Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Βάλια με κάλεσε στο δωμάτιο της που ήταν μαζεμένα άτομα για ποτάκι. Αράξαμε και πίναμε μαζί με άντρες και γυναίκες και όλως τυχαίως (χε, χε) ήμασταν ίσα ίσα άντρες γυναίκες.

Τα ονόματα έχουν αλλαχθεί για ευνόητους λόγους.

Η Βάλια με κάλεσε στο δωμάτιο της που ήταν μαζεμένα άτομα για ποτάκι. Αράξαμε και πίναμε μαζί με άντρες και γυναίκες και όλως τυχαίως (χε, χε) ήμασταν  ίσα ίσα άντρες γυναίκες. Για την ιστορία, η Βάλια έμενε στο δωμάτιο με την κολλητή της τη Νάνσυ (μεγάλο πουτανάκι). Σε κάποια φάση σηκώθηκα να μου βάλω ποτό και έρχεται από πίσω μου ακουμπώντας τις βυζάρες της πάνω μου και χουφτώνοντας με σκύβει και μου λέει:

- Σήμερα θέλω να με σκίσεις.

Γυρνάω και χουφτώνοντας της τον κώλο της κλείνω το μάτι και της λέω ότι θα γίνει εφόσον διαλύσουμε το πάρτι. Η παρέα δεν κατάλαβε τίποτε εκτός από τη φίλη της που μάλλον ήξερε τα πάντα.

Τα σφηνάκια άρχισαν να ρέουν άφθονα και τα αγγίγματα στον πούτσο μου ακόμη πιο έντονα και (τυχαία). Η Βάλια έκατσε δίπλα μου και έσκυβε να πιάσει το ποτό της που είχε ακουμπήσει στο κρεβάτι. Ο κώλος της... και μιλάμε για κωλάρα, παραλίγο να μπει στην μούρη μου και ξαφνικά το σφηνάκι που μας έφερνε η φίλη της χύνεται πάνω μου. Τότε η Βάλια πετάχτηκε απότομα και μου λέει "πάμε να στο καθαρίσω".

Ο πούτσος άρχισε να σκληραίνει.  Λίγο το ποτό λίγο αυτό που μου είπε νωρίτερα, λίγο ο κώλος της που είχα στην μούρη μου πόση ώρα... τι θα έκανε. Πάμε στο μπάνιο, την κολλάω στην πόρτα και το χέρι της πήγε κατευθείαν στην πούτσα μου. Δε χόρταινε η πουτανα να τον χουφτώνει πάνω από τη φόρμα. Την τραβάω από τα μαλλιά και την γονατίζω. Η πουτανα με μια κίνηση τον παίρνει στο στόμα της και αρχίζει το καλύτερο τσιμπούκι που έχουν κάνει ποτέ. Τον φτύνει, τον σαλιώνει και συνεχίζει να ρουφάει μέχρι που δεν άντεξα. Της αδειάζω στο στόμα μπόλικο σπέρμα.

Η καριόλα αφού με άδειασε και με καθάρισε για τα καλά, με μια κίνηση μου ανεβάζει το παντελόνι και ανοίγει την πόρτα. Αφού βγαίνω εγώ, μετά από 2 λεπτά βγήκε κι αυτή με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά. Πάει στη Νανσί (όπως έμαθα αργότερα) και της δείχνει τα χυσια μου. Χαμογελάει η δεύτερη, γυρνάει σε μένα και μου κλείνει το μάτι.

Αφού πήγε 3 το πρωί η Νανσί έγειρε στο κρεβάτι και την πήρε ο ύπνος και αφού όλη η παρέα ήταν κομμάτια, είπαμε να το διαλύσουμε. Λέω στη Βάλια ότι πάω στο δωμάτιο να πάρω καπότες και επιστρέφω και της δίνω ένα γλωσσόφιλο πιάνοντας της τον κώλο.

- Σήμερα θα κλάψεις από τον πούτσο που θα φας.

- Σε περιμένω γαμια μου.

- Άσε την πόρτα ανοιχτή μην ξυπνήσει κάνεις από δίπλα.

Μου πιάνει τον πούτσο και με διωχνει.

- Μην αργήσεις...

μου ψιλό φώναξε. Όταν επέστρεψα μετά από 10 λεπτά (έπρεπε να εξιστορήσω και στα κολλητήρια τη φάση), η Βάλια ήταν στο κρεβάτι γυμνή και έπαιζε το μουνάκι της έχοντας στο άλλο χέρι το δονητή της και μου ψιθυρίζει...

- Ελάτε να με σκίσετε.

Η Νανσί κοιμάται δίπλα όπως ήταν με τα ρούχα. Κατεβάζω τη φόρμα μου, σκύβω και της χαρίζω ένα υπέροχο γλειφομούνι. Έλαμπε το μουνάκι της λες και ήξερε τι την περίμενε. Οι ανάσες της βαριές, πιάνει το κεφάλι και μου το κολλάει στο μουνάκι της. Τα πρώτα υγρά στο στόμα, σκέτη καύλα. Μετά από κάνα τέταρτο, πιάνω το δονητή, τον ανοίγω και της τον χώνω στο μουνάκι της. Σηκώνομαι κοντά στο στήθος της και της τον καρφώνω με τη μια στο στόμα. Δεν την άφησα να πάρει ανάσα.

Αρχίζει να ζορίζεται και το χέρι της και όσο προσπαθεί να με κάνει πίσω για τον βγάλω, τόσο πιο πολύ την τραβάω από τα μαλλιά. Τα μάτια της άρχισαν να δακρύζουν και να φεύγει το βάψιμο της. Αυτό ήταν. Ήθελα να την έχω έτσι για ώρες. Να δακρύζει από τον πούτσο μου στο στόμα της. Ο δονητής βαράει στο μουνάκι της και πνίγεται από τα σάλια. Εκεί έγινε το όνειρο.

Ξυπνάει η Νανσί, γυρνάει, μας βλέπει και λέει:

- Ε... τι κάνετε εκεί;

Τον βγάζω από το στόμα της και κοιτάμε και οι δύο τη φίλη της που ξύπνησε από το τσιμπούκι της κολλητός της.

- Συγνώμη που σε ξυπνήσαμε, λέει η Βάλια.

- Δεν πειράζει... αλλά τώρα όμως θέλω κι εγώ...

και με κοιτάει στα μάτια για να κόψει αντίδραση. Η χαρά μου στα ουράνια. Ανασηκώνεται από το κρεβάτι και μας ρωτάει αν  μπορεί να γλείψει κι αυτή.

- Νίκο δεν μας τα λεγες αυτά! Τι ψωλάρα είναι αυτή;

- Τελικά είσαι πολύ μεγάλη πουτανα της λέει η Βάλια.


Copyright Ref Number: 16151110422S018Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).