Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σε όλους τους φίλους σελίδας. Κλασσικά και εγώ όπως πολλοί αποφάσισα μετά από χρόνια που διάβαζα ιστορίες να γράψω και μια δική μου που είναι από τις πιο έντονες που εχω ζήσει. Αφορά εμένα, τη γυναίκα μου και το πώς για πρώτη φορά από την ώρα που είμαστε μαζί πήγε με κάποιον άλλον.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που έχω βάλει στη σελίδα δεν περνάμε και απαρατήρητοι. Εγώ στα 36 πλέον και εκείνη στα 38, μελαχρινοί και οι δύο. Η Ιωάννα σε αντίθεση με εμένα που προτιμάω να ντύνομαι κάσουαλ της αρέσει να είναι μόνιμα ντυμένη σέξι. Είτε φορώντας κολάν, είτε φούστες όχι πάντα κοντές αλλά σίγουρα στενές, πάντα ψηλά παπούτσια γόβες, πλατφόρμες κλπ. Το αποκορύφωμα εννοείται τα εσώρουχα της που πιάνουν ένα ολόκληρο συρτάρι από μια μεγάλη συρταριέρα παρότι είναι μικροσκοπικά και σχεδόν ποτέ δεν της τα βγάζω όταν την πηδάω.

Όπως καταλαβαίνετε από το πρώτο ραντεβού έβλεπα τα μάτια πολλών όταν βγαίναμε έξω να πέφτουν πάνω της και λίγο στράβωνα, όχι μαζί της γιατί ποτέ δεν μου έδινε κάποιο δικαίωμα, αλλά γιατί δεν τους ένοιαζε καν ότι συνοδεύεται (βέβαια και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα έκανα, ίσως και γι' αυτό δεν έλεγα τίποτα). Πολλές φορές της το έλεγα ότι τη χαζεύουν αλλά η αντίδραση της ήταν αδιάφορη θα έλεγα αν και ήμουν σίγουρος ότι της αρέσει η προσοχή που λάμβανε.

Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός και η γυναίκα μου ασχολείται με το σπίτι και με τον εαυτό της. Έχω ένα καλό εισόδημα για να ζούμε χωρίς να δουλεύει αλλά μη φανταστείτε κάτι τρελό. Είμαστε μαζί τα τελευταία χρόνια μα είχαμε και οι δύο μας το παρελθόν μας οπότε είχαμε κατασταλάξει ο ένας στον άλλο και το τι μας αρέσει στο σεξ. Έτσι πάνω στο γαμήσι πολλές φορές λέγαμε τι θα μας άρεσε σαν φαντασία.

Μια μέρα λοιπόν μετά από έξοδο (φορούσε μια μίνι φούστα που της είχα προτείνει εγώ να βάλει γιατί με καυλώνει πολύ και όσοι ήταν κοντά μας στο μαγαζί δε σταμάτησαν να χαζεύουν τα πόδια της), μόλις μπήκαμε σπίτι και κλείσαμε την πόρτα πίσω μας την έπιασα, την κόλλησα στον τοίχο και άρχισα να τη φιλάω και να τρίβω της ρώγες της που ξέρω ότι την καυλώνει πάνω από το τοπάκι που φορούσε. Μετά από λίγο την ξαπλώνω κάτω, της σηκώνω τα πόδια και κάνω στην άκρη το στρινγκάκι της. Όταν το έπιασα ήταν ήδη μούσκεμα, της τον κάρφωσα αμέσως και τον πήρε πολύ άνετα τόσο υγρή που ήταν. Εγώ από την καύλα μου ξεκίνησα να την πηδάω γρήγορα. Πάνω στο γαμήσι και λίγο πριν τελειώσουμε και οι δύο της πέταξα ότι σήμερα όσοι την είδαν είναι με τις πούτσες όρθιες τώρα. Μόλις το είπα αυτό άρχισε να χύνει σαν τρελή, ήταν από τα πιο έντονα χυσίματα που έχει κάνει. Σηκωθήκαμε λοιπόν μετά, κάναμε το μπάνιο, συμμαζευτήκαμε και πήγαμε για ύπνο.
 
Την επόμενη μέρα εγώ σκεφτόμουν το σκηνικό και άρχισε να μου περνάει από το μυαλό πως παρότι δε δίνει δικαιώματα και ίσως δε σκέφτεται να κάνει κάτι με άλλον, αν της δινόταν η ευκαιρία να γούσταρε να γαμηθεί με άλλο εκτός από μένα. Το άφησα στο πίσω μέρος του μυαλού μιας και όπως είπα δεν έδινε δικαιώματα.
 
Μετά από κάνα μήνα προέκυψε μια μεγάλη δουλειά σε κοντινό νομό από τη μόνιμη κατοικίας μας, που θα μας έδινε αρκετή ώθηση αν την αναλάμβανα. Το ακόμη καλύτερο ότι εκεί πέρα έμενε ένας καλός μου φίλος, εργένης σε δικό του σπίτι και θα με φιλοξενούσε ώστε να μην πηγαινοέρχομαι καθημερινές. Δε μου περνούσε από το μυαλό ότι η Ιωάννα θα μπορούσε να κάνει κάτι γιατί απέφευγε να βγαίνει μόνη της.

Έτσι λοιπόν, όταν ήρθε η ώρα, πήρα ένα σάκο με κάποιες αλλαξιές και ξεκίνησα για το φίλο μου που βρισκόταν κάνα δίωρο μακριά. Ο Χρήστος είναι στην ηλικία μου, καλός εμφανισιακά, χωρίς σταθερή σχέση μόνο να περνάει καλά τον ένοιαζε καθώς είχε και μια μικρή τοπική επιχείρηση που του έδινε αρκετά καλά κέρδη ώστε άνετα και να κάνει τα γούστα του. Με την Ιωάννα δεν είχαν γνωριστεί από κοντά αλλά είχε δει ο ένας τον άλλον σε φώτο. Η γυναίκα μου είχε σχολιάσει ότι είναι ωραίο παλικάρι καταλαβαίνοντας εγώ ότι της άρεσε σαν εμφάνιση και ο φίλος μου (σαν κλασσικός άντρας) μου είχε πει ότι είναι ωραίο μωρό.

Αυτές λοιπόν είναι οι πρώτες πληροφορίες για εμάς και την ιστορία!έπεται η συνέχεια με το τι ακριβώς έγινε..


Copyright Ref Number: 16151180522S008Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).