Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήρθε καιρός να γράψω και εγώ την ιστορία μου...

Ήρθε καιρός να γράψω και εγώ την ιστορία μου. Είμαι ο Γιώργος, 41, παντρεμένος με την Αλέκα, 40 χρόνων, πολύ όμορφη και σέξι γυναίκα, μαυρομάλλα, πολύ ωραίο σώμα, μεγάλα στήθη και όρθιο κώλο.
 
Η ιστορία αρχίζει όταν η γυναίκα μου ανέλαβε το γιο μίας φίλης της, το Μάκη, να τον βοηθήσει να ξαναδώσει πανελλήνιες. 20 χρονών αυτός και ξεκίνησε να του κάνει ιδιαίτερα.
 
Ήταν Δευτέρα και αποκοιμήθηκα. Είχα αργήσει και στη δουλειά. Σηκώθηκα και κατεβαίνοντας άκουσα κάτι περίεργους ήχους. Κάνω να δω και βλέπω την Αλέκα να φιλιούνται με γλώσσα με το Μάκη και να του παίζει με το χέρι της τον πούτσο. Εκεί τα έχασα, τρελάθηκα, ήθελα να κατέβω αλλά καύλωνα που τον έβλεπα με τη γυναίκα μου.

Είχε και αρκετά μεγάλο και χοντρό καυλί, το οποίο είχε καυλώσει αφάνταστα. Τον βάζει να κάτσει στο γραφείο και αρχίζει να τον γλείφει με μανία. Από την τρέλα της τις έφευγαν τα σάλια. "Μη χύσεις" του λέει, "θέλω να με γαμήσεις".

Τη βάζει να ακουμπήσει και της κατεβάζει τα ρούχα. Σκύβει και τη φιλάει στα κωλομέρια. Σηκώνεται και της καρφώνει απότομα τον πούτσο του στον κώλο.

- Έτσι θα σε γαμήσω, της λέει, πρώτα από τον κώλο.

Αυτή βογκάει από καύλα.

- Με πονάς καύλα μου...

του λέει αλλά αυτός τίποτα. Τη γαμούσε δυνατά και άρχισε να γίνεται πρόστυχος και στα λόγια του. Της έλεγε "έτσι μουνάρα μου, σε σκίζω πουτανα", αλλά και στις κινήσεις του. Της έσκιζε τον κώλο δυνατά, της βαρούσε τα κωλομέρια. Εκεί δεν άντεξα... βλέποντας τους έχυσα, όπως έχυσε και αυτός μέσα στον κωλάρα της.

Αφού τα άδειασε όλα μέσα, την τραβάει στον καναπέ και τη βάζει να του πάρει πίπα. Τον έγλειφε με μανία. Βγάζει ότι φορούσε κάτω και του λέει...

- Έλα, δεν τελειώσαμε, θέλω κι άλλο...

κάθεται πάνω του και τον βυθίζει μέσα της όλο. Αρχίζει και γαμιέται πάλι. Πετάει το σουτιέν και του λέει...

- Έλα γλείψε μου τις ρώγες όπως με γαμάς.

Την είχε τρελάνει στο γαμήσι ώσπου κάποια στιγμή της λέει...

- Θέλω να χύσω μωρό μου.

- Όλα μέσα μου δώσ' τα γαμιά μου...

και σκύβει και τον φιλάει καθώς της έχυνε το μουνάκι. Εκεί έχυσα κι εγώ δεύτερη φορά. Κρύφτηκα, αυτοί ντύθηκαν και της λέει:

- Θα τα πούμε σύντομα baby.
 
Βέβαια και ξανά έγινε φάση, την οποία θα σας την πω σε άλλη ιστορία. Περιμένω τα σχόλια σας...


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.