Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συνέχεια από την έξοδο μας με τη Νεφέλη...


Προηγούμενο μέρος: Νεφέλη (2ο μέρος)

- Πρόσεξε πώς χειρίζεσαι αυτό το όπλο μωρό μου, είναι γεμάτο…

ψιθύρισα μέσα από το φιλί μας.
 
- Αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό, το επιδόρπιο σου θα έρθει νωρίτερα απ’ ότι φαντάζεσαι. Ωστόσο είναι κάτι για το οποίο θέλω πολύ να σου μιλήσω απόψε Νεφέλη, αυτός είναι ο λόγος που σχεδίασα το αποψινό δείπνο τόσο καλά. Μου είναι πολύ δύσκολο να συζητήσω τα φετίχ μου μαζί σου, αλλά θέλω να καταλάβεις τις ανάγκες μου.
 
Με κοίταξε με λατρευτικά μάτια, ήξερε πού πήγαινε με αυτό, αν και δεν είχε ιδέα. Το έπαιζε, «Θα δοκιμάσω μπαμπά, πες μου. Πες μου τα πάντα».
 
- Ο μόνος τρόπος που ξέρω πώς να το κάνω αυτό είναι να είμαι ειλικρινής μαζί σου και να στο πω αμέσως.
 
- Απλά πες το!
 
Μου έπιασε το χέρι και περίμενε τα λόγια μου.
 
- Έχω ένα φετίχ στο οποίο θέλω να συμμετάσχεις κι εσυ. Την κοίταξα, θέλοντας να είμαι σίγουρος ότι κατάλαβε και συνέχισα. Έχεις ακούσει ποτέ για BDSM μωρό μου;
 
Χαμογέλασε διάπλατα, έσκυψε πάνω του και τον φίλησε πλήρως.
 
- Ναι Αφέντη, έχω.
 
Ήμουν σοκαρισμένος.
 
- Έχω διαβάσει πολλά βιβλία και σκεφτόμουν ότι θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να το δοκιμάσω με εσένα που αγαπώ και να μοιραστούμε αυτήν την εμπειρία μαζί. Ωστόσο μπαμπά, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θα ένιωθα άνετα να κάνω.
 
- Και τι είναι αυτά;…
 
Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με την αποκάλυψή της.
 
- Βελόνες, πονάνε πάρα πολύ και πολύ ακραία πράγματα αυτά δεν θα τα κάνω ποτέ! Και επιπλέον δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι με άλλη γυναίκα. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις και να το δεχτείς.
 
- Ναι μωρό μου, δε θα σου ζητούσα ποτέ να κάνεις κάτι που δε θα ένιωθες καλά ή κάτι που σε στενοχωρεί. Τι είδους πράγματα έχεις διαβάσει-ακούσει, θέλω πολύ να μάθω, όπως και τι από αυτά θα ήθελες να δοκιμάσεις.
 
Ανασήκωσε τους ώμους της, χωρίς να ξέρει τι να πει.
 
- Ωστόσο αν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία θέλω να καταλάβεις καλά ότι σε αυτά τα πράγματα που θα συμφωνήσουμε και που εγώ σαν αφέντης θα σου ζητήσω να κάνεις θα είναι "my way or the highway" δε δέχομαι όχι σαν απάντηση! Τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, η σχέση μας θα τελειώσει και δεν θα με ξαναδείς ποτέ!
 
Κούνησε το κεφάλι της καταφατικά, καθώς συνέχισε να με ρωτά:
 
- Πες μου όλα όσα ξέρεις γι' αυτό. Πού και πώς το έμαθες;
 
Δεν ήταν σίγουρη αν έπρεπε να του το πει ή όχι. Ο τρόπος που το έμαθε αρχικά, θα μπορούσε να τον θυμώσει. Της έκανε νόημα να μιλήσει και τελικά το έκανε.
 
- Δε θέλω να μπω σε μπελάδες, δε θέλω να σε θυμώσω.
 
- Γιατί να θυμώσω; Τι θα μπορούσες να είχες κάνει για να μπεις σε μπελάδες;
 
Ανατρίχιασε λίγο, επιλέγοντας προσεκτικά πώς θα μιλήσει.
 
- Μπαμπά, τότε που εσύ και η μαμά επισκεπτόσασταν τη γιαγιά και τον παππού σου όταν ήσουν νεότερος; Ξέρεις, όταν η γιαγιά ήταν άρρωστη και πήγαινες να τους δεις;
 
Έγνεψα καταφατικά και συνέχισε.
 
- Λοιπόν, σαν έφηβη είχα απίστευτες καύλες. Ένα βράδυ είχα τρελές καύλες, πήγα λοιπόν στο γραφείο σου για να βρω μια από τις πορνοταινίες σου. Ξέρεις, αυτές που είναι στο γραφείο σου, πολύ πίσω στο κάτω συρτάρι, κρυμμένες πίσω από το ψεύτικο συρτάρι σου.
 
Παρακολουθούσε τα μάτια του, προσέχοντας να δει αν ήμουν θυμωμένος ή αν ενδιαφερόμουν. Συνέχισε να μιλά…
 
- Ναι, ξέρω τις κρυψώνες σου. Λοιπόν, άρχισα να ψάχνω για κάτι που να ιντρίγκαρε την περιέργειά μου. Παρατήρησα ότι μερικές από αυτές είχαν περίεργα ονόματα και βρήκα μία που έλεγε BDSM και την είχες ξέχωρα από τις άλλες.
 
Ήμουν πολύ διεγερμένος και παρατήρησε το καυλί μου να μεγαλώνει μαζί με το χαμόγελό μου.
 
- Την έβαλα να παίζει, κάθισα στην καρέκλα σου, γυμνή και παρακολούθησα. Όταν είδα τι έκαναν τον τρόπο που ευχαριστούσε ο ένας τον άλλο και έπαιζαν τρελάθηκα, καύλωσα πολύ! Έπαιξα με το μουνί μου μέχρι που ήρθα και μούλιασα την καρέκλα σου. Το μουνί μου ήταν τόσο ζεστό υγρό και ζουμερό.
 
Η πούτσα μου είχε γίνει σαν πέτρα μέσα στο τζιν μου και μου έλεγε ότι την ήθελε.
 
- Σιγά μωρό μου. Ίσως χρειαστεί να σε τιμωρήσω που περιφέρεσαι στο γραφείο μου και παίρνεις έτσι τα πράγματα μου χωρίς άδεια. Πες μου ακριβώς τι έκανες όσο παρακολουθούσες την ταινία. Θέλω να ακούσω τα πάντα για αυτό το πεινασμένο μουνάκι και πόσο ζεστό και υγρό έγινε.
 
Υπήρχε ένα βλέμμα στο πρόσωπό μου που δεν είχε δει ποτέ, αλλά την ευχαριστούσε και ένιωσε το μουνί της να βρέχεται. Ήθελε να τη γαμήσει άσχημα…


Copyright Ref Number: 16151200222S002Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.