Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα στην παρέα. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πέρυσι το καλοκαίρι σε νησί των Δωδεκανήσων και είναι αληθινή.

Καλησπέρα στην παρέα. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πέρυσι το καλοκαίρι σε νησί των Δωδεκανήσων και είναι αληθινή. Ας πούμε ότι είμαι ο Β. Είμαι 1.70 και 66 κιλά, με καλό γυμνασμένο σώμα, μου αρέσει να γυμνάζομαι και να παίζω ποδόσφαιρο και είμαι 26.
 
Η κοπέλα μου είχε πάει σε αυτό το νησί ώστε να δουλέψει για 3 μήνες. Και οι 2 είμαστε από την ίδια επαρχιακή πόλη. Η κοπέλα μου ας την πούμε Δ είναι 24 χρόνων και είναι αρκετά εμφανίσιμη, 1.68 και 55 κιλά, με πολύ καλό σώμα μιας και γυμνάζεται και προσέχει πολύ. Με σκουλαρίκι στην κοιλιά, βυζάκι μέτριο αλλά πολύ εντυπωσιακό και στητό και ένα κώλο κόλαση μιας και γυμνάζει πολύ αυτή την περιοχή. Είχε πάει να δουλέψει σε νυχτερινοί μαγαζί ως pr.
 
Γενικά ντύνεται σέξι έως και προκλητικά μιας και της αρέσει να τραβάει αντρικά βλέμματα. Με τα φορεματάκια της, συνήθως με ανοιχτό ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη και πάντα στρινγκάκι και πολλές φορές δε φορούσε και τίποτα. Λοιπόν εγώ ήμουν στην επαρχία και δούλευα και αυτή πήγε στο νησί. Και είχα κανονίσει να πάρω άδεια και να πήγαινα μέσα Αυγούστου για λίγες ημέρες εκεί ώστε να τη δω αλλά να κάνω και τις διακοπές μου συγχρόνως. Εκεί η κοπέλα μου έτυχε και βρήκε ένα παιδί ας πούμε τον Π που ήταν μαζί στη σχολή και τον γνώριζε. Έτσι είχε κάποιο άτομο να πάει για μπάνιο η για ένα καφέ και να κάνουν παρέα στον ελεύθερο της χρόνο.
 
Ο καιρός πέρασε σχετικά γρήγορα μιλώντας στο τηλέφωνο, μέσω βιντεοκλήσης και επειδή είχαμε και οι δυο να κάνουμε σεξ πολύ καιρό, πολλές φορές κάναμε sexting και στέλναμε και σέξι φώτο. Ειδικά αυτή γιατί ήθελε να με έχει μέσα στην καύλα. Κάποιες από τη φώτο ήταν από το μαγαζί που δούλευε όπου φορούσε μίνι φορέματα, με εντυπωσιακό ντεκολτέ ανοιχτή πλάτη και γόβες ή στενές παντελόνες με κορμάκια και σε όλες ήταν πολύ καύλα. Σε άλλες ήταν στην παραλία και έκανε τόπλες αν και το έκανε πολύ σπάνια και με ξάφνιασε κιόλας γιατί τότε είχε πάει μαζί με το φίλο της από τη σχολή για μπάνιο και σε άλλες έπαιρνε πόζες στην παραλία γυμνόστηθη και την φωτογράφιζε εκείνος. Μου είχε πει απλά ότι είχαν πάει σε μια παραλία που ήταν ανάμεικτη και γυμνιστές και μη. Και είπαν να πάνε να κάνουν. Η δικιά μου έκανε μόνο τόπλες όπως μου είπε και αυτός στην αρχή με μαγιό και μετά το έβγαλε. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε και ζήλεψα λιγάκι, αλλά με καθησύχασε γιατί ήμασταν μαζί αρκετό καιρό και δε μου είχε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα.
 
Έτσι έφτασε ο καιρός και πήγα στο νησί. Μόλις έφτασα έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά μου και φιληθήκαμε με πολύ καύλα και πάθος. Οι πρώτες 2 μέρες πέρασαν ήρεμα με μπάνιο το πρωί αρκετό σεξ και το βράδυ πήγαινε για δουλειά και πήγαινα κι εγώ να πιω το ποτάκι μου και να περάσει η βραδιά. Την τρίτη ημέρα με γνώρισε τον φίλο της και πήγαμε όλοι μαζί για ένα καφεδάκι. Ήταν εντάξει παιδί, 1.75, κανονικό σώμα και λίγο γυμνασμένος μιας και γυμνάζονταν αλλά όχι φανατικά. Αρκετά ομιλητικός και ευγενικός. Έτσι κανονίσαμε να πάμε την επόμενη ημέρα για μπάνιο και πρότεινα να πάμε σε εκείνη την παραλία που μου είχε στείλει τις φώτο η κοπέλα μου και συμφώνησαν αμέσως.
 
Έτσι έφτασε το επόμενο πρωί, ξυπνήσαμε μέσα στην καύλα, κάναμε ένα πρωινό σεξ, κάναμε ντουζάκι, φάγαμε πρωινό και πήγαμε στην παραλία όπου βρήκαμε τον Π εκεί. Καθίσαμε στο μέρος των γυμνιστών και στην αρχή κάναμε με τα μαγιό μας. Εγώ με τον Π παίζαμε ρακέτες και η κοπέλα μου έβγαλε το πάνω μέρος και το κάτω από το μαγιό και έμεινε γυμνή. Εμείς μόλις την είδαμε μείναμε λίγο κόκκαλο και οι δυο και απλά τη χαζεύαμε. Ήταν πολύ εντυπωσιακή. Είχε πάρει αρκετά σοκολατί χρώμα και ήταν σκέτη καύλα. Εμείς μόλις συνήλθαμε δεν μιλήσαμε απλά συνεχίσαμε να παίζουμε ρακέτες. Μετά από λίγο είπαμε να πάμε για βουτιά αλλά πρώτα βγάλαμε κι εμείς τα μαγιό μας και βουτήξαμε. Εγώ έκατσα λίγο παραπάνω μέσα στη θάλασσα αλλά ο Π βγήκε πιο νωρίς μιας και δε λατρεύει και πολύ το κολύμπι. Τότε πήγε και έκατσε δίπλα στην κοπέλα μου. Είδα ότι κάτι έλεγαν και μετά του ζήτησε να τις βάλει λάδι στην πλάτη και στα πόδια.
 
Εκείνος πήρε το λάδι και άρχισε να της το αλείφει αργά αργά και μετά έβαλε και στα πόδια. Η κοπέλα μου είχε ανοίξει λίγο το πόδια της ώστε να μπορεί να βάλει και ανάμεσα λάδι. Εκείνος καθώς της έβαζε είδα ότι είχε καυλώσει και κρεμόταν ένα αρκετά μεγάλο εργαλείο. Συνέχισε και της έβαλε και στον κώλο της αστειευόμενος ότι πρέπει να μαυρίσουν κι αυτά. Η κοπέλα μου κάθισε χωρίς κανένα πρόβλημα να της βάζει λάδι και να τη χουφτώνει. Εγώ κοιτούσα από τη θάλασσα και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή με πείραξε πολύ αλλά μετά άρχισε να με καυλώνει το θέαμα. Τον έπαιζα λίγο μέσα στην θάλασσα και μετά από λίγο βγήκα έξω. Ο Π πήρε μια πετσέτα και έβαλε πάνω στον πούτσο του για να κρύψει την καύλα του. Πήγα κι εγώ εκεί, έκατσα μαζί τους και συζητούσαμε. Γύρισε η κοπέλα μου ώστε να κάνει και από την άλλη μεριά και άρχισε και έβαζε λαδάκι στα βυζιά της και κοντά στο μουνάκι της. Είχαμε καυλώσει αρκετά. Τελικά η δικιά μου αποδείχτηκε ότι γούσταρε και την έφτιαχνε να καυλώνει τον κόσμο και να στρέφονται όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω της.
 
Μετά από καμιά ώρα φύγαμε και πήγαμε εκεί που μέναμε. Άρπαξα τη δικιά μου, την έβγαλα στο μπαλκόνι μιας και είχε αρχίσει να νυχτώνει και τη γαμούσα δυνατά. Της έφευγαν μερικά βογκητά γιατί δε μπορούσε να κρατηθεί από την καύλα και έχυνε συνέχεια μιας και γούσταρε πολύ να κάνει σεξ σε χώρο όπου μπορεί να μας έβλεπαν. Μόλις έφτασε η στιγμή να τελειώσω γονάτισε και μου τα κατάπιε όλα. Κάναμε ένα μπάνιο και ετοιμαστήκαμε να πάμε για ένα ποτό μιας και δε δούλευε εκείνο το βράδυ και θα ερχόταν και ο Π.
 
Η κοπέλα μου έκανε μπάνιο, ξυρίστηκε παντού, έβαλε μάσκες, βάφτηκε, έβαλε ένα ροζ έντονο κραγιόν και φόρεσε ένα σούπερ μίνι φόρεμα κολλητό λεοπάρ, χωρίς σουτιέν, από το οποίο φαινόταν λίγο το πλαϊνό μέρος του στήθους. Δε φόρεσε στρινγκάκι και όλη η πλάτη μέχρι χαμηλά τον κώλο ήταν έξω. Φόρεσε και γόβες μαύρες και ήταν σκέτο πουτανάκι. Μόλις την είδα καύλωσα κατευθείαν και της είπα ότι είναι πολύ μουνάρα απόψε και ότι θα μαζέψει όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή χαμογέλασε και μου είπε δεν πειράζει ας με κοιτάνε όλοι και να με γδύνουν με τα μάτια τους ώστε να δεις τη μουνάρα κοπέλα έχεις και τη τυχερός είσαι. Της έδωσα ένα φιλί και πήγαμε σε ένα γνωστό παραλιακό κλαμπάκι που μάζευε αρκετό κόσμο. Εκεί βρήκαμε τον Π. Χαιρετηθήκαμε και είπε στη Δ ότι είναι πολύ εντυπωσιακή και αυτή του είπε ευχαριστώ πολύ και του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.
 
Έτσι μπήκαμε μέσα στο μαγαζί, καθίσαμε στο μπαρ και παραγγείλαμε ένα μπουκάλι βότκα να πιούμε. Αρχίσαμε να κατεβάζουμε το ένα ποτό μετά το άλλο. Ο μπάρμαν μας κέρασε και 2 γύρες σφηνάκια και εγώ με τον Π είχαμε κάνει καλό κεφάλι. Η κοπέλα μου είχε ψιλομεθύσει. Και οι τρεις είχαμε ωραία διάθεση, χορεύαμε και ειδικά η κοπέλα μου χόρευε μπροστά μας και λίκνιζε το κορμί της. Παρατήρησα όλους του τύπους που ήταν σχετικά κοντά μας να την τρώνε με τα μάτια. Η κοπέλα μου το αντιλήφθηκε και πρέπει να καύλωσε γιατί άρχισε να λικνίζει πιο πολύ το κορμί της στο ρυθμό της μουσικής, χόρευε μαζί μου και μου τριβόταν. Κάποια στιγμή πήγε τουαλέτα και είδα πως ένας τύπος από το διπλανό τραπέζι που την κοιτούσε την ακολούθησε αλλά δεν έδωσα σημασία. Μετά από 10 λεπτά που γύρισε μου είπε ότι ένας τύπος την έπιασε έξω από το μπάνιο της είπε ότι είναι πολύ καύλα και ότι έχει καυλώσει όλο το μαγαζί μαζί της, τη χούφτωσε και πήγε να την φιλήσει αλλά αυτή τον χαστούκισε.
 
Εμένα με πείραξε και ζήλεψα αλλά χάρηκα για την αντιμετώπιση της. Την φίλησα και της είπα πως είναι μόνο δικιά μου. Η νύχτα κύλισε με μπόλικο ποτό, χορό και χουφτώματα. Τα ξημερώματα αποφασίσαμε να φύγουμε και να πάμε να κοιμηθούμε. Εμάς το δωμάτιο ήταν πολύ κοντά από εκεί που ήμασταν ενώ το δωμάτιο του Π Ήταν αρκετά μακριά και επειδή ήταν αρκετά ζαλισμένος η δικιά μου πρότεινε να έρθει να κοιμηθεί μαζί μας και συμφωνήσαμε και οι 3. Όταν φτάσαμε θυμηθήκαμε πως το δωμάτιο έχει μόνο ένα διπλό κρεβάτι και έτσι έπρεπε να κοιμηθούμε και οι 3 στο ίδιο κρεβάτι. Η δικιά μου φόρεσε ένα baby doll που ίσα ίσα που κάλυπτε τον κώλο και τα στήθη της και από κάτω δε φορούσε τίποτα μιας και είχε βγει χωρίς εσώρουχα έξω και λόγω του ποτού και της ζαλάδας δεν έβαλε κάποιο εσώρουχο. Εμείς μείναμε με τα μποξεράκια και ξαπλώσαμε. Εγώ στη μια άκρη ο Π στην άλλη και η δικιά μου στη μέση.
 
Η δικιά μου γύρισε κώλο προς εμένα και την πήρα αγκαλιά και είπαμε καληνύχτα στον Π. Εγώ όμως και η δικιά μου ήμασταν πολύ καυλωμένοι και είχαμε ορεξούλες. Εκεί στα κρυφά, μιας και τον Π τον πήρε ο ύπνος κατευθείαν, αρχίσαμε κάποια φιλάκια, κάποια χουφτώματα, έβαλα λίγο δάχτυλο, μου τον έπαιξε λίγο, της τον έβαλα και λίγο μέσα στο μουνάκι της αλλά σταματήσαμε για να μην ακουστούμε και πέσαμε για ύπνο. Μετά από λίγες ώρες ξύπνησα γιατί κάτι άκουσα. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα ότι η δικιά μου είχε γυρίσει τον κώλο της προς τον Π και αυτός της γαμούσε το μουνάκι σιγά σιγά, ενώ η δικιά μου κοιμόταν και δεν είχε καταλάβει τίποτα. Είπα στον Π τι κανείς ρε;… και μου λέει αδερφέ συγνώμη αλλά μου τούρλωσε τον κώλο η δικιά σου, καύλωσα, άρχισα να της βάζω δάχτυλο και μετά δεν άντεξα και άρχισα να τη γαμάω. Η δικιά μου όμως δεν καταλάβαινε τίποτα.
 
Σκέφτηκα πως είτε κάθομαι και τσακώνομαι για όλο αυτό, είτε το προχωράω και όπου βγει. Βγάζω το μποξεράκι μου και άρχισα να γλείφω τις ρώγες της δικιάς μου και πήγα να της βάλω τον πούτσο μου στο στόμα. Τότε ξύπνησε, μας κοιτάει και μας είπε:
 
- Τι κάνετε ρε, πάτε καλά; Δεν ντρέπεστε να με γαμάτε ενώ κοιμάμαι;
 
Ο Π συνεχίζει να τη γαμάει και άρχισαν να της φεύγουν και μερικά βογκητά. Της είπα:
 
- Ηρέμησε και άσε να το ζήσουμε και οι 3 μας αυτό.
 
Τότε άρχισε να κουνάει τον κώλο της, να γαμιέται μόνη της και πήρε και τον πούτσο μου στο στόμα της. Άρχισε ένα τρελό γαμήσι. Την πήραμε από παντού, της ανοίξαμε όλες τις τρύπες, τη χύσαμε στο στόμα, τα κατάπιε όλα όσα μπόρεσε και μετά πέσαμε ξεροί για ύπνο μιας και χύσαμε και οι 3. Το πρωί που ξύπνησα βρήκα τη δικιά μου να πιπώνει τον Π και μετά να τη στήνει στα 4 και να τη γαμάει. Τους κοιτούσα και έπαιζα τον πούτσο μου μέχρι που πήγα και την έχυσα στο πρόσωπο. Ο Π συνέχισε να την γαμάει, την πήρε και την πήγε στο μπαλκόνι γυμνή και τη γαμούσε στη 1 το μεσημέρι. Η δικιά μου καυλωμένη έχυνε και βογκούσε. Σίγουρα την άκουσαν όλοι και αρκετοί θα την είδαν αλλά δεν την ένοιαζε καθόλου. Εγώ πήρα το κινητό μου και τραβούσα βίντεο. Μετά από λίγη ώρα τη γονάτισε και την έχυσε στο στόμα. Ο Π είπε ότι τα πέρασε πολύ ωραία και ντύθηκε ώστε να φύγει και να πάει στο δωμάτιο του. Με χαιρέτησε μιας και ήταν η τελευταία μου μέρα στο νησί και δε θα τον έβλεπα άλλη φορά… εκεί στο νησί τουλάχιστον. Η δικιά μου ήρθε στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου και μου είπε ότι ήταν φανταστικό αυτό που έγινε, της άρεσε πολύ και πως τότε που είχαν πάει στην παραλία γυμνιστών με τον Π ήταν η πρώτη φορά που είχε δει την πούτσα του και πως είχε ψιλοκαυλώσει με το θέαμα. Για αυτό μου έστειλε φώτο που έκανε τόπλες και σκεφτόταν πως θα ήταν να τη γαμάει κάποιος με τέτοια πούτσα αλλά έμεινε μόνο στη φαντασίωση της όσο καιρό ήταν μόνη στο νησί. Της είπα πως τελικά έμαθε πως είναι να τη γαμάει μια τέτοια πούτσα και μου λέει…
 
- ναι και ήταν πολύ ωραία. Ελπίζω να το ξαναζήσω είτε με τον Π είτε με κάποιον άλλο αν το θες κι εσύ.
 
Δε χρειάστηκε να απαντήσω, της έβαλα το χέρι της στην πούτσα μου η οποία είχε καυλώσει και άρχισε να μου κάνει ένα τσιμπούκι φοβερό. Την έχυσα και ετοιμαστήκαμε για μπανάκι. Η υπόλοιπη μέρα πέρασε ήρεμα με μπάνιο φαγητό και ένα τελευταίο γαμήσι πριν φύγω.
 
Ελπίζω να σας άρεσε. Αν θέλετε να μάθετε άλλες ιστορίες μου πείτε μου.


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).