Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχαν περάσει ήδη 4 μέρες διακοπών κι εγώ απλά απολάμβανα τις διακοπές μου με βόλτες, εξερευνήσεις του νησιού, μπάνιο σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου. Το σεξ δε με πολυαπασχολούσε καθώς από το πρώτο βράδυ ήμουν γεμάτος, αλλά τελικά ποιο αρσενικό θα πει όχι μόλις του δοθεί η ευκαιρία;

Το βράδυ αποφάσισα να βγω για ένα ποτό, και βρέθηκα σε μπαράκι. Ίσως η μοναξιά, ίσως η αποφόρτιση από ένα δύσκολο χειμώνα και επαγγελματικά και στα προσωπικά με έκανα να πίνω αρκετά παραπάνω από αυτό που λέμε ένα χαλαρό ποτάκι. Είχα κάνει κεφάλι, είχα χαλαρώσει και άρχισα να παρατηρώ το περιβάλλον, τον κόσμο και ενδεχόμενους στόχους. Οι περισσότεροι ζευγαρωμένοι, μπακούρια που έψαχναν καμία μεθυσμένη τουρίστρια για να γαμήσουν και οι κλασσικές αγγλίδες τουρίστριες που ήταν ήδη μεθυσμένες από το ξενοδοχείο και ψαχνόντουσαν. Τίποτα ενδιαφέρον σκέφτηκα και σηκώθηκα από τη μπάρα που καθόμουν για να φύγω.

Τότε την είδα...

Ξανθιά, με μακρύ μαλλί σγουρό, μαυρισμένη επιδερμίδα, αδύνατη, κοντά στο 1.70, με ένα μικρό πεταχτό βυζάκι, όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου και φορούσε ένα άσπρο αέρινο κοντό φορεματάκι με βαθύ ντεκολτέ και V στην πλάτη μέχρι τη μέση που φαινόταν ένα τατουάζ πεταλούδα. Ήταν μια οπτασία και ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα μέσα στο μαγαζί. Με είδε ότι την κοιτούσα και χαμογέλασε, οπότε πήγα κοντά της.

- Ετοιμαζόμουν να φύγω αλλά μόλις σε είδα το μετάνιωσα... της είπα.

- Και τώρα που με είδες τι θα κάνεις;… μου είπε και ακόμα και η φωνή της όμορφη ήταν.

- Και πάλι θα φύγω, αλλά ήλπιζα να ερχόσουν μαζί να περπατούσαμε παρέα.

Δέχθηκε πιο εύκολα από ότι περίμενα και βγήκαμε έξω. Αρχίσαμε να περπατάμε στην παραλία μιλώντας ο καθένας για την ζωή του. Ήταν 23 χρονών, την έλεγαν Κορίνα, δούλευε σαν μακιγιέζ, έμενε Αθήνα και είχε έρθει Λευκάδα με φίλες αλλά σήμερα είχε βγει μόνη. Ελεύθερη και απογοητευμένη με τους άντρες, κέρδισα την εμπιστοσύνη της καθώς δεν προσπάθησα να της την πέσω αμέσως αλλά έδειχνα ενδιαφέρον ειλικρινές για τη ζωή της και το εκτίμησε. Περπατήσαμε για καμιά ώρα περίπου και η ώρα είχε φτάσει 4 όταν φτάσαμε εκεί που είχα τη μηχανή παρκαρισμένη.

- Θες να σε πετάξω μέχρι το ξενοδοχείο εγω;… τη ρώτησα.

Σήκωσε το βλέμμα και με κοίταξε μέσα στα μάτια χωρίς να μιλήσει. Άπλωσε τα χέρια, με αγκάλιασε και με φίλησε στο στόμα. Το φιλί της ήταν παθιασμένο, έντονο, η γλώσσα της έψαχνε την δική μου μέσα στο στόμα μου, και παρ' ότι αρχικά ξαφνιάστηκα ανταπέδωσα. Της δάγκωνα τα χείλη, της εγκλώβιζα τη γλώσσα με τα χείλη μου. Φιλιόμασταν για δέκα λεπτά... μόνο φιλί, αρκούσε για να με κάνει πέτρα.

- Το ξενοδοχείο μου είναι εδώ δίπλα... θες να έρθεις;… με ρώτησε.

- Δε χρειαζόταν καν να με ρωτήσεις της είπα, αλλά οι φίλες σου;

- Μένω μόνη στο δωμάτιο…

μου είπε, και αρκούσε. Ξεκινήσαμε με τα πόδια και όντως το ξενοδοχείο ήταν ένα λεπτό κοντά. Ανεβήκαμε στο δωμάτιο και αρχίσαμε ξανά να φιλιόμαστε με πάθος. Άρχισα να της κατεβάζω το φόρεμα κι εκείνη να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο. Οι ρώγες της είχαν ερεθιστεί και με προσκαλούσαν να τις γλείψω οπότε και αυτό έκανα. Τις πήρα μία-μία στο στόμα και έδειχνε να το απολαμβάνει. Πήγα να κατέβω πιο χαμηλά και να της βγάλω εντελώς το φόρεμα αλλά δε με άφησε.

- Ξάπλωσε…

μου είπε και με έγδυσε. Εντελώς γυμνός ξάπλωσα ανάσκελα και εκείνη ήρθε από πάνω μου. Άρχισε να με γλείφει και να με φιλάει από τα αυτιά, το λαιμό το στήθος μου και κατέβαινε. Όταν έφτασε στον πούτσο προσπέρασε και συνέχισε προς τα κάτω φτάνοντας στα πόδια μου. Πήρε το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού και άρχισε να το γλείφει με πάθος. Δε μου το είχαν ξανακάνει και ομολογώ πως μου άρεσε. Συνήθως εγώ το έκανα αυτό σε γυναίκες. Αφιέρωσε κάνα δεκάλεπτο στα δάκτυλα του ποδιού μου και στις πατούσες μου και μετά ήρθε πάνω από τον πούτσο μου. Έσκυψε και τον πήρε στο στόμα ενώ τα μάτια της με κοιτούσαν. Μου έχουν πάρει πολλές πίπες στη ζωή μου, αλλά αυτή ήταν μακράν η καλύτερη. Χωρίς να μιλήσω καν, ήξερε τι να κάνει, πότε να το κάνει, πώς να το κάνει.

Τον εξαφάνιζε ολόκληρο μέσα στο στόμα, μου πιπιλούσε τα αρχίδια ένα-ένα. Ανέβαζε και κατέβαζε ρυθμό ενώ περνούσε και τυχαία τα δάκτυλα από την τρύπα μου να κόψει αντιδράσεις. Όταν κατάλαβε πως δεν ήμουν αρνητικός μου σήκωσε ελαφρά τα πόδια και άρχισε να μου σαλιώνει την κωλοτρυπίδα μου. Η καύλα μου ήταν στα ουράνια και το μόνο που έλεγα ήταν να μη σταματήσει.

- Δεν είχα σκοπό μωρό μου, αποκρίθηκε.

Τη θέση της γλώσσας της στην τρύπα μου τώρα πήρε ένα δάκτυλο και εκείνη επέστρεψε στην πίπα. Με δαχτύλωνε και με έγλειφε, με ρουφούσε τρελά, δεν ήξερα πόσο θα αντέξω αλλά ειλικρινά δε με ένοιαζε.

Με κοιτούσε στα μάτια και με ρωτούσε αν μου αρέσει. Δεν απαντούσα καν, οι μορφασμοί μου, οι φωνές και τα επιφωνήματα μου αρκούσαν.

- Τι μου κάνεις μωρό μου, είσαι η καλύτερη… της έλεγα μόνο.

Κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω ένα πόνο πίσω και κατάλαβα ότι προσπαθούσε να βάλει και δεύτερο δάκτυλο. Της είπα να το αφήσει γιατί δε θα το καταφέρει, άλλωστε μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε ασχοληθεί ποτέ καμία με αυτό το κομμάτι του σώματος μου. Το σεβάστηκε, σταμάτησε και ξεκίνησε μόνο πίπα, αλλά τη σταμάτησα.

- Σειρά μου μωρό μου να σε γλείψω της είπα και την τράβηξα ψηλά πάνω μου.

Έφερε το πρόσωπο της στο δικό μου και έσκυψε στο αυτί μου.

- Πρέπει να σου πω κάτι, έπρεπε να στο πω από την αρχή αλλά φοβήθηκα. Ξέρεις… δε γεννήθηκα κορίτσι αλλά αγόρι και ακόμα δεν έχω κάνει εγχείριση διόρθωσης φύλου.

Σοκαρίστηκα γιατί το μυαλό μου δεν πήγε στιγμή εκεί. Δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος να το καταλάβει από μόνος του. Λίγο το αλκοόλ, λίγο το πόσο με είχε καυλώσει η Κορίνα, λίγο το ότι δεν το είχα κάνει ποτέ και είχα την απορία, άρχισα να τη φιλώ ξανά αντί για απάντηση. Την έγδυσα τελείως κι εκείνη και τη γύρισα με πλάτη προς εμένα στο πλάι. Άρχισα να της γλείφω τη σπονδυλική στήλη και να κατεβαίνω προς τα κάτω. Το κωλαράκι της ήταν υπέροχο, καλοσχηματισμένο και με μια ροζ τρυπούλα που ανοιγόκλεινε από την καύλα. Γύρισε μπρούμυτα και της άνοιξα τα κωλομέρια με τα χέρια μου για να βάλω τη γλώσσα μου μέσα. Άρχισα να τη γλείφω και να της βάζω δάχτυλο να ανοίξει καλά. Όπως ήταν ξαπλωμένη, ανέβηκα πάνω της, έφερα τον πούτσο μου στην τρυπούλα της και με μια σπρωξιά μπήκα μέσα. Ένα αχ ακούστηκε από το στόμα της. Το κωλαράκι της ήταν στενό και ζεστό και το απολάμβανα ομολογώ χωρίς τύψεις. Της δάγκωνα το αυτί και της ψιθύριζα πόσο με καυλώνει και ότι το κωλαράκι της είναι ότι καλύτερο έχω γαμήσει ποτέ.

- Μωρό μου η τρυπούλα σου είναι καλύτερη και από μουνί... είσαι η πιο καυλιάρα γυναίκα!

Της άρεσε και μου απαντούσε πως της αρέσει ο τρόπος που τη γαμάω.

- Είσαι ο καλύτερος γαμιάς μωρό μου.

Βγήκα από μέσα και της ζήτησα να γυρίσει ανάσκελα.

- Είσαι σίγουρος;…

με ρώτησε και ήξερα το λόγο.

- Ναι καύλα μου, γύρνα... θέλω να σε γαμήσω έτσι και να παίξεις με το δικό σου καυλί, να το απολαμβάνεις κι εσύ…

απάντησα και σκεπτόμουν ότι εδώ που φτάσαμε δε γαμιέται, ας τα κάνουμε όλα. Γύρισε ανάσκελα, έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση και σήκωσε τα πόδια στους ώμους μου. Της τον ξαναέχωσα μέσα στο κωλαράκι και άρχισα να της πιπιλώ τα δάκτυλα του ποδιού που ήταν δίπλα ακριβώς από το πρόσωπο μου. Έπιασε το καυλί της και άρχισε να τον παίζει. Ένας άτριχος, αδύνατος πούτσος, 12-13 πόντους, αλλά πετρά, δείγμα ότι ήταν καυλωμένη και το απολάμβανε κι εκείνη. Όση ώρα τη γαμούσα έτσι ανάσκελα δεν πήρε στιγμή το βλέμμα της από πάνω μου, ούτε καν έκλεισε τα μάτια και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.

- Έλα ψωλαρά μου, έλα μωρό μου, άντρα μου, εσύ είσαι, εσύ είσαι ο γαμιάς μου, εσύ είσαι ο καλύτερος γαμιάς του κόσμου μωρό μου…

μου έλεγε και με απογείωνε. Ανέβασα ρυθμό και τώρα τη σφυροκοπούσα με δύναμη.

- Θα χύσω καύλα μου, της λέω, πες μου που τα θες...

- Μέσα μου μωρό μου, γέμισε με με τα χύσια σου, όλα, όλα μέσα μου ριχ' τα...

και αρχίζω να χύνω σαν τρελός.

- Χύνω μωρό μου, φώναζα... χύνω μέσα στην κωλάρα σου καύλα μου!

Τελείωσα, βγήκα και ξάπλωσα δίπλα της. Εκείνη έστριψε το σώμα της προς εμένα και πέρασε το χέρι της γύρω μου.

- Ευτυχώς δεν τον έχεις μεγαλύτερο από εμένα…

της είπα και γελάσαμε και οι 2.

- Χαίρομαι που είσαι ακομπλεξάριστος μωρό μου…

απάντησε και της είπα πως δεν το περίμενα από εμένα να ήμουν τόσο άνετος, όχι γιατί θα είχα κάποιο θέμα, αλλά δεν το είχα καν σα φαντασίωση.

- Και τώρα που είσαι εδώ μαζί μου;… πως σου φάνηκε;

- Καύλα μου ήταν από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου.

Με καβάλησε και άρχισε να με φιλάει... πιο άγρια και πιο επιθετικά αυτή τη φορά.

- Το μωρό σου όμως δεν έχυσε...

μου είπε και της απάντησα…

- και τι σε κρατάει;

Σήκωσε την πλάτη της και στηρίχτηκε στα γόνατα της. Έπιασε το καυλάκι της και άρχισε να το παίζει γρήγορα. Ακουμπούσε την τρυπούλα της στον πούτσο μου, που παρ' ότι είχε χύσει, είχε μια στοιχειώδη σκληράδα ακόμη και αυτή η κίνηση άρχισε να τον σκληραίνει εντελώς. Με κάποιο μαγικό τρόπο, μετά από λίγο κατάφερε και τον έβαλε μέσα της και συνέχισε να παίζει τον πούτσο της όσο της γαμούσα την κωλοτρυπίδα. Άπλωσα το χέρι και της έπιασα τα αρχίδια από κάτω και άρχισα να τα σφίγγω και να τα χαϊδεύω. Μέσα σε 5 λεπτά σε αυτή τη στάση έχυσε κι εκείνη πάνω στην κοιλιά μου. Κατέβηκε, την πήρα αγκαλιά και μας πήρε ο ύπνος έτσι.
Copyright protected OW ref: 179469Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.