Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Νώντα και η φάση που θα σας διηγηθώ την έζησα πριν δυο χρόνια σε διακοπές που είχαμε πάει με κάτι φίλους το καλοκαίρι

Γεια με λένε Νώντα και η φάση που θα σας διηγηθώ την έζησα πριν δυο χρόνια σε διακοπές που είχαμε πάει με κάτι φίλους το καλοκαίρι. Γενικά δεν ήταν τα οικονομικά μας τέλεια τα τελευταία χρόνια και έτσι πήγαμε στο ίδιο κάμπινγκ όπως και τα προηγούμενα δυο χρόνια.
 
Γενικά η φάση ήταν χαλαρή, η θάλασσα πολύ καλή και το μέρος ωραίο. Το μόνο που με χάλαγε ήταν ότι δεν είχε πολλές νέες ή καυλιάρες γυναίκες και ξενέρωνα λίγο. Την πρώτη μέρα δεν είχε από γυναίκα τίποτα μόνο κάτι γιαγιάδες. Και κάτι πιο νέες αλλά τελείως αδιάφορες, μικρά αν όχι ανύπαρκτα στήθη, αρκετά περιττά κιλά κλπ. Εγώ ήμουν 47 χρονών, γύρω στο 1.80, λίγο εύσωμος με μερικά περιττά κιλά ενώ οι δυο φίλοι μου είχαν κάποια παραπάνω κιλά από εμένα. Είχαμε σκοπό αρχικά να κάτσουμε δέκα μέρες αλλά λόγο του ότι δεν είχε ενδιαφέρον και πολύ λίγες γυναίκες, είπαμε να κάτσουμε μια εβδομάδα. Οι πρώτες τρεις μέρες πέρασαν χαλαρά και κάπως βαρετά. Φαγητό, μπάνιο, αραλίκι. Την τέταρτη μέρα, όπως άραζα έξω απ’ τη σκηνή σε ένα τραπεζάκι που είχαμε με κάτι καρέκλες, βλέπω από μακριά μια γυναίκα και έναν άντρα να πλησιάζουν, ενώ κουβαλούσαν εξοπλισμό κάμπινγκ. Απ’ ότι είδα, είχαν σκηνή και σάκους. Μόλις πλησίασαν πιο κοντά, μερικά μέτρα μακριά μας τώρα πια, είχα καλή οπτική επαφή και έπαθα πλάκα. Μόλις άφησαν τα πράγματα κάτω και είδα ακόμα καλύτερα τις αναλογίες της γυναίκας, τρελάθηκα!
 
Φαινόταν ψηλή σχετικά, περίπου ίσα με τον άντρα δίπλα της και λίγο ψηλότερη ίσως, ενώ η κορμάρα που έβλεπα… δε μπορούσα να το πιστέψω ότι αυτή η καύλα θα έμενε σε κάμπινγκ, μιλάμε για κορμί αδύνατο και καλοφτιαγμένο, λεπτή μέση, από πάνω φορούσε ένα μικρό μπλουζάκι με ράντες, ανοιχτό και από κάτω με τον αφαλό έξω και από πάνω οι μισές βυζάρες έξω. Έτσι στενό που ήταν το μπλουζάκι, τα στήθη της ξεχώριζαν λίγο απ’ το υπόλοιπο σώμα. Ακόμα και στα δέκα μέτρα φαινόταν ότι είχε βυζάρες ενώ σε μια δόση γύρισε πλάτη και τότε τα είδα όλα. Είχε ένα κώλο άλλο πράγμα. Φορούσε από κάτω και ένα κολάν μέχρι το γόνατο και είχε ρε παιδιά μια κωλάρα… άλλο να το λέω κι άλλο να το βλέπει κανείς. Η σωματάρα της ήταν σαν τις γκόμενες που βλέπουμε σε τσόντες, σαν κλεψύδρα, από πάνω βυζάρες, λεπτή στη μέση και πιο κάτω η κωλάρα πιο μεγάλη και φαινόταν τουρλωτή και σε σχήμα σαν αχλάδι. Κάτι που συμπλήρωνε την καύλα ήταν τα μακριά μαλλιά της που έφταναν κάπου στη μέση της πλάτης.
 
Μόλις είδα τον κώλο της φώναξα τους άλλους δυο απ’ τη σκηνή να βγουν έξω.
 
- Ρε μαλάκες βγείτε έξω να δείτε, δε θα πιστέψετε τι βλέπουν τα αθώα μου ματάκια.
 
- Τι έπαθες ρε σε χτύπησε η ζέστη;
 
- Όχι βγείτε και θα δείτε.
 
Βγήκαν απ’ τη σκηνή με την τσίμπλα στο μάτι. Μόλις την είδαν τους πετάχτηκαν οι τσίμπλες μαζί με τα μάτια έξω.
 
- Ρε τι ναι αυτό;
 
- Ρε ένας πάτος…
 
- Άλλο πράγμα.
 
Σε μια φάση ρωτάει ο άλλος.
 
- Αυτός δίπλα της ο τζιτζιφιόγκος τι είναι; μη μου πεις ότι είναι άντρας της γιατί δε θα το πιστέψω.
 
- Μη λες μαλακίες ρε… είναι δυνατόν αυτή η κοπελάρα, αυτή η καύλα, να έχει αυτόν άντρα, σιγά μη μπορεί αυτός να κουλαντρίσει τέτοια γκόμενα.
 
- Τίποτα… ή φίλος θα είναι ή κανένας αδερφός της. Άλλωστε μικρή φαίνεται, δεν την κάνω για πάνω από 20, 22.
 
- Φίλε αυτή είναι να την βάλεις κάτω σήμερα και να σηκωθείς μεθαύριο! μιλάμε για ελάφι.
 
- Μόνο ελάφι; Άλογο δε λες καλύτερα;
 
Όπως μιλούσαμε και την παίρναμε μάτι σε μια δόση έσκυψε να πάρει κάτι από κάτω και η κωλάρα τουρλώθηκε ακόμα περισσότερο.
 
- Ρε τι κάνει η καύλα;
 
- Μαλάκες μου σηκώθηκε.
 
- Κι εμένα και... επειδή το πολύ μάτι δεν κάνει καλό και αρρωσταίνει τον άνθρωπο, εγώ θα πάω μια βόλτα να τους γνωρίσω σαν καλός γείτονας.
 
- Κάτσε ρε περίμενε μη φάμε ξύλο.
 
- Από ποιον ρε απ’ αυτόν εκεί;… ασ' το, τίποτα δε θα γίνει. Πάω, αν θέλετε ελάτε θα της μιλήσω εγώ, άλλωστε μπορεί να χρειάζεται καμιά... βοήθεια η γυναίκα…
 
τους είπα και έφυγα προς τα εκεί ενώ οι άλλοι δυο με ακολούθησαν. Τότε την είδα στημένη να ψάχνει μέσα στην τσάντα κάτι ενώ ο άντρας είχε αρχίσει να προσπαθεί να στήσει τη σκηνή. Όταν είδα την κωλάρα της από κοντά καύλωσα ακόμα περισσότερο. Ήταν ακόμα καλύτερη από κοντά. Ο άντρας μας είδε πρώτος και τότε τους χαιρέτησα.
 
- Γεια σας, σας καλώς ήρθατε, χρειάζεστε κάποια βοήθεια μήπως για το πως να τη στήσετε η έχετε ξανά στήσει σκηνή;
 
Η γυναίκα μόλις μας άκουσε άφησε τα πράγματα που έψαχνε και σηκώθηκε ενώ την είδα να τραβάει και να κρατάει με το χέρι το κολάν προς τα πάνω γιατί όπως είχε σκύψει είχε φανεί λίγο το βρακί και απ’ ότι είδα φευγαλέα μάλλον φορούσε στρινγκ κάτι που με άναψε κι άλλο. Μόλις σηκώθηκε την είδα από κοντά. Γύρισε προς το μέρος μας, ήταν από πάνω μέχρι κάτω σκέτη καύλα, σχετικά μέτριο ύψος για γυναίκα, γύρω στο 1.65, μακρύ ίσιο μαλλί, δεν την έλεγες μελαχρινή, ήταν προς το κάστανο. Πρόσωπο ωραίο και έβγαζε μια καύλα, αλλά και μια ξινίλα και ειρωνεία ταυτόχρονα. Κάπως ψηλομύτα φαινόταν ενώ είχε ωραία σαρκώδη χείλη. Το σώμα, οι ώμοι της, η πλάτη, ήταν λεπτά δε σε προϊδέαζαν με τίποτα για τα τούμπανα, τα βουνά που είχε πιο κάτω. Οι βυζάρες έκαναν αντίθεση. Ενώ πιο κάτω ήταν λεπτή μέχρι τη μέση μετά άνοιγε πάλι ελαφρώς. Τα μπούτια φαίνονταν πολύ καλλίγραμμα, φαινόταν σα γυμνάστρια και με το παραπάνω, ενώ το πρώτο πράγμα που ήθελα να ρωτήσω τη Στέλλα μόλις συστηθήκαμε ήταν αν έχει κάνει πλαστική στα βυζιά. Συγκρατήθηκα και επίσης προσπέρασα το ειρωνικό υφάκι που είχε όταν μας είδε και προσφέρθηκα να τους βοηθήσω, ενώ και οι άλλοι δυο το ίδιο.
 
Μόλις αρχίσαμε να στήνουμε τη... σκηνή δυστυχώς και όχι την κωλάρα της Στέλλας, σε μια δόση άκουσα το Μανό, έτσι έλεγαν το φλώρο που ήταν μαζί της να την αποκαλεί αγάπη μου, ενώ αυτή τον είπε μωρό μου και κόντεψαν να μου φύγουν τα πασαλάκια απ’ τα χέρια. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι αυτός ο χλεχλές είχε για γυναίκα του τέτοια καύλα. Αυτή ήταν σαν πορνοστάρ, σιγά μη μπορούσε αυτό το απολειφάδι να ικανοποιήσει αυτή τη γυναικάρα. Τέλος πάντων αφού στήσαμε τη σκηνή κάνοντάς τα πιο πολλά εμείς, ο χλεχλές της φαινόταν ότι δεν έπιαναν τα χέρια του, ήταν πολύ φλώρος αν και πιο ευγενικός απ’ τη Στέλλα. Αυτός προσπάθησε να μας διώξει ευγενικά ενώ η καργιόλα η Στέλλα άρχισε να λέει ότι κουράστηκε και θέλει πολύ να κοιμηθεί γιατί την πείραξε το ταξίδι. Εμείς κάτσαμε λίγο όμως επίτηδες και τους πιάσαμε κουβέντα. Μάθαμε κάποια πράγματα, ότι είναι δυο χρόνια παντρεμένοι ότι αυτός δουλεύει σε μια εταιρεία σε γραφείο ενώ αυτή ήταν γυμνάστρια όντως. Αυτός ήταν γύρω στα 30 ενώ αυτή 27. Όσο μιλούσαμε, την έπαιρνα μάτι διακριτικά και δυσκολευόμουν να πάρω τελείως το βλέμμα μου απ’ τις βυζάρες της και το ανοιχτό ντεκολτέ, μπούστο η όπως αλλιώς το λένε. Μετά σε μια δόση η Στέλλα μπήκε στη σκηνή γιατί ήταν κουρασμένη ενώ ο άντρας της έμεινε λίγο ακόμα και μετά από λίγο φύγαμε κι εμείς.
 
Έφυγα καυλωμένος απ’ τη σκηνή τους κάτι που με έκανε να θέλω να ξελαφρώσω αλλά κρατήθηκα και δεν τον άδειασα εκείνη τη μέρα. Δε μπορούσα να χωνέψω πως ένα τέτοιο μουνί έχει αυτόν για άντρα! Λες να έχει κρυφές χαρές, δύσκολο μου φαίνεται γιατί την έκοψα σαν στερημένη και νευρική σαν ανικανοποίητη. Επίσης εκείνος φαίνεται να τη γουστάρει τρελά… λογικό τέτοια γυναίκα και ποιος δε θα γούσταρε τρέλα, αλλά αυτή δε φαίνεται να τρελαίνεται γι' αυτόν, άρα πως τον παντρεύτηκε; Μπας αι έχει πολλά λεφτά; Αλλά αν είναι έτσι γιατί ήρθαν για κάμπινγκ; Περίεργο. Όλες αυτές οι σκέψεις γύριζαν στο μυαλό μου εκείνο το βράδυ, έτσι άρχισα να σκέφτομαι διαφορά για να σιγουρευτώ. Την άλλη μέρα το πρωί τους πετύχαμε έξω απ’ τη σκηνή τους να ετοιμάζονται για παραλία ενώ είδα και τη σωματάρα της Στέλλας με μαγιό αν και δυστυχώς φορούσε πολύ συντηρητικό κάτω μαγιό που έκρυβε όλο τον κώλο σχεδόν. Παρ' όλα αυτά η κωλάρα ήταν τουρλωμένη και καταλάβαινες ότι έχει κωλάρα. Ενώ από πάνω το μπικίνι άφηνε τις μισές βυζάρες έξω και ήταν σκέτη καύλα. Και να ήθελε να τα κρύψει θα ήταν αδύνατον.
 
Εκείνη η μέρα κύλισε ήρεμα ενώ δυο μέρες τώρα, για νιόπαντρο ζευγάρι που ήταν, υποτίθεται όλο και κάτι θα ακούγαμε από αναστεναγμούς και βογκητά τη νύχτα. Πέρασα σε μια φάση έξω απ’ τη σκηνή αθόρυβα αλλά δεν άκουσα τίποτα. Την τρίτη μέρα σε κάποια φάση όπως κάθονταν έξω απ’ τη σκηνή τους σε καρέκλες κι αυτοί αραχτοί έπαιζαν χαρτιά. Τότε πήγαμε κι εμείς με μια τράπουλα και τους πιάσαμε την κουβέντα ενώ τους προτείναμε να παίξουμε μαζί τους χαρτιά. Στην αρχή δε θέλανε. Μόλις όμως τους προτείναμε πόκερ φάνηκε να άλλαξαν γνώμη, ειδικά η Στέλλα που φαινόταν να της άρεσε. Μάλλον ήξερε. Κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια μιας και απ’ ότι φάνηκε ήταν καινούρια στο παιχνίδι σχετικά. Εκεί μου ήρθε η φλασιά και ψιθύρισα στους άλλους που ήμασταν δίπλα να αφήνουμε σχεδόν πάντα όσο γίνετε τη Στέλλα να κερδίζει και τον άντρα της καμιά φορά. Ενώ από μια δόση και μετά μας περνούσαν με πολύ διαφορά και η Στέλλα ειδικά φάνηκε να το παίρνει πάνω της και να φέρεται κάπως αλαζονικά. Τότε σε μια δόση πρότεινα να παίξουμε με λεφτά.
 
Αυτός ήταν λίγο πιο διστακτικός ενώ η Στέλλα φάνηκε να συμφώνησε πιο εύκολα. Τότε όταν η Στέλλα πήγε μέσα να φέρει τα ψηλά απ’ το πορτοφόλι ο φλώρος την ακολούθησε. Εγώ είπα στους άλλους ότι θα παίξουμε με ψηλά αλλά να τους αφήσουμε να μας κερδίσουν και ότι έχω το λόγο μου. Τελικά ήρθαν και παίξαμε. Χάσαμε για δέκα συνεχόμενες γύρες και βάλε ώσπου κάποια στιγμή το λήξαμε. Η χασούρα ήταν ελάχιστη πιο άσχημο ήταν το σκορ παρά τα λεφτά που χάσαμε που δεν έφταναν ούτε για πέντε καφέδες. Σε κάποια φάση έφερα και τους κέρασα μπίρες και γυρίσαμε το παιχνίδι στο πιο χαλαρό ξανά χωρίς λεφτά, ενώ σε μια δόση που ο φλώρος της πήγε μέσα να πάρει απ’ τη σκηνή αναπτήρα που του ζήτησα, βάλαμε στοίχημα με τη Στέλλα, αυτή τη φορά με το φύλλο που έχω αποκλείεται να χάσω ενώ αυτή ήταν σίγουρη ότι θα μας κερδίσει ξανά αυτή. Της είπα ότι αποκλείεται αυτή τη φορά να κερδίσει και ότι αν μας κερδίσει ξανά εγώ θα πάω στην παραλία αύριο ντυμένος σαν κολυμβητής και θα διασχίσω όλη την άμμο στην παραλία κατά μήκος με βατραχοπέδιλα και μάσκα στη στεριά. Αυτή χασκογέλασε κοροϊδευτικά και της λέω:
 
- Αν όμως χάσεις εσύ… τότε θα έρθεις στην παραλία με στρινγκ.
 
- Τι; Αυτό αποκλείεται, δε φοράω τέτοιο μαγιό έχω κανονικό.
 
- Άρα λογικά φοβάσαι ότι θα χάσεις...
 
- Δεν φοβάμαι, ούτως η άλλως θα κερδίσω!
 
- Οπότε πάει το στοίχημα…
 
και δώσαμε τα χέρια. Μετά από λίγο ήρθε ο Μάνος και αφού συνεχίσαμε χάσαμε ξανά απ’ τη Στέλλα. Αυτή κορόιδευε και έλεγε… έλα εντάξει δεν πειράζει αν δειλιάζεις ξέχνα το στοίχημα. Της είπα να πάμε μια γύρα ακόμα ξανά το ίδιο και μου απάντησε πάμε. Ο Μάνος ρώτησε τι στοίχημα βάλαμε, αυτή πήγε να του πει κι εγώ πετάχτηκα και είπα αν χάσω ξανά με τόσο καλό χαρτί θα έρθω παραλία αύριο με βατραχοπεδιλα αυτό. Και η κουβέντα σταμάτησε εκεί. Αυτή τη φορά όμως κέρδισα εγώ.
 
- Α… δεν το πιστεύω, τώρα βρήκα να χάσω;
 
- Στο είπα ότι το παιχνίδι θα γυρίσει αλλά δε με πίστευες. Να θυμάσαι το στοίχημα…
 
της είπα ενώ αυτή ξίνισε λίγο το πρόσωπο της και είπε:
 
- Αποκλείεται.
 
- Καλά, θα το δεις εγώ δεν είμαι κότα, αύριο θα έρθω με βατραχοπέδιλα στην παραλία.
 
Μετά αφού συνεχίσαμε για λίγο το παιχνίδι, σε μια φάση, ενώ περνούσε η ώρα, αυτοί είπαν ότι θα πάνε για ύπνο, αλλά εμείς επιμέναμε να κάτσουμε κι άλλο. Πήγαν να σηκωθούν και τότε σηκώθηκα κι εγώ, αλλά λίγο το ποτό και το κεφάλι που κάναμε, λίγο ότι είχα απέναντι μου τη Στέλλα με τις βυζάρες έξω για άλλη μια φορά, ο πούτσος μου είχε σκληρύνει αρκετά. Όπως σηκώθηκα κανείς δεν πήρε χαμπάρι, αλλά η Στέλλα σαν να την πήρε το μάτι μου ότι κάρφωσε το βλέμμα της εκεί στον καβάλο μου και μετά γύρισε αμήχανα. Όχι να το παινευτώ αλλά μπορεί σε άλλους τομείς εμφάνισης να μην ήμουν και τόσο ωραίος, αλλά στο θέμα αυτό η φύση με είχε προικίσει απλόχερα. Χαιρετίσαμε και φύγαμε.
 
Την επόμενη μέρα που ετοιμαστήκαμε να πάμε στην παραλία δεν ξέχασα το στοίχημα. Έβαλα βατραχοπέδιλα και μάσκα σαν ηλίθιος και ένα εφαρμοστό μαγιό. Εκείνη την ώρα δεν είχε πολύ κόσμο, κάναμε μια γύρα σ' όλη την παραλία και εντόπισα από μακριά ξανά η Στέλλα με το φλώρο της σε κάτι ξαπλώστρες πιο κάτω. Πλησιάσαμε προς τα ‘κει. Αυτοί κάθονταν στις ξαπλώστρες. Όταν πλησιάσαμε μας είδαν και γέλασαν που ήμουν με τη στολή σαν ηλίθιος. Εγώ πήγα μπροστά στη Στέλλα και έπιασα την πάρλα όπως και οι άλλοι δυο με το Μάνο. Τα είχαμε συμφωνήσει. Όπως μιλούσαμε, η Στέλλα ήταν καθιστή, εγώ όρθιος και ο πούτσος μου ήταν στην ευθεία με το πρόσωπο της. Χάζευα τις βυζάρες της μέσα απ' το μπικίνι που οι μισές σχεδόν ήταν έξω. Ο πούτσος μου άρχισε να σκληραίνει και να καυλώνει. Η Στέλλα γελούσε και σχολίαζε τη στολή. Σε μια φάση σταμάτησε το γέλιο κάπως απότομα, ενώ φάνηκε λίγο αμήχανη. Σαν να την είδα να κοίταξε ξανά όπως χθες στον πούτσο μου φευγαλέα. Που και που κοιτούσε ξανά και όσο κι αν προσπάθησε να το κρύψει φαινόταν να κοίταξε κάπως έκπληκτη σα να μην το πίστευε ότι έβλεπε κάτι τέτοιο, σαν να μην είχε ξανά δει στη ζωή της τόσο μεγάλο πούτσο. Ήταν λες και προσπαθούσε να καταλάβει αν μέσα απ’ το μαγιό έχω τίποτα ψεύτικο επίτηδες για να φαίνεται ότι την έχω μεγάλη ή όντως την είχα τόσο μεγάλη. Ήταν λες και νόμιζε πως της κάνω φάρσα.
 
Η αλήθεια είναι ότι στα προσόντα μου ήμουν αρκετά προικισμένος. Ο πούτσος μου έφτανε στους 18 πόντους σε πλήρη στύση. Φυσικά τώρα το στενό μαγιό τον περιόριζε αλλά η Στέλλα φάνηκε συχνά πυκνά να κοιτούσε αρκετά επίμονα το φούσκωμα στο μαγιό μου σχεδόν τόσο επίμονα όσο επίμονα κοίταζα κι εγώ τις βυζάρες της. Σε μια φάση έβαλε και τα γυαλιά ηλίου όμως εγώ κατάλαβα γιατί τα φόρεσε. Η απόσταση απ' τον πούτσο μου μέχρι το στόμα της ήταν γύρω στο ένα μέτρο. Όπως μιλούσαμε είχε μια φωνή η άτιμη και μόνο που σου μιλούσε στον σήκωνε, σε καύλωνε με κάθε τρόπο. Τότε είπα θα τα παίξω όλα για όλα!
 
Πήγα για λίγο δίπλα στην τουαλέτα του μπαρ που είχε λίγο πιο κάτω ενώ οι άλλοι γελούσαν επειδή είχα ένα μικρό σακίδιο μαζί μου. Νόμιζαν πάω να βγάλω τα βατραχοπέδιλα και τη μάσκα. Στην πραγματικότητα πήγα τουαλέτα και άρχισα να παίζω την ψωλή μου ενώ σκεφτόμουν τις βυζάρες της Στέλλας. Αφού μέσα σε ένα λεπτό μου έγινε τέντα και καύλωσε τέρμα, σταμάτησα και τον έβαλα μέσα στο μαγιό με δυσκολία ενώ το ψωλοκέφαλο προεξείχε λίγο. Περίμενα να φτάσει σε ημίσκληρη κατάσταση και μόλις που κατάφερα και τον στρίμωξα μέσα καυλωμένο τώρα. Έκανε μπαμ ότι μου είχε σηκωθεί και ο τι τον έχω μεγάλο ενώ το μαγιό όπως ήταν στενό τον έκανε να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερος. Το μόνο που με έκανε να διστάζω ήταν ο άντρας της, να μην πάρει πρέφα τι κάνω. Όχι πως τον φοβόμουν αλλά ανησυχούσα μην πάρει τη Στέλλα και φύγουν. Όμως η καύλα μου για τη γυναίκα του ήταν πολύ μεγάλη, συν του ότι είχα βοήθεια απ’ τους άλλους δυο που τον απασχολούσαν μου έδωσε κι άλλο θάρρος.
 
Βγήκα έξω και γύρισα στις ξαπλώστρες του Μάνου και της Στέλλας. Οι άλλοι δύο μίλαγαν ακόμα μαζί τους. Μόλις με είδαν άρχισαν να απασχολούν το Μάνο με ηλίθιες ερωτήσεις ενώ εγώ πήγα πάλι μπροστά στη Στέλλα και όπως ήταν γυρισμένη προς το Μάνο δεν με είδε γιατί μιλούσε. Ήρθα πιο κοντά φέροντας τον πούτσο μου σε απόσταση λιγότερο του ενός μέτρου απ' τα σαρκώδη χείλη της. Τότε, σε μια φάση αυτή κοίταξε πιο χαμηλά στην ευθεία και τότε έμεινε. Πήρε ένα περίεργο βλέμμα και κοίταξε στο πλάι αλλού κάπως αμήχανα, ενώ ξεροκατάπιε. Φάνηκε σα να αναστατώθηκε. Έκανε λίγο πίσω ενώ φόρεσε τα γυαλιά ηλίου της και συνέχισε να μου μιλάει. Εγώ έκανα νόημα στο Ρένο και αυτός κατάλαβε ότι το σχέδιο έπιασε, χαιρέτησε και έφυγε. Εγώ έκατσα δίπλα και συνέχισα να μιλάω στη Στέλλα και στο Μάνο μαζί με το Ντίνο ενώ ο Μάνος κοιτούσε πως να μας ξεφορτωθεί. Μετά από κάνα πεντάλεπτο ήρθε ένα γκαρσόνι και είπε στο Μάνο αν το τάδε αυτοκίνητο είναι δικό του γιατί εκεί που πάρκαρε ενοχλεί και πρέπει να το πάρει οπωσδήποτε. Εγώ μόλις το άκουσα αυτό τους χαιρέτησα, πήγα λίγο πιο εκεί και βούτηξα στη θάλασσα. Ενώ ο Μάνος έφυγε για να πάρει το αμάξι να μην ενοχλεί, ο Ντίνος τον ακολούθησε λέγοντας ότι πείνασε και θα πήγαινε να τσιμπήσει στο μπαρ. Έτσι η Στέλλα έμεινε μόνη.
 
Μετά από λίγο μόλις είδα το φλώρο να απομακρύνεται άρχισα να κοιτάω έξω προς τη Στέλλα και να παίζω τον πούτσο μου μέσα στη θάλασσα. Έτσι κι αλλιώς γύρω μου δεν είχε καθόλου κόσμο. Μετά από λίγο, αφού μου έγινε ξανά κάγκελο, βγήκα απ' τη θάλασσα. Πλησίασα την ξαπλώστρα της Στέλλας λέγοντας:
 
- Καλή η θάλασσα αλλά γαμώτο με τσάκισε η άτιμη.
 
- Γιατί τι έπαθες σε έκάψε κιόλας ο ήλιος;
 
- Όχι μωρέ αλλά με τσίμπησε κάτι στη θάλασσα όπως κολυμπούσα, μάλλον μέδουσα θα ήταν.
 
- Σοβαρά; Πω, πω, δεν το πιστεύω είσαι πολύ άτυχος που σε τσίμπησε.
 
Της έδειξα το πόδι σε ένα σημείο κοντά στον πούτσο μου και αυτή είπε:
 
- Α… δεν βλέπω να κοκκίνισε ευτυχώς.
 
- Ναι ξέρω, αλλά απ' το τσούξιμο νομίζω ότι θα κοκκινίσει σύντομα και έχει αρχίσει να πρήζεται βλέπεις;
 
Αυτή κατέβασε τα γυαλιά ηλίου για να δει, φάνηκε να κοιτάει στον πούτσο μου λίγο πιο πάνω απ’ το πόδι και είπε:
 
- Όντως πρήστηκε, πρήστηκε πολύ! Πονάει κιόλας;
 
- Ναι πονάει αρκετά. Ξέρεις οι άτιμες έχουν αρκετό δηλητήριο, αν είσαι αλλεργικός μπορεί να πάθεις ζημιά.
 
- Σοβαρά; Δεν το ήξερα.
 
- Μήπως έχεις καμία αλοιφή για τσιμπήματα.
 
- Δυστυχώς δεν έχω μαζί μου είπε αυτή, αλλά... έχω στη σκηνή μου.
 
- Μπορείς να πάμε να μου τη δώσεις λίγο η είναι κόπος;
 
Τότε αυτή παιδιά… δε σας κάνω πλάκα μου είπε:
 
- Όχι καλέ, τι κόπος, ευχαρίστως! Αν είναι να σου πάρω τον... πόνο…
 
Σηκώθηκε και φύγαμε για τη σκηνή ενώ ο Ντίνος ήρθε και έκατσε στην ξαπλώστρα την ώρα που ετοιμαζόμασταν να φύγουμε. Η Στέλλα είπε να πάρει τα πράγματα της μαζί αλλά ο Ντίνος της είπε ότι θα κάτσει μέχρι να γυρίσουν οπότε θα τα προσέχει και θα πει στο Μάνο όταν γυρίσει να μην ανησυχεί και ότι πήγε μέχρι τη σκηνή τους και θα γυρνούσε σε λίγο. Έτσι ξεκινήσαμε με τη Στέλλα για τη σκηνή τους. Φυσικά σαν κύριος που είμαι άφησα τη Στέλλα επειδή είναι γυναίκα από ευγένεια να περάσει μπροστά μου. Έτσι εγώ πίσω της χάζευα το υπερθέαμα της κωλάρας της που δυστυχώς περιόριζε το σχετικά συντηρητικό μπικίνι της, που έκρυβε αρκετά μεγάλο μέρος απ' τον κώλο της και μ’ έκανε να αναρωτιέμαι πώς να ήταν η κωλάρα της αν φορούσε στρινγκ η έστω μπραζίλ. Είχε άραγε κυτταρίτιδα ή ήταν αψεγάδιαστη; Ήταν όντως τόσο τουρλωμένο όσο φαινόταν; Αν και για το από πάνω δεν είχα παράπονο μιας και το κλασικό σουτιέν για τις βυζάρες της ήταν ότι έπρεπε. Οι μισές βυζάρες έξω. Πάντα με τρέλανε αυτός ο συνδυασμός της αδύνατης γυναίκας με τα μεγάλα βυζιά όπως και πολλούς από μας. Όπως χάζευα τον κώλο της αυτή σε μια στιγμή γύρισε και με ρώτησε:
 
- Πως είναι, σε πονάει ακόμα το... πόδι σου;…
 
ενώ με κοίταξε λίγο πονηρά μ’ ένα βλέμμα που πρώτη φορά την έβλεπα να παίρνει ενώ με κοίταξε φευγαλέα στον καβάλο. Η πουτανα κατάλαβε αμέσως ότι την έπαιρνα μάτι και αντί να ενοχληθεί όπως άλλες φορές τώρα έμοιαζε να το απολαμβάνει και φάνηκε σα να άρχισε επίτηδες να κουνάει τον κώλο της ακόμα πιο προκλητικά από πριν.
 
- Άστα… με έχει τρελάνει, ήδη έχει αρχίσει και πρήζεται.
 
Χαμήλωσε το ρυθμό απ' το περπάτημα της και μ’ άφησε να τη φτάσω, ενώ συνέχισε να περπατάει δίπλα μου λέγοντας ενώ κοίταξε και καλά το πόδι μου, ενώ στην πραγματικότητα κοίταζε δίπλα τον καυλωμένο πούτσο μου
 
- Πω, πω… δεν το πιστεύω, κοίτα πως πρήστηκε! Σου πρήστηκε πολύ. Γι’ αυτό δε μπορείς να περπατήσεις γρήγορα ε;
 
- Ναι απ' το πρήξιμο.
 
Μετά από λίγο λίγο πριν φτάσουμε στη σκηνή τους μου είπε:
 
- Σε παραδέχομαι για το... ντύσιμο. Δεν περίμενα να το φορέσεις! Περίμενα να κωλώσεις με το στοίχημα.
 
- Σιγά μην κωλώσω, δεν είμαι άτομο που κάνει πίσω εύκολα και γενικά έχω πολύ μεγάλη... αυτοπεποίθηση.
 
- Αυτό φαίνεται!
 
Μετά από λίγο φτάσαμε, άνοιξε τη σκηνή και μπήκε μέσα. Μόλις μπήκε πρώτη πέρασα κι εγώ μέσα. Η σκηνή τους ήταν αρκετά μεγάλη για δύο άτομα, μικρότερη απ' τη δική μας άλλα γενικά ευρύχωρη. Με κατάλαβε ότι μπήκα μέσα αλλά δε μου είπε τίποτα. Πήγε στην άκρη της σκηνής, άνοιξε μια τσάντα και έσκυψε αρχίζοντας να ψάχνει μέσα, ενώ όπως έσκυψε γυρίζοντας μου την πλάτη έστησε την κωλάρα της με τέτοιο τρόπο που τουρλώθηκε απίστευτα. Ο πούτσος μου σκλήρυνε τέρμα κι άρχισε να μ' ενοχλεί προσπαθώντας να βγει απ' το μαγιό ενώ αυτό τον περιόριζε και πονούσα απ' την καύλα. Αυτή έμεινε έτσι για λίγο τότε είπα θα το κάνω κι ότι γίνει, δεν άντεχα άλλο. Όπως πλησίασα αυτή γονάτισε κάτω κρύβοντας τον κώλο της και συνέχισε να ψάχνει κάνοντας ότι δε βρίσκει την αλοιφή ενώ σε μια φάση την είδα να σιάζει το σουτιέν της και τις βυζάρες της και συνέχισε να ψάχνει. Μετά από λίγο γύρισε προς τα μένα ενώ έμεινε στα γόνατα έφερε την τσάντα μπροστά, τότε κατάλαβα γιατί έσιαχνε τις βυζάρες της μόλις γύρισε είδα έκπληκτος ότι τα είχε βγάλει κι άλλο έξω τόσο πολύ σε σημείο να κρύβονται μόνο οι ρώγες της και συνέχισε να ψάχνει ενώ μου είπε:
 
- Πάντως Νώντα για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα!
 
- Ποιο;
 
- να έχεις τόσο... Μεγάλο...
 
Έκανα πως δεν καταλαβαίνω λέγοντας:
 
- Ποιο έχω μεγάλο;…
 
της είπα ενώ πλησίασα τον καβάλο μου κι άλλο κοντά στο πρόσωπο της. Αυτή μου απάντησε ενώ με κοίταζε στον πούτσο:
 
- Το... θάρρος! Δεν περίμενα να έχεις τόσο μεγάλο... θάρρος και να φορέσεις τη στολή…
 
και με κοίταξε χαμογελαστή στο πρόσωπο.
 
- Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο να βάλω γιατί τα χέρια μου έχουν πολύ σκληρούς καλούς και αν το αλείψω εγώ θα ερεθίσω το πρήξιμο πιο πολύ;
 
- Οκ απλά μείνε ακίνητος.
 
Προς μεγάλη μου έκπληξη πήρε την αλοιφή, την άνοιξε και άρχισε να βάζει στο χέρι της. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί. Άρχισε με το χεράκι της να απλώνει την αλοιφή πάνω στο πόδι μου σαν να το χαϊδεύει. Το σημείο ήταν στο πάνω μέρος του ποδιού πάνω απ’ το γόνατο. το χάιδευε ξεκινώντας πάνω απ’ το γόνατο και κατέληγε πιο ψηλά, λίγο πριν φτάσει στον πούτσο μου. Μετά από λίγο με ρώτησε:
 
- Καλά το κάνω;
 
- Τέλεια το κάνεις κούκλα μου. Σχεδόν πέρασε.
 
Ήμουν τόσο καυλωμένος τώρα που δε με ένοιαζε τίποτα, θα τα έπαιζα όλα για όλα.
 
- Εντάξει τώρα πέρασε;
 
- Ναι, πέρασε αυτό, αλλά έχω και ένα ακόμα σημείο που με τσίμπησε η μέδουσα και μου πρήστηκε ακόμα περισσότερο! Θέλει αλοιφή.
 
- Που;…
 
με ρώτησε ενώ με κοίταξε στα μάτια. Εγώ κατέβασα λίγο το μαγιό κάτω και πετάχτηκε μπροστά στο πρόσωπο της η καυλωμένη ψωλάρα μου. Η Στέλλα άνοιξε το στόμα τρομαγμένη και καλά βάζοντας το χέρι της μπροστά λέγοντας:
 
- Δεν το πιστεύω! Κοίτα πόσο πολύ σου πρήστηκε. Εδώ αυτό είναι πολύ πιο πρησμένο.
 
Δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής να το συνεχίσει, περίμενα να ντραπεί ή να μου ζητήσει να τον βάλω μέσα και να φύγω. Σε νορμάλ κατάσταση θα εμένα με την πουτανιά της αλλά η καύλα με είχε κάνει να μην καταλαβαίνω τίποτα.
 
- Πω, πω… δεν το πιστεύω πόσο μεγάλο πρήξιμο είναι αυτό.
 
- Ναι κούκλα μου είδες πόσο μου πρήστηκε; Έχεις δει ποτέ τόσο πρησμένο;
 
- Όχι βέβαια. Ποτέ δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο... πρήξιμο.
 
- Η μέδουσα με τσίμπησε κι εδώ αλλά δεν το κατάλαβα στην αρχή, πρήστηκε στο πόδι και μετά εδώ. Αν με βοηθήσεις και μου αλείψεις κι εδώ λίγο θα περάσει αν και εδώ πονάει περισσότερο όσο περνάει η ώρα. Τι λες μπορείς να βάλεις λίγο αλοιφή και σ αυτό το μεγάλο μου πρήξιμο;
 
- Μ… αχ δεν ξέρω, να… βλέπεις ευχαρίστως να σε βοηθούσα, αλλά μήπως δεν πρέπει γιατί είμαι παντρεμένη; Ίσως θα μπορούσε να σε βοηθούσε κάποιος φίλος σου η γιατρός.
 
- Μπα, με τίποτα κούκλα μου, δεν έχει γιατρό εδώ κοντά και ο πόνος μεγαλώνει ενώ οι φίλοι μου έχουν πολύ σκληρά χέρια κι αυτοί και θα μου κάνουν ζημιά. Τώρα όσο για το ότι είσαι παντρεμένη μην ανησυχείς, δεν παίζει κανένα ρόλο, αφού εδώ δε μιλάμε για κάτι παρεξηγήσιμο, μιλάμε για... βοήθεια σ’ ένα συνάνθρωπο.
 
- Μ… μάλλον έχεις δίκιο…
 
είπε η Στέλλα, με κοίταξε πονηρά και μου χαμογέλασε ενώ άπλωσε το χεράκι της και μου έπιασε τον καυλωμένο μου πούτσο. Δεν το περίμενα να γίνει και μάλιστα τόσο εύκολα και πρόθυμα. Άρχισε να μου τον παίζει αργά ενώ μετά έριξε λίγο αλοιφή στα χέρια της και άρχισε να την απλώνει πάνω στον πούτσο μου κάνοντας του μασάζ. Η καύλα μου άρχισε να φτάνει στο απόγειο. Δε πίστευα στα μάτια μου. Μόλις τελείωσε με την αλοιφή, άρχισε να μου παίζει τον πούτσο πάνω κάτω αργά ενώ τον περιεργαζόταν και σε μια φάση όπως μου έπαιζε την ψωλάρα μου έπιασε το ψωλοκέφαλο και κατέβασε δυνατά και σταθερά το χέρι της προς τη βάση της πούτσας μου και τον πίεσε στη βάση με αποτέλεσμα να σκληρύνει και να τεντωθεί κι άλλο και βλέποντας το αυτό η Στέλλα είπε:
 
- Όχι δεν το πιστεύω. Κοίτα, αντί να σου τον κάνω καλύτερα στον χειροτέρεψα το... πρήξιμο μεγάλωσε κι άλλο...
 
και μου άφησε τον πούτσο.
 
- Όχι κούκλα μου, τι λες, καλύτερα είναι, ο πόνος πέρασε σχεδόν, συνέχισε λίγο ακόμα και θα μου το έχεις γιατρέψει!
 
- Αλήθεια; Κοίτα όμως, το πρήξιμο έχει μεγαλώσει κι άλλο.
 
- Δεν πειράζει λογικά θα ‘χει μαζέψει πύον για αυτό τώρα πρήζεται κι άλλο, γιατί είναι έτοιμο να βγάλει το πύον, συνέχισε λίγο ακόμα και θα δεις που θα μου το ξεπρήξεις!
 
Μου έπιασε ξανά τον πούτσο και αφού μου τον έπαιξε κάνα πεντάλεπτο σε μια δόση άρχισε να βγάζει τα πρώτα προσπερματικά τότε αυτή είπε:
 
- Νώντα είχες δίκιο τελικά, ούτε γιατρός να ήσουν. Κοίτα, το πύον αρχίζει να βγαίνει από δω πάνω απ' το πρήξιμο.
 
Εγώ εν τω μεταξύ είχα αρχίσει ήδη να της χαϊδεύω τις βυζάρες.
 
- Κούκλα μου πολύ καλή δουλειά κάνεις αλλά απ' ότι φαίνεται δε μπορεί να βγει όλο το πύον έτσι. Νομίζω χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα.
 
- Δηλαδή;
 
- Δηλαδή χρειάζεται κάτι ακόμα πιο απαλό για να μου κάνει μασάζ στο πρήξιμο. Πιο μαλακό κι απ' τα χεράκια σου.
 
- Πιο μαλακό; όπως;
 
- Όπως αυτά…
 
της είπα και ανασήκωσα τις βυζάρες της. Τότε η πουτανα μου μου είπε με μια φυσικότητα:
 
- Νομίζω πως έχεις δίκιο! Αυτά όντως είναι πιο απαλά.
 
Πήρε τον πούτσο μου και τον έχωσε κάτω απ' το μπικίνι ανάμεσα στις βυζάρες της ενώ έπιασε με τα δύο της χέρια από ένα βυζί και τα πίεσε μεταξύ τους πάνω στον πούτσο μου ώσπου μου έκρυψε σχεδόν όλο τον πούτσο μέσα στα βυζιά της και μόνο το ψωλοκέφαλο προεξείχε από αυτά. Αφού τα κράτησε σφιχτά ενωμένα άρχισε να τα ανεβοκατεβάζει πάνω στον πούτσο μου. Εγώ είχα τρελαθεί στην καύλα, είχα αρχίσει να είμαι κοντά στο να χύσω ενώ δε μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν στη σκηνή αυτής της καύλας και μάλιστα όχι μόνο μου έπαιξε τον πούτσο αλλά μου έκανε και ισπανικό. Η αίσθηση από τις βυζάρες της ήταν όντως φοβερή και η όλη φάση με καυλώνει πολύ ενώ η μαεστρία που μου έκανε ισπανικό ήταν απίστευτη. Ήταν σαν κανονική τσόντα η όλη φάση. Φαινόταν να ήξερε καλά από ισπανικό, ενώ σε μια δόση όπως έκανε τα βυζιά της πάνω κάτω πάνω στον πούτσο μου με ρώτησε:
 
- Πως είναι τώρα, το νιώθεις καλύτερα;
 
- Μια χαρά κούκλα μου όσο πάει μου τον γιατρεύεις και καλύτερα.
 
- Αλήθεια; Τότε γιατί εγώ το νιώθω τόσο επίμονα σκληρό, έχω την εντύπωση ότι όσο πάει σου γίνεται πιο σκληρό και πιο μεγάλο το... πρήξιμο.
 
- Δεν πειράζει, συνέχισε είμαστε σε καλό δρόμο, σε λίγο θα βγει το πύον.
 
Τότε αυτή έβγαλε το μπικίνι και συνέχισε το ισπανικό. Μετά από λίγα λεπτά βγήκαν κι άλλα προσπερματικά απ' τον πούτσο μου και άρχισαν να πέφτουν και στις βυζάρες της.
 
- αχ δεν το πιστεύω κοίτα το πύον βγαίνει πάλι, περισσότερο αυτή τη φορά.
 
- Είδες που σου έλεγα. Τώρα για να βγει όλο πρέπει να το ρουφήξεις με κάτι προς τα έξω.
 
Σταμάτησε το ισπανικό και έτσι όπως προτάσσονταν η ψωλάρα μου μπροστά της έσκυψε το κεφάλι της προς τον πούτσο μου, άνοιξε το στόμα, πήρε το ψωλοκέφαλο μέσα, έσφιξε τις χειλάρες της και τραβήχτηκε αργά έξω σέρνοντας τες πάνω στον πούτσο μου. Τον έβγαλε απ' το στόμα της τον ξανά πήρε μέσα, αυτή τη φορά το μισό και παραπάνω ενώ τον τράβηξε αργά προς τα έξω και πάλι και λίγο πριν βγει όλος απ' το στόμα της τον τράβηξε απότομα κάνοντας με τις χειλάρες της το χαρακτηριστικό ήχο του φελλού που ανοίγει από ένα μπουκάλι. Εγώ έφτασα στα σύννεφα μόλις τον ρούφηξε με το στόμα της. Η πουτανα το ρούφηξε καλύτερα κι από επαγγελματία.
 
- Πως νιώθεις πονάει ακόμα το;
 
- Όχι σχεδόν καθόλου κούκλα, λίγο ακόμα και θα βγει όλο το πύον.
 
- Μ… ωραία…
 
Είπε χαμογελαστή και άρχισε να μου παίρνει και πάλι πίπα. Αύξησε το ρυθμό πολύ ενώ μου ρούφαγε όλο και περισσότερο. Αυτό που με καύλωνε πολύ εκτός απ' τις χειλάρες της και την τεχνική της στην πίπα ήταν ότι δεν έβαζε καθόλου χέρια. Αυτό συνεχίστηκε για τουλάχιστον 5 λεπτά ενώ εγώ έπαιζα με τις βυζάρες της ή της έσπρωχνα το κεφάλι από πίσω πάνω στον πούτσο μου για να τον πάρει ακόμα πιο βαθιά. Ήθελε ακόμα 2 με 3 πόντους για να τον πάρει όλο. Έμεινα με το ταλέντο της. Μιλάμε για μεγάλη ψωλορουφήχτρα. Μάλιστα κάπου κάπου μου ξεφεύγει και καμιά προστυχιά αλλά δε φαινόταν να την ενοχλούσε, μάλλον το αντίθετο.
 
Μετά από λίγα λεπτά σταμάτησε και της είπα κούκλα μου είμαστε σε καλό δρόμο κοντεύουμε.
 
- Μ... πάντως είναι απίστευτο, δεν περίμενα ότι θα μπορούσε να κρατήσει τόσο πολύ κανείς.
 
- Φοβάμαι ότι χρειαζόμαστε κάτι ακόμα πιο μαλακό για να βγει το πύον.
 
- Όπως;
 
- Όπως αυτό…
 
της είπα, την έπιασα απ’ τη μασχάλη και τη γύρισα πλάτη ενώ την έσπρωξα και την έβαλα να στηθεί στα τέσσερα. Είχε τουρλωμένο τον κώλο της, ενώ εγώ άρχισα να τρίβω την πούτσα μου στα κωλομέρια της. Μετά της κατέβασα το κάτω μέρος του μαγιό και είδα την κωλάρα της γυμνή. Αψεγάδιαστη, τουρλωτή κωλάρα, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. Η καύλα μου στο απόγειο, δεν πίστευα στην τύχη μου και στο πόσο πουτανα είναι. Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο κώλο από τόσο κοντά. Πλησίασα τον πούτσο μου κι άλλο κοντά και άρχισα να τον τρίβω στα μουνόχειλα της. Ήταν υγρή η πουτανα, είχε καυλώσει κι αυτή. Αναστέναξε. Συνέχισα και άρχισα να σπρώχνω μέσα στο μουνάκι της. Το μουνί της ήταν στενό και το χοντρό ψωλοκέφαλο μου μπήκε λίγο δύσκολα ενώ αυτή έβγαλε ένα αναστεναγμό πιο δυνατό όλο καύλα. Ο υπόλοιπος πούτσος μου μπήκε πιο εύκολα μέχρι τη μέση και παραπάνω, σχεδόν όλος. Αναστέναξε δυνατά.
 
- Αχ… πιο σιγά.
 
Άρχισα αργά να κινούμαι ρυθμικά μέσα της, μπρος, πίσω, ενώ της έπιανα τα κωλομέρια. Σύντομα άρχισε να προσαρμόζεται το μουνί της στην πούτσα μου και άρχισα να μπαινοβγαίνω γρηγορότερα. Γύρισε, με κοίταξε και δάγκωσε τα χείλη της. Φάνηκε πολύ καυλωμένη ενώ το μουνάκι της το ένιωθα πολύ υγρό τώρα.
 
- Αχ… εντάξει, στον παίρνω τον πόνο;
 
- Ναι καύλα μου, τον παίρνεις όλον…
 
της είπα και αφού τον κάρφωσα όλον μέσα στον μουνί της άρχισα να μπαινοβγαίνω πιο δυνατά.
 
- Νώντα αχ… τι πρήξιμο είναι αυτό, είναι τόσο μεγάλο και σκληρό…
 
Το σώμα της έπαιρνε ένα φοβερό σχήμα με τη λεπτή πλάτη και τη στενή της μέση που έκαναν μια καμπύλη προς τα κάτω ενώ μετά η κωλάρα της έκανε καμπύλη προς τα πάνω ενώ δε μπορούσα να πάρω τα χέρια μου απ’ τα κωλομέρια της με τίποτα, δε μπορούσα να χορτάσω το να αγγίζω αυτό το απαλό δέρμα με τα καλοσχηματισμένα κωλομάγουλα τα οποία ήταν μεν σφιχτά και γυμνασμένα γι’ αυτό και ήταν και τόσο τουρλωμένα, αλλά είχαν και την καμπύλη που έπρεπε για να θεωρείτε ο ιδανικός γυναικείος κώλος και σε καμία περίπτωση δε θυμίζει κώλο πολύ λεπτής γυναίκας τύπου μοντέλου πασαρέλας. Ήταν κωλάρα ιδανική για τσόντα.
 
Όπως την ξέσκιζα είχα ελαττώσει το ρυθμό γιατί δεν ήθελα να τη χύσω απ’ το πρώτο δεκάλεπτο και σκέφτηκα ότι μπορεί να ξενερώνει με τον αργό ρυθμό. Όμως για καλή μου τύχη ο πούτσος μου ήταν τόσο χοντρός για το στενό μουνί της που και μόνο που τον είχα μέσα της την έκανε να αναστενάζει δυνατά. Σε μια δόση όπως τη γαμούσα άφησα τα κωλομέρια της και άρχισα να χουφτώνω τις βυζάρες της που έπεφταν μπροστά ενώ αυτή τώρα έγειρε κι άλλο μπροστά και αντί να στηρίζεται στις παλάμες στηρίχθηκε στους αγκώνες και τούρλωσε κι άλλο τον κώλο της πάνω μου ενώ εγώ έσκυψα από πάνω της, έφερα την κοιλιά μου στην πλάτη της και άρχισα να ανεβάζω ρυθμό ξανά. Μετά από λίγο σταματήσαμε αυτή τη στάση, βγήκα από μέσα της και έκατσα κάτω ενώ την τράβηξα πάνω μου. Έκατσε με την πλάτη γυρισμένη σε εμένα και έκατσε πάνω στον πούτσο μου ενώ άρχισα να της τον χώνω ξανά.
 
Μέσα σε λίγα δεύτερα όλος ο πούτσος μου ήταν μέσα στο μουνί της. Την έπιασα απ' τη μέση, την έφερα λίγο πίσω και άρχισα να την ανεβοκατεβάζω πάνω στον πούτσο μου σαν έμβολο. Ξαφνιάστηκα με το πόσο ελαφριά ήταν και πως τη σήκωνα τόσο εύκολα ενώ σε μια δόση άφησα τη μέση και την έπιασα κάτω απ’ τα κωλομέρια και συνεχίσαμε στο ίδιο στυλ.
 
- Πως με σηκώνεις έτσι αγόρι μου, αχ… σα να είμαι αχ πούπουλο…
 
- Σ’ αρέσει καύλα μου; Γουστάρεις που στο κάνω έτσι;
 
- Ναι! Αχ… είσαι τόσο σκληρός, χρόνια είχαν να μου το κάνουν αυτό…
 
- Γιατί καύλα μου, ο άντρας σου δε στο κάνει;
 
- Όχι, όχι, ποτέ…
 
- Έχει τέτοιο εργαλείο, τέτοιο αστέρι και δεν το εκμεταλλεύεται;
 
- Δε μπορεί να με σηκώσει έτσι πουτσαρά μου με τίποτα. Μόνο εγώ πηδάω πάνω του.
 
- Δείξε μου πως πηδάς πάνω στον άντρα σου;
 
- Αχ… έτσι.
 
Άφησα τα κωλομέρια της και σταμάτησα να τη σηκώνω ενώ αυτή όπως καθόταν πάνω μου, ακούμπησε τα πόδια της κάτω και άρχισε να πηδάει μόνη της πάνω μου. Άπλωσα τα χέρια μου, έπιασα τώρα τις βυζάρες της και άρχισα να τις χουφτώνω. Μετά από λίγο σταματήσαμε ξανά, βγήκα απ’ το μουνί της και της είπα:
 
- Πουτανα στήσου στα τέσσερα τώρα.
 
Σε κανονικές συνθήκες και με τη λογική δε θα μπορούσα να της μιλήσω έτσι αλλά η καύλα με είχε θολώσει και με εξωθούσε στα άκρα. Για μισό δεύτερο ανησύχησα μήπως ξενερώσει με την προσταγή μου όμως μετά από ένα δευτερόλεπτο η ανησυχία εξαφανίστηκε γιατί την είδα να έρχεται σαν υπάκουη τσούλα και να στήνετε στα τέσσερα. Της τον έχωσα ξανά στη μουνάρα και με μια δυο σπρωξιές μπήκε ξανά μέσα όλος.
 
- Ναι, έτσι, σκίσε με…
 
- Πουτανα θα σου ξεσκίσω τη μουνάρα σήμερα!
 
Σε μια δόση ανέβασα ξανά το ρυθμό άρχισα να τη γαμάω πολύ πιο γρήγορα ενώ τώρα αυτή αναστενάζει δυνατότερα. Μετά απ’ αυτό άρχισα να νιώθω το μουνί της πιο υγρό ενώ η ψωλή μου γλιστρά τώρα καλύτερα μέσα ενώ πάνω στην καύλα και στην πουτανιά που έβγαζε δεν κρατήθηκα και όπως της χούφτωμα τα κωλομέρια της έριξα ένα μπατσοκώλι ενώ ανέβασα κι άλλο το ρυθμό.
 
- Καργιόλα μ' έχεις τρελάνει, πρώτη φορά βλέπω τέτοια λαχτάρα για πούτσο στη ζωή μου.
 
- Ναι, σκίσε με πουτσαρά μου, έτσι, ναι…
 
και άρχισα να τη σφυροκοπάω όσο πιο δυνατά μπορούσα ενώ ήμουν πολύ κοντά στο να χύσω.
 
- Παρ' τα πουτανα παρ' τα, είμαι κοντά ωχ…
 
- Σκίσε με ψωλαρά μου, σκίσε με! Ριξ' το μου όλο στα κωλομέρια ψωλαρά μου!
 
- Μην ανησυχείς πουτανα μου, ξέρω που θα σε χύσω εγώ. Ενώ μετά από λίγο ήμουν σε σημείο που δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο έπρεπε να χύσω. Έρχεται, έρχεται…
 
της είπα και βγήκα απ’ το μουνί της. Σηκώθηκα όρθιος ενώ άρχισα να παίζω την ψωλή μου. Αυτή γύρισε αμέσως προς εμένα, έπεσε στα γόνατα ενώ πλησίασε τον πούτσο μου και πήγε να μου πάρει πίπα. Της έπιασα τα μαλλιά της με το χέρι μου σαν κοτσίδα και την τράβηξα πιο γρήγορα πάνω στον πούτσο μου. Όπως άνοιξε το στόμα της τον έχωσα μέσα βαθιά ενώ αυτή γούρλωσε τα μάτια της και πήρε πάνω από το μισό πούτσο μου στο στόμα της. Σίγουρα έφτασε λαρύγγι ενώ άρχισα να την πηγαινοφέρνω μπρος πίσω στον πούτσο μου και να της γαμάω το στόμα πιο άγρια από ποτέ. Αυτή έβαλε το ένα χέρι της στο πόδι μου για να κρατιέται καλύτερα και ακολουθούσε το ρυθμό που ήθελα. Μετά από λίγο την άφησα να μου κάνει πίπα μόνη της ενώ άρχισα να χουφτώνω και να παίζω με τις βυζάρες της. Τον τράβηξα απ’ το στόμα της ενώ ήδη δυο ριπές από χύσια είχαν πέσει στο στόμα της. Συνέχισα να τη χύνω στα μούτρα τώρα ενώ έπαιζα την ψωλή μου σαν τρελός. Τον έστρεψα στα βυζιά της και έριχνα κι εκει το υπόλοιπο σπέρμα ενώ αυτή έπιασε τις βυζάρες της της ανασήκωσε και άρχισε να τις κρατάει ψηλά.
 
Είχα αδειάσει τον πούτσο μου πάνω της και τον τινάζω να στραγγίσει. Είχε γεμίσει ψωλόχυμα ενώ μου ρουφούσε την πούτσα λίγο ακόμα. Σταμάτησε και άρχισε να ψάχνει στην τσάντα της χαρτομάντιλα να σκουπιστεί. Άρχισε να καθαρίζεται απ' τα χύσια ενώ εγώ άρχισα να της ρίχνω πουτσοσκάμπιλα. Αφού καθαρίστηκε, πλησίασε ξανά, μου έπιασε τον πούτσο που ήταν ακόμα σηκωμένος και άρχισε να μου τον παίζει. Μου άρχισε πάλι τα τσιμπούκια ενώ καθάριζε κάθε πιθαμή της πούτσας μου απ’ τα χύσια και τα κατάπινε.
 
- Μ… κάτι έχει μείνει…
 
είπε και συνέχισε ενώ μετά από λίγο είπε αχ δεν πιστεύω πόσο πελώριο είναι και άρχισε να μου τον γλείφει απ’ τη βάση μέχρι πάνω.
 
- Μακάρι ν αργήσει κι άλλο ο άντρας σου να προλάβω να σου ρίξω ένα πούτσο ακόμα στα γρήγορα.
 
- Αχ όχι Νώντα μου, θ’ αργήσουμε και μπορεί να γυρίσει σε λίγο, είναι ρίσκο.
 
- Μεγάλο;
 
- Ναι, πολύ μεγάλο... ρίσκο.
 
Αυτή σηκώθηκε κι αφού σκουπίστηκε βγήκε απ’ τη σκηνή και την ακολούθησα. Με το που βγήκαμε είδαμε τον άντρα της να έρχεται από μακριά. Έφυγα ενώ όταν ο Μάνος έφτασε στη σκηνή τους η Στέλλα έτρεξε προς το μέρος του κι εκείνος τη φίλησε. Αυτή του είπε:
 
- Μωρό μου ήρθες, τι έγινε τελικά;…
 
και του έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Τρελάθηκα με την πουτανιά της. Μέχρι πριν λίγο μου έπαιρνε πίπες και είχε τον πούτσο μου στο στόμα της και τώρα φίλαγε τον άντρα της στο στόμα.


Copyright Ref Number: 16151060322S017Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).