Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχοντας δει άπειρες ιστορίες στο συγκεκριμένο site αποφάσισα να δω την δίκη μου.

(Τα ονόματα ειναι αλλαγμένα για προφανείς λόγους)

Είμαι ο Νίκος και θα σας περιγράψω μία ιστορία που συνέβη πριν λίγο καιρό όταν ήμουν 17. Η μάνα μου 50 χρόνων, δασκάλα τότε, κρατιόταν καλά καθώς πρόσεχε πάντα τον εαυτό της και πήγαινε γυμναστήριο. Ποτέ δε ντύνονταν προκλητικά και ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να απατήσει τον πατέρα μου. Όλα αυτά όμως μέχρι τη μέρα που θα σας παρουσιάσω την ιστορία.

Ήταν ένα απόγευμα που είχε πει πως έχει συνέλευση γονέων καθηγητών και έπρεπε να πάει. Ο πατέρας μου έλειπε και δεν είχα κάτι να κάνω οπότε άραζα στο κινητό. Καθώς πήγε να ετοιμαστεί, άφησε μισάνοιχτη την πόρτα και είδα κάτι πολύ περίεργο. Φορούσε δαντελωτά εσώρουχα κάτι που με καυλωνε απίστευτα. Αμέσως αναρωτήθηκα που θα πήγαινε αλλά γύρισα στο σαλόνι και έκανα τον ανήξερο. Σε 10 περίπου λεπτά είχε ετοιμαστεί.

Μόλις την είδα σοκαρίστηκα! Φορούσε ένα κόκκινο κοντό φορεματάκι, κραγιόν, make up και κόκκινα τακούνια. Εκεί ήταν που αποφάσισα να την ακολουθήσω. Μόλις έφυγε περίμενα ένα λεπτό και έτρεξα πίσω της. Πράγματι, μετά από 10 λεπτά φτάσαμε στο άδειο σχολείο. Η πόρτα ήταν ανοιχτή οπότε λίγο μετά από αυτή μπήκα κι εγώ. Το περίεργο ήταν πως αντί να πάει στην τάξη κατευθύνθηκε στο γυμναστήριο. Έτσι κρύφτηκα πίσω από ένα τοιχάακι και περίμενα να δω τι θα γίνει.

Ξαφνικά της ανοίγει την πόρτα ο γυμναστής και την καλωσορίζει. Αυτό ήταν ακόμα πιο περίεργο αφού είχε πει πως η συνέλευση ειναι μόνο για την τάξη της. Χωρίς να χάσω χρόνο, αφού έκλεισαν την πόρτα σκαρφάλωσα σε ένα παράθυρο που υπήρχε ώστε να μπορώ να τους βλέπω ενώ αυτοί όχι. Και εκεί έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Η μάνα μου στα γόνατα σε ένα στρώμα γυμναστικής και γύρω της ο γυμναστής, ο διευθυντής και άλλοι 8 άνδρες (γονείς των μαθητών) να τους χαϊδεύει τις πούτσες έξω από το παντελόνι. Ξαφνικά ένας πατέρας πετάει έξω την πουτσα του. Ήταν τεράστια! Πρέπει να ήταν 20 εκατοστά και χοντρή. Την προστάζει να του πάρει πίπα και μετά το πρώτο σοκ της, χαρούμενη, τον παίρνει όλον. Τότε ο διευθυντής της βγάζει το φόρεμα και μένει μόνο με τα εσώρουχα και τα τακούνια.

Αυτό το θέαμα με είχε ανάψει και ήδη χάιδευα τον πούτσο μου πάνω από τη φόρμα. Σε κλάσματα δευτερολέπτων πετούν όλοι έξω τα καυλιά τους τα οποία ήταν στητά και τεράστια. Αρχίζει να τους τσιμπουκώνει έναν έναν μέχρι που ο ένας τη χύνει στη μάπα. Αυτή μαζεύει όσα μπορεί και μέχρι να τελειώσει την έχουν βάλει ήδη στα τέσσερα και ο ένας ετοιμάζεται να μπει στον κώλο.

- Όχι από κώλο, σας παρακαλώ... του φώναξε.

- Βούλωσε το... σήμερα θα φύγεις από εδώ και δε θα μπορείς να κάτσεις.

Αυτή υπάκουσε και μπήκε με δύναμη στον κώλο της. Για να μην τσιρίζει και ακούγεται, ο άντρας που την έχυσε πριν της έκλεισε το στόμα και έτσι ένας μπήκε στον κώλο, ένας στο μουνί, ενώ έπαιζε μαλακία σε άλλον έναν με το γυμναστή να της τραβάει τα μαλλιά και τον διευθυντή να τον παίζει με τα πόδια της. Είχα καυλώσει άπειρα και αφού δε με έβλεπε κανείς δεν άντεξα και άρχισα να τον παίζω. Σε πολύ λίγο έχυσα, ενώ μέσα γαμούσαν εναλλάξ τη μάνα μου.

Την έβριζαν την χτυπούσαν και την έφταναν με όλο αυτό να την ανάβει καθώς παρακαλούσε για παραπάνω. Λίγη ώρα αργότερα τη γέμισαν με χυσια παντού. Στο πρόσωπο, στα βυζιά, στον κώλο, στα πόδια. Το θέαμα ήταν απερίγραπτο. Η μάνα μου χυμένη παντού, φορώντας μόνο τα τακούνια. Τότε ένας έβγαλε το κινητό να τραβήξει μια φωτογραφία. Νόμιζα πως θα του πει όχι αλλά τον ρώτησε αν θα μείνει μεταξύ των 11. Αυτός απάντησε καταφατικά και αυτή πόζαρε στα τέσσερα γυμνή, στα γόνατα με δυο πούτσες, όρθια με τα χύσια να τρέχουν και άλλες τέτοιες πόζες.

Έπειτα από αυτό εφυγαν και την άφησαν μόνη της να καθαριστεί. Τότε έφυγα κι εγώ και την περίμενα σπίτι. Παρατήρησα ότι για 3 μέρες δε μπορούσε να κάτσει αλλά η όλη φάση με καυλωνε πάραυτα.

Αν σας άρεσε η ιστορία μου, γράψτε μου στα σχόλια αν θέλετε κι άλλη...


Copyright Ref Number: 16151130422S013Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.