Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Άρης και η γυναίκα μου η Ηλέκτρα (τα ονόματα έχουν αλλαχτεί για ευνόητους λόγους). Εγώ στα 45 πλέον και η Ηλέκτρα στα 43. Έχουμε έναν πολύ καλό γάμο με δύο παιδιά, με πολύ καλές δουλειές και για τους δύο μας και μία φυσιολογικότατη σεξουαλική ζωή...

Είμαι ο Άρης και η γυναίκα μου η Ηλέκτρα (τα ονόματα έχουν αλλαχτεί για ευνόητους λόγους). Εγώ στα 45 πλέον και η Ηλέκτρα στα 43. Έχουμε έναν πολύ καλό γάμο με δύο παιδιά, με πολύ καλές δουλειές και για τους δύο μας και μία φυσιολογικότατη σεξουαλική ζωή.
 
Η ιστορία μας ξεκίνησε στην αρχή της πανδημίας και αφού υποχρεωθήκαμε και οι δύο να εργαζόμαστε από το σπίτι. Αυτό είχε ως συνέπεια να είμαστε πολλές ώρες μαζί με ότι αυτό συνεπάγεται (ψιλογκρίνιες, ψιλοκαυγαδάκια πάντα σε λογικά πλαίσια κλπ). Και κάπως έτσι κυλούσαν οι μέρες χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η σεξουαλική μας ζωή συνεχιζόταν σε φυσιολογικούς ρυθμούς αλλά είχε αρχίσει να γίνεται και λίγο ρουτίνα, αφού με τα δύο παιδιά στο σπίτι κάναμε τα απολύτως απαραίτητα έτσι ώστε να μην μας πάρουν χαμπάρι αλλά και να ξεκαυλώνουμε και οι δύο.
 
Πρώτες μέρες του καλοκαιριού και αφού ανακοινώθηκε ότι χαλαρώνουν τα μέτρα, τα παιδιά μας ζήτησαν να πάνε κατασκήνωση. Άλλο που δε θέλαμε εμείς για να μείνουμε λιγάκι μόνοι μας. Τους πήγαμε λοιπόν και αφού τους αφήσαμε ξεκινήσαμε το ταξίδι της επιστροφής.
 
Στο δρόμο και ενώ οδηγούσα ένιωσα το χέρι της να μου χαϊδεύει το μπούτι και σιγά σιγά να προσπαθεί να περάσει μέσα από τη βερμούδα μου. Έμεινα έκπληκτος αφού η Ηλέκτρα είναι συντηρητική γενικά και το σεξ μας περιορίζεται μόνο στην κρεβατοκάμαρα μας. Δεν προέβαλα καμία αντίσταση όμως και την άφησα ανενόχλητη να δω μέχρι που θα φτάσει.
 
Βλέποντας ένα δρομάκι που οδηγούσε έξω από τον κεντρικό δρόμο και έδειχνε να μπαίνει σε δασώδη περιοχή μου είπε:
 
- Μπορείς σε παρακαλώ να μπεις εδώ γιατί έχω αρχίσει και κατουριέμαι;
 
Έκανα λοιπόν δεξιά το αυτοκίνητο και στο πρώτο ξέφωτο που βρήκα σταμάτησα. Αντί να κατέβει από το αυτοκίνητο για να κατουρήσει όπως περίμενα, μου τράβηξε τη βερμούδα όσο μπορούσε, έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της. Με ρούφαγε με πολύ απαλές κινήσεις όσο πιο βαθιά μπορούσε μέχρι να δακρύσουν τα μάτια της, ενώ η γλώσσα της γέμιζε με σάλιο το κεφαλάκι του καυλιού μου. Το τέλος μετά από τέτοια πίπα δεν άργησε να έρθει και όπως πάντα μέχρι τότε την ενημέρωσα ότι χύνω για να τον βγάλει από το στόμα της αφού όποτε το είχαμε συζητήσει δεν ήθελε να τελειώνω μέσα. Προς τεράστια έκπληξη μου αντί να τον βγάλει τον σφράγισε και άρχισε να ρουφάει και να καταπίνει όλο το σπέρμα που έβγαινε από μέσα μου. Αφού με στράγγιξε σήκωσε το κεφάλι της και με ένα τεράστιο χαμόγελο μου είπε:
 
- Μη λερώσουμε και το αυτοκίνητο χα, χα, χα...
 
Το κατούρημα ήταν πρόφαση όπως μου είπε και συνεχίσαμε το δρόμο της επιστροφής. Εγώ χαμένος μέσα στις σκέψεις μου και την απόλαυση που μου είχε προσφέρει και εκείνη με το ίδιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της.
 
Μετά από κανένα δεκάλεπτο απόλυτης σιωπής άκουσα τη φωνή της:
 
- Αγάπη μου είμαστε παντρεμένοι τόσα χρόνια. Το σεξ μας είναι υπέροχο. Αλλά τι θα έλεγες να δοκιμάσουμε κι άλλα νέα πράγματα;
 
Σαστισμένος και απορημένος αφού δεν περίμενα ποτέ να περάσει τις πεπατημένες και να ξεφύγει από το πολύ καλό αλλά απόλυτα τυπικό σεξ της απάντησα...
 
- Μωρό μου δεν έχω πρόβλημα να δοκιμάσουμε ότι θέλεις. Μήπως βαρέθηκες το σεξ μαζί μου; Μήπως δε σε ικανοποιώ όπως θέλεις; Τι ακριβώς θέλεις να δοκιμάσουμε;
 
- Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη αγάπη μου και σε καμία περίπτωση δεν έχω βαρεθεί το σεξ μαζί σου. Ποτέ δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να κάνω κάτι με άλλον. Απλά διαβάζοντας διάφορα άρθρα συνειδητοποίησα ότι η σεξουαλική ζωή μπορεί να γίνει ακραία ικανοποιητική και όμορφη. Αν δε θέλεις δεν έχω κανένα πρόβλημα και θα συνεχίσουμε όπως είμαστε, αν και το βλέμμα σου μετά το τσιμπουκάκι που σου πήρα δείχνει ότι μάλλον δε θα σε χάλαγε να δοκιμάσουμε και κάτι νέο.
 
Χασκογέλασε και συνέχισε...
 
- Αν πεις όχι λοιπόν δεν τρέχει τίποτα. Αν πεις ναι το αφήνεις σ΄εμένα και ετοιμάζεσαι για εκπλήξεις.
 
- Εννοείται θα πω ναι μωρό μου μετά από αυτή την πίπα. Αν όλες σου οι εκπλήξεις με ικανοποιούν έτσι θα ήμουν τουλάχιστον χαζός να πω όχι...
 
της απάντησα και συνεχίσαμε για το σπίτι.
 
Φτάνοντας στο σπίτι μας ετοιμάστηκα να μπω για ντουζάκι και της είπα...
 
- Πάω να κάνω ένα ντουζάκι και βγαίνω να ξεκινήσεις τα καινούρια κόλπα σου.
 
- Μην είσαι βιαστικός αγάπη μου. Θα χρειαστούν περίπου δύο με τρεις μέρες για να ξεκινήσουμε μέχρι να έρθουν κάποια πραγματάκια που θέλω να παραγγείλω. Μέχρι τότε θα συνεχίσεις να με γαμάς δυνατά όπως κάνεις μέχρι τώρα...
 
μου είπε και αμέσως έκατσε στον υπολογιστή. Εγώ μπήκα στο μπάνιο με τη φαντασία μου να οργιάζει. "Τι ήταν αυτά που ήθελε να παραγγείλει; Κάποια sex toys που πολύ θα ήθελα να βάλουμε στη σεξουαλική μας ζωή προφανώς, αλλά ποτέ δεν της το ανέφερα αφού πίστευα ότι θα την έβρισκα κάθετα αρνητική".
 
Βγήκα από το μπάνιο. Σειρά πήρε εκείνη αφού είχε τελειώσει με την παραγγελία της. Βγήκε και επιδοθήκαμε σε ένα διήμερο ανελέητου σεξ αλλά και προσμονής να ξεκινήσουμε τα καινούρια μας παιχνίδια.
 
Το διήμερο πέρασε βασανιστικά και με μία προσμονή και από τους δύο. Τετάρτη πρωί ξύπνησα και βρήκα ένα σημείωμα στο τραπέζι. "Αγάπη μου είχα κλείσει ραντεβού για αποτρίχωση. Με έχουν ειδοποιήσει ότι έρχεται ο κούριερ με τα πράγματα που περιμένουμε. Μην κάνεις κανένα λάθος και τα ανοίξεις γιατί θα χαλάσει η έκπληξη μου και θα ξενερώσω τόσο που δεν ξέρω αν θα έχω διάθεση μετά".
 
Ρούφηξα τον καφέ μου και όντως άκουσα το κουδούνι και παρέλαβα το κουτί που μας είχε έρθει. Το κοίταζα και τρωγόμουν να το ανοίξω αλλά σε καμία περίπτωση δε θα ρίσκαρα το να ξενερώσω τη γυναίκα που λατρεύω.
 
Πέρασε κανένα μισαωράκι μέχρι που άκουσα τα κλειδιά στην πόρτα και την είδα να με κοιτάζει με ένα τεράστιο χαμόγελο.
 
- Δεν το άνοιξες ε; Ήσουν καλό παιδί λοιπόν και θα ανταμειφθείς ανάλογα γι΄αυτό. Έλα μαζί μου στο μπάνιο.
 
Την ακολούθησα και γδυθήκαμε και οι δύο. Με άφησε για μισό λεπτό και επέστρεψε με μία αποτριχωτική κρέμα στο χέρι.
 
- Από σήμερα τέρμα το ξύρισμα μωρό μου. Θα σου κάνει η γυναίκα σου αποτρίχωση.
 
Με έβαλε να κάτσω στην τουαλέτα και άρχισε να μου απλώνει την κρέμα σε όλη την περιοχή και να πηγαίνει προς τον κώλο μου. Εγώ σφίχτηκα που με άγγιξε εκεί αλλά με καθησυχαστική φωνή μου είπε:
 
- Αγάπη μου για λόγους αισθητικούς αλλά και για λόγους υγιεινής δεν θέλουμε τρίχες εκεί. Όταν κάνουμε 69 με ενοχλούν που τις βλέπω.
 
Εννοείται ότι μετά από αυτό το επιχείρημα δεν θα της έλεγα ποτέ όχι. Τελειώσαμε με την αποτρίχωση, κάναμε και οι δύο μπάνιο και πήγαμε στο σαλόνι. Μέχρι τότε το σεξ μας περιοριζόταν στο κρεβάτι μας. Μου είπε να κάτσω στον καναπέ και να περιμένω να φέρει κάποια από τα πραγματάκια που είχε πάρει.
 
Ήρθε και αντίκρισα ότι θα ήθελα να αντικρίσω εκείνη την ώρα. Τέσσερις πρωκτικές σφήνες σε αυξανόμενα μεγέθη, ένα πολύ ωραίο μαύρο στρινγκάκι, λιπαντικό και μία φούσκα η οποία δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν. Μία φούσκα λαστιχένια σαν αυτές που τις πιέζεις και τις αφήνεις για να τραβήξεις υγρά από κάπου. Με είδε ότι την κοίταξα με απορία και αμέσως μου εξήγησε.
 
- Για να μην έχουμε ατυχήματα στο πρωκτικό αυτό είναι για να καθαρίζουμε εσωτερικά τον πρωκτό.
 
"Επιτέλους θα μου δώσει τον κώλο της που τόσο καιρό ήθελα και εκείνη φοβόταν"... σκέφτηκα και χαμογέλασα. "Θα της τον εκπαιδεύσω με τις σφήνες και μετά θα την τρελάνω στο πήδημα".
 
- Λοιπόν ξεκινάμε από τώρα το νέο μας παιχνίδι. Πάμε πάλι στο μπάνιο να σε καθαρίσω. Στην πρώτη αντίρρηση που θα φέρεις στην αφέντρα σου τα πάντα πάνε στα σκουπίδια και τελειώνει εδώ.
 
"Αφέντρα; Ποια αφέντρα; Τι έχει στο μυαλό της;". Αυτές οι σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου αλλά δεν ήθελα να της χαλάσω κανένα χατήρι. Κούνησα καταφατικά και φοβισμένος το κεφάλι μου και σηκώθηκα να την ακολουθήσω στο μπάνιο.
 
- Αγάπη μου για να σου φύγει οποιοσδήποτε ενδοιασμός, οτιδήποτε κάνουμε στο κρεβάτι μας μένει μεταξύ μας. Αν ικανοποιούμαστε και οι δύο δεν πρέπει να έχουμε ταμπού. Δεν αλλάζει η ταυτότητα και ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός με ότι θα κάνουμε μεταξύ μας από την στιγμή που δεν κάνεις κάτι με άτομο του ίδιου φύλου. Ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα ο άντρακλας μου.
 
Με αυτά της τα λόγια χαλάρωσα.
 
- Να δω τι έχεις στο μυαλό σου ρε διάολε...
 
και άφησα τα πόδια μου να ανοίξουν πάνω από την τουαλέτα όπως τα έσπρωχνε για να μπορέσει να με καθαρίσει. Ένιωσα τη μικρή μύτη να ακουμπάει στο χείλος του πρωκτού μου και χλιαρό νερό να εισέρχεται μέσα. Το καυλί μου σε δευτερόλεπτα είχε αρχίσει να γίνεται πέτρα.
 
- Ακριβώς αυτό εννοώ αγάπη μου όταν λέω ότι θα νιώσουμε πρωτόγνωρες καύλες...
 
μου είπε και επανέλαβε κάποιες φορές τις πλύσεις. Βγήκαμε από το μπάνιο, με οδήγησε στον καναπέ και αντί να φορέσει το στρινγκάκι που είχε φέρει έβγαλε από το κουτί ένα σετ δερμάτινα εσώρουχα με τρύπες στις ρώγες, στο μουνάκι και στο κωλαράκι της. Μου έδωσε το μαύρο στρινγκάκι και μου είπε...
 
- Φόρα το. Από τώρα είσαι το σκλαβάκι μου.
 
Δεν αντέδρασα άμεσα και την ένιωσα να μου σφίγγει τα αρχίδια.
 
- Έχεις αντίρρηση; Φόρα γρήγορα το κιλοτάκι σου πριν στα λιώσω.
 
Ένας πόνος αλλά και μία πρωτόγνωρη καύλα με συνεπήραν και ακολούθησα πιστά την εντολή της. Με σήκωσε, με γύρισε και με έσπρωξε στον καναπέ. Ακούμπησα το κεφάλι μου στην πλάτη του καναπέ και ο κώλος μου αυτομάτως στήθηκε μπροστά της.
 
- Μ... πολύ ωραία διαγράφει το κωλαράκι σου με αυτό το εσώρουχο...
 
και μου έριξε μία πολύ γερή ξυλιά στον κώλο. Σφίχτηκα. Με χάιδεψε στο κωλομέρι.
 
- Δεν πόνεσες σκλαβάκι μου. Τώρα θα πονέσεις.
 
Ένιωσα κάτι πολύ δυνατό να χτυπάει τον κώλο μου και αμέσως γύρισα το κεφάλι.
 
- Σου είπα εγώ να γυρίσεις; Θα τιμωρηθείς όπως σου αξίζει για την ανυπακοή σου. Ο μόνος τρόπος να δείξω λίγη επιείκεια επειδή είναι η πρώτη σου φορά είναι να μου υποσχεθείς ότι δεν θα ξανακάνεις κίνηση αν δε σου πω εγώ.
 
- Εντάξει, εντάξει θα σε ακούω.
 
Άλλη μία προσγειώθηκε δυνατή στον κώλο μου...
 
- Μην τολμήσεις να μου ξαναμιλήσεις στον ενικό. Μάλιστα κυρία θα λες από εδώ και πέρα αλλιώς θα τρως το καμουτσίκι στον κώλο μέχρι να μη μπορείς να κάτσεις. Με κατάλαβες;
 
- Μάλιστα κυρία.
 
- Μπράβο. Και τώρα είναι η ώρα της εκπαίδευσης σου.
 
Μου τράβηξε το εσώρουχο στο πλάι και ένιωσα να μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα. Σφίχτηκα λίγο αλλά δεν μου άφησε περιθώριο αντίδρασης όταν έσπρωξε το μεσαίο της δάχτυλο με μία απότομη κίνηση μέσα.
 
- Χαλάρωσε για να μην πονέσει το κωλαράκι σου. Θα στο περιποιηθώ εγώ όπως του αξίζει.
 
Χαλάρωσα όσο μπορούσα και ένιωσα το λιπαντικό να ακουμπάει στην άκρη. Ένα πολύ ελαφρύ τσούξιμο αλλά ταυτόχρονα άκρως ερεθιστικό ξεκίνησε από τον κώλο μου και έφτασε μέχρι το μυαλό μου.
 
- Μ... πολύ ωραία τη χώνεψε η σουφρίτσα σου την σφηνούλα. Να δω πως θα χωνέψει και τις μεγαλύτερες.
 
Διαδοχικά η μία σφήνα αντικατέστησε την άλλη με εμένα να πονάω στην αρχή αλλά να μη φέρνω καμία αντίσταση αφού στη συνέχεια ο πόνος μετατρεπόταν σε απίστευτη καύλα. Η τελευταία και μεγαλύτερη όμως ήταν που ένιωσα να μου σκίζει τα σωθικά. Μου έβαλε πολύ λιπαντικό και την έσπρωξε πολύ απαλά και σιγά αλλά ένιωθα κάθε χιλιοστό της να με ξεσκίζει. Δεν έφερα καμία αντίσταση μέχρι που την πήρα όλη μέσα στο μέχρι τότε παρθένο κωλαράκι μου. Με σήκωσε και με έβαλε να περπατήσω με την σφήνα μέσα μου.
 
- Έτσι. Προχώρα να συνηθίσει το κωλαράκι σου γιατί θα στο γαμήσω πολύ άγρια. Θέλεις να γαμήσεις τον κώλο μου ε; Θα γαμήσω πρώτα εγώ τον δικό σου και μετά εσύ τον δικό μου. Θα γίνεις το πουτανάκι μου για να σου δώσω τον κώλο μου. Αν δεν είσαι καλό πουτανάκι μόνο θα τον γλείψεις.
 
- Θα είμαι. Θα κάνω ότι θέλεις.
 
Μία πολύ δυνατή καμουτσικιά έπεσε στο κωλομέρι μου που ένιωσα να μου σκίζει το δέρμα.
 
- Τόλμησες να μου μιλήσεις στον ενικό μωρή καργιόλα; Θα σου κάνω εγώ τη σουφρίτσα πηγάδι παλιοπουτάνα.
 
- Όχι κυρία. Χίλια συγγνώμη. Θα είμαι το καλύτερο και πιο υπάκουο πουτανάκι σας.
 
- Μπράβο. Προχώρα γρήγορα και πέσε στα τέσσερα.
 
Έκατσα στα τέσσερα στον καναπέ όπως με είχε προστάξει και την είδα να έρχεται. Το θέαμα με τρόμαξε. Ένα τεράστιο στραπόν κρεμόταν μπροστά της.
 
- Κυρία θα με ξεσκίσετε με αυτό. Δε θα μπορώ να κάτσω μετά. Αλλά εκτός από όλα αυτά εσείς δε θα χύσετε αν απλά με πάρετε με αυτό.
 
- Γελιέσαι μικρό μου πουτανάκι. Εδώ είμαστε για να ικανοποιούμαστε και οι δύο.
 
Μου έδειξε ότι από την πίσω μεριά του τεράστιου στραπόν εξείχε ένα μεγάλο πλαστικό καυλί που έμπαινε μέσα της. Οπότε όσο θα γαμούσε τον κώλο μου θα γαμούσε ταυτόχρονα και το μουνάκι της.
 
Μου άπλωσε ξανά μπόλικο λιπαντικό στον κώλο και ξεκίνησε να μπαίνει. Στην αρχή πολύ σιγά μέχρι να το τερματίσει. Ένιωθα έναν απίστευτο πόνο αλλά δεν ήθελα να σταματήσει. Την έβλεπα να έχει κοκκινίσει ολόκληρη από την καύλα και καύλωνα κι εγώ.
 
Οι κινήσεις της γίνονταν όλο και πιο γρήγορες και πιο δυνατές, μέχρι που άρχισε να με γαμάει με ένα τρελό ρυθμό.
 
- Πάρ' τα πουτανίτσα. Θα σε γαμάω μέχρι να μην αντέχει άλλο η σούφρα σου. Πάρ' τα μωρή καργιόλα. Θα σε χύσω μωρή, θα χύσω με το κωλαράκι σου.
 
Με γαμούσε ανελέητα μέχρι που πέρασε το ένα χέρι της μπροστά και έπιασε το καυλί μου το οποίο δεν ξέρω αν το είχα νιώσει ποτέ πιο σκληρό. Με γαμούσε και ταυτόχρονα έπαιζε το καυλί μου το οποίο δεν άργησε να χύσει στο πιο έντονο χύσιμο της ζωής μου.
 
Με μία έκφραση απόλυτης ικανοποίησης βγήκε από μέσα μου, έκατσε στον καναπέ και άνοιξε τα πόδια της.
 
- Σειρά μου να χύσω πουτανάκι μου. Γονάτισε και ξεκίνα.
 
Γονάτισα και άρχισα να την γλείφω. Μου έδωσε το λιπαντικό και μου έκανε μία κίνηση με το κεφάλι σα να μου λέει προχώρα. Της έβαλα λιπαντικό στην κωλοτρυπίδα και της έβαλα δύο δάχτυλα μέσα. Της γαμούσα τον κώλο με τα δάχτυλα και το μουνάκι με τη γλώσσα. Μου έσφιξε το κεφάλι στο μουνάκι της και μία απίστευτη ποσότητα υγρών γέμισε το στόμα μου.
 
- Αγάπη μου ήταν ο πιο δυνατός οργασμός που είχα ποτέ. Είσαι ότι καλύτερο είχα στη ζωή μου άντρα μου με άλφα κεφαλαίο. Το βράδυ ο κώλος μου είναι δικός σου.
 
Το βράδυ την πήρα από τον κώλο με μία σφήνα καρφωμένη μέσα μου και ένιωσα ότι δεν έχω γαμήσει καλύτερα και πιο δυνατά στη ζωή μου.
 
Από τότε η σεξουαλική μας ζωή έχει πάρει άλλη μορφή και είμαστε και οι δύο μονίμως με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και με τρελές ιδέες να τρέχουν στα μυαλά μας.
 
Προχθές βγήκαμε για καφέ με φίλους και είχαμε και οι δύο από μία σφήνα μέσα μας. Στην επιστροφή σταματήσαμε και ξεσκίσαμε ο ένας τον άλλο ανελέητα.
 
Μη διστάζετε να αποκαλύψετε τις φαντασιώσεις στον σύντροφο σας. Θα αλλάξει όλη η ζωή σας.


Copyright Ref Number: 16151210422S014Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.