Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Στις διακοπές (2ο μέρος)

Οι διακοπές τέλειωσαν, μια εβδομάδα που έζησα όσα δεν είχα ζήσει μέχρι τότε. Γύρισα στην Αθήνα γεμάτος με νέες εμπειρίες, και νέους δρόμους ηδονής που δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν και ότι θα μου άρεσαν. Πέρασε ο Αύγουστος, μπήκε ο Σεπτέμβρης, επιστροφή στην καθημερινότητα. Δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά. Ανά δυο ΣΚ, έπαιρνα το παιδί εγώ και χαιρόμουν μαζί της. Αλλά όλο τον υπόλοιπο καιρό ένιωθα άδειος και μοναξιά πολύ. Ένα τέτοιο πρωινό μοναξιάς, έπιασα το τηλέφωνο και βρήκα το νούμερο της Κορίνας. Μιλήσαμε για αρκετή ώρα, μου είπε ότι της είχα λείψει… κι εκείνη σε εμένα, αλλά και οι φίλες της. Κανονίσαμε βράδυ Σαββάτου να πήγαινα σπίτι της.

Το Σάββατο έφτασε και το απόγευμα ξεκίνησα προετοιμασία. Μπάνιο, ξύρισμα στον πούτσο και για έναν περίεργο λόγο εκείνη τη μέρα ξύρισα και την περιοχή γύρω από την κωλοτρυπίδα μου πρώτη φορά. Ίσως ενδόμυχα ήθελα να ασχοληθεί πάλι με αυτή την περιοχή μου. Μου έστειλε τη διεύθυνση σε μήνυμα και στις 9 ήμουν εκεί. Χτύπησα κουδούνι και μου άνοιξε την είσοδο της πολυκατοικίας. Έφτασα στο δεύτερο και χτύπησα την πόρτα. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και γρήγορα και ήδη ένιωθα τον πούτσο μου να σκληραίνει. Η πόρτα άνοιξε λίγο και έμεινε έτσι, οπότε την έσπρωξα για να μπω, και μόλις μπήκα είδα το θέαμα που τόσο αναζητούσα.

Η Κορίνα στο κέντρο του σαλονιού γυμνή, η Έφη γονατιστή με ένα λουρί δεμένο στο λαιμο να την πιπώνει, και η Βερόνικα να τη γαμάει από πίσω και να της κρατά το λουρί του λαιμού.

- Γδύσου κι έλα καυλιάρη…

φώναξε η Βερόνικα, δείχνοντας εξ αρχής ποιος είχε το κουμάντο σε αυτό το σύμπλεγμα. Έβγαλα τα ρούχα μου και πλησίασα αργά. Δεν ήξερα που να πάω και τι να κάνω και απλά στεκόμουν δίπλα και χάζευα. Φίλησα την Κορίνα στο στόμα και εκείνη έσπρωξε τη μικρή από τον πούτσο της και γύρισε προς εμένα. Έσκυψε και με πήρε στο στόμα και μέσα σε ένα λεπτό με είχε κάνει εντελώς πέτρα.

- Μου έλειψε αυτός ο πούτσος… πολύ, μου έλεγε και με κοιτούσε στα μάτια.

- Κι εμένα μου έλειψε μωρό μου το υπέροχο κωλαράκι σου. Γύρνα, ανέβα στα 4 στον καναπέ και στήσου να σε γαμήσω όπως μόνο εγώ ξέρω.

Αυτό έκανε… ανέβηκε με τα γόνατα στον καναπέ, στηρίχτηκε στην πλάτη και μου πρόσφερε αυτό το υπέροχο κωλαράκι της. Πήγα από πίσω και της έγλειψα την τρυπούλα για να την σαλιώσω. Σηκώθηκα ακούμπησα το κεφαλάκι στην είσοδο και σιγά-σιγά έσπρωξα να μπω. Έμπαινα μέχρι να τερματίσω και μόλις έφτασα πάτο ξεκίνησα να τη γαμάω. Αργά και σταθερά… δεν έβλεπα πίσω μου τι γινόταν, είχα επικεντρωθεί στο κωλαράκι της Κορίνας. Η Βερόνικα πλησίασε πίσω μου, μου χούφτωσε τον κώλο και μου ψιθύρισε στο αυτί…

- Βλέπω έχεις ετοιμαστεί και πίσω αυτή την φορά ε;

Απλά έγνεψα ναι...

- Ήρθες για να γαμήσεις η να γαμηθείς;

- Και τα 2… της απάντησα και την άφησα να πάρει πρωτοβουλία.

Έφερε τα δάκτυλα της στο στόμα μου και τα έγλειψα με λαιμαργία. Αφού σάλιωσαν αρκετά, άρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις στην κωλοτρυπίδα μου. Εγώ συνέχιζα να γαμάω την Κορίνα αλλά πλέον όλες μου οι αισθήσεις είχαν επικεντρωθεί πίσω μου. Μου έβαλε ένα δάκτυλο αρχικά και άρχισε να με ανοίγει. Μετά δεύτερο και μετά τρίτο. Με τρία δάκτυλα μου γαμούσε τον κώλο κι εγώ δεν ένιωθα δυσφορία καμία. Άρχισε να με βρίζει ψιθυριστά στο αυτί και να μου λέει πως όλοι… όσο γαμιάδες και να το παίζουν, στο τέλος υποκύπτουν.

- Όσο άντρες και να νομίζετε πως είστε, στο τέλος προσκυνάτε τον πούτσο μου και με παρακαλάτε να σας γαμήσω. Έλα ρε… παρακάλα, πες μου τι θες να σου κάνω...

- Γάμα με… σε παρακαλώ, βαλ' τον μου...

Ήρθε πίσω μου και τον ακούμπησε στην κωλοτρυπίδα μου. Ένα μυστήριο τρένο δημιουργήθηκε με ανθρώπινα βαγόνια. Η Κορίνα στον καναπέ στα 4, εγώ όρθιος πίσω της να την γαμάω και η Βερόνικα όρθια πίσω μου να ετοιμάζεται να μου πάρει τον ανδρισμό πρώτη φορά. Ξεκίνησε να σπρώχνει και σιγά-σιγά ο ολόισιος πούτσος της έμπαινε μέσα μου… δεν είχε διαφορά από τα τρία δάκτυλα οπότε μπήκε μέχρι τα μισά εύκολα. Μια πρωτόγνωρη ηδονή κατέκλυσε το κορμί μου… μια ανατριχίλα απλώθηκε σε όλη μου τη σπονδυλική στήλη και όλες μου οι αισθήσεις μου έλεγαν πως αυτό που ένιωθα ήταν τέλειο!

Άρχισε να κινείται μέσα έξω και να με βρίζει. Με έβριζε, με μείωνε, σχεδόν με ξεφτίλιζε, αλλά εκείνη τη στιγμή το απολάμβανα και μου άρεσε. Σταμάτησα να δίνω ρυθμό στο γαμίσι που έκανα στην Κορίνα και απλά ακλουθούσα την κίνηση της Βερόνικας προς εμένα. Η εισβολή του πούτσου της στον κώλο μου και η πίεση που άσκουσε πάνω στον προστάτη μου με έκανε να χύσω σχετικά γρήγορα μέσα στην Κορίνα. Εκείνη σηκώθηκε από τον καναπέ και πήρα εγώ τη θέση της στα 4. Η Κορίνα γύρισε και ήρθε με πρόσωπο προς εμένα και μου έφερε το καυλί της στο στόμα. Έκανα αυτό που έπρεπε εκείνη τη στιγμή… την πήρα ολόκληρη στο στόμα. Και ξαφνικά έχω βρεθεί να με γαμάει η Βερόνικα με το σκληρό καυλί της στα 4 και με την Κορίνα να μου γαμάει το στόμα με το δικό της.

Ποτέ δεν είχα ομοφυλοφιλικές τάσεις. Και ήμουν σίγουρος πως αν ήταν δυο άντρες και όχι δυο πανέμορφες τρανς, τώρα δε θα ήμουν εκεί ανάμεσα τους να με κάνουν το πουτανάκι τους. Αλλά ήμουν αποφασισμένος να το ζήσω και να το απολαύσω. Πλέον η ηδονή ήταν πάνω από οτιδήποτε άλλο ένιωθα. Πρώτη η Κορίνα άρχισε να χύνει στο στόμα μου. Με έπιασε από τα μαλλιά, μου έχωσε το καυλί της μέχρι τέρμα κι άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου.

- Παρ' τα καργιόλη, χύνω… σε χύνω μέσα στο στόμα πούστη μου.

Η ποσότητα δεν ήταν πολύ, αλλά ήταν η πρώτη φορά που το έκανα. Σχεδόν αμέσως τραβήχτηκε έξω και τα χύσια της μαζί με σάλια μου έτρεχαν στο πηγούνι και στον καναπέ. Η Βερόνικα συνέχιζε να με γαμάει σταθερά, με τον ίδιο ρυθμό. Κάθε φορά που τερμάτιζε μέσα μου ένιωθα τον πούτσο μου να σπαρταρά και παρ' ότι είχα μόλις χύσει, ήμουν και πάλι σκληρός. Τον έπιασα και άρχισα να τον μαλακίζω, αλλά η Κορίνα έφερε την Έφη από κάτω μου και την έβαλε να με πιπώνει. Δε χρειάστηκαν πάνω από 5 λεπτά και άρχισα να χύνω ποτάμια μέσα στο λαιμό της μικρής που τα κάταπιε όλα. Μετά από λίγο είχε έρθει η σειρά της Βερόνικας να χύσει.

- Θα σε χύσω καργιολάκο μου, που τα θες;

- Όπου θες εσύ καύλα μου, της απάντησα.

Βγήκε από μέσα μου και με έσπρωξε να γυρίσω. Γύρισα, γονάτισα στο πάτωμα και άρχισε να τον παίζει γρήγορα στο πρόσωπο μου. Ξεκίνησε να χύνει με δύναμη και ριπές με χύσια έπεφταν πάνω μου… στόμα, πρόσωπο, σώμα, γέμισαν με τα άσπρα και πηχτά χύσια της.

Σηκώθηκα και πήγα κατευθείαν για ένα ντους. Το παγωμένο νερό με έκανε να συνέλκω. Βγήκα ντύθηκα, τις φίλησα και τις 3, τις ευχαρίστησα για τις απίστευτες στιγμές που μου πρόσφεραν αλλά ήξερα ότι έπρεπε να σταματήσω. Έφυγα και πριν ανεβώ στη μηχανή έσβησα το νούμερο της Κορίνας από το κινητό μου.
Copyright protected OW ref: 179469Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.