Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη το μακρινό 2007. Τότε για τις ανάγκες της εργασίας μου επισκεπτόμουν μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας...

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη το μακρινό 2007. Τότε για τις ανάγκες της εργασίας μου επισκεπτόμουν μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας. Είχα σχέση με αρκετές κλινικές του νοσοκομείου και φυσικά τους ανθρώπους της. Δεν ήμουν πολλά χρόνια στη δουλειά αλλά παρόλα αυτά είχα καταφέρει να δημιουργήσω πολύ καλές σχέσεις με ανθρώπους κλειδιά των κλινικών. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ηλίας, προϊστάμενος μιας κλινικής. Κάθε 2 εβδομάδες επισκεπτόμουν το νοσοκομείο και το Μάϊο του 2007 ήρθε στην κλινική του Ηλία η Αγγελική.
 
Η Αγγελική ήταν μια εντυπωσιακή, ψηλή γυναίκα, 1.75 με καστανά μαλλιά μακριά, αδύνατη, με πράσινα μάτια και υπέροχη φωνή. Μόλις είχε έρθει από την Πάτρα που διατηρούσε ιατρείο, χώρισε βλέπετε και δεν ήθελε να έχει δεσμούς με την πόλη πια. Η σχέση μας αρχικά ήταν καθαρά επαγγελματική και τυπική, ήταν μέλος της ομάδας του Ηλία με τον οποίο είχα άριστες σχέσεις.
 
Ήμασταν πλέον στον Ιούλιο και σε μια επίσκεψη μου στην κλινική πρότεινα στον Ηλία να κανονίσουμε για ποτάκι στο Balthazar, μαγαζί που εκείνα τα χρόνια επισκεπτόμουν συχνά λόγω της όμορφης αυλής του. Φυσικά η πρόσκληση ήταν προς όλη την κλινική και όλα της τα μέλη. Έτσι λοιπόν μια Πέμπτη βράδυ βρέθηκα στο Balthazar με τον Ηλία, την Αγγελική και άλλες 2 κοπέλες από την κλινική. Μιας που είχε απίστευτη ζέστη διάλεξα να φορέσω ένα λευκό λινό πουκάμισο και μια βερμούδα, ενώ η Αγγελική ήταν ντυμένη με ένα κοντό και αεράτο φόρεμα που τόνιζε υπέροχα τα ψηλά και αδύνατα πόδια της. Έξω από το χώρο εργασίας της η Αγγελική αποδείχτηκε μια ευχάριστη παρέα και εκεί διέκρινα τις πρώτες διαφορετικές ματιές της. Ας μην παραβλέψουμε το γεγονός ότι ήταν σχεδόν μια δεκαετία μεγαλύτερη και πιο έμπειρη. Κάτι το αλκοόλ, κάτι η χαλαρή διάθεση, τα χαμόγελα εκατέρωθεν βοήθησαν ώστε να αρχίσει ένα διακριτικό φλερτ από την πλευρά μου και με πολλές επιφυλάξεις γιατί σπάνια μπέρδευα τη δουλειά με την απόλαυση. Η γυναίκα ήταν απίστευτα όμορφη και γοητευτική στα μάτια μου, έβγαζε έναν ερωτισμό διεγερτικό μπορούσα να πω.
 
Φεύγοντας από το μαγαζί της πρότεινα να την πάω στο σπίτι της μιας που ήταν σχετικά κοντά και φυσικά δέχτηκε με χαρά. Δεν αργήσαμε μα φτάσουμε στο Παγκράτι που έμενε. Με προσκάλεσε για ένα τελευταίο ποτό και μετά από ένα δεκάλεπτο που ψάχναμε να παρκάρουμε ανεβήκαμε στο σπίτι της. Θυμίζω ότι δεν είχαμε αγγίξει ο ένας τον άλλον. Σαν μαγεμένος την ακολούθησα στο σπίτι της. Χωρίς καμία βιασύνη μου είπε να αναλάβω να βάλω 2 ποτάκια από το μπαρ της καθώς εκείνη θα ερχόταν σε λιγάκι. Έφτιαξα λοιπόν 2 βότκες, μιας και αυτό πίναμε όλο το βράδυ και περίμενα στο σαλόνι της. Εμφανίστηκε φορώντας μια μαύρη κοντή ρόμπα και το ωραιότερο της χαμόγελο. Με πλησίασε, ήπιε μια γουλιά από το ποτό της και χωρίς την παραμικρή κουβέντα φιληθήκαμε. Αυτό το φιλί μου φάνηκε ατελείωτο, γεμάτο πάθος και ένταση, σαν κάτι που περιμέναμε από καιρό. Ήταν γλυκό και έντονο.

Άνοιξα τη ρόμπα που φορούσε και είδα ένα σετ δαντελωτά εσώρουχα, τόσο όμορφα, τόσο σέξι! Άρχισα να τη φιλάω τρυφερά στα χείλη, στο λαιμό, η μυρωδιά του κορμιού της ήταν άκρως καυλωτική. Άκουγα τους αναστεναγμούς της και ένιωθα πάνω μου τα χέρια της να με βοηθάνε να βάλω τα ρούχα μου. Όρθιοι και γυμνοί καθώς ήμασταν, σκύβω με ευλάβεια και παίρνω στο στόμα μου το μουνάκι της, άτριχο και υγρό ήδη. Δε θυμάμαι για πόση ώρα το έγλειφα με μανία αλλά κάποια στιγμή ένιωσα τα πόδια της να λυγίζουν. Προσπάθησα να τη βάλω να καθίσει στο καναπέ αλλά με μια απότομη κίνηση βρέθηκα εγώ να κάθομαι στον καναπέ και εκείνη να φιλάει αργά και ερεθιστικά τον πούτσο μου. Αυτό που έκανε ακόμα πιο καυλωτικό το σκηνικό ήταν οτι δεν υπήρχε καμία βιασύνη. Η νύχτα ήταν όλη δικιά μας. Τον έβαλε μαεστρικά στο στόμα της και τον βύθισε μέσα της αργά. Τα βογκητά μου ηχούσαν στο δωμάτιο και ασυναίσθητα την έπιασα από το μαλλί με δύναμη και την πίεσα να το βάλει όλο μέσα της κάτι που κατάλαβα ότι της άρεσε πολύ. Δεν άργησα να τελειώσω στο στόμα της και εκείνη σαν καλό κορίτσι κατάπιε τα πάντα.
Ηταν η σειρά μου, σα να είχα βάλει σκοπό να την κάνω να χύσει στο στόμα μου την έγλειψα τόσο έντονα που οι φωνές της κάποιον πρέπει να ξύπνησαν εκείνο το βράδυ.
 
Βρήκαμε τις ανάσες μας γρήγορα, ήπιαμε από τα ποτάκια μας και φιλί στο φιλί, χάδι στο χάδι δεν αργήσαμε να είμαστε πάλι έτοιμοι για τη συνέχεια. Αυτό που ακολούθησε δεν ήταν απλά σεξ, έμοιαζε με χορό ερωτικό που δε μπορούσες να ακολουθήσεις τους ρυθμούς που καθόριζε πότε εγώ και πότε η Αγγελική. Κάναμε τόσο έντονο σεξ σε διάφορες στάσεις λες και δε θα βρισκόμασταν ξανά, λες και αυτή η βραδιά θα ήταν η πρώτη και η τελευταία. Μετά από πολύ ώρα και αφού τελειώσαμε μαζί σε αυτό το απίστευτο γαμήσι, ιδρωμένοι και πλήρεις όλων των αισθήσεων, αποκοιμηθήκαμε.
 
Ευτυχώς την επόμενη ημέρα, πήραμε και οι 2 άδεια από τις δουλειές μας και συνεχίσαμε την ερωτική εξερεύνηση ο ένας του άλλου που όπως αποδείχθηκε είχε μεγάλο ενδιαφέρον.


Copyright Ref Number: 16151210422S014Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.