Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τον Παύλο, 54 ετών, επιχειρηματία, με εξοχικό κοντά στο δικό μας, είχαμε γνωριστεί σε τοπική καφετέρια, όταν ήμασταν εκεί με την Έφη. Εκείνος ήταν μαζί με το μικρότερο αδελφό του τον Τάκη, 48 ετών και μας φλέρταραν χωρίς να ξέρουν για τη σχέση μας...

Με τον Παύλο, 54 ετών, επιχειρηματία, με εξοχικό κοντά στο δικό μας, είχαμε γνωριστεί σε τοπική καφετέρια, όταν ήμασταν εκεί με την Έφη. Εκείνος ήταν μαζί με το μικρότερο αδελφό του τον Τάκη, 48 ετών και μας φλέρταραν χωρίς να ξέρουν για τη σχέση μας. Τον Παύλο τον ξαναείδα, μόνη αυτή τη φορά, πριν 2 εβδομάδες και με προσκάλεσε για βραδινό μπάνιο με το σκάφος του. Μου άρεσε και αφού η Έφη δεν ήταν μπροστά δέχτηκα και το ίδιο βραδάκι – αργά το απόγευμα καλύτερα, αφού ο ήλιος τώρα έδυε, βρέθηκα στο λιμανάκι, που ο Παύλος έδενε το σκάφος του.
 
Για το βραδινό μπάνιο είχα φορέσει ένα μαύρο μπικινάκι, το κάτω με κορδονάκια στα πλαϊνά και πολύ κοφτό πίσω, το επάνω στράπλες με κούμπωμα πίσω. Από τη μέση και κάτω φορούσα από πάνω ένα διαφανές άσπρο παρεό, που άφηνε, με εξαίρεση το σουτιέν από το μπικινάκι, γυμνό το κορμί μου από τη μέση και πάνω, τονίζοντας ιδιαίτερα την επίπεδη κοιλίτσα μου και την πλάτη και τους ώμους μου πίσω. Σε μια τσάντα είχα πάρει μαζί μου και άλλα μαγιό για να αλλάξω μετά το μπάνιο, την πετσέτα μου και ένα καλοκαιρινό φορεματάκι.
 
Στο σκάφος ήταν και ο Τάκης και ήταν αυτός που κυρίως είχε αναλάβει τα της οδήγησης. Όσο και αν θα προτιμούσα να ήμασταν μόνο με τον Παύλο, κατάλαβα ότι δεν θα ήταν εύκολο για τον χειρισμό του σκάφους και εξ άλλου και ο Τάκης, όπως και ο Παύλος ήταν πολύ ευγενικός και ιπποτικός μαζί μου. Βέβαια καταλάβαινα, ότι αναζητούσα την περιπέτεια μόνη στο σκάφος τους, βράδυ, στη μέση της θάλασσας, αλλά ο Παύλος μου άρεσε κι εμένα και η παρουσία του Τάκη μάλλον θα τον συγκρατούσε από διάφορα, αν κάποια στιγμή δεν ήθελα κάτι περισσότερο. Απλά ρώτησα που θα κολυμπήσουμε και ο Παύλος με καθησύχασε ότι απλά θα ανοιχτούμε μέχρι το νησάκι εκεί κοντά και όχι κάπου μακριά.
 
Ήμουν στο κατάστρωμα όρθια και απολάμβανα το θαλασσινό αεράκι, που ανασήκωνε το παρεό μου και με ανατρίχιαζε από τη μέση και πάνω. Ο Παύλος με έβγαζε φωτογραφίες καθώς ο ήλιος είχε πια χαθεί και μετά έβγαλα το παρεό και έμεινα μόνο με το μαύρο μπικινάκι. Συνέχιζε να βγάζει φωτογραφίες και να με φλερτάρει με κομπλιμέντα για το κορμί μου. Είχε ένα τρόπο με την εκδήλωση αυτού του θαυμασμού του να με αναστατώνει κι εμένα. Τώρα ήξερα, ότι αν δοκίμαζε να με φιλήσει δε θα του έλεγα όχι. Ένιωθα τον ερεθισμό μου και στο στήθος μου και στο μουνάκι μου.
 
Ο Τάκης έριξε την άγκυρα και έδεσε το σκάφος δίπλα στο νησάκι, ενώ ο Παύλος είχε βρεθεί πίσω μου και είχε περάσει το χέρι του γύρω από την μέση μου. Τώρα δεν ανατρίχιαζα μόνο από το αεράκι, αλλά και από το άγγιγμά του. Δεν είχα πάει με άντρα εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την εμπειρία με τον Κοσμίν στο Βουκουρέστι και σίγουρα και αυτό έπαιζε το ρόλο του. Συνέχιζε να με κολακεύει για το κορμί μου και το χέρι του στη μέση μου είχε αρχίσει να με χαϊδεύει.
 
- Θα βουτήξουμε;

Ρώτησα, καθώς ένιωσα αμηχανία και δεν ήθελα να καταλάβει ότι είχα ερεθιστεί.
 
- Ναι, έλα... μου είπε και έριξε μια ανεμόσκαλα στο πλάι του σκάφους. Ή βουτάς από εδώ ή κατεβαίνεις προσεκτικά από τη σκάλα.
 
Δε θα κώλωνα. Πέρασα το σώμα μου έξω από το καγκελάκι του σκάφους και βούτηξα. Το νερό ήταν παγωμένο πιο πολύ από ό,τι περίμενα και έβγαλα μια κραυγή έκπληξης. Ο Παύλος ίσως νόμισε ότι κάτι έπαθα και με ακολούθησε στο νερό και βρέθηκε γρήγορα δίπλα μου, περνώντας και πάλι το χέρι του γύρω από τη μέση μου και τραβώντας με κοντά του.
 
- Όλα καλά;... με ρώτησε.
 
- Ναι, ναι όλα καλά, απλά το νερό ήταν πολύ κρύο.
 
Με τράβηξε κοντά του, πάντα με το χέρι γύρω από τη μέση μου και τα χείλη του αναζήτησαν τα δικά μου. Ανταπέδωσα το φιλί του με τα μάτια κλειστά. Είχα τυλίξει τα πόδια μου γύρω του και τον ένιωθα σκληρό να τρίβεται στο μουνάκι μου πάνω από το βρεμένο μπικινάκι. Το χέρι του πίσω μου, αφού κατέβηκε πρώτα και χάιδεψε το μισόγυμνο κωλαράκι μου, πιέζοντας το κορμί μου περισσότερο πάνω στον σκληρό του πούτσο, μετά ξεκούμπωσε το σουτιέν από το μπικινάκι, που έπεσε στο νερό.
 
- Ωχ Παύλο, θα το χάσουμε.
 
- Δεν πειράζει, θα σου πάρω άλλο!
 
Δεν τόλμησα να διαμαρτυρηθώ περισσότερο. Τα χείλη του με φιλούσαν παθιασμένα στο λαιμό και το χέρι του έπαιζε με το στήθος μου, γυμνό στο έλεος του. Βόγκηξα. Έσπρωξε την πλάτη μου στο σκάφος και εγώ με τα χέρια πάνω από το κεφάλι κρατήθηκα από την ανεμόσκαλα. Τον ένιωσα να βγάζει το μαγιό του και να το αφήνει μέσα στο νερό. Μου άνοιξε τα πόδια και παραμέρισε το μπικινάκι μου. Με κάρφωσε με τη μία, ήμουν ήδη έτοιμη να τον υποδεχθώ, τον ήθελα και τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του. Ήταν βαθιά μέσα μου και άρχισε να με σφυροκοπά εκεί, μέσα στο νερό, κουνώντας το γυμνό κορμί του μπρος και πίσω. Είχε πιαστεί κι αυτός από την ανεμόσκαλα και έδινε όλο το βάρος του κορμιού του στον πούτσο του, που με έσκιζε με γρήγορο ρυθμό.
 
- Αχ Παύλο, τι μου κάνεις; Είσαι τρελός το ξέρεις, είχαμε πει για μπάνιο... ψέλλισα προσπαθώντας να κρατήσω τα προσχήματα.
 
- Μωράκι μου! Μουνάρα μου, πως θα μπορούσα να κρατηθώ κοντά σου; Θέλω να σου γαμάω το μουνάκι μέχρι το πρωί!
 
- Αχ Παύλο, αχ, τι λες;
 
- Από τη βραδιά στην καφετέρια τον παίζω σχεδόν καθημερινά για πάρτη σου καύλα μου.
 
- Ωχ, χύνω Παύλο, φτάνω, ωχ, μη σταματάς, αχ...
 
Τα χέρια μου έπεσαν, αδύναμα πια να κρατάνε την ανεμόσκαλα και τυλίχτηκαν γύρω από τον λαιμό του. Κόλλησε τα χείλη του στα δικά μου, πέρασε τη γλώσσα του μέσα στο στόμα μου να συναντήσει τη δική μου και έβγαλε μια κραυγή καθώς έφτανε κι εκείνος σε οργασμό. Εγώ είχα κουρνιάσει στην αγκαλιά του, ενώ εκείνος συνέχιζε να με χαϊδεύει και να με φιλά σε όλο μου το κορμί.
 
- Πάμε πάλι στο σκάφος...

μου είπε και ξεκίνησα να ανεβαίνω την ανεμόσκαλα με τον Παύλο πίσω μου, εγώ φορώντας μόνο το κάτω από το μπικινάκι κι εκείνος ολόγυμνος.
 
Είχα πια φτάσει στο κατάστρωμα, όταν είδα χαμογελαστό το πρόσωπο του Τάκη. Τον είχα ξεχάσει. Σίγουρα είχε καταλάβει τι είχε συμβεί μέσα στο νερό με εμένα και τον Παύλο. Προσπάθησα χωρίς επιτυχία να καλύψω το στήθος μου και τις ακόμη ερεθισμένες ρώγες μου με το χέρι μου. Ο Παύλος ολόγυμνος πίσω μου δεν άφηνε πια καμιά αμφιβολία στον Τάκη τι είχε συμβεί.
 
Ο Τάκης έκανε δύο βήματα μπροστά πλησιάζοντας με και μου έπιασε το χέρι που κάλυπτε το στήθος μου από τον καρπό κατεβάζοντας το μου. Ήταν δυνατός και τώρα με κοίταζε μισόγυμνη.
 
- Δεν έχεις λόγο να ντρέπεσαι Μαράκι, έχεις υπέροχο κορμί.
 
- Παύλο... ψέλλισα αναζητώντας την επέμβαση του.
 
Εκείνος ήρθε και κόλλησε πίσω μου, αλλά δε σταμάτησε τον αδελφό του, ούτε είπε κάποια κουβέντα. Απλά με μια κίνηση τράβηξε τα κορδονάκια από το μπικινάκι μου, δεξιά και αριστερά, λύνοντας το και αφήνοντας το να πέσει στο κατάστρωμα.
 
- Όχι, όχι...

ψέλλισα αδύναμη, καθώς τα δύο αδέλφια, είχαν απλώσει τα χέρια τους και ζούλαγαν και χάιδευαν παντού το γυμνό μου κορμί, ενώ τα χείλη τους δάγκωναν τον λαιμό και το σβέρκο μου.
 
Τα πόδια μου λύγισαν, μαζί με την αντίστασή μου και βρέθηκα στο κατάστρωμα. Ο Τάκης με τράβηξε πάνω του, καθώς έβγαζε το μαγιό του και έμενε κι αυτός ολόγυμνος. Βιαζόταν κι αυτός να βρεθεί μέσα μου, να γαμήσει το κορμάκι μου, που ακόμη δεν είχε συνέλθει από το προηγούμενο παθιασμένο γαμήσι του Παύλου. Δε μπορούσα να αντισταθώ, δεν ήταν εύκολο με δύο άντρες στη μέση του πουθενά. Ή μήπως έτσι ήθελα να με δικαιολογήσω που τον άφησα να οδηγήσει τον πεινασμένο πούτσο του μέσα μου;
 
- Κουνήσου! Χόρεψε πάνω μου...

απαίτησε και για να με πείσει έστριψε με αγριότητα σχεδόν τις καυλωμένες ρώγες μου.
 
Άρχισα να το κάνω και να ανεβοκατεβαίνω πάνω του, καθώς συνέχιζε να βασανίζει το στήθος μου, όταν ένιωσα το χέρι του Παύλου να σπρώχνει την πλάτη μου προς τα εμπρός και εκείνον να παίρνει θέση πίσω μου. ΄Ήξερα τι θα ακολουθούσε.
 
Ο ξανά σκληρός πούτσος του Παύλου αναζητούσε την πίσω τρυπούλα μου, καθώς τα χέρια του είχαν φροντίσει για το άνοιγμα του κώλου μου. Ακούμπησε τον πούτσο του στην είσοδο και άρχισε να σπρώχνει. Λίγο – λίγο τον έσπρωχνε προς τα εμπρός και τον προσάρμοζε μέσα μου και μετά άρχισε κι αυτός να με παίρνει και πάλι χωρίς έλεος. Ένιωθα τις δύο σκληρές πούτσες των δύο αδελφών να με σκίζουν μέσα μου, μπρος και πίσω, προσπαθώντας να συναντήσουν η μια την άλλη.
 
Στο κατάστρωμα ακούγονταν μόνον βογκητά και λόγια καύλας, ενώ εγώ είχα εντελώς παραδοθεί στο διπλό γαμήσι κάτω από το φεγγαρόφωτο. Έχυνα συνεχόμενα από την ασύγκριτη καύλα στις δύο τρυπούλες και στο στήθος μου και την αίσθηση της ολικής παράδοσης στις ορέξεις των δύο αδελφών. Πίσω μου σε λίγο ακολούθησε ο Παύλος αδειάζοντας και πάλι το σπέρμα του αυτή τη φορά στο κωλαράκι μου. Ο Τάκης τον ακολούθησε βγάζοντας μια ακατάληπτη κραυγή και δίνοντας μια τελευταία τσιμπιά στις ρώγες μου άρχισε κι αυτός τον οργασμό του.
 
Η βραδιά συνεχίστηκε με δύο ή και τρεις περισσότερες φάσεις ακραίου ερωτισμού εκτονώνοντας μας μέχρι ολικής αδυναμίας για κάτι περισσότερο. Το καλοκαίρι θα είναι μακρύ και καυτό.


Copyright Ref Number: 16151300422S003Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.