ελεύθερο το κεφάλι μου και εγώ το τράβηξα.
 
– Βεβαιώσου ότι ο πούτσος μου είναι καθαρός.

Σηκώνομαι για να φέρω μια πετσέτα.

– Όχι, χρησιμοποίησε το στόμα σου. Καθάρισε τον με το στόμα σου. Γυάλισέ τον μικρή μου!
 
Πέφτω στα γόνατα και τελειώνω τη "δουλειά" μου.

– Εντάξει, ντύσου και φύγε. Από δω και πέρα αντί για Τάκη θα σε φωνάζω ΠΟΥΣ-ΤΑΚΗ. Θα μιλήσουμε περισσότερο γι' αυτό αύριο.

Ήμουν απογοητευμένος που δε με γάμησε και ο πούτσος μου πονούσε, γιατί ήσαν ακόμα σκληρός, οπότε ντύθηκα γρήγορα και έτρεξα σπίτι. Έτρεξα στο δωμάτιό μου, φόρεσα το καλσόν που έχω και χάιδεψα τον πούτσο μου τελειώνοντας σε χρόνο μηδέν. Αποκοιμήθηκα πάνω στο κρεβάτι μου με το καλσόν και το σπέρμα μου πάνω στον πούτσο και στα δάχτυλά μου.


Copyright Ref Number: 16151090522S018Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).