Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αυτό είναι το ξεκίνημά μου σαν crossdresser. Αληθινή ιστορία...

Από μικρό παιδί ήξερα πως κάτι περίεργο συμβαίνει μέσα μου. Πολλές φορές ένιωθα πως ήμουν γυναίκα και είχα έναν έντονο εθισμό σε οτιδήποτε γυναικείο, εσώρουχα, γόβες, μακιγιάζ, καλσόν κλπ. Ήμουν ένα δειλό παιδάκι. Καταλάβαινα το τι ήθελα αλλά δεν το τολμούσα. Η ηλικία μου ήταν τέτοια όπου οι γονείς μπορούσαν να με αφήσουν μόνο για κάποιες ώρες στο σπίτι.

Μία φορά λοιπόν κανόνισαν να πάνε την αδερφή μου (4 χρόνια μεγαλύτερη) στον ορθοδοντικό, να κανονίσουν για σιδεράκια. Μου είπαν να προσέχω και πως ότι ήθελα να φώναζα την γιαγιά μου που έμενε στο ισόγειο. Αυτή η ημέρα σηματοδότησε το ξεκίνημά μου, αφού αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό που τόσο πολύ με τράβαγε. Έτσι γδύθηκα και άρχισα να ψαχουλεύω τα συρτάρια της μητέρας μου και της αδερφής μου. Άγγιζα τα εσώρουχα και τα καλσόν και με μεγάλη δειλία αποφάσισα να τα δοκιμάσω. Ξεκίνησα με ένα μαύρο καλσόν το οποίο μόλις άρχισα να φοράω ένοιωσα να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα. Ήταν τέτοια η ικανοποίηση που μου έδινε αυτό που έκανα που είχα τρελαθεί. Μέσα μου καταλάβαινα ότι ανακάλυπτα τον εαυτό μου και συνέχισα μανιωδώς να δοκιμάζω τα πάντα. Έβαλα όλα τα baby doll, καλσόν, κιλοτάκια, σουτιέν. Τα φορούσα και αισθανόμουν τέλεια.

Στην συνέχεια ψαχουλεύοντας στα πράγματα της αδερφής μου βρήκα τα ρούχα του μπαλέτου. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό πλέον, αποφάσισα να τα δοκιμάσω κι έτσι σε πολύ λίγη ώρα ήμουν μια όμορφη μικρή μπαλαρίνα ντυμένη στα λευκά, με την δαντελένια μου φουστίτσα και τα παπουτσάκια του μπαλέτου. Κοιταζόμουν στον καθρέφτη και η μανία μου μεγάλωνε. Αισθανόμουν τόσο τέλεια μέσα σε αυτά τα ρούχα που δεν ήθελα με τίποτα να τα βγάλω. Μέσα σε αυτό το παραλήρημα, τόλμησα να δοκιμάσω και κάτι ακόμα. Να ασχοληθώ με την τρυπούλα μου. Ήθελα τόσο καιρό να παίξω με την τρυπούλα μου, αλλά πάντα με φρέναραν οι ενδοιασμοί μου. Το ότι πίστευα πως δεν είναι σωστό κλπ. Αλλά αυτή τη στιγμή, βρισκόμουν σε άλλο κόσμο. Έτσι, χωρίς φυσικά να γδυθώ αλλά κατεβάζοντας μόνο το καλσόν μου, άγγιξα για πρώτη φορά το κωλαράκι μου. Εκεί είναι που έπαθα και το μεγάλο σοκ αφού κόντεψα να λιποθυμήσω. Το μικρό μου πουλάκι είχε σηκωθεί και είχε σκληρύνει όσο ποτέ άλλοτε, αλλά δεν με ενδιέφερε καθόλου να ασχοληθώ μαζί του αυτή τη στιγμή. Αυτό που ένιωθα ήταν πολύ καλύτερο από το να χαϊδεύω το ασήμαντο πουτσάκι μου.

Σάλιωσα τα δάχτυλά μου και άρχισα να κάνω ένα κυκλικό μασάζ στην κωλοτρυπίδα μου. Ύστερα σάλιωσα πιο καλά το μεσαίο μου δάχτυλο και πολύ δειλά άρχισα να το χώνω στον κώλο μου. Ακόμη και σήμερα θυμάμαι ακριβώς την αίσθηση που αυτό μου προσέφερε. Με όλα αυτά τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που ένιωθα με έπιασε η μανία να ξεπαρθενιάσω την μικρή τρυπούλα μου για τα καλά και άρχισα να ψάχνω κάτι για να ξεκινήσω. Για καλή μου τύχη είδα στην κουζίνα κάτι πολύ μικρά αγγουράκια. Χωρίς να χρονοτριβώ πήρα την βαζελίνη που υπήρχε στο ντουλάπι του μπάνιου, πασάλειψα το αγγουράκι και στημένη στα τέσσερα άρχισα να πιέζω την τρυπούλα μου. Σα δειλή που ήμουν φοβόμουν πως θα πονέσω αλλά σε αντίθεση με ότι έχω ακούσει από άλλους δεν πόνεσα καθόλου. Το κωλαράκι μου ήταν τόσο καυλωμένο που ρούφηξε μέσα του το αγγουράκι χαρίζοντας μου μία απίστευτη αίσθηση. Άρχισα να γαμάω την τρυφερή μου τρυπούλα και να το απολαμβάνω. Έβγαζα λεπτές φωνούλες σαν πραγματικό κορίτσι και σκεφτόμουν αν είναι αλήθεια όλο αυτό που ζω. Κοιτούσα τον εαυτό μου να γαμιέται στον καθρέφτη της ντουλάπας και καταλάβαινα πως είχα πλέον βρει το δρόμο μου. Το άνοιγμα της τρυπούλας μου είχε μεγαλώσει και πλέον την γαμούσα πολύ γρήγορα ώσπου έγινε το απίστευτο. Το πουλάκι μου που δεν είχα καν αγγίξει άρχισε να χύνει. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Πως ήταν δυνατόν να χύνω χωρίς να μαλακιστώ; Όλο μου το σώμα είχε σπασμούς και όσο το θυμάμαι ήταν σαν ένας γυναικείος οργασμός.

Αφού τελείωσα συνειδητοποίησα ότι είχε περάσει πολύ ώρα και από στιγμή σε στιγμή υπήρχε πιθανότητα να επιστρέψουν οι δικοί μου. Ξεντύθηκα, συμμάζεψα τα πάντα, ντύθηκα ξανά αγοράκι και το αγγούρι το πέταξα στα σκουπίδια σκεπάζοντάς το με άλλα πράγματα ώστε κανείς να μην το δει. Οι γονείς μου με την αδερφή μου επέστρεψαν και όλα ήταν καλά. Εμένα όμως είχε ανάψει μια μεγάλη φωτιά μέσα μου. Από τότε όποτε μπορούσα προφασιζόμουν διάφορα για να μην ακολουθώ τους γονείς μου και κυνηγούσα και την παραμικρή ευκαιρία να μείνω μόνη μου στο σπίτι. Ντυνόμουν κοριτσάκι και είχα δοκιμάσει οτιδήποτε γυναικείο υπήρχε μέσα στο σπίτι. Το αγγουράκι μεγάλωσε και έδωσε την θέση του σε κανονικό αγγούρι και οι οργασμοί μου ήταν συχνό φαινόμενο. Όλα αυτά ήταν το μεγάλο παιδικό μυστικό μου (ή τουλάχιστον νόμιζα πως ήταν μυστικό), ώσπου μια μέρα έγινε κάτι αναπάντεχο. Αν σας άρεσε η αφήγηση του ξεκινήματός μου πείτε το μου στα σχόλια και θα σας διηγηθώ και την συνέχεια.

 

(Copyright protected OW ref: 72719)

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.