Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μια ιστορία που για μένα θα μείνει αξέχαστη. Μια ιστορία που δεν θέλω να τελειώσει ποτέ.

Μια ιστορία που για μένα θα μείνει αξέχαστη. Μια ιστορία που δεν θέλω να τελειώσει ποτέ. Ο τραπεζίτης μου, ο μοναδικός άντρας που κατάφερε να εισβάλει στον εγκέφαλο μου, στην ψυχή μου, στα όλα μου. Ποιος θα το έλεγε ότι μια βόλτα στην τράπεζα θα μου άλλαζε τη ζωήq Στην αρχή δεν υπήρχε οποιαδήποτε ένδειξη για οποιοδήποτε ενδιαφέρον από αυτόν προς εμένα και το αντίθετο. Εξάλλου δεν ήμασταν μόνοι για να μπορέσουμε να πούμε και κάτι παραπάνω εκτός από το λόγο που βρισκόμασταν εκεί.

Περάσαν μέρες, ανταλλάξαμε κάποια τηλεφωνήματα και μηνύματα για το θέμα της τράπεζας. Όσο περνούσε ο καιρός ένιωθα ότι γινόμασταν πιο οικείοι ο ένας προς τον άλλο. Πάντα ήταν ευχάριστες οι συζητήσεις μας. Μια Παρασκευή, έλαβα ένα μήνυμα που ένιωσα ότι δεν ήταν σαν τα άλλα και κάτι ταρακουνήθηκε μέσα μου. Είναι δυνατόν; Μήπως εγώ το πήρα λάθος; Και πάλι δεν ήμουν μόνη για να μπορέσω να αντιδράσω. Όλο το Σαββατοκύριακο τον σκεφτόμουν μέχρι που την Κυριακή το βράδυ πήρα την απόφαση να μάθω αν όντως ήταν τα πράγματα όπως τα αισθάνθηκα.

Με το που ξημέρωσε 27/04 έστειλα το πρώτο μήνυμα με αφορμή το θέμα της τράπεζας. Αμέσως ανταποκρίθηκε κι αυτός. Εκεί κατάλαβα ότι όντως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Τι ήταν δεν ήμουν σίγουρη, όμως μου άρεσε πολύ ότι και να ήταν. Ήταν αμοιβαίο. Από εκείνη τη μέρα δεν περασε μέρα που να μη μιλήσουμε είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο. Βοήθησε πολύ αυτός στην αρχή με την εξέλιξη των συζητήσεων για τα προκαταρκτικά. Είχαμε τόσα πολλά κοινά μεταξύ μας. Φτάσαμε και στην υπεροχή συζήτηση του sex. Εκεί και αν ταίριαζαν οι απόψεις και οι καύλες μας, αν και στην αρχή ντρεπόμουν λίγο. Αυτός με ένα τεράστιο παρελθόν στο θέμα και με ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που περάσαν από τη ζωή του. Πως μπορούσα εγώ να ανταγωνιστώ με αυτό; Έτσι είχα αποφασίσει να κρατήσω μια πισινή.

Του έλεγα ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ μας, είχα κι εγώ τα προβλήματα μου στο σπίτι, με ένα μικρο παρελθόν το οποίο με στοίχειωνε κάθε μέρα, οπότε φοβόμουν πάρα πολύ. Με ρωτούσε κάθε μέρα "τι θέλεις από όλο αυτό;". Δεν ήξερα καν τι να απαντήσω. Μου περίγραφε τις διάφορες εμπειρίες του με τις γυναίκες του παρελθόντος, πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, πολλές καύλες που πολλές θα ήθελαν να ζήσουν. Αλλά πάλι δεν τολμούσα, με φόβιζε και αυτό το παρελθόν. Ανακάλυψα ότι ειναι και Dominant. Αυτό με καύλωσε περισσότερο. Τρελάθηκα περισσότερο. Πάντα ήθελα να το ζήσω αυτό, πλέον είχα χαθεί.

Περάσαν λίγες μέρες και μιλούσαμε όλο και πιο πολύ. Σιγά σιγά αρχίσαμε να ανταλλάζουμε dirty talk, πολύ καύλα, μόνο που άκουγα τη φωνή του ερεθιζόταν όλο μου το κορμί. Το αγαπημένο του φετίχ ο πρωκτός. Για μένα ήταν ένα μεγάλο όχι, το είχα δοκιμάσει 2 φορές στο παρελθόν αλλά θεώρησα ότι δεν ήταν για μένα. Όσο μου μιλούσε γι' αυτό γινόταν και πιο ενδιαφέρον. Ήθελε φωτογραφίες γυμνές, να δει τα βυζιά μου, τον κώλο, το μουνάκι. Αρνούμουν κατηγορηματικά μέχρι που δεν άντεξα. Ήθελα να με δει, ήθελα να αφεθώ στα χέρια του, να του δείξω τι μπορώ να κάνω γι' αυτόν. Μου γέμιζε το μυαλό καθημερινά με διάφορες εικόνες, ιστορίες, εμπειρίες που θα μπορούσα να έχω και με έκανε να τα θέλω όλα.

Μετά από το γαμήσι του εγκεφάλου μου τώρα το θέλω... και πολύ μάλιστα. θέλω να του χαρίσω αυτή τη στιγμή μαζί μου. Αν και το έχει κάνει πολλές φορές, δεν το έχει ζήσει μαζί μου. Με τις τόσες καύλες που είχαμε καθημερινώς καταλήξαμε να μαλακιζόμαστε σε κάθε ευκαιρία που είχαμε. Αυτός έγινε ο λόγος να σηκώνομαι κάθε πρωί με αγωνία.

Μετά από ενάμιση μήνα δεν άντεχα άλλο, ήθελα να τον δω, να τον αγγίξω. Το ξέρω ότι ανυπομονούσε και αυτός να με κάνει δική του, να γίνω η πουτανα του. Πλέον δεν είχα καμιά αντίρρηση. Του άρεσαν πολύ οι σφήνες για τον κώλο, έτσι πήρα την απόφαση να πάρω μια για να του χαρίσω την έκπληξη που ήξερα πως δε θα περίμενε. Να του προετοιμάσω την κωλότρυπά μου να ειναι έτοιμη να τη γαμήσει για πρώτη φορά.

Του είχα πει ότι την Πέμπτη θα πάω στην πόλη για να τον δω. Του άρεσε πολύ η ιδέα αν και ήταν δύσκολη η ώρα και δεν είχαμε τόπο συνάντησης. Όμως τα κανόνισε αυτός, δε μας ένοιαζε καθόλου, έφτανε μόνο να βρεθούμε. Ξεκίνησα από το χωριό για την πόλη με τη σφήνα στο κώλο, γεμάτη καύλα και να με κυριαρχεί το άγχος. Με περίμενε ο αφέντης μου εκεί. Αυτός στο 1.90, γεροδεμένος, όλο καύλα, έτοιμος να κυριαρχήσει. Εγώ στο 1.68, ωραίες καμπύλες, μέτριο στήθος, καστανόξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, ένα ωραίο κωλαράκι έτοιμο για γαμήσι και ένα μουνάκι γεμάτο υγρά που μόνο αυτός μπορεί να τα δημιουργήσει.

Μόλις μπήκα μέσα με δέχτηκε με τα πιο καυλιάρικα φιλιά που εχω δεχτεί εδώ και πολύ καιρό. Μετά ακολούθησε το χτύπημα στο πρόσωπο. Με χτύπησε τόσο δυνατά και η καύλα μου είχε υπερβεί τις δυνάμεις μου. Ήξερα πλέον ότι είχα γίνει η πουτανα του, όσο και να το πάλευα, είχα χαθεί. Ρούφηξα τον πούτσο του που τόσο περίμενα και το περίμενε κι αυτός. Μου τον είχε καρφώσει τόσο βαθιά στο λαρύγγι που δε μπορούσα να αναπνεύσω. Έτσι το ήθελε ο αφέντης μου, όσο πιο βαθιά τον έπαιρνα, τόσο πιο πολύ πνιγόμουν και έτρεχαν τα μάτια μου. Δε με ένοιαζε καθόλου, φτάνει να τον ικανοποιούσα. Σηκώθηκα και μου τράβηξε τη φούστα προς τα πάνω για να αντικρίσει αυτό που περίμενε. Το σφικτό κωλαράκι που περίμενε τόσο πολύ να τον δεχτεί.

Κάτω από το μαύρο στρινγκ που φορούσα έλαμπε η σφήνα που ειμαι σίγουρη ότι τον τρέλανε. Έτσι όπως ήμουν σκυφτή, ένιωσα το χέρι του να μου χαϊδεύει το κωλαράκι τόσο απαλά, με την καύλα μου να φτάνει στο ζενίθ. Άρχισαν να πέφτουν οι σφαλιάρες. Όσες και να μου έδινε ήθελα κι άλλο. Έβγαλε τη σφήνα από την κωλότρυπά μου και απήλαυσε τη θέα. Ένα κωλαράκι που περίμενε τόσο καιρό να γίνει δικό του. Δεν τον ένοιαζε τίποτα, ούτε λιπαντικό με άφησε να βάλω για να ειναι πιο απαλός ο πόνος. Μου κάρφωσε τον πούτσο του σιγά σιγά στην αρχή μέχρι να ανοίξει καλά η κωλότρυπα. Δεν διήρκεσε πολύ, μου τον κάρφωσε τόσο βαθιά που νόμιζα θα με έσκιζε στα δυο. Επιτέλους τον ένιωθα μέσα μου, η πουτανα του που έλεγε σε όλα όχι ήταν σκυφτή και του τα έδινε όλα. Δε με ένοιαζε ούτε ο πόνος, ούτε τίποτα. Μόνο να με απολαύσει όπως ήθελε. Δε μπορούσε να απολαύσει το μουνάκι αυτή τη φορά αλλά ήμουν σίγουρη ότι την επόμενη φορά θα του χάριζε ένα αξέχαστο γαμήσι.

Δεν τον χόρταινα με τίποτε, δεν ήθελα να τελειώσει αυτή η στιγμή. Γάμησε καλά την πουτανα του μέχρι που της τα έχυσε όλα μέσα στην κωλότρυπα της και εκείνη τα δέχτηκε με όλη της την υπερηφάνεια. Φιληθήκαμε ξανά... δεν ήθελα να φύγω αλλά έπρεπε. Έφυγα γαμημένη και περήφανη που επιτέλους έγινα η πουτανα του.

Πέρασε μια βδομάδα και είχαμε κανονίσει τη δεύτερη μας συνάντηση σε άλλη πόλη. Μεγάλος φόβος με κυριαρχούσε μέχρι που νόμιζα ότι θα έκανα εμετό. Μπήκαμε στο ασανσέρ και περίμενα πως και πως να τον αγγίξω. Η αδρεναλίνη στα ύψη. Με το που άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ περνούσε μια γκόμενα. Όχι στα γούστα μου αλλά μόλις την είδα σκέφτηκα κι εγώ και αυτός μήπως έπρεπε να την καλέσουμε στην παρέα μας. Δεν ήμουν έτοιμη όμως ακόμα για τρίο. Όσο και να το ήθελα, ήθελα πρώτα να απολαύσω το γαμήσι του που περίμενα τόσο καιρό. Να γίνω όλη δική του. Με το που άνοιξε η πόρτα του δωματίου είχα μείνει με την μίνι φούστα, τη σφήνα και το σέξι εσώρουχο που αυτός ζήτησε να φορέσω. Μου χάρισε τα υπέροχα φιλιά του στο στόμα μαζί με τις σφαλιάρες στο πρόσωπο. Πόσο γουστάρω να είναι ο πούτσος του τόσο καυλωμένος για μένα. Περίμενα πως και πως να μου τον καρφώσει σε όποια τρύπα ήθελε.

Ακολούθησε ένα άγριο γαμήσι που θα μου μείνει αξέχαστο. Επιτέλους μου κάρφωσε το μουνί. Έχυσα στον πούτσο του. Οι κραυγές μου ακούγονταν μέχρι έξω. Τι καύλα μου προκαλεί! Ότι διέταζε αυτός, αυτό γινόταν. Μαλακίστηκα μπροστά του, να του δείξω πόσο καλή πουτανα ειμαι. Ένα δάκτυλο μέσα, μετά 2, μετά 3 και εκείνος απολάμβανε τη θέα της πουτάνας του. Τον καβάλησα και με έβλεπε στα μάτια. Ο πούτσος του μέσα έξω. Πόσο με καύλωνε αυτό! Του χάριζα τα χύσια μου ξανά και ξανά στην πούτσα του. Μου γάμησε το κωλαράκι που τόσο του αρέσει. Τέλος με έβαλε να γονατίσω στη θέση μου, εκεί που ανήκω, στα γόνατα του για να μου χαρίσει τα χύσια του, τα χύσια από την καύλα μας τα οποία κατάπια με χαρά και ευγνωμοσύνη.

Πέρασε ακόμα ένας μήνας χωρίς να ιδωθούμε αλλά δεν περνούσε μέρα που να μν μου χαρίσει καύλες, χύσια, τρέλα. Μόνο αυτός μπορεί να μου το κάνει αυτό, να με καθοδηγεί με το δικό του τρόπο και να είμαι υπό την υποταγή του. Ειναι τόσα πολλά που δε μπορώ να τα πω όλα. Μόνο που ακούω τη φωνή του το μουνάκι μου τρέχει... τρέχει για αυτόν και ανυπομονεί να ακούσει τι καύλες έχει ο αφέντης σήμερα.

Οι διακοπές του Αυγούστου δύσκολες για μένα. Έχασα το καλήμερα, τις καύλες της καθημερινότητας, ήταν τόσο κοντά μου αλλά ταυτόχρονα τόσο μακριά που νόμιζα θα τρελαθώ. Εκεί που νόμιζα ότι όλα θα ήταν χάλια, τα κανόνισε ο Αφέντης. Ήμουν κοντά του! Δε με ενδιέφερε για πόσο λίγο ήταν. Τον είχα κοντά μου, ήμουν έτοιμη να δεχτώ ότι μου ζητούσε. Με την κάθε ευκαιρία ερχόταν έστω και για 5 λεπτά, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, στην παραλία. Μέχρι και παρτούζα κανόνισε ο αφέντης με τον Χ. Δεν το περίμενα να γινόταν αυτό τόσο νωρίς στη σχέση μας και ήμουν και διστακτική στην αρχή. Όμως αυτό ήθελε ο Αφέντης μου κι εγώ βρίσκομαι εδώ για να τον υπηρετώ και να τον ικανοποιώ σε ότι ζητήσει.

Μου χάρισε μια μέρα μεγάλης καύλας. Με κοίταζε στα μάτια και με κυριαρχούσε ενώ μου κάρφωνε την πούτσα του ο άλλος. Μεγάλη καύλα και χύσια παντού. Το τέλος της παρτούζας όμως για μένα ήταν όλα τα λεφτά. Με άγγιζε με τόσο πάθος. Μου γέμισε τις τρύπες μου τόσο δυνατά και με τόση καύλα που με τρέλανε. "Γάμα μου τον κώλο μωρό μου..." αυτό ήθελα... επιτέλους τον είχα μέσα μου. Η πούτσα του είχε καρφωθεί στο κωλαράκι μου τόσο δυνατά και κυριαρχούσε η καύλα της στιγμής. Ήθελα τόσο πολύ να μου χαρίσει τα χύσια του, μέσα μου για να τα πάρω μαζί μου. Αυτός όμως είχε άλλα σχέδια. Μου τα έχυσε όλα στο πρόσωπο με υπερηφάνεια για να με δείξει χυμένη στην παρέα που είχαμε. Δε με ένοιαζε καθόλου. Αυτό ζήτησε ο Αφέντης μου αυτό πήρε.

Περάσαν οι 2 βδομάδες των διακοπών. Δεν ήθελα να φύγει. Τον είχα τόσο κοντά και τώρα πάλι έπρεπε να φύγει; Πλέον είχαμε έρθει πιο κοντά και δεν άρεσε ούτε στον ένα ούτε στον άλλο η ιδέα ότι έπρεπε να φύγει αλλά δε γινόταν αλλιώς. Δεν αργήσαμε να κανονίσουμε την επόμενη συνάντηση. 02/09 βόλεψε να πάω στην πόλη. Ανυπομονούσα να έρθει η ώρα, πάντα με άγχος βέβαια γιατί δε μπορούσα να φάω όλη μέρα. Μόνο με την σκέψη ότι σε λίγες ώρες θα χωνόταν ο πούτσος του Αφέντη μου μέσα στο μουνάκι μου, το κωλαράκι μου και το στόμα μου, έτρέχαν ποτάμια τα υγρά από το μουνάκι μου.

Ανέβηκα πρώτη στο δωμάτιο για να ετοιμαστώ!! Να έρθει να αντικρίσει την πουτάνα του όπως του αρέσει, με τη σφήνα στο κώλο, ένα μίνι φόρεμα που θα χαιρόμουν να το βάλω να κυκλοφορήσω έξω μαζί του το βράδυ και τακούνια. Χτύπησε η πόρτα και επιτέλους στεκόταν μπροστά μου... περήφανος για την πουτανα του. Με κοίταζε από πάνω μέχρι κάτω με τόση περηφάνια για το ότι είμαι δική του. Έκλεισε η πόρτα και έγινε ο χαμός. Το καλύτερο γαμήσι που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Ο πούτσος του καρφωνόταν παντού μέσα μου, τόσο σκληρός, καυλωμένος για μένα! Με έπνιγε όταν κατέβαινε στο λαρύγγι μου, έτσι του αρέσει κι εγώ ειμαι εδώ για να του προσφέρω ότι του αρέσει και ότι θέλει Γι' αυτό θα βάλω τα δυνατά μου την επόμενη φορά να τα καταφέρω χωρίς δυσκολία. Έφαγα ξύλο στο πρόσωπο και τα κωλομάγουλα. Πόσο το απολαμβάνω! Χόρεψα με χαρά πάνω στο καυλί του. Ούτε ξέρω πόσες φορές έχυσα πάνω του, στο στόμα του, στα δάκτυλα μου, στα δάκτυλα του. Με άκουγε όλη η πολυκατοικία. Καρφώθηκα απάνω του με το κωλαράκι μου. Πονούσα πολύ μα με τη βοήθεια του χώθηκε όλος μέσα μέχρι την ρίζα και ήταν απόλαυση να μου γαμαει τον κωλαράκι. Ακολούθησαν τα δάκτυλα στο μουνάκι και ταυτόχρονα στο κωλαράκι. 3 στο μουνάκι και 5 στο κωλαράκι. Η καύλα του μεγάλωνε όσο έβλεπε την κωλότρυπά μου να ανοίγει. Για το φινάλε διέταξε να με χύσει στο στόμα. Με ευχαρίστηση βέβαια άνοιξα το στόμα μου σαν καλή πουτανα που ειμαι και τα πήρα όλα.

"Άνοιξε πουτανα μου το στόμα σου να τα δω ότι τα μάζεψες όλα... τώρα κατάπιε τα και μάζεψε ότι έχει μείνει"

Σαν καλή πουτανα εκτελούσα τις διαταγές του με ευχαρίστηση.. Χαλαρώσαμε αγκαλιά, φιλιά και απόλαυση της στιγμής. Έχει γενέθλια σε 2 μέρες και μπόρεσα να του χαρίσω από κοντά κάτι από την ψυχή μου, για να με νιώθει κοντά του στην καθημερινότητα του.

Όπου κι αν βρίσκεται θα τον υπηρετώ, θα τον ικανοποιώ σε ότι μου ζητήσει και θα τον κάνω περήφανο γνωρίζοντας ότι...
- θα με τρελαίνει καθημερινώς
- θα ειμαι καυλωμενη 24/7
- θα μαλακίζομαι όπου και να ειμαι όταν το ζητήσει
- θα εχω τα πιο καυλιάρικα χυσίματα όταν ειμαι άξια να του τα δίνω όταν... και όποτε το ζητήσει
- θα βγαίνω να φλερτάρω όταν το ζητήσει
- σφήνες, χωρίς εσώρουχα στο γραφείο και στον έξω κόσμο, παγάκια, ζεστό νερό, cable ties... ότι ζητήσει ο Αφέντης μου θα το έχει.

Τον θέλω για πάντα στη ζωή μου... να του χαρίζω όσες πιο όμορφες και καυλιάρικες στιγμές μπορώ, όσα δεν του έχει χαρίσει καμιά άλλη πουτανα. Γιατί εγώ ειμαι η καλύτερη!

Η πουτάνα σου.


Copyright Ref Number: 16151100422S012Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.