Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η επόμενη μας ιστορία, μας βρίσκει μερικούς μήνες μετά την πρώτη, το καλοκαίρι. Έχοντας προγραμματίσει τις διακοπές μας σε ένα όμορφο μέρος ετοιμαζόμαστε να περάσουμε λίγες μέρες χαλάρωσης.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο κατά το μεσημεράκι τακτοποιήθηκα στο δωμάτιο μου, χαλάρωσα για λίγο και βγήκαμε έξω με τους γονείς μου για φαγητό. Μόλις γυρίσαμε άραξα λίγο στο κινητό και κατευθύνθηκα στο μπάνιο να κάνω ένα ντους. Το μπάνιο μου έβλεπε και στην πισίνα του ξενοδοχείου και κοίταξα να δω τι παίζει. Είχε νέκρα αν εξαιρέσουμε μια παρέα από τρεις τύπους γύρω στα 25-30. Αφού έκανα το ντους μου αποφάσισα να κοιτάξω άλλη μια φορά μπας και είχε κόσμο. Ξαφνικά είδα μια γυναικεία παρουσία. Οι ξαπλώστρες ήταν κόντρα στο παράθυρο μου και μπορούσα να δω μόνο το πίσω μέρος και το σώμα του ανθρώπου που καθόταν. Το μαγιό όμως που φορούσε αυτή η γυναίκα θα ορκιζόμουν ότι κάπου το ήξερα. Ολόσωμο πράσινο με σχέδιο. Τότε κατάλαβα ότι αυτή η γυναίκα είναι η μάνα μου.

Περίεργο… σκέφτηκα γιατί συνήθως δεν πηγαίνει μόνη της στην πισίνα ή στην παραλία. Έμεινα εκεί να κοιτάω το ωραίο κορμί της μέχρι που ένας από τους τρεις την πλησίασε. Δε μπορούσα να ακούσω τι λέγανε αλλά την έβλεπα να παίζει ναζιάρικα με τα μαλλιά και τα πόδια της. Μετά από λίγο έφυγε οπότε έφυγα κι εγώ. Αποφάσισα να μην πω τίποτα καθώς δεν ήξερα ούτε τι έλεγαν ούτε τι θα ακολουθήσει. Το βραδάκι φύγαμε για να φάμε και όταν γυρίσαμε ήμασταν όλοι κουρασμένοι. Αποφασίσαμε να πάμε για ύπνο. Ενώ ήταν σχετικά νωρίς για ύπνο αποφάσισα αντί να κάτσω στο δωμάτιο να αράξω σε μια θέση που βλέπει πισίνα μπας και γίνει το οτιδήποτε.

Πράγματι μετά από κάνα τέταρτο οι τρεις τύποι εμφανίστηκαν πάλι. Μετά από λίγη ώρα και καθώς ήμουν αρκετά σίγουρος ότι θα έρθει και η μητέρα μου, εμφανίστηκε. Εκεί έπαθα σοκ. Πρώτη φορά την είδα να φοράει μπικίνι. Δε φορούσε ποτέ αλλά τώρα ήταν πιο καύλα από ποτέ. Με το μαύρο μαγιό που αναδείκνυε τα μικρά αλλά ωραία βυζιά και την κωλάρα της ενώ κατέληγε στα πανέμορφα πόδια της με τα σέξι κόκκινα βαμμένα νύχια της. Το όλο θέαμα με καύλωσε αλλά η συνέχεια θα με καύλωνε πιο πολύ.

Την είδα να ξαπλώνει στην ίδια ξαπλώστρα με το μεσημέρι και ο ίδιος τύπος να την πλησιάζει. Είπαν κάτι αλλά δεν άκουσα και τότε άρχισαν να έρχονται και οι άλλοι δύο. Τότε μίλησαν για λίγο και η μάνα μου άρχισε να τους χαϊδεύει τα μαγιό στο μέρος της πούτσας. Ο ένας άρχισε να της βγάζει τα ρούχα μέχρι που την είχαν γυμνή να τους παίρνει πίπα. Άμεσως ο ένας την σήκωσε όρθια και την έβαλε στα τέσσερα στην ξαπλώστρα και μπήκε μέσα της. Αυτή συνέχιζε να τσιμπουκώνει τους άλλους δύο μέχρι που ο ένας της έπιασε το κεφάλι και της γαμούσε το στόμα με μανία. Ο τρίτος που απλά έβλεπε αποφάσισε να τη μοιραστεί με αυτόν που την είχε από πίσω οπότε κατέληξε με δύο ψωλές να περιποιούνται το μουνί της και έναν να την γαμάει στο στόμα.

Ξαφνικά ο τελευταίος βγαίνει έξω, την πιάνει από το λαιμό και της ρίχνει ένα χαστούκι. Αυτό με καύλωσε αφάνταστα και ήταν η στιγμή που άρχισα να καυλώνω ενώ έχυσα απίστευτα πολύ και γρήγορα. Αυτοί συνέχιζαν να την γαμάνε με μανία και φάνηκε να της αρέσει. Ξαφνικά την έβαλαν πάλι στα γόνατα και άρχισαν ένας-ένας να τη χύνουν στο πρόσωπο και το κορμί. Μετά από αυτό μπήκαν και οι τέσσερις στην πισίνα να καθαριστούν, ενώ δεν έλειπαν τα χουφτώματα και τα φιλιά. Μετά από λίγο έφυγε η μητέρα μου και καπάκι αυτοί. Την άκουσα να γυρνάει στο δωμάτιο και από ότι κατάλαβα προσπαθούσε να το κάνει ήσυχα. Μετά έπεσα για ύπνο αλλά στο κεφάλι μου γυρνούσαν όλες αυτές οι στιγμές. Οι υπόλοιπες διακοπές κύλησαν ήρεμα μέχρι που φύγαμε.

Ελπίζω να μη σας κούρασα και περιμένω την άποψη σας για νέες ιστορίες.


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151111221S001
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


 

Όροι Χρήσης του XStream || Privacy Policy