Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Τό κορίτσι του Sex Shop (2ο μέρος)

Ή γνωριμία μας με ένα ζευγάρι crossdresser μας βοήθησε να ανακαλύψουμε το γυναικείο ντύσιμο. Ό Κώστας και ό Στέλιος συζούσαν και τους άρεσε να γαμιούνται σαν εμάς και με άλλους άντρες. Στην αρχή μας ξένισε που μέσα στο σπίτι αλλά και στις εξόδους τους σχεδόν πάντα ντυνόντουσαν με σέξι γυναικεία ρούχα και συμπεριφέρονταν σαν γκόμενες. Είχαν κάνει ολική αποτρίχωση και με διάφορες κρέμες κατάφεραν να αποκτήσουν μαλακό δέρμα. Παρόλο που και οι δύο γαμούσαν και γαμιόντουσαν ο Κώστας ήταν και το έδειχνε ότι ήταν ό πιο θηλυπρεπής ενώ ό Στέλιος αντίθετα με το μεγάλο και χοντρό 20ποντο πούτσο γαμούσε και ξεκώλιαζε κωλαράκια ενώ ταυτόχρονα γαμιόταν σαν τσουλάκι.

Το πρώτο βράδυ που γνωριστήκαμε μας κάλεσαν σπίτι τους. Ο Τάκης δέχτηκε εύκολα να φορέσει μαύρα γυναικεία εσώρουχα, βρακί και σουτιέν με ζαρτιέρες και baby doll ενώ δεν έφερε αντίρρηση να τον μακιγιάρουν να του φορέσουν περούκα και να τον μετατρέψουν σε θηλυκό. Πράγματι ή μεταμόρφωση του ήταν εκπληκτική και μόνο οι τρίχες στο σώμα του χαλούσαν κάπως την ωραία εικόνα. Στην αρχή αμφιταλαντεύτηκα αλλά τελικά ενέδωσα και αφέθηκα στα χέρια τους να μετατρέψουν και μένα σε θηλυκό. Ή αίσθηση του νάιλον στο σώμα μου με τρέλαινε, το στρινγκ, το σουτιέν, οι ζαρτιέρες, ή διαφανής ρόμπα και το μακιγιάζ ολοκλήρωσαν τη μεταμόρφωση μου σε θηλυκό. Ο Τάκης γρήγορα αποδέχτηκε το νέο του ρόλο, προσπαθούσε να μιλήσει και κουνιόταν σαν γκόμενα. Πρώτα γαμήθηκε με το Στέλιο που τον ξεκώλιασε με την ψωλάρα του, μετά με τον Κώστα και με μένα. Τον χύσαμε όλοι στην ξεσκισμένη του κωλοτρυπίδα. Εγώ με τη σειρά μου γάμησα και γαμήθηκα με όλους. Ένιωθα περίεργα που γαμήθηκα με τρεις διαφορετικούς άντρες ντυμένος γυναίκα ενώ τα χύσια των γαμιάδων γέμισαν και τη δική μου ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα.

Από εκείνη την ημέρα ό Τάκης ξεκίνησε να ντύνεται με γυναικεία ρούχα, να βάφεται ενώ αφαίρεσε τις τρίχες από το σώμα του και άρχισε να συμπεριφέρεται σα θηλυκό. Προτιμούσε να γαμιέται παρά να γαμάει. Ένα βράδυ τον βρήκα στο κρεβάτι ντυμένο και βαμμένο σαν τσουλάκι να γαμιέται με το Μπάμπη το γαμιά και με το φίλο του το Στράτο. Τον έπαιρναν πίπα κώλο και αυτός τους παρακαλούσε να τον ξεκωλώσουν τελείως.

– Γαμάτε με σκίστε μου το κώλο απόψε θέλω να με κάνετε πουτάνα σας.

– Ναι πούστη μου, θα σε γαμήσουμε, θα σε ξεκωλώσουμε, θα σε κάνουμε τελείως πουτάνα.

Πράγματι οι γαμιάδες είχαν αφηνιάσει, τον έβριζαν και τον γαμούσαν με δύναμη. Βλέποντας το όργιο μπροστά μου καύλωσα ήθελα πολύ να συμμετάσχω αλλά φοβόμουν τη συνέχεια. Μόλις όμως με φώναξαν κοντά τους χωρίς να το πολυσκεφτώ αφέθηκα στα χέρια των γαμιάδων. Μας γαμούσαν όλο το βράδυ, μας έβριζαν και μας αποκαλούσαν πουτανάκια.

– Ρε Μπάμπη τι γαμιόλες που είναι τα πουστράκια μας, κοίταξε τες πως γαμιούνται; Μου αρέσει που το έπαιζαν αντράκια.

– Έννοια σου και σε λίγο καιρό θα πάψουν να είναι άντρες και θα γίνουν μεγάλες γαμιόλες και δεν θα χορταίνουν γαμήσια. Έτσι καργιόλες;

Ό Τάκης που είχε ξεφύγει τελείως και με τη ψωλάρα του Στράτου να του οργώνει την κωλάρα κατάφερε με δυσκολία να ψελλίσει.

- Ναι γαμιάδες, γαμήστε με, σκίστε μου τη κωλάρα, κάντε με γαμιόλα για σας και για τους φίλους σας. Τρελαίνομαι, θέλω να γαμιέμαι συνέχεια με πούτσες μεγάλες.

Κόμπλαρα ακούγοντας τον Τάκη να μιλάει έτσι αλλά ή αλήθεια ήταν ότι ήμασταν ντυμένοι γυναίκες και γαμιόμαστε από δύο βαρβάτους γαμιάδες που ξέσκιζαν τα κωλαράκια μας.

– Εσύ Δημήτρη γιατί δεν μιλάς; Αφού σου αρέσει να γαμιέσαι σαν το φίλο σου. Έχεις ωραίο και σφιχτό κωλαράκι. Να κάνεις αποτρίχωση για να αναδείξεις τα γυναικεία σου προσόντα.

– Μπάμπη μου αρέσει που γαμιέμαι αλλά έχεις πολύ χοντρό πούτσο και με πονάς. Συνέχισε όμως να με γαμάς, άνοιξε και τη δική μου τρύπα για να μπορώ να απολαμβάνω καλύτερα τα γαμήσια των γαμιάδων.

– Μπράβο αγορίνα μου τέτοια θέλω να ακούω από τους πούστηδες που γαμάω. Μαζί με το Στράτο θα σου ξεσκίσουμε το κωλαράκι για να μπορείς να γαμιέσαι με μεγάλες πούτσες.

Μας γαμούσαν συνέχεια και σταμάτησαν μόνο όταν οι τρύπες μας ξεχείλωσαν και δε νιώθαμε πια τίποτα αλλά αντίθετα πονούσαμε πολύ. Όταν έφυγαν οι γαμιάδες μας ήμασταν τελείως εξαντλημένοι και χωρίς να γδυθούμε πέσαμε ξεροί για ύπνο. Για τρεις μέρες μας πονούσε ή κωλοτρυπίδα και περπατάγαμε με δυσκολία.

Όταν συνήλθα έκανα την αποτρίχωση και αγόρασα και άλλα γυναικεία ρούχα και εσώρουχα. Βρεθήκαμε ξανά με τους δύο γαμιάδες ντυμένοι και βαμμένοι σαν τσούλες. Μας γαμούσαν όλο το Σαββατοκύριακο, μας ξέσκισαν τελείως τα κωλαράκια. Για μένα αυτή ή παρτούζα ήταν ή ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τη θηλυκή πλευρά του εαυτού μου και με βοήθησε να απελευθερωθώ και να χαρώ τον αντρικό έρωτα.

Ή Έλσα μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι έμαθε για τα κατορθώματα μου.

– Για σου Δημήτρη, τι κάνεις; Πως είσαι φιλενάδα;

- Για σου Έλσα είμαι καλά αλλά γιατί με λες φιλενάδα σου;

- Μου είπε ό Μπάμπης ότι σε πήρανε δυο φορές παρτούζα με το Στράτο μαζί με την άλλη πούστρα τον Τάκη. Ήσουν και γαμώ τις γκόμενες! Ντυμένη και βαμμένη σαν ξέκωλο τσουλάκι. Δε χόρταιναν με τίποτα να γαμάνε τη στενή σου κωλοτρυπίδα ενώ εσύ τους ζήταγες συνέχεια να σε γαμάνε να σε ξεκωλώσουν και να σε κάνουν τελείως πουτάνα!

- Για να είμαι ειλικρινής παρόλο που δεν ένιωθα άνετα που ήμουν ντυμένος γυναίκα, μου άρεσε πολύ που γαμήθηκα με τους δυο ψωλαράδες. Πονούσα αλλά άντεξα το ξέσκισμα της κωλοτρυπίδας μου.

– Θυμάσαι όταν σε πρωτογάμησα που σου είπα ότι θέλω να σε κάνω πουτανάκι για μένα και τη παρέα μου; Είχα δίκιο τελικά φιλενάδα;

– Έλα, ντρέπομαι, μη μου τα λες έτσι χύμα. Εντάξει μου αρέσει να γαμιέμαι ντυμένος γυναίκα αλλά αυτό δε με κάνει πουτάνα.

– Καλά συνέχισε να γαμιέσαι έτσι με το Μπάμπη και το Στράτο και σύντομα θα δεις πόσο πουτάνα θα γίνεις. Τέλος πάντων εγώ σε πήρα για άλλο θέμα. Καύλωσα πολύ με τη φάση που γαμήθηκες με τα παιδιά ντυμένος γυναίκα και θέλω να σε πάρουμε πίπα κώλο με μια φίλη μου. Ή Λένα είναι αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων που της αρέσει να γαμάει και να ξεκωλιάζει τραβέλια με το χοντρό 30ποντο στραπόν της. Είναι πολύ μεγάλη γαμιάς και ακούραστη. Θα σε κάνει να πεις τον Δεσπότη Παναγιώτη. Τελευταία γαμούσε μια πούστρα αλλά τον βαρέθηκε και ψάχνεται για κάτι άλλο. Της είπα για σένα και θέλει να σε γνωρίσει και να σε ξεκωλιάσει. Τι λες;

– Ναι σε πεθύμησα θέλω να γαμηθούμε ξανά μαζί με τη φίλη σου.

– Ωραία πέρνα από το μαγαζί για να ψωνίσεις μερικά πολύ σεξουλιάρικα ρούχα. Έχω τη φαντασίωση να σε ντύσω σαν πραγματικό πουτανάκι του δρόμου.

Πράγματι τα ρούχα που μου διάλεξε σε έντονο κόκκινο χρώμα της φωτιάς ταίριαζαν μόνο σε βιζιτούδες του δρόμου και ή κοντή φούστα από βινύλιο άφηνε να φαίνεται το στρινγκ που χωνόταν στα κωλομέρια μου. Το έντονο βάψιμο ήταν αντίστοιχης πουτανιάς και μαζί με την περούκα συμπλήρωνε τέλεια την αμφίεση μου. Ή Έλσα δε χόρταινε να με κοιτάζει και μέχρι να έλθει ή Λένα μου έριξε ένα γερό γαμήσι. Όταν τελείωσε μου έχωσε μια μεγάλη σφήνα στην κωλοτρυπίδα μου για να είμαι έτοιμος για τη Λένα.

– Καλά έχεις γίνει και γαμώ τις γκόμενες, τελικά είχαν δίκιο ό Μπάμπης με το Στράτο που δεν χόρταιναν να σε γαμάνε. Με την αποτρίχωση αναδείχτηκαν οι ωραίες σου γάμπες και οι ζαρτιέρες με το στρινγκ σου προσθέτουν μια έξτρα γυναικεία χάρη.

– Βρε Έλσα έχεις δίκιο, με βλέπω στο καθρέφτη και δεν πιστεύω ότι αυτή ή ωραία γκόμενα είμαι εγώ. Μου αρέσω πολύ και βλέπω ότι μου πάει το γυναικείο ντύσιμο. Τελικά μου αρέσει να μεταμορφώνομαι σε γκόμενα και τρελαίνομαι όταν γαμιέμαι με ψωλαράδες που μου ξεσκίζουν τη κωλοτρυπίδα.

– Χαίρομαι που σε ακούω να μιλάς έτσι, περίμενε τώρα να γαμηθείς και με τη Λένα για να νιώσεις τελείως θηλυκό και να βιώσεις το απόλυτο ξεκώλιασμα.

Ή Λένα ήταν μέτριας εμφάνισης με έντονα αρρενωπά χαρακτηριστικά. Ψηλή στο 1.80, σωματώδης, με μυώδες κορμί και φαρδιές πλάτες. Εγώ δίπλα της υστερούσα με το 1.73 μου και το λεπτό μου κορμί. Αυτή φορούσε τζιν και μια μπλούζα και στρατιωτικά άρβυλα. Αμέσως ό χώρος γέμισε με τη παρουσία της. Φιλήθηκε πρώτα με την Έλσα και αφού με κοίταξε καλά με αγκάλιασε σφιχτά και με φίλησε στα χείλη σαν να ήταν αυτή το αρσενικό και εγώ το θηλυκό. Όπως με φιλούσε μου χάιδεψε το κωλαράκι ακουμπώντας τη σφήνα.

– Είσαι ωραία γκόμενα πούστη μου, είχε δίκιο ή Έλσα. Βλέπω ότι είσαι έτοιμη να φας την ψωλάρα μου. Πάω να ετοιμαστώ. Ανυπομονώ να σε ξεσκίσω και να σε κάνω γκόμενα μου.

Η Λένα εμφανίστηκε φορώντας τα άρβυλα, ένα στρατιωτικό μακό και μποξεράκι και από τη τρύπα μπροστά ξεπρόβαλε το θηρίο των 30 πόντων, με διάμετρο 22 πόντων και πάχους 7 πόντων. Τρόμαξα μόλις το είδα και φοβήθηκα ότι αυτή ή πούτσα όταν θα έμπαινε μέσα μου θα με ξεκώλιαζε τελείως και ίσως να μου έκανε ζημιά. Ή Λένα κατάλαβε ότι τρόμαξα και αγκαλιάζοντας με προσπάθησε να με καθησυχάσει.

– Κορίτσι μου μη φοβάσαι, πρώτα θα πιείς ένα ειδικό ποτό και μετά θα εισπνεύσεις poppers ώστε να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Θα σε γαμήσει πρώτα ή Έλσα με το 20ποντο για να ανοίξει τη τρυπούλα σου ενώ είσαι θα γλείφεις τη πούτσα μου και μετά με μπόλικο λιπαντικό θα δεις πόσο εύκολα θα γλιστρήσει ή ψωλάρα μου στην κωλοτρυπίδα σου για να σε σκίσει και να γίνεις πραγματικό πουτανάκι και γκόμενα μου.

Ή Λένα κάθισε στον καναπέ ενώ εγώ στα τέσσερα ξεκίνησα να γλείφω το 30ποντο θηρίο. Πίσω μου στήθηκε ή Έλσα, μου έβγαλε το στρινγκ και μου άλειψε τη τρυπούλα με το λιπαντικό. Σε λίγο ένιωσα τον πούτσο της να με ανοίγει και να χώνεται στην κωλοτρυπίδα μου. Τον χώνεψα σχετικά εύκολα και ξεκίνησε να με γαμάει.

– Είδες πούστη μου πόσο εύκολα μπήκε ό πούτσος μου στη κωλάρα σου; Τα γαμήσια σου με τους διάφορους γαμιάδες και ειδικά με το Μπάμπη και τον Στράτο σου άνοιξαν αρκετά τη κωλότρυπα. Ή Λένα με τη ψωλάρα της θα σε ξεκωλιάσει τελείως και θα σε μετατρέψει σε πουτανάκι. Από εδώ και πέρα θα μπορείς να γαμιέσαι πιο εύκολα με ψωλαράδες.

Ή Έλσα με γαμούσε ωραία ετοιμάζοντας με για τη συνέχεια.

– Πούστη μου τι ωραία που γαμιέσαι; Μου έλειψε το καυλιάρικο σου κωλαράκι. Πες μου σου αρέσει που σε ξεκωλιάζω;

– Έλσα κι εμένα μου έλειψες, γαμιέμαι και τρελαίνομαι, ξεκώλιασε με, κάντε με πουτάνα.

Σε λίγο τα δύο κορίτσια άλλαξαν θέσεις και ή Λένα στήθηκε πίσω μου έτοιμη να με σκίσει. Ή Έλσα μου έδωσε να εισπνεύσω poppers ενώ ή Λένα χρησιμοποίησε αρκετή ποσότητα Crisco για να λαδώσει την ψωλάρα της και την τρυπούλα μου που την ένιωθα να ανοιγοκλείνει με ανυπομονησία. Πριν μου καρφώσει την ψωλάρα της φόρεσε ένα ειδικό γάντι αλείφοντας το με αρκετό Crisco και κατάφερε να χώσει σχετικά εύκολα 4 δάχτυλα στο κωλαράκι μου και άρχισε να με γαμάει ανοίγοντας με πολύ και ετοιμάζοντας με για τη συνέχεια. Πράγματι τα Poppers και το Crisco έκαναν δουλειά.

– Κορίτσι μου βλέπω ότι είσαι έτοιμη για την ψωλάρα μου, πήρες εύκολα μέσα σου τα δάχτυλα μου. Κράτα ανοιχτά τα κωλομάγουλα σου, μη σφίγγεσαι, χαλάρωσε και πάρε μια βαθιά αναπνοή. Πάμε.

Ένιωθα το χοντρό κεφάλι της 30ποντης ψωλάρας της Λένας να με τρυπάει και σιγά σιγά να μπαίνει στην κωλότρυπα μου. Πονούσα πολύ αλλά προσπαθούσα να το αντέξω και να μην το σκέφτομαι περιμένοντας τη στιγμή που θα περνούσε το σφιγκτήρα μου και θα χωνόταν μέσα στη κωλοτρυπίδα μου ξεκωλιάζοντας με.

– Βλέπω ότι πονάς κορίτσι μου αλλά δείχνεις να το αντέχεις. Τώρα ετοιμάσου γιατί σε λίγο θα περάσει το σφιγκτήρα σου και θα ξεκινήσει το πραγματικό γαμήσι.

– Λένα είμαι έτοιμος, πονάω αλλά μη με λυπάσαι χώσ' την μου όλη μέσα και ξεκώλιασε με.

Ό πόνος ήταν αφόρητος αλλά ή ψωλάρα της συνέχισε να χώνεται μέσα μου περνώντας το σφιγκτήρα και καρφώθηκε στο κωλάντερο μου. Ή Λένα άφησε λίγο χρόνο για να ηρεμήσω και να συνηθίσω τον εισβολέα. Μετά, σιγά σιγά ξεκίνησε να με γαμάει ενώ όσο περνούσε ή ώρα αύξανε το ρυθμό της μέχρι που άρχισε να με γαμάει κανονικά.

– Ο κώλος σου μωρό μου έγινε κωλάρα, έχεις πάρει μέσα σου σχεδόν ολόκληρη την ψωλή μου. Έλσα τράβα μια φωτογραφία για να δει πόσο άνοιξε ή κωλοτρυπίδα του. Πες μου κορίτσι μου… ή μάλλον καργιόλα… σου αρέσει που σου αφαιρώ από τον ανδρισμό σου και σε μετατρέπω σε θηλυκό;

– Με τρελαίνεις γαμιά μου, γάμα με, ξέσκισε μου τη κωλάρα, είμαι καργιόλα και μου αρέσει. Μη σταματάς συνέχισε, τελείωσε με.

– Τελικά Δημήτρη, αν και πρέπει να σου αλλάξουμε όνομα, είχα δίκιο όταν σε γνώρισα που είδα μέσα σου τη πουτάνα που έκρυβες.

– Έχεις δίκιο, μου άρεσε να γαμιέμαι αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόση πουτανιά έκρυβα μέσα μου. Ευτυχώς όμως γνωρίζοντας σε μου δόθηκε ή ευκαιρία να την ανακαλύψω. Μπορείτε να με φωνάζετε με το νέο μου όνομα Ντέμη. Σας αρέσει;

– Όντως… είναι πολύ ωραίο και σου πάει.

Ή Λένα τώρα με γαμούσε γρήγορα και με δύναμη οργώνοντας τη κωλάρα μου. Πονούσα αλλά δε με ένοιαζε γιατί ή καύλα μου είχε κτυπήσει κόκκινο. Μου άρεσε που με ξεκώλιαζε και με έκανε θηλυκό και γκόμενα της.

– Πούστη μου σήμερα τελειώνεις από άντρας και γίνεσαι επίσημα ή γκόμενα μου. Χύσε με καργιόλα.

– Ναι Λένα μου, γαμιά μου, είμαι ότι θέλεις, τελείωσε με, χύνω για πάρτη σου.

Έκανα σίγουρα το καλύτερο χύσιμο της ζωής μου. Είχα τρελαθεί από τη καύλα. Ήξερα ότι από τώρα και στο εξής ή σεξουαλική μου ζωή θα άλλαζε, θα γινόμουν γκόμενα της Λένας και γαμιόλα για την παρέα της.

– Λοιπόν Ντέμη από σήμερα είσαι και επίσημα ή γκόμενα μου. Θα αυξήσουμε τη γυναικεία σου γκαρνταρόμπα και θα πάρουμε ακόμα μια περούκα. Θα φοράς μόνο γυναικεία ρούχα μέσα στο σπίτι και φυσικά όταν θα βγαίνουμε θα κυκλοφορείς μαζί μου ως Ντέμη.

Από τη μια σκεφτόμουν πόσο θα άλλαζε ή ζωή μου και από την άλλη ήταν πολύ μεγάλη ή επιθυμία μου να μεταμορφωθώ σε γαμιόλα και γκόμενα μιας δυναμικής γυναίκας.

– Ότι θέλεις εσύ γαμιά μου, είμαι έτοιμη για όλα.

Ή ψωλάρα της Λένας βγήκε πολύ δύσκολα από τη ξεσκισμένη μου κωλάρα. Ξαφνικά ένιωσα ένα μεγάλο κενό αλλά η Έλσα πρότεινε κάτι που ξεπερνούσε κάθε φαντασία μου.

– Λένα κοίταξε πόσο πολύ άνοιξε ή κωλότρυπα του. Ευκαιρία να τον φιστάρουμε και να τον ξεσκίσουμε τελείως.

– Έχεις δίκιο μου αρέσει πολύ ή ιδέα σου. Πιάσε τα γάντια, τα Poppers και το Crisco. Ετοιμάσου καργιόλα να βιώσεις το απόλυτο ξεκώλιασμα. Θα πάρεις το χέρι μας μέσα σου.

Τρόμαξα στην ιδέα αλλά με καθησύχασαν, ενώ τα Poppers με χαλάρωσαν και το Crisco βοήθησε να χωθεί στην ανοιχτή κωλοτρυπίδα μου το χέρι της Έλσας που ήταν πιο μικρό και λεπτό. Όταν όμως προσπάθησε να περάσει το σφιγκτήρα άρχισα να ουρλιάζω από τον πόνο, νόμιζα ότι με σφάζουν. Σιγά σιγά το χέρι της γλίστρησε μέσα μου μέχρι που χώθηκε ολόκληρο. Με γάμησε αρκετά ξεσκίζοντας με αλλά μόλις το συνήθισα άρχισα να απολαμβάνω το ξεκώλιασμα μου. Πονούσα πολύ, πιεζόταν τρομερά ή κωλοτρυπίδα μου αλλά αυτό που βίωνα ήταν το κάτι άλλο.

– Καργιόλη στο είπα ότι θα σε κάνω πουτανάκι. Γαμιέσαι όμως τόσο ωραία που σε βλέπω στο τέλος να γίνεσαι πολύ μεγάλη πουτάνα. Πες μου μωρή σου αρέσει που σε γαμάω, που σε ξεκωλιάζω;

– Πονάω πολύ αλλά μου αρέσει, με τρελαίνει το χέρι σου στο κώλο μου.

– Κάτσε πούστη μου να σε ξεκωλιάσει και ή Λένα και μετά θα σε αποτελειώσω χώνοντας την πατούσα μου στο κωλάντερο σου.

Από την πολλή καύλα δε μπορούσα να μιλήσω ενώ ο πούτσος μου ήταν τελείως πεσμένος. Όταν κουράστηκε ή Έλσα ανέλαβε δράση ή Λένα με το μεγαλύτερο και πιο χοντρό χέρι. Ή πίεση ήταν τρομερή ένιωθα τη κωλοτρυπίδα μου να σκίζεται και να παίρνει φωτιά. Έκλαιγα από τον πολύ πόνο, έτρεμα ολόκληρος και το σώμα μου είχε μουδιάσει. Μετά από πολλή προσπάθεια το χέρι της Λένας πέρασε το σφιγκτήρα μου και χώθηκε στο κωλάντερο μου ολοκληρώνοντας σε πρώτη φάση το ξεχείλωμα της κωλοτρυπίδας μου. Ή αίσθηση του φισταρίσματος της κωλάρας μου δεν συγκρινόταν με τίποτα με τα γαμήσια με πούτσους ή στραπόν. Ήμουν σίγουρος ότι από εδώ και πέρα τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο στη σεξουαλική μου ζωή. Τα κορίτσια με μεταμόρφωναν σε γαμιόλα αφαιρώντας από τον ανδρισμό μου.

– Γαμήσου πουτάνα, σου αρέσει να γαμιέσαι;

– Ναι Λένα μου, γαμιέμαι και μου αρέσει. Σκίσε μου τον κώλο, κάνε με πουτάνα για εσάς και τους φίλους σας. Με τρελαίνει το χέρι σου στην κωλότρυπα μου.

– Ντέμη θα γίνεις μεγάλη πουτάνα θα γαμιέσαι με όλους.

Το χέρι της Λένας μπαινόβγαινε με δύναμη στη ξεσκισμένη μου κωλοτρυπίδα τρυπώντας τα σωθικά μου χαρίζοντας μου ηδονές που δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Ή Έλσα βλέποντας ορθάνοιχτη τη κωλοτρυπίδα μου πρότεινε να με γαμήσει με τη πατούσα της Νο 38. Και πάλι με τη βοήθεια του Crisco και των Poppers κατάφερε να μου χώσει όλη τη πατούσα της. Με γάμησε με το πόδι της για λίγα λεπτά και μετά ακολούθησε ή Λένα με τη πατούσα της Νο 41. Καρφώθηκε στην ταλαιπωρημένη και ξεσκισμένη μου κωλοτρυπίδα και ξεκίνησε να με γαμάει. Όμως από τον πόνο και την καύλα λιποθύμησα.

Όταν συνήλθα με πονούσε ή κωλοτρυπίδα μου ενώ από τη κούραση δε μπορούσα να σηκωθώ. Τα κορίτσια μου έδειξαν το βίντεο και τις φωτογραφίες που τράβηξαν κατά τη διάρκεια του ξεκωλιάσματος μου. Βλέποντας τα απόρησα με τον εαυτό μου πόσο πολύ ξέφυγα και πέρα από τα γαμήσια αφέθηκα να με φιστάρουν με χέρια και πόδια.

– Μπράβο καργιόλα, ήσουν εκπληκτική, μας έδειξες πόσο μεγάλη πουτάνα είσαι. Από τώρα και στο εξής θα σε γαμάμε και θα σε μοιραζόμαστε με όλη την παρέα.
Copyright protected OW ref: 184183Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.