Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το e-mail μου είναι το:

Η αντανάκλαση μου στο τζάμι του αυτοκινήτου, δεν έδειχνε ένα αγόρι αλλά ένα ξανθό τσουλάκι με προκλητικό μακιγιάζ. Είχα αλλάξει τελείως. Στο μυαλό μου τριγύριζαν οι εικόνες των άγριων γαμησιών που έφαγα όλο το βράδυ. Το δυνατό σκαμπίλι της Έλσας με επανέφερε στην πραγματικότητα...

-    «Ξύπνα τσουλάρα. Ώρα για αυτό που ξέρεις…», είπε βγάζοντας το τεράστιο καυλί της από το εσώρουχό της κάτω από το μίνι.

Πίεσε το κεφάλι μου επάνω στο ζουμερό της καυλί το οποίο και άρχισα να ρουφάω λαίμαργα ενώ το μάγουλό μου είχε κοκκινίσει από το χαστούκι.

-    «Κανόνισε καριόλα να μην καταπιείς όλα τα χύσια και να λερώσεις το κάθισμα!», είπε αυστηρά ο Μάρκος που οδηγούσε και έριχνε κλεφτές ματιές πίσω.

Εγώ είχα μάθει το μάθημα μου, τι τιμωρία με περίμενε και είχα σφίξει τα χείλη μου απάνω στο καυλί της Έλσας κάνοντάς της να βογκάει.

-    «Έτσι πουτανάκι, σφίξε τα καυλόχειλά σου επάνω μου!», έλεγε καθώς τρόμπαρα το ζουμερό της καυλί.

Όταν έχυσε κατάπια τα πάντα μέχρι τελευταία σταγόνα. Εντωμεταξύ, είχαμε φτάσει στο σπίτι της Έλσας, ανεβήκαμε πάνω μαζί με τον Μάρκο ο οποίος στο ασανσέρ χούφτωσε τον κώλο μου και έγλυψε πρόστυχα το αφτί μου.

-    «Θα ρίξω έναν πούτσο στο πουτανάκι!», είπε με πάθος και μέσα στο διαμέρισμα με δυο χαστούκια με έριξε επάνω στον καναπέ ανάσκελα.

Χωρίς να ξεντυθεί, απλώς έβγαλε το χοντρό του καυλί έξω από το φερμουάρ και αφού μου παραμέρισε το στρινγκάκι, μου κάρφωσε δυνατά το καυλί του στον κώλο μου κάνοντάς με να ουρλιάξω. Έφαγα δυο σκαμπίλια ακόμα καθώς άρχισε να με γαμάει βίαια στην πονεμένη μου σουφρίτσα.

Σε κάθε ψωλιά του βόγκαγα σαν πουτανίτσα, πράγμα που τον ερέθιζε και με πηδούσε ολοένα και πιο δυνατά. Κάποια στιγμή επιτέλους έχυσε μέσα μου τερματίζοντας το μαρτύριο αυτό. Έτσι ανάσκελα όπως ήμουν έφαγα ένα ακόμα σκαμπίλι και έφτυσε στο πρόσωπό μου.

-    «Να ετοιμάσεις την πουτανάρα για το μπουρδέλο!», είπε στην Έλσα καθώς κούμπωνε το φερμουάρ του.

Όταν έφυγε και η πόρτα έκλεισε η Έλσα κρατώντας τη ζώνη της με πλησίασε ενώ την κοίταζα έκπληκτος από αυτό που είπε ο Μάρκος.

-    «Τι κοιτάς τσουλάκι;», είπε.

Και μου κατέβασε μια δυνατή ξυλιά με τη ζώνη στα μπουτάκια μου.

-    «Δεν είπαμε μωρή καριόλα ότι θα γαμιέσαι όποτε σου λέμε και με όσους σου λέμε; Θα είσαι μια πουτάνα. Θα μας φέρνει λεφτά η κωλάρα και τα τσιμπουκόχειλά σου!»

Άρχισε να μου μαστιγώνει δυνατά το κωλαράκι και να με ξεφτιλίζει με χυδαία λόγια.

-    «Αυτό δεν ήθελες πουστράκι; Αυτό δεν με παρακαλούσες; Να σε κάνω πουτανάκι; Να σε ντύσω γυναικεία και να σε μάθω να γαμιέσαι; Θα μάθεις τώρα τι θα πει γαμήσι, τι θα πει να είσαι πουτάνα και να σε πηδάνε όλοι!»

Οι ξυλιές έπεφταν απανωτές μέχρι που έπεσα στα πόδια της και ικέτεψα να σταματήσει..

-    «Έλεος κυρία Έλσα…», είπα. «Θα κάνω ότι θέλετε. Θα γαμιέμαι όπως θέλετε…»

Η Έλσα σταμάτησε να με δέρνει και τραβώντας με από το μαλλί με έσυρε στην τουαλέτα όπου με έβαλε με το πρόσωπο στη λεκάνη. Με τρόμο την είδα να βγάζει το καυλί της και να το στρέφει προς το πρόσωπό μου.

-    «Έτσι βρωμότσουλο! Θα μάθεις ποια είναι η θέση σου!», είπε και άρχισε να κατουρά επάνω στο πρόσωπό μου ξεφτιλίζοντας με τελείως.

Όταν τελείωσε, με κοίταξε υποτιμητικά και έφτυσε.

-    «Ντύσου και τσακίσου να έρθεις να σου πω τι δουλειές θα κάνεις. Για την υπόλοιπη ημέρα θα είσαι υπηρετριούλα!», είπε αυστηρά και έφυγε.

Υπάκουα και κλαίγοντας με λυγμούς πλύθηκα και πήγα στην κρεβατοκάμαρα όπου με έντυσε η Έλσα που περίμενε εκεί με διάφανο baby doll, ψηλοτάκουνες γόβες, κιλοτάκι. Όταν τελείωσε πήρε ένα δονητή και μου το έμπηξε βαθιά στο κωλαράκι.

-    «Αφού λειτουργείς καλύτερα με ένα καυλί στον κώλο, μην στο στερήσω…!», είπε σαρκαστικά και μου σκαμπίλισε τον κώλο. «Ξεκίνα τώρα τσουλάκι να ξεσκονίζεις και να καθαρίζεις. Θα είμαι πίσω και θα παρακολουθώ…»

Ξεκίνησα να ξεσκονίζω με το φτερό. Ήταν μεγάλος εξευτελισμός να είμαι ντυμένος γυναικεία, με έναν δονητή στον κώλο να ξεσκονίζω. Η Έλσα με πρόσεχε ενώ ήταν στον καναπέ και χάζευε τηλεόραση. Κάποια στιγμή έριξα ένα μπιμπελό. Η Έλσα εξαγριώθηκε και μου άστραψε απανωτά τρία χαστούκια.

-    «Μαλακισμένη τσούλα! Μόνο να γαμιέσαι ξέρεις. Μόνο να τρως πούτσες!»

Κλαίγοντας ζήτησα και πάλι συγνώμη αλλά η σκληρή τιμωρία ήρθε μόλις είδε η Έλσα ότι δεν είχα καθαρίσει καλά το μπάνιο από τα ούρα της. Με έριξε στα τέσσερα μέσα στο μπάνιο και πήρε στα χέρια μια ξύλινη βούρτσα. Άρχισε να μου τις βρέχει δυνατά στο κωλαράκι κάνοντάς με και πάλι να βάλω το κλάματα και να ζητήσω έλεος.

Μάταια όμως αυτή τη φορά. Συνέχισε τις δυνατές ξυλιές μέχρι που το κωλαράκι μου έγινε κατακόκκινο. Σταμάτησε και είδα ότι είχε καυλώσει κάτω από το κιλοτάκι της που φούσκωνε.

-    «Τσακίσου να με ξεκαυλώσεις πουτανάκι μη φας κι άλλες!», είπε και για ακόμα μια φορά πέταξε τη καυλάρα της στο στόμα μου.

Άρχισα να το ρουφάω με πάθος για να με συγχωρήσει για το λάθος που έκανα, και εκείνη σύντομα με αντάμειψε με τα χύσια της στο στόμα μου, που και πάλι τα κατάπια χωρίς να χυθεί σταγόνα.

Συνέχισα τις δουλειές μέσα στο σπίτι υπό το βλέμμα της. Δεν τόλμησα να ξανακάνω λάθος. Κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο και απάντησε η Έλσα. Ήταν μια φίλη της.

-    «Ναι Αμάντα, εδώ είμαι με την καινούρια πουτανίτσα… Ναι, αυτή που σας είχα πει από το ίντερνετ. Την έχω εδώ και την εκπαιδεύω. Είσαι μαζί με τα κορίτσια; Ελάτε εδώ να γελάσουμε…»

Η καρδιά μου άρχισε να χτυπά δυνατά. Η Έλσα με κάλεσε μπροστά της και μου μίλησε πολύ αυστηρά.

-    «Έρχονται τρεις φίλες μου. Θα τους δείξεις τι καλό και πρόθυμο πουτανάκι είσαι. Κατάλαβες;»

-    «Μάλιστα κυρία…», είπα κατεβάζοντας το κεφάλι μου.

Σε λίγο χτύπησε το κουδούνι. Έτσι πρόστυχα ντυμένος με το δονητή στον κώλο τους άνοιξα. Ήταν τρεις εντυπωσιακές τραβεστί. Η Γωγώ, η Αμάντα και η Βανέσα. Με το που με είδαν άρχισαν τα υποτιμητικά σχόλια

-    «Καλέ! Τι ωραίο κοριτσάκι είσαι εσύ;», είπε η Αμάντα.

-    «Όχι και τόσο κοριτσάκι…», είπε η Βανέσα που ήρθε πίσω μου και είδε το μαστιγωμένο κώλο μου και το δονητή.

-    «Αχ καλέ την καημενούλα. Την ξέσκισε η Έλσα και ο Μάρκος!», είπε η Γωγώ γελώντας χουφτώνοντας κι αυτή το κωλαράκι μου.

-    «Τι ωραία τατουάζ, τι ωραίο σκουλαρικάκι στον αφαλό. Σωστή πουτανίτσα!», είπε η Βανέσα κοιτώντας με πρόστυχα.

-    «Μωρή! Δείξε την ευγνωμοσύνη σου!», είπε η Έλσα και έπεσα στα τέσσερα φιλώντας τους τα πόδια με ταπείνωση.

-    «Ααα… θα περάσουμε ωραία!», είπαν όλες γελώντας.

Η συνέχεια δόθηκε στο σαλόνι όπου αφού τους σέρβιρα καφέ, η Γωγώ με τράβηξε στο μέρος της.

-    «Πουτανάκι! Θα μου γλύψεις το καυλί;» είπε.

-    «Μάλιστα κυρία…», είπα και έχωσα το πρόσωπό μου κάτω από τη φούστα της και δάγκωσα αισθησιακά το εσώρουχό της που το αισθάνθηκα να σκληραίνει.

Πολύ σύντομα ένα υπέροχο μυρωδάτο καυλί πετάχτηκε μπροστά μου. Άρχισα να το γλύφω αισθησιακά ενώ η Γωγώ άρχισε να βογκάει.

-    «Τι καύλα τσιμπούκι κάνει η καριολίτσα!», έλεγε ενώ τη ρούφαγα με πάθος.

Η Βανέσα είχε γονατίσει πίσω μου και άρχισε να μου χαϊδεύει το κωλαράκι ενώ Αμάντα στον καναπέ φιλιόταν με την Έλσα με πάθος. Η Αμάντα μου έβγαλε το δονητή και πήρε θέση πίσω μου να με γαμήσει.

-    «Τι καυλιάρικο κωλαράκι έχεις πουστρίτσα!», μου είπε.

Κι ακούμπησε το πουτσοκέφαλό της επάνω στην ανοιχτή τρυπούλα μου.

-    «Πάρτο καριολάκι!», είπε και άρχισε να πιέζει μπήγοντάς μέσα μου τη καυλάρα της.

Βρέθηκα έτσι να πιπώνω τη Γωγώ και να με πηδάει η Βανέσα. Που και που μου σκαμπίλιζε το κωλομέρι. Η Γωγώ έχυσε στο στόμα μου φωνάζοντας από καύλα. Την θέση της πήρε η Έλσα και μου έσπρωξε το δικό της καυλί στο στόμα το οποίο άρχισα και πάλι να ρουφάω με πάθος.

Η Βανέσα έχυσε κι αυτή τη γαμημένη μου κωλάρα και ήρθε η σειρά της Αμάντας να με ξεσκίσει. Η Αμάντα είχε εξίσου μακρύ καυλί αλλά πολύ πιο χοντρό, το οποίο με ξέσκισε καθώς έμπαινε μέσα μου. Η Έλσα είχε ταπώσει το στόμα μου με το καυλί της και δεν ακουγόμουν ενώ η Γωγώ είχε βγάλει το κινητό της και τράβαγε βίντεο.

Δεν άργησε και η Αμάντα να χύσει στο κωλαράκι μου μετά από ένα βίαιο γαμήσι που μου έκανε. Οι τέσσερεις τραβεστί με γλέντησαν με όλους τους τρόπους. Με πήδηξαν, με πίπωσαν και με ξεφτίλισαν…

Τέσσερις ώρες μετά, με τον κώλο γαμημένο και γεμάτο χύσια, βρέθηκα να μαζεύω πιατάκια και φλιτζάνια ενώ οι τρεις φίλες της Έλσας έφευγαν χαιρετώντας την και ευχαριστώντας την που με γάμησαν.

-    «Θα μου την δανείσεις αύριο;», ρώτησε η Αμάντα παιχνιδιάρικα.

-    «Και βέβαια!», είπε η Έλσα. «Θα σου τη φέρω αύριο στις εννέα το πρωί!»

Σίγουρα η Αμάντα θα μου είχε πολλές εκπλήξεις…

Συνεχίζεται…

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.