Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμρνο μέρος: Το στραπόν της Κατερίνας (4ο μέρος)

Δυστυχώς ή επίσκεψη στο στούντιο για την αποτρίχωση μου, στάθηκε ή αιτία να παρασυρθώ και να γαμηθώ από τον Αργύρη και δύο φίλους του. Μετά με γάμησε ή Νατάσα με την Κωνσταντίνα με μεγάλα και χοντρά στραπόν. Ήταν εκεί επίσης και ή Κατερίνα που γαμούσε και φίσταρε, μαζί με την Άννα, τη Σάσα. Της είχαν ξεσκίσει το μουνί και την κωλοτρυπίδα. Όπως γαμιόμουν ή Κατερίνα βρήκε την ευκαιρία να με γαμήσει με ένα χοντρό στραπόν. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των υπολοίπων, με ξάπλωσαν στην αιώρα με τα πόδια ανοιχτά και την κωλότρυπα μου εκτεθειμένη.

Η Σάσα ήλθε δίπλα μου και μου είπε να εισπνεύσω 2-3 φορές από ένα μπουκαλάκι με διεγερτικές ουσίες. Ένιωσα ξαφνικά μια ζάλη, το κεφάλι μου άρχισε να γυρίζει και αισθανόμουν μια έντονη διέγερση. Δίπλα είδα τη Κατερίνα να φοράει ένα γάντι του φίστινγκ αλειμμένο με λιπαντικό υγρό ενώ έβαλε αρκετό και στη κωλοτρυπίδα μου. Προσπάθησα να αντιδράσω αλλά μάταια. Η Κατερίνα ετοιμαζόταν να μου φιστάρει τον κώλο.

– Γωγώ μου νομίζω ότι απόψε είσαι έτοιμη, γαμήθηκες αρκετά και ή κωλοτρυπίδα σου άνοιξε πολύ. Ήλθε λοιπόν ή ώρα για να σε φιστάρω, να σου χώσω τη γροθιά μου και να σου ξεσκίσω τελείως το κωλάντερο. Χαλάρωσε για να απολαύσεις το ξεκώλιασμα σου.

Ο Αργύρης με τον Αντρέα με κρατούσαν ακίνητο πάνω στην αιώρα ενώ ή Κατερίνα άρχισε να μου χώνει τα δάχτυλα της στη ξεσκισμένη μου κωλοτρυπίδα. Ήμουν πολύ ανοιχτός από τα πολλά γαμήσια και το χέρι της γλίστρησε εύκολα μέσα μου, πέρασε γρήγορα το σφιγκτήρα και χώθηκε στη κωλοτρυπίδα μου. Η Κατερίνα ξεκίνησε να με γαμάει με τη γροθιά της. Από τον πόνο και την καύλα είχα παραλύσει, ενώ ή Σάσα μου έβαλε το μπουκαλάκι στη μύτη και μου είπε να ρουφήξω ξανά για να χαλαρώσω και να απολαύσω το πρώτο φιστάρισμα της κωλοτρυπίδας μου. Να βιώσω το απόλυτο ξεκώλιασμα.

– Μωρό μου επιτέλους σου φιστάρω τον κώλο, σε γαμάω με τη γροθιά μου και σου σκίζω το κωλάντερο. Σου αρέσει που σε ξεκωλώνω; Θυμάσαι όταν γνωριστήκαμε και σε γάμησα για πρώτη φορά σου είπα ότι θέλω να σε κάνω πρώτα πούστη και μετά πουτάνα. Τελικά έγινες πουτάνα και γαμιέσαι με όλους. Σήμερα όμως μετά το φιστάρισμα της κωλοτρυπίδας σου θα γίνεις τελείως πουτάνα.

Ένιωθα τον κώλο μου να έχει ανοίξει πολύ και το χέρι της Κατερίνας να μπαίνει εύκολα μέσα μου. Μου άρεσε που γαμιόμουν, ένιωθα τη κωλοτρυπίδα μου να έχει ανοίξει πολύ. Δεν ήθελα να το παραδεχτώ αλλά μου άρεσε που ή Κατερίνα μου φίσταρε τον κώλο και μου χάριζε πρωτόγνωρες ηδονές. Φοβόμουν ότι ό δρόμος που είχα πάρει πλέον πολύ δύσκολα θα είχε επιστροφή. Απολάμβανα το φιστάρισμα της κωλάρας μου αποφεύγοντας να μιλάω.

– Καργιόλα σου ξέσκισα τη κωλάρα, σε λίγο καιρό θα σε γαμάω με δύο χέρια και μετά με τη πατούσα μου. Μόλις ή κωλοτρυπίδα σου σκιστεί θα σε περιλάβουν οι γαμιάδες για να σου την καταστρέψουν τελείως έτσι όπως του Αντώνη και του Λεωνίδα. Θα κυκλοφορείς μόνιμα με μια μεγάλη τάπα για να μην κλείσει ποτέ ή κωλότρυπα σου. Θέλω να ξεκινήσεις να παίρνεις θηλυκές ορμόνες για να γίνεις τρανσέξουαλ. Θα γίνεις ή γκόμενα μου και θα είσαι πουτάνα για όλους.

Μετά την Κατερίνα με φίσταρε και ή Σάσα. Με πονούσε ή κωλοτρυπίδα μου, ένιωθα ότι είχε ανοίξει πολύ. Έκλαιγα από το πόνο και τους παρακαλούσα να σταματήσουν. Ευτυχώς με λυπήθηκαν και με άφησαν μόνο μου στο δωμάτιο για να ηρεμήσω. Συνέχισα να κλαίω φοβόμουν μην έπαθα ζημιά. Ένιωθα χάλια για την κατάντια μου που είχα ξεπέσει τόσο πολύ. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι σε διάστημα 6 μηνών έγινα πούστης, ερασιτέχνης τραβεστί και ανθρώπινη τουαλέτα. Γαμήθηκα με πολλούς άντρες και γυναίκες, ήπια τα κάτουρα τους, έγινα μεγάλη γαμιόλα και το αποκορύφωμα ήταν όταν ή Κατερίνα μου φίσταρε το κώλο και μου δήλωσε ότι έγινα πουτάνα για αυτήν και τους άλλους γαμιάδες. Επέστρεψα στο σπίτι μου τελείως εξαντλημένος και με τη κωλοτρυπίδα μου ορθάνοιχτη να με πονάει. Κοιμήθηκα αμέσως.

Την επόμενη μέρα ήμουν χάλια, ψυχολογικά και σωματικά. Η κωλοτρυπίδα μου έχασκε ορθάνοιχτη και με πονούσε πολύ. Δήλωσα ασθένεια και δεν πήγα στο γραφείο. Το απόγευμα ήλθαν στο σπίτι μου ή Χριστίνα με την Έφη. Τρόμαξαν όταν με είδαν σε τι κατάσταση βρισκόμουν. Τους είπα όλη την ιστορία. Θύμωσαν πάρα πολύ με την Κατερίνα και τη Σάσα. Μου είπαν ότι αν συμφωνώ θα τις τιμωρήσουν σκληρά για ότι μου έκαναν.

– Γιώργο μου μην ανησυχείς θα τις εκδικηθούμε χωρίς όμως να το καταλάβουν. Θα οργανώσουμε μια λεσβιακή παρτούζα. Μαζί με τις φίλες μας θα καλέσουμε και μια γνωστή μας αφέντρα. Η Ελισάβετ είναι μια πολύ σκληρή λεσβία αφέντρα που της αρέσει να γαμάει, να φιστάρει και να σπάει το τσαμπουκά των γυναικών και να της μετατρέπει σε υπάκουες και άβουλες σκλάβες. Θα τους ρίξουμε διεγερτικό στο ποτό και θα τους δίνουμε να εισπνέουν συνεχώς διεγερτικές ουσίες ώστε να είναι μονίμως καυλωμένες. Εμείς θα γαμήσουμε και θα ξεσκίσουμε την Κατερίνα ενώ ή Ελισάβετ θα γαμήσει και θα φιστάρει τη Σάσα. Μετά εμείς θα φιστάρουμε τη Σάσα ενώ ή Ελισάβετ θα προσπαθήσει να φιστάρει την Κατερίνα. Αν αρνηθεί θα τη δείρει πρώτα και μετά θα τη βιάσει χώνοντας τη γροθιά της στο μουνί και στον κώλο της. Αφού την ανοίξει καλά θα τη φιστάρουμε και εμείς από το μουνί και από το κώλο και φυσικά θα πιεί πολλά κάτουρα. Θα σταματήσουμε μόνο όταν τους ξεσκίσουμε τελείως τις τρύπες τους.

– Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, μήπως όμως το παρατραβάτε και μπλέξετε; Η παρέα της Κατερίνας είναι μεγάλη και ίσως θελήσουν να σας εκδικηθούν.

– Μην ανησυχείς, θα τα καταφέρουμε. Τα κορίτσια που της γάμησαν και ή Λία που φίσταρε τη Σάσα από το μουνί και το κώλο μας είπαν ότι είναι μεγάλα πουτανάκια και δεν πρόκειται να αντιδράσουν, αλλά αντιθέτως τρελαίνονται να τις μεταχειρίζονται σαν πραγματικές τσούλες. Εξ’ άλλου θα γαμιούνται συνέχεια και θα είναι κάτω από την επήρεια των διεγερτικών ουσιών.

Το σκηνικό στήθηκε το επόμενο Σαββατοκύριακο στο σπίτι της αφεντικίνας της Ελισάβετ. Η Ελένη είναι μια σαρανταπεντάρα ζωντοχήρα που ή Ελισάβετ την έκανε λεσβία και μετά την μετέτρεψε σε σκλάβα της. Στο υπόγειο της πολυτελούς μεζονέτας της έφτιαξε ένα χώρο κατάλληλο για σεξουαλικά παιγνίδια. Υπήρχαν στραπόν και δονητές σε διάφορα μεγέθη, μαστίγια, βέργες, δερμάτινες βίτσες, δύο πάγκοι, στρώματα, δυο αιώρες και ένας μεγάλος ξύλινος τροχός στο τοίχο.

Η Ελένη θα έπαιρνε και αυτή μέρος στη λεσβιακή παρτούζα ξέροντας ότι θέλουμε να τιμωρήσουμε και να εξευτελίσουμε τη Κατερίνα και τη Σάσα. Εγώ ντυμένος γυναίκα και φορώντας μάσκα θα έκανα τη σερβιτόρα μαζί με τη Ρουσλάνα την υπηρέτρια της Ελένης. Θα έπαιρναν μέρος δέκα κορίτσια, ή Νέλλη, ή Βίκυ, ή Λία, ή Δήμητρα, ή Χριστίνα, ή Έφη, ή Ελισάβετ, ή Ελένη και ή Κατερίνα με τη Σάσα.

Μετά τη γνωριμία μεταξύ των κοριτσιών, τα πρώτα ποτά με τα διεγερτικά και τα διάφορα προκαταρκτικά ξεκίνησαν τα κυρίως παιγνίδια. Η Ελισάβετ έδεσε την Ελένη πάνω στον ξύλινο τροχό και άρχισε να τη μαστιγώνει. Η Κατερίνα γονάτισε πάνω στον πάγκο και γαμιόταν με το στραπόν από τη Χριστίνα και δίπλα της ή Βίκυ γαμιόταν από τη Δήμητρα. Η Λία γαμούσε τη Νέλλη και ή Σάσα την Έφη. Γρήγορα τα αίματα άναψαν και ή Ελισάβετ γαμούσε από τον κώλο τη Κατερίνα. Σε κάποια φάση την έπεισε να τη δέσει πάνω στον τροχό και άρχισε να την μαστιγώσει. Η Κατερίνα πονούσε αλλά φαινόταν ότι της άρεσε να την πονάνε. Ή Χριστίνα με την Έφη γαμούσαν με πολύ χοντρά στραπόν τη Σάσα από το μουνί και τον κώλο. Στη συνέχεια την ξάπλωσαν στην αιώρα και ξεκίνησαν να τη φιστάρουν πρώτα από το μουνί και μετά από το κώλο. Το αποκορύφωμα ήταν όταν τη φίσταραν μαζί από μπρος και από πίσω ξεσκίζοντας τη. Δίπλα της ή Λία φίσταρε το κώλο της Ελένης. Εν τω μεταξύ, η Ελισάβετ ξέδεσε τη Κατερίνα από το τροχό ή οποία σωριάστηκε ξερή στο πάτωμα. Πριν προλάβει να συνέλθει ή Ελισάβετ με τη βοήθεια της Χριστίνας και της Έφης την έβαλαν πάνω στην αιώρα δίπλα από τη Σάσα και της έδεσαν τα πόδια και τα χέρια με χειροπέδες.

– Θέλεις τσούλα να σε γαμήσω με τον τεράστιο πούτσο και να σου ξεσκίσω τελείως το μουνί; Μόλις σου ανοίξω καλά τη μούνα θέλεις να σου χώσω και τη γροθιά μου, έτσι όπως φιστάρει ή Χριστίνα και ή Έφη τη Σάσα;

Η Κατερίνα ήταν πολύ καυλωμένη και έδειχνε έτοιμη για όλα.

- Ναι αφέντρα μου, θέλω να τα κάνω όλα μαζί σου. Είμαι έτοιμη, φίσταρε με.

Η Ελισάβετ έβαλε μπόλικο λιπαντικό στο χέρι της και στο μουνί της Κατερίνας ενώ ή Ελένη της έδωσε να εισπνεύσει από το μπουκάλι με τις διεγερτικές ουσίες.

Η έμπειρη Ελισάβετ κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις κατάφερε σχετικά εύκολα να χώσει τη γροθιά της στο μουνάκι της Κατερίνας. Αυτή ούρλιαζε και χτυπιόταν από τον πόνο αλλά κατάφερε να αντέξει και σε λίγο άρχισε να το απολαμβάνει. Η Κατερίνα ήταν καυλωμένη, το μουνί της είχε ανοίξει και το χέρι της Ελισάβετ μπαινόβγαινε εύκολα και γρήγορα μέσα της.

– Σου αρέσει καργιόλα που σου φιστάρω τη μούνα; Θέλεις να σου φιστάρω και την κωλάρα; Να βιώσεις μαζί μου το απόλυτο ξεκώλιασμα;

- Ναι αφέντρα μου, μου αρέσει πολύ, με τρελαίνει το χέρι σου στο μουνί μου. Φίσταρε μου και την κωλάρα. Κάνε τις τρύπες μου πηγάδι για σένα και τις φίλες σου.

Μετά από πολλή προσπάθεια ή γροθιά της Ελισάβετ πέρασε το σφιγκτήρα της Κατερίνας και καρφώθηκε στο κωλάντερο της. Από τον πόνο έκλαιγε, ούρλιαζε από τη καύλα και απολάμβανε το ξέσκισμα της. Στη συνέχεια τη φίσταραν ή Χριστίνα και ή Έφη. Στο τέλος κατάφεραν να την φιστάρουν ταυτόχρονα από το μουνί και από το κώλο. Η Κατερίνα στην αρχή το άντεξε αλλά μετά λιποθύμησε. Τα κορίτσια μετά μετάφεραν τη Κατερίνα και τη Σάσα στη μεγάλη ντουζιέρα όπου εκεί τις κατούρησαν στο στόμα. Ήπιαν τα κάτουρα και των οκτώ κοριτσιών.

Το όργιο συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα μέχρι που οι τρύπες των κοριτσιών είχαν ανοίξει τόσο πολύ που δύσκολα θα μπορούσαν να ξανακλείσουν. Έτσι βρήκα την ευκαιρία να εκδικηθώ τη Κατερίνα φιστάροντας το μουνί και τον κώλο της αλλά και της Σάσας.

Η Κατερίνα μετά το όργιο αυτό και το ξεκώλιασμα της, επισκεπτόταν συχνά την Ελισάβετ ή οποία τη χρησιμοποιούσε ως σεξουαλική σκλάβα για αυτήν και τις φίλες της.
Copyright protected OW ref: 175001Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.