Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Αυτό τον καιρό είμαι με ένα κορίτσι που μπορώ να πω ότι το κρεββάτι έχει πολύ ενδιαφέρον. Είμαστε μαζί μερικούς μήνες και μου έχει εξομολογηθεί ότι έχει κάνει μια παρτούζιτσα με 2 αγόρια στα φοιτητικά χρόνια

Αυτό τον καιρό είμαι με ένα κορίτσι που μπορώ να πω ότι το κρεββάτι έχει πολύ ενδιαφέρον. Είμαστε μαζί μερικούς μήνες και μου έχει εξομολογηθεί ότι έχει κάνει μια παρτούζιτσα με 2 αγόρια στα φοιτητικά χρόνια. Γενικά είναι πολύ δυνατή στο κρεββάτι, με καλό σώμα, καμπύλες και φαίνεται ότι είναι ανοιχτή στο μυαλό γιατί όλο και κάτι προσθέτουμε κάθε φορά. Γενικά φωνάζει πολύ και αυτό με καυλώνει ιδιαίτερα. Όλη η πολυκατοικία έχει μάθει τα γαμήσια μας και βλέπω πως με κοιτούν τα βλέμματα από τους γείτονες. Οι γυναίκες δε, έχουν μεγάλη αξία το πως το μεταφέρουν αυτό. Μάλιστα έχω έναν έγχρωμο στο ισόγειο που καμιά φορά τον πετυχαίνω στο τρέξιμο και μιλάμε. Τελευταία φορά μου είπε ότι "Ακούω ότι κάνεις πολύ άσκηση σπίτι, ωραίος".
 
Πάνω στην πίπα της ξεσκίζω το μουνί με κάτι δονητές, καυλώνει και μου λέει διάφορα. Πριν από μερικές ημέρες με ρώτησε αν θα μου άρεσε να είναι αντί για δονητής κάποιος άλλος στη θέση του (το έχει αναφέρει πάνω από δύο φορές) και της απάντησα ότι θα ήταν η μεγαλύτερη μου καύλα. Μου ξανά ανέφερε την παλιά παρτουζίτσα της και ότι αυτό που θα ήθελε ήταν να την ξεσκίσει ένας μαύρος. Νομίζω ότι τελικά 10 στις 10 γυναίκες θέλουν το ίδιο, απλά δεν το συζητάνε με τους άντρες τους. Μετά το σεξ της συζήτησα σοβαρά πως μπορούμε να το κάνουμε τελικά αυτό με τον γείτονα της πολυκατοικίας. Στην αρχή ήταν διστακτική αλλά σε μια πίπα μου ανέφερε εκείνη πως θα ήταν με τον γείτονα. Είχα σφηνώσει την καυλοϊδέα στο μυαλό της. Μάλιστα της έλεγα πως πρέπει να είναι ψωλαράς γιατί ήταν ψηλός και γεροδεμένος.
 
Προχώραγα λοιπόν τη φάση λέγοντας της ότι μια ημέρα θα τον καλέσω σπίτι για ποτάκι. Χωρίς απάντηση φυσικά θετική η αρνητική, που σε αυτή την περίπτωση κρατάμε τη θετική. Στο Niko ήμουν πιο συγκεκριμένος. Του είπα ότι θέλει να τον γνωρίσει η κοπέλα μου και να έρθει μια μέρα να πιούμε ένα ποτάκι σπίτι. Από την αντίδραση του κατάλαβα ότι κατάλαβε ακριβώς το τι θέλαμε αλλά κατάλαβα κι εγώ ότι δεν ήμουν ο πρώτος που του το έχει ζητήσει. Κλείσαμε λοιπόν ένα βράδυ ραντεβού. Κανόνισα είπα να έρθει 2 ώρες αργότερα από την ώρα που θα ερχόταν η κοπέλα μου. Ήθελα να την κάνω να περιμένει καυλωμένη. Όταν της το ανέφερα διέκρινα έναν μικρό πανικό στο πρόσωπο της, την πήρα αγκαλιά χουφτώνοντας το μουνί της και λέγοντας ότι σήμερα θα περάσει καλά με εχεμύθεια και ασφάλεια πάνω από όλα. Δε θα γινόταν στο δρόμο και όχι με κάποιον άγνωστο. Άρχισε να χαλαρώνει βοηθούντος και του αλκοόλ, ενώ εγώ άρχισα να παίζω με το μυαλό της. Τη ρώτησα τι θα έκανε με 20+ εκατοστά διαθέσιμα και πως θα έπρεπε να τον καυλώσει. Η γλώσσα του σώματος έδειχνε ότι μέχρι να έρθει ο Niko, θα είχε χύσει 10 φορές. Της ζήτησα μόνο να με κοιτάει όσο γαμίεται.
 
Η έλευση του Niko έφερε μια σχετική παγωμάρα μερικών λεπτών, που εξαφάνισα μέσα σε λίγα λεπτά με την διάθεση μου και με τα αστεία που έκανα. Το αλκοόλ θεραπεύει όλες αυτές τις ασθένειες. Μετά από μερικά ποτά άρχισα να χουφτώνω την Κ και να της γλείφω το αυτί και να της ψιθυρίζω ότι τώρα είναι η ώρα να πάρει το καυλί του niko στο στόμα της. Εκείνη χαμογέλαγε και με χτύπαγε στο μπράτσο. Κάποια στιγμή που της είπα "αφού θα το φας έτσι κι αλλιώς" έσκυψε και μου άνοιξε το παντελόνι. Άρχισε να χαϊδεύει το καυλί μου που δεν άργησε να γίνεται πέτρα. Έκανα νόημα στο niko λέγοντας του ότι μπορείς να τσιμπήσεις και εσύ λίγο από το γλυκό. Εκείνος ήρθε και κάθισε δίπλα της περνώντας το χέρι του μέσα από την μπλούζα της. Η Κ πρέπει να ήταν τέρμα καυλωμένη. Τον άφησε να της χαϊδεύει τα βυζιά. Μετά από λίγο γύρισε ανάσκελα - καθισμένη στον καναπέ, έχοντας εμάς αριστερά και δεξιά, ξεκουμπώνοντας και το παντελόνι του Niko.
 
Όπως περιμέναμε, το καυλί του niko ήταν πεσμένο σχεδόν όσο το δικό μου όρθιο. Αφού χαϊδευτήκανε λίγο, σηκωθήκαμε όρθιοι μπροστά από την καθισμένη Κ δίνοντας τα καυλιά μας στο πρόσωπο της. Άρχισε να ρουφάει τις πούτσες σαν επαγγελματίας. Ήταν λες και είχε κάνει το ίδιο σκηνικό 2000 φορές. Ήταν μια έτοιμη σταρ! Από το καυλί του Niko έβαζε μόνο το 1/4 ενώ από το δικό μου σχεδόν όλο. Εκεί κάπου άρχισα να τη χύνω μέσα στο στόμα. Ο niko είδε ότι η Κ τα κατάπιε όλα, και καύλωσε περισσότερο. Τη γύρισε στα 4 στον καναπέ και άρχισε να τη χτυπάει με το καυλί στον κώλο. Η Κ άρχισε να φωνάζει από καύλα. Φοβήθηκα ότι εκείνη την ημέρα δε θα ήταν απλό, θα μας έστελναν την αστυνομία και είχα βάλει σχετικά δυνατά τη μουσική. Ζήτησε από το niko να τη γαμήσει εκείνη τη στιγμή και εκείνος ξεκίνησε με αργές κινήσεις να τη γαμάει.
 
Δεν ήταν τέρμα καυλωμένος, ή τουλάχιστον αυτό ήταν το τέρμα του γιατί όλο αυτό δεν ήταν δυνατόν να είναι τελείως όρθιο. Με μεγάλη απορία μου το καυλί του σχεδόν εξαφανιζόταν στο μουνί της καταλαβαίνοντας ότι οι γυναίκες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να διαχειριστούν ένα τεράστιο καυλί, αλλά από την άλλη κατάλαβα ότι έβρισκε πάτο. Κάθε φορά που τον έβαζε, λίγο πριν την τελική εισχώρηση, τιναζόταν και καταλάβαινα ότι έφτανε τον πάτο. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ την Κ έτσι. Όλοι οι φραγμοί είχαν πέσει. Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή εάν ήταν άλλοι 4 δε θα είχε κανένα πρόβλημα να την ξεσκίσουν. Βασικά από αυτό που είδα νομίζω ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να δοκιμάσουν με έναν έγχρωμο. Δεν περιγράφεται η αλλαγή της. Φυσικά ήμουν και πάλι τέρμα καυλωμένος και έβαλα το καυλί μου στο στόμα της. Εκείνη το πήρε στο στόμα, σταματώντας κάθε λίγο από το βογκητό και τη φωνή, σαν το καυλί του να πάταγε ένα κουμπί στο πάτο της κάθε φορά που έμπαινε όλο μέσα.
 
Τη γύρισε βάζοντας τη στο πάτωμα. Της σήκωσε τα πόδια πάνω και κουνώντας σχετικά αργά τη λεκάνη του ξεκίνησε να την ξαναγαμάει. Στην Κ άρεσε αυτό σε πολύ πιο γρήγορο ρυθμό αλλά εκείνη τη στιγμή, σαν να έκλαιγε από την καύλα, έδειχνε ότι ο Niko τα κάνει όλα όπως θέλει. Γονάτισα και της έδωσα το καυλί μου στο στόμα όλο πλέον μέσα. Είχε ξεχάσει το όνομα της. Ο άλλος συνέχιζε ρυθμικά, χωρίς να μου δίνει κάποια σκυτάλη. Ο Niko γαμούσε την κοπέλα μου σαν να του ανήκει πλήρως. Κάποια στιγμή κουράστηκε λίγο και κάθισε στον καναπέ βάζοντας την Κ γονατιστή για να του σκληρύνει καλύτερα το καυλί του. Εγώ άρχισα από πίσω το σφυροκόπημα με ευτυχώς το ίδιο καυλωμένη διάθεση από την Κ. Όλο το θέαμα με είχε καυλώσει αλλά δε μπορώ να πω ότι δε με είχε κομπλεξάρει λίγο.
 
Μετά από μια θεσπέσια πίπα στο niko, κάθισε πάνω στο καυλί του στο οποίο ανεβοκατέβαινε με δικούς της ρυθμούς, πολύ αργούς. Τα καυλί του αυτή τη φορά έμπαινε ολόκληρο. Ήταν κόκκινη και πλέον ακυβέρνητη στο πέλαγος της κάβλας. Εκείνος μετά από λίγο σηκώθηκε πάνω και έβαλε την Κ πάνω στο τραπέζι κρατώντας τα πόδια της με τα δύο χέρια. Του ζήτησα να ξανακάτσει στον καναπέ για να την πάρουμε μαζί, λέγοντας η Κ "Ξέχασε το μαλάκα".
 
Αφού του έκλεισα το μάτι μετά από ένα λεπτό την πήρε στον καναπέ και την έβαλε στο καυλί του. Χωρίς να χάσω χρόνο, πήγα από πίσω, λαδώνοντας τον πούτσο μου και στο "μη…" το καυλί μου ήταν ήδη μέσα. Αυτό που δεν περίμενα ήταν τον εκστασιασμό της και τον άμεσο συγχρονισμό της στην εναλλαγή του ρυθμού των καυλιών. Ήταν μια επαγγελματίας πορνοστάρ, μόνο για εμάς. Όλοι πλέον ήμασταν λουσμένοι στον ιδρώτα. Άλλη μια φορά ένας οργασμός της. Μετά από μερικά λεπτά σηκωθήκαμε όρθιοι βάζοντας τη γονατιστή να ρουφάει τα καυλιά μας. Ήταν μια εικόνα που είχα ξαναδεί πολλές φορές σε τσόντα αλλά όχι με την κοπέλα μου. Μετά από λίγα λεπτά δεν κρατήθηκα και έχυσα μέσα στο στόμα της. Με τα δύο χέρια πλέον, επιδόθηκε στην καλύτερη πίπα που έχω δει στην ζωή μου. Ο Niko ξεκίνησε να αδειάζει το σπέρμα του στο στόμα της, διπλάσια ποσότητα από την δική μου. Είχα χάσει τον χρόνο και τόπο, το ίδιο και εκείνη.
 
Αφού τακτοποιηθήκαμε και χυθήκαμε στους καναπέδες, είπαμε να μην μείνει έτσι αυτό. Να το επαναλαμβάναμε και να ενισχύαμε την ιδέα με άλλη μια φίλη η φίλο. Η ιδέα της φίλης ήταν πιο προσιτή από την Κ. Από τις διάφορες εμπειρίες της ζωής μού, αυτή ήταν πρωτόγνωρη, από το πώς μετατρέπεται μια γυναίκα με έναν έγχρωμο!


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.