Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σας με λένε Κώστα και η ιστορία που θα σας διηγηθώ ειναι πέρα για πέρα αληθινή.

Καλησπέρα σας με λένε Κώστα και η ιστορία που θα σας διηγηθώ ειναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ζω σε μεγάλη επαρχιακή πόλη και από τα από μικρός είχα μια τεράστια κλήση στο γυναικείο φύλο, δε μπορώ χωρίς γυναίκα και κάνω τα πάντα για να έχω κάποια δίπλα μου ερωτικά. Είμαι 32 χρόνων, καστανόξανθος, κανονικό σώμα, με πολύ μεγάλα προσόντα. Κάποια περίοδο μιλούσα μέσω social media με μια καθηγήτρια που είχα βάλει στο μάτι και είχα σκάσει να πάω μαζί της. Με αυτά και με εκείνα την έπεισα να βρεθούμε στο σπίτι της. Η σκέψη μου ήταν τόσο έντονη για το τι θα αντικρίσω που καύλωνα πολύ στην ιδέα να την πηδάω.

Ήρθε η ώρα και κατά τη 1 το βράδυ, καθότι δεν ήθελε να δώσει στόχο στην πολυκατοικία της, έφτασα σπίτι. Χτύπησα το κουδούνι, ανοίγει η πόρτα και βλέπω ένα χέρι με μαύρο γάντι μέχρι τον αγκώνα να μου λέει έλα μέσα. Η πούτσα μου πέτρα. Φορούσε ένα στρινγκ μαύρο και μάσκα ενώ το στήθος της ήταν γυμνό. Δυο ρώγες καυλωμένες, έτοιμες να τις πιπιλίσω. Δεν πρόλαβα να τη δω καλά καλά, ανέβηκε επάνω μου, με φιλούσε με πάθος και μου ψιθύρισε στο αυτί "πάμε μέσα, σου έχω έκπληξη". Προχωρήσαμε μέσα στο δωμάτιο το οποίο είχε χαμηλό φωτισμό, κεράκια και αρώματα που σε καυλώνουν θέλεις δε θες.

Άρχισε να με γδύνει, να με φιλάει στο λαιμό και να κατεβαίνει. Καθώς έχει πέσει στα γόνατα μου κατεβάζει το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο και πετάγεται έξω η πούτσα μου. Τη βλέπω που γουρλώνει τα μάτια και μου λέει:

- Τι πούτσα ειναι αυτή μωρό μου;... τη θέλω!

- Παρ' τη μωρό μου, δικιά σου ειναι να την κάνεις ότι θέλεις.

Ξεκίνησε να τον γλείφει απαλά, να γεύεται πόντο πόντο την πούτσα μου. Ήξερε να γλείφει πολύ καλά από το κεφάλι μέχρι τα αρχιδια μου και με τρέλαινε. Τον έπαιρνε μέσα όσο μπορούσε, της πηδούσα το λαιμό και τις άρεσε πολύ, δεν ήθελε να τον αφήσει. Την πιάνω από τα μαλλιά, την ξαπλώνω ανάσκελα, βάζω τις πατούσες της στο στήθος μου τα πόδια λυγισμένα και μπαίνω απαλά στο υγρό μουνάκι της που στάζει και καίει από καύλα. Νιώθω τα μουνόχειλα της να ανοίγουν απαλά και τρελαίνομαι. Προχωράω μέσα της, φτάνω μέχρι τη μήτρα και ξεκινάω να τη χτυπάω απαλά. Ακούω την ανάσα της και θέλω να μην την αφήσω να αγάμητη από πουθενά. Συνεχίζω ανεβάζοντας ρυθμό καθώς βλέπω την καύλα στα μάτια της και η τις ρώγες της πέτρα.

Την πηδάω πλέον δυνατά και ασταμάτητα. Το μουνάκι της τρέχει υγρά. Βγαίνω γρήγορα, της γλείφω το μουνάκι και καταπίνω ότι υγρό έχει καθώς βογκάει. Της γλείφω τις τρυπούλες με πάθος και μου φωνάζει "μη σταματάς γαμιά μου". Μετά από αρκετή ώρα χύνει στο στόμα μου και τα κατάπια όλα. Ήταν τόσο καυτά και νόστιμα που δεν ήθελα να τελειώσει όλο αυτό.

Την αρπάζω και τη στήνω στα τέσσερα. Τρίβω το πουτσοκέφαλο μου στα μουνόχειλα της και στην κωλοτρυπίδα της και γλιστρώ απότομα μέσα στο μουνάκι της. Την κρατάω από τα καπούλια μπροστά στον καθρέπτη και την καρφώνω δυνατά. Η πούτσα μου έτοιμη να σπάσει αλλά συνεχίζω καθώς με βλέπει από τον καθρέπτη πως την καρφώνω δυνατά και της βάζω τον αντίχειρα μου μέσα στην κωλοτρυπίδα. Χύνει και ξανά χύνει από καύλα πάνω στον πούτσο μου.

Καθώς ετοιμάζομαι κι εγώ να τελειώσω, τον βγάζω έξω, βγάζω την καπότα και γονατίζει και τον πάρει στο στόμα της. Χαϊδεύει και γλείφει τα αρχιδια μου και μου λέει "χύσε με, τα θέλω στο στόμα μου όλα". Τον παίζει και τον ακουμπάει στη γλώσσα ανεβάζοντας το ρυθμό. Σε λίγο νιώθω ότι έρχεται αυτό που αναζητάει. Χύνω μωρό μου της φωνάζω και τελειώνω στο στόμα της. Από τις λίγες φορές που έχυσα τόσο πολύ αλλά και αυτή τα κατάπιε όλα, δεν άφησε σταγόνα. Ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες.

Υ.Γ. Με την καθηγήτρια συναντηθήκαμε κι άλλες φορές και κάναμε τα πάντα από παντού και οι δυο. Στην συνέχεια θα σας τα γράψω.


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.