Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σηκώθηκα από το πάτωμα καταβεβλημένος και ράκος ψυχολογικά, το μυαλό μου είχε σταματήσει να λειτουργεί, κανονικός ζωντανός νεκρός.


Προηγούμενο μέρος: Απιστη αλλά τη δικαιολογώ (1ο μέρος)

Σηκώθηκα από το πάτωμα καταβεβλημένος και ράκος ψυχολογικά, το μυαλό μου είχε σταματήσει να λειτουργεί, κανονικός ζωντανός νεκρός.
 
- Να φέρω κάτι να τσιμπήσουμε;… την άκουσα να λέει.
 
Αν παίζει κανένα τοστάκι θα το ήθελα, να πάρω λίγο τα πάνω μου…
της είπε και άκουσα ένα φλάπ από μπατσάκι μάλλον στο κωλαράκι της. Στις μύτες των ποδιών μου έφυγα τρέχοντας στην έξοδο του σπιτιού. Περίμενα ώσπου να σβήσει το φως της κουζίνας για να ξαναμπώ μέσα. Εκεί έξω με τον φρέσκο αέρα να με χτυπάει στο πρόσωπο συνήλθα και άρχισα πάλι να λειτουργώ. Η αλήθεια ήταν ότι σήμερα στην δουλειά υπήρξε βλάβη στον υποσταθμό της ΔΕΗ και δεν είχαμε ρεύμα στο γραφείο, έτσι μας άφησαν νωρίτερα από τις 9:00 που σχολάμε γιατί θα αργούσε η επαναφορά του ρεύματος. Συνήθως γυρνάω κατά τις 10 το βράδυ γιατί είναι μακριά το σπίτι μου και ώσπου να βρω να παρκάρω καθυστερώ αρκετά. Όταν γυρίζω σπίτι είμαι κομμάτια και μετά από ένα ζεστό μπανάκι αράζω στην πολυθρόνα μου και αφού χαλαρώσω, νυστάζω μετά και πηγαίνω για ύπνο. Ως τώρα όμως δεν είχε παραπονεθεί, ίσα ίσα έλεγε ότι με λυπάται που κουράζομαι τόσο πολύ κι εγώ ήμουν περήφανος που μπορούσα να συντηρώ το σπίτι μου χωρίς προβλήματα ξέροντας ότι η γυναίκα μου με στηρίζει.
 
Τελικά δεν ήταν αυτό που φαίνεται. Κατάλαβα ότι η απουσία μου από το σπίτι απλά τη βόλευε για να κάνει αυτό που θέλει. Μόνο τα σαββατοκύριακα βρισκόμασταν και όπως το περιέγραψε πραγματικά στο σεξ ήμασταν μόνο στα τυπικά, αλλά και η ίδια δεν έδειχνε ενδιαφέρον για κάτι παραπάνω, έτσι βολευόμουν σε αυτή την κατάσταση. Κέρατο όμως;… δε μπορούσε να μου μιλήσει;
 
Ξαφνικά άρχισα να φουντώνω, θα μπω μέσα και θα τα κάνω όλα πουτάνα, ξεκίνησα για να μπουκάρω, αλλά κάτι με σταμάτησε. Ο τύπος γούσταρε ιστορίες, άρα η δικιά μου θα του τα έλεγε όλα και θα μάθαινα όλη την αλήθεια, αλλιώς θα με παραμύθιαζε μετά. Συγκράτησα τα νεύρα μου, κοίταξα το παράθυρο της κουζίνας και είδα ότι τα φώτα είχαν σβήσει. Έχω τρείς ώρες ακόμα για να τα μάθω όλα, μήπως να τις δώσω χρόνο; Την πήρα τηλέφωνο.
 
- Έλα αγάπη μου;… τι συμβαίνει;
 
- Μωρό μου συγνώμη αλλά σήμερα θα αργήσω στη δουλειά, μη με περιμένεις πριν τις δώδεκα. Και πάλι συγνώμη γλυκιά μου.
 
- Αχ… μωρό μου τι κρίμα… και θα ετοίμαζα κάτι ωραίο να τσιμπήσουμε παρέα.
 
- Ξέρω γλυκιά μου, είσαι η καλύτερη γυναίκα του κόσμου, αλλά τι να κάνω, δε μπορώ να το αποφύγω.
 
- Κουράγιο τι να πω, θα σε περιμένω ξύπνια όταν έρθεις.
 
- Οκ, τα λέμε, σε φιλώ.
 
- Κι εγώ αγόρι μου σε αγαπάω και σε φιλώ.
 
Το τηλέφωνο έκλεισε κι εγώ ξαναμπήκα μέσα στο σπίτι. Έφτασα στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας και είδα ότι την είχε αφήσει ορθάνοιχτη, με την άκρη του ματιού μου είδα και τον τύπο που είχε αράξει με το πιάτο στο χέρι και έτρωγε το τοστάκι του, ενώ η δικιά μου είχε αράξει με το κεφάλι της στα πόδια του κοιτώντας τον και παίζοντας με την πούτσα του που ήταν μισοσηκωμένη.
 
- Ρε συ τι τύχη είναι αυτή, χα, χα, χα... θα σε γαμάω όση ώρα γουστάρω. Αν μπορούσε να μην έρθει κιόλας καθόλου θα ήταν το καλύτερο, να κοιμηθούμε αγκαλίτσα και το πρωί να με ξυπνήσεις με ένα τσιμπουκάκι.
 
- Αυτό θα γίνει κάποια στιγμή, θα κανονίσω να την κοπανήσω μαζί σου ένα διήμερο και εκεί θα σε ξεζουμίσω.
 
- Είμαι σίγουρος γι’ αυτό είπε, τέτοιο πουτανάκι που είσαι δεν θα μου μείνει σταγόνα. Ε… μη μου δαγκώνεις την πούτσα ρε καργιόλα πόνεσα.
 
- Αυτά για να μη λες μαλακίες… και έπεσαν γέλια.
 
- Λοιπόν για πες καμία ιστοριούλα ακόμα να με φτιάξεις
 
«…
Ο επόμενος ήταν το παιδί του σούπερ μάρκετ που έφερνε τα ψώνια σπίτι, 21 χρονών παλικαράκι 1,90 ύψος και γεροδεμένος, φοιτητής που δούλευε για το χαρτζιλίκι του.
Στην αρχή ήταν ντροπαλός αλλά με τον καιρό άρχισε να ανοίγεται. Έτσι μία μέρα τον φώναξα μέσα για να τον πληρώσω. Φορούσα μόνο τη ρομπίτσα μου που είναι κοντή ως το κωλαράκι μου και την είχα αφήσει ανοιχτή όσο χρειάζεται για να βλέπει τα βυζάκια μου.
Είχε γουρλώσει τα μάτια του και όπως άφησα τα ψώνια και έσκυψα να πάρω το πορτοφόλι μου, τον είδα από τον καθρέφτη του χολ να προσπαθεί να σιάξει την πούτσα του που είχε φουσκώσει μέσα στο παντελόνι του.
Γύρισα απότομα και τον έπιασα στα πράσα.
- Επ τι κάνεις εκεί;
- Συγνώμη, συγνώμη κυρία σας παρακαλώ, δεν το ήθελα, αλλά έτσι όπως σας είδα κάπως αναστατώθηκα, μην πείτε τίποτα σας παρακαλώ θα με διώξουν από την δουλειά.
- Μμ… για να σκεφτώ λοιπόν τι θα κάνω. Το αποφάσισα! Θα σε τιμωρήσω όπως νομίζω εγώ. Έλα μέσα και κλείσε την πόρτα.
Το παλικαράκι μπήκε μέσα παγωμένο και εγώ το απολάμβανα.
- Έλα κάτσε μπροστά μου και μην κουνηθείς… του είπα.
Αυτός υπάκουσε μην ξέροντας τι θα κάνω. Έσκυψα, του άνοιξα τη ζώνη και το φερμουάρ του παντελονιού του και του το κατέβασα μέχρι τα γόνατα. Ο μικρός έμεινε παγωτό, τον κοίταξα στα μάτια και όπως τον κοιτούσα κατέβασα το μποξεράκι του και η πούτσα του με χτύπησε στο σαγόνι. Χωρίς να σταματήσω να τον κοιτάω την έβαλα στο στόμα μου και άρχισα να τον πιπώνω. Έβλεπα τις εκφράσεις του και καύλωνα κι εγώ.
 
Δεν του τον έπιασα καθόλου απλά τον έβαζα στο στόμα μου κι εγώ έπαιζα το μουνί μου που έτρεχε ποτάμι. Το παλικάρι δεν άντεξε, άρχισε να μου γαμάει το στόμα όσο κοιτιόμασταν και κάποια στιγμή με έπιασε πίσω από το κεφάλι και καρφώθηκε βαθιά στο λαρύγγι μου. Καταλαβαίνεις ένα τέτοιο παιδί τι υλικό βγάζει, πρώτη φορά ένοιωθα να χτυπάει κάτι υγρό και πηχτό τις φωνητικές χορδές μου χα, χα, χα... Έχυσα όμως κι εγώ πολύ δυνατά και όσο έχυνα το παλικάρι μου χτυπούσε το πρόσωπο με την πούτσα του και όσο με ξεφτίλιζε τόσο εγώ τρελαινόμουν. Όταν τελειώσαμε, σηκώθηκα, του τον καθάρισα με ένα μωρομάντηλο, του σήκωσα το μποξεράκι και αφού του την έσιαξα του σήκωσα και το παντελόνι και του το κούμπωσα.
- Τώρα σε συγχώρεσα, αλλά την άλλη φορά απλά θα ασχοληθείς εσύ μαζί μου του είπα.
…»

- Ρε πουτάνα… πάλι πέτρα μου τον έκανες!
 
Έσκυψα και την είδα είχε μπουκωθεί με την πούτσα του και ανεβοκατέβαζε με ταχύτητα το κεφάλι της. Αυτός την είχε από το κεφάλι και την κάρφωνε με δύναμη. Τη σταμάτησε, τη γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να την ξεσκίζει. Αυτή φώναζε και έχυνε βρίζοντας εμένα (μα τι της είχα κάνει;) μαλάκα άντρα έτσι γαμάνε τα αρσενικά, δε λυπούνται, ξεσκίζουν τα μουνάκια να πονάνε… και έχυνε ξανά. Ο τύπος έκοψε ταχύτητα και βγήκε από μέσα της.
 
- Δε θα σε χύσω καριόλα, θέλω και άλλες ιστορίες… και έπεσε ξέπνοος δίπλα της.
 
Η δικιά μου όπως ήταν στα τέσσερα, άρχισε να γελάει.
 
- Παππάς είσαι αγόρι μου; θέλεις να σου εξομολογηθώ;
 
- Ναι, πες το και έτσι, αλλά αν θέλεις να σε γαμάω ως αργά θα το πάμε κάπως έτσι.
 
Πλέον δεν μου έκανε τίποτα εντύπωση, ήταν ξεκάθαρο ότι αυτή η γυναίκα δεν ήταν αυτή που ήξερα, ήταν μία άλλη, μία πουτάνα που όλη μέρα αυτό είχε στο μυαλό της και μάλιστα με έβριζε και από πάνω. Ήταν ξεκάθαρο θα την χώριζα.
 
- Ακούω τη συνέχεια… της είπε.
 
- Αν είναι να με γαμάς έτσι, θα στα πω όλα πάτερ!
 
Γέλια έπεσαν και αφού η δικιά μου πήρε την ίδια στάση δηλαδή να του την παίζει και να τον κοιτάει, συνέχισε να του εξιστορεί τις περιπέτειες της ως ένας άλλος θηλυκός ιντιάντα τζόουνς της πούτσας.
 
«…
Με το παλικαράκι το κάναμε πολλές φορές, αλλά ήταν πολύ καυλιάρης και έχυνε αμέσως. Στο τσαφ προλάβαινα να χύσω κι εγώ. Έτσι του πρότεινα να φέρει και ένα φίλο του μαζί και αυτός το δέχτηκε. Όταν τελικά με πήρε τηλέφωνο ότι θα έρθει μου είπε ότι την ώρα που ζητούσε από τον κολλητό του να έρθει μαζί του, τους άκουσε και ένας ακόμα (τάχα) και ζήτησε να έρθει κι αυτός. Φυσικά εγώ δέχτηκα, τρεις πούτσες είναι εξασφαλισμένα χυσίματα και φυσικά η παρτούζα έχει άλλα γούστα και δεν είχα και την εμπειρία, οπότε όπως καταλαβαίνεις με ξέσκισαν κυριολεκτικά. Τους έκοψα όμως γιατί είχαν αρχίσει να έρχονται σε άσχετες ώρες χωρίς να πάρουν τηλέφωνο και πολλές φορές ξεχωριστά μόνοι τους.
Εντάξει δεν τους χάλασα το χατήρι, αλλά μετά από μία τελική παρτούζα τους έστειλα.
…»

- Ε τι έτσι το τελειώνεις; Θέλω λεπτομέρειες.
 
- Αγόρι μου είναι πολλά αυτά που θα σου πω δε θα στα προλάβω όλα.
 
- Πάμε παρακάτω στον επόμενο…
 
Βγήκα πάλι έξω στον καθαρό αέρα και άρχισα πάλι να σκέφτομαι τα χρόνια που πέρασα μαζί της. Θυμήθηκα ότι όταν την γνώρισα είχε εμπειρία μόνο με έναν άντρα σε μακροχρόνια κακοποιητική σχέση και αφού τον κεράτωσε με εμένα στη συνέχεια τον χώρισε και μετά από έναν τρελό από γαμήσια χρόνο παντρευτήκαμε. Σκέφτηκα όμως ότι ναι μεν τη γαμούσα συχνά αλλά και τότε έβλεπα τη θλίψη στα μάτια της αλλά το έβλεπα αλλιώς. Δηλαδή ότι είχε περάσει άσχημα με τον πρώην και αυτό την είχε επηρεάσει ψυχολογικά. Δεν ήμουν από αυτούς που χύνουν γρήγορα, αλλά οκ… μάλλον τα χαλούσα… στη φαντασία να πω; Δεν ξέρω. Πάντως όπως και να είχε έπρεπε να μιλήσει και όχι να πηδιέται σαν την τελευταία τσούλα. Μπορεί σε αυτά που σκεφτόμουν να τη δικαιολογούσα αλλά έπρεπε να μιλήσει, να με κάνει να προσπαθήσω παραπάνω, δε χρειαζόταν να το ψάξει αλλού. Και όχι… δεν είμαι τύπος που καυλώνει όταν του γαμούν την γυναίκα. Αν ήμουν θα το είχα καταλάβει… ειδικά τώρα, που μόνο καύλα δεν μου έφερνε αυτό που έβλεπα και αυτά που άκουγα. Ήθελα όμως να τα ακούσω όλα, έτσι σκέφτηκα να τα καταγράψω σε ήχο και εικόνα με το κινητό μου.
 
Μπήκα πάλι μέσα και στο ίδιο πόστο, άνοιξα το κινητό και έγραφα. Ο τύπος την είχε στα τέσσερα και τη γαμούσε αργά.
 
- Μίλα πουτανάκι, πες μου κι άλλα αν θέλεις να σε γαμάω ως αργά.
 
Η δικιά μου αγκομαχώντας, του μιλούσε.
 
- Ξέρεις τι θα ήθελα τώρα;
 
- Πες πουτάνα, τι θα ήθελες;
 
- Να με έβλεπε ο άντρας μου πως με γαμάς!
 
- Αλήθεια πουτανάκι, δε θα τον πείραζε;
 
- Νομίζω θα καύλωνε να με βλέπει, αλλά δεν ξέρω.
 
- Κάνε πρόταση, γουστάρω να με βλέπει να σε ξεσκίζω.
 
- Δεν ξέρω θα το δω.
 
- Ώσπου να το δεις λέγε για τα κέρατα που του έριξες.
 
«…
Είχα πάει με μία φίλη μου για καφέ, είχε πολύ κόσμο και ειδικά πολλούς άντρες υποψήφιους, η φίλη μου είναι κι αυτή παντρεμένη και κακογαμημένη όπως μου έχει εκμυστηρευθεί. Έτσι ο καφές ήταν πρόσχημα για κυνήγι αντρών.
Πέρασαν πολλοί αλλά δε μας έκατσε φάση και την ώρα που είπαμε να φύγουμε, εμφανίστηκε ο αδωνις της αφρικής! Δύο μέτρα άντρακλας με μαύρο γυαλιστερό δέρμα και χέρια σαν κουπιά.
…»
 
- Αχ θα χύσω, θα χύσω, αχ ναι… πόνεσε με ναι αγόρι μου ναι…
 
- Τον θυμήθηκες και χύνεις καργιόλα;
 
Περίεργο το ίδιο σκέφτηκα και εγώ.
 
- Ναι, ναι ήταν απίστευτος.
 
- Για πες;
 
- Προσπαθούσε με περισσή ευγένεια να μας πουλήσει την πραμάτεια του, αλλά εμείς το πράμα του θέλαμε. Η κολλητή μου είναι πιο πουτάνα από εμένα, μια μέρα θα της πω να μας πάρεις και τις δύο, είναι πολύ μουνάρα και πιο καυλιάρα από εμένα.
 
- Ωχ… γαμιόλα τώρα με έστειλες, θα σε χύσω γαμιόλα.
 
- Χύσε πουτσαρά μου, άστα στην κωλοτρυπίδα μου να τρέξουν στο μουνάκι μου.
 
Με πέντε έξι πουτσιές ο τύπος βγήκε από το μουνί της και άρχισε να χύνει στην κωλοτρυπίδα της. Τα χύσια έτρεξαν όπως το επιθυμούσε στο μουνί της και άρχισε να παίζει με αυτά, ώσπου έκανε ένα ακόμη μικρό χυσιματάκι και έπεσε εξουθενωμένη στο κρεβάτι. Ο τύπος έπεσε κι αυτός δίπλα της. Άσχετα πάντως με το ότι μου γαμούσε τη γυναίκα, πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τις αντοχές του, όχι ότι άλλαζε κάτι αλλά απλώς το επισήμανα στον εαυτό μου.
 
- Κοριτσάρα άμα καταφέρεις να μου την ξανασηκώσεις σήμερα θα είσαι πλέον η μεγαλύτερη καργιόλα που έχω γαμήσει.
 
- Χα, χα, χα... αγοράκι δε με ξέρεις καλά, αλλά επειδή κι εγώ έχω γεμίσει σήμερα ίσως το αφήσουμε για άλλη μέρα.
 
- Α όχι τέτοια, είπαμε βλέποντας και κάνοντας, άσε που με τον αφρικανό που είπες και με την πουτάνα την φίλη σου, ήδη έχω καυλώσει. Πες μου την ιστορία και βλέπουμε.
 
Τι άκουγα ο άνθρωπος, ποια ήταν αυτή η γυναίκα; Έκανα λάθος στο σπίτι; Έκλεισα το κινητό και βυθίστηκα πάλι στις σκέψεις μου. Τι άλλο να ακούσω πλέον, η συνέχεια ήταν ξεκάθαρη πηδήχτηκε και με τον άδωνι της αφρικής, μαζί προφανώς με την πουτάνα την φίλη της, που είχα καταλάβει ποια ήταν. Ήθελα όμως να τα ακούσω όλα, να δω ως που το έχει φτάσει, ελπίζοντας να προλάβει τα πει όλα, εκτός αν έχει κι άλλα και δεν τα προλάβει. Ήδη είχε πάει 10:30 το βράδυ.
 
- Κούκλε λέω να τον πάρω ένα τηλέφωνο να σιγουρέψω ότι δεν έρχεται, μη γίνει καμία στραβή.
 
Βγήκα στις μύτες και σχεδόν τρέχοντας έξω μην καρφωθώ. Ένα λεπτό μετά το τηλέφωνο χτυπούσε.
 
- Έλα αγόρι μου, πως πάτε τελειώνετε;
 
- Μπά… όχι ακόμα, βασικά δεν ξέρω και αν θα γυρίσω σήμερα, η προθεσμία παράδοσης τις δουλειάς είναι ως αύριο το μεσημέρι και δεν ξέρουμε αν θα προλάβουμε. Μη μου αγχώνεσαι, πριν έρθω θα σου κάνω αναπάντητη για να μην ανησυχήσεις όταν ξεκινήσω για το σπίτι, αν και δύσκολα το βλέπω να έρχομαι.
 
- Αχ μωρό μου, να ξέρεις σε λατρεύω και σε συμπονάω, όταν θα γυρίσεις θα γίνω το δουλάκι σου να σε ξεκουράσω και να σε υπηρετήσω όπως μπορώ.
 
- Μόνο που το είπες αρκεί γλυκιά μου, άντε καλό βράδυ τώρα και μιλάμε.
 
- Καλό βράδυ αγόρι μου.
 
Άραγε έκανα καλά; Ήξερα ότι μάλλον θα τον κρατήσει για να κοιμηθούν μαζί, ήθελα όμως να λήξει το θέμα άμεσα.
 
Η τελευτά πράξη του δράματος την επόμενη φορά...


Copyright Ref Number: 16151140222S008Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.