Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ένα καλοκαιρινό βράδυ, είχε έρθει ένας φίλος του άντρα μου να μας δει και να πιούμε ποτάκι. Ένας ώριμος άνδρας, γύρω στα 55, καλοβαλμένος και συμπαθής...

Ένα καλοκαιρινό βράδυ, είχε έρθει ένας φίλος του άντρα μου να μας δει και να πιούμε ποτάκι. Ένας ώριμος άνδρας, γύρω στα 55, καλοβαλμένος και συμπαθής.

Όλα κυλούσαν υπέροχα, με κουβεντούλα, αστεία και μια πολύ καλή χημεία σαν συντροφιά. Ένοιωθα υπέροχα ανάμεσα τους. Τα όμορφα λόγια του επισκέπτη μας, η σύμφωνη γνώμη του άντρα μου στα θέματα που συζητούσαμε, αλλά και τα κομπλιμέντα τους, με έκαναν να νιώθω όμορφα, αλλά και ένα παράξενο ερεθισμό. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα νιώθω τόσο όμορφα με τα λόγια ενός φίλου του.

- Ράνια είσαι πολύ όμορφη γυναίκα! Σοβαρή αλλά και πολύ ποθητή παράλληλα...

- Έλα τώρα Κώστα, τα λες επειδή είσαι πολύ ευγενικός, αλλά ξέρω την ηλικία μου και τον εαυτό μου.

- Κανείς λάθος Ράνια, δε δείχνεις πάνω από 35. Μάλιστα θα έλεγα ότι είσαι πολύ πιο ποθητή από μια 30ρα.

- Εσύ τι λες; Ρωτάει τον άντρα μου.

- Νομίζω ότι έχεις δίκιο Κώστα. Εγώ το βλέπω στα βλέμματα των αντρών που την κοιτούν.

- Ζηλεύεις αγάπη μου;

- Όχι μωρό μου, απλά, είναι αλήθεια ότι είσαι καύλα!

- Έλα σε παρακαλώ, τι λέξεις είναι αυτές;

- Ράνια μη θυμώνεις, είναι αλήθεια αυτό που λέει ο άντρας σου.

- Κώστα μπορούσε να πει πολύ ερεθιστική...όχι καύλα.

- Το θέμα μωρό μου είναι ότι είναι το ίδιο.

- Συμφωνώ Ράνια. Πάντως κι εγώ νομίζω ότι η γυναίκα θέλει να την ερεθίσεις με γλυκόλογα και να την ανάψεις.

- Βλέπεις άντρα μου;... ο Κώστας έχει τη σωστή μέθοδο! Έτσι μ' αρέσει κι εμένα.

- Δηλαδή μωρό μου;

- Δηλαδή ανάβω με ευγενικά κομπλιμέντα και σέξι. Μπράβο Κώστα εσύ με καταλαβαίνεις. Μ' αρέσει έτσι που τα λες.

- Αμάν ρε γυναίκα... σε λίγο θα μας πεις ότι ερεθίστηκες.

- Ναι μωρό μου, δε ντρέπομαι, μ' αρέσει έτσι που μιλάει ο Κώστας.

- Τότε να συνεχίσει...

- Δε θα έλεγα όχι μωρό μου. Μ' αρέσει, είδη νιώθω κάπως...

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει και σε λίγο όλα κυλούσαν πιο όμορφα και πιο ερεθιστικά Ο Κώστας ήταν υπέροχος και ήδη ήμουν υγρή. Καθόμουν στην αγκαλιά του άντρα μου όταν ο Κώστας σηκώθηκε και πλησίασε. Κάθισε δίπλα μου και περασε το χέρι του στους ομους μου. Τα πρόσωπα μας ήρθαν πολύ κοντά, ένιωθα την ανάσα του και έτρεμα. Γύρισα, κοίταξα τον άντρα μου και τον φίλησα γλυκά στα χείλη με γλώσσα, ενώ ένιωσα τα χείλη του Κώστα στο λαιμό μου.

Κανείς δεν μιλούσε. Φιλιόμουν με τον άντρα μου ενώ ο Κώστας πιπίλαγε τι λαιμό μου, Έκανα να σηκωθώ αλλά ο άντρας μου με κράτησε. Κατάλαβα ότι συμφωνεί με ότι συνέβαινε. Σηκώθηκα, τους έφερα δίπλα δίπλα, άνοιξα τα πόδια μου και τους καβάλησα. Τους αγκάλιασα και άρχισα να τους φιλάω με γλώσσα εναλλάξ.

- Σας θέλω πολύ. Τώρα!

Με σήκωσαν, με πήγαν στο κρεβάτι και με έγδυσαν. Έγλειφαν όλο το κορμί μου μπρος πίσω από τα πόδια, μέχρι το λαιμό. Η καύλα μου ήταν στην κορυφή.

- Σας αγαπώ...

- Κι εμείς...

λέει ο Κώστας και χώθηκε στο μουνί μου βίαια. Τον ένιωσα να σπαρταράει μέσα μου ενώ εγώ φιλούσα τον άντρα μου.

- Έλα αγάπη μου, σε θέλω πίσω μου.

Μπήκε όλος στον κώλο μου και με γαμούσαν μπροστά και πίσω. Με έσκιζαν στα δύο. Για την επόμενη ώρα γαμιόμουν από δύο άντρες ταυτόχρονα και άλλαζαν τρύπες για να με γευτούν. Το σπαρτάρισμα από τα καυλιά τους με τρέλαινε όταν χύνανε μέσα μου χωρίς προφυλάξεις. Ήταν τέλεια, μου έλεγαν λόγια αγάπης και καύλας, με γαμούσαν και με έχυναν μέσα, ενώ τους έλεγα ότι τους αγαπάω και τους δύο. Βγήκαν από μέσα μου, ξάπλωσαν και άρχισα να γλείφω το καυλί του Κώστα ενώ κρατούσα το χέρι του άντρα μου. Τον κοιτούσα στα μάτια και έβλεπα τη συγκατάθεση του γι' αυτό που έκανα.

Σε λίγο ο Κώστας με έχυσε μέσα στο στόμα. Γύρισα στον άντρα μου και του έδειξα τα χύσια. Τα κατάπια και τον φίλησα με γλώσσα για να έχει τη γεύση του φίλου του. Μετά ξάπλωσε ο άντρας μου και άρχισα να του γλείφω το καυλι ενώ κρατούσα το χέρι του Κώστα και τον κοίταζα στα μάτια.

- Γλείψε τον άντρα σου αγάπη μου... τον άκουσα να μου λέει.

- Ζηλεύεις Κώστα μου;... ρωτάω

- Όχι Ράνια μου, γλείψ' τον.

- Θέλεις να του τα πιω;... τον ρωτάω.

- Ναι...

Άρχισα να κάνω πιο γρήγορα πίπα στον άντρα μου μέχρι που άδειασε τα χύσια του μέσα στο στόμα μου. Γύρισα στον Κώστα και τα ήπια επιδεικτικά. Μου άρπαξε το κεφάλι και με φίλησε με γλώσσα, παίρνοντας τη γεύση του άντρα μου. Ξάπλωσα στην αγκαλιά τους και τους ρώτησα αν ήμουν καλή.

- Ήσουν υπέροχη μωρό μου... λέει ο άντρας μου.

- Εσύ;... ρωτάω τον Κώστα.

- Σ' αγαπώ... μου ψιθύρισε κι εγώ απάντησα:

- Δεν ξέρω που θα μας βγάλει αυτό το τρίγωνο, αλλά καύλωσα και έχυσα πολύ.

Ράνια


Copyright Ref Number: 16151130422S013Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.