Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να αναφέρω 2-3 πικάντικες ιστοριούλες που μου έχουν συμβεί στην ζωή μου και θεωρώ ότι θα σας αρέσουν.

Ονομάζομαι γιώτα και ζω στην πανέμορφη Πάτρα. Είμαι 1.56 ύψος και τα κιλά μου είναι 43. Η ιστορία που θα σας πω είχε συμβεί πριν 3 χρόνια Ιούλιο μήνα. Ήμασταν για καφέ με τη φίλη μου την Ιωάννα ώσπου πέρασε η ώρα και ήρθε ο φίλος της να την πάρει με την μηχανή του.

- Γιώτα τι θα κανείς εσύ;

- Θα καθίσω λίγο Ιωάννα να απολαύσω το ηλιοβασίλεμα και να χαζέψω με το κινητό και θα γυρίσω σπίτι.

Χαιρετηθήκαμε και πήγα και να πιάσω θέση γιατί πάντα γίνεται ένας ψιλοχαμός από κόσμο για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα. Τα σκαλοπάτια είχαν γεμίσει από κόσμο κι εγώ ήμουν τυχερή. Έκατσα σε ένα παγκάκι δίπλα από τα σκαλοπάτια μπροστά στο δρόμο και έβλεπα τον ήλιο να βυθίζεται στη θάλασσα σιγά σιγά. Κάπου εκεί παρατηρώ ένα κάμπριο Mercedes να σταματάει για 2η φορά μπροστά μου, να με κοιτάζει ο οδηγός και να μου χαμογελάει. Ανταπέδωσα με το χαμόγελο μου.

Ήταν ένας γοητευτικός 40αρης, αρκετά όμορφος μπορώ να πω. Κοιταχτήκαμε για λίγα δευτερόλεπτα, ώσπου ήρθαν από πίσω του 2 αυτοκίνητα και έφυγε. Ο ήλιος έδυσε και πάνω που είπα να φύγω ξαναέρχεται, σταματάει πάλι μπροστά μου και άρχισε να μου χαμογελάει. Σηκώνω το χέρι, τον χαιρετάω και χαμογελώ κι εγώ.. Εκείνη την ώρα κορνάρει ο πίσω για να φύγει και γυρίζει και μου λέει:

 - Άντε μικρή... θα μπεις μέσα να σε πάω βόλτα; Τι με κοιτάς;...

Δεν ξέρω τι με έπιασε εκείνη την στιγμή και ακούγοντας πάλι την επιμονή κόρνα του πίσω αυτοκινήτου πετάχτηκα, άνοιξα την πόρτα και μπήκα μέσα. Αμέσως ξεκίνησε και βγήκε στον κεντρικό δρόμο.

- Ανδρέας... χάρηκα μικρή.

- Γιώτα... χάρηκα και εγώ μεγάλε.

- Που θέλεις γιώτα να σε πάω βόλτα;

- Όπου θέλετε Ανδρέα.

- Στο ενικό να μου μιλάς βρε! Μικρός είμαι. Αλήθεια, έχεις χρόνο να σε πάω σε ένα όμορφο μέρος κοντά στην Ναύπακτο ή πρέπει να γυρίσεις σπίτι;

- Όχι Ανδρέα, δεν έχω θέμα, μέχρι της 12:00 μπορώ να είμαι έξω.

- Ωραία έχουμε 3 ώρες και είναι μόνο 20 λεπτά η απόσταση.

Περνώντας τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου μου έφυγε όλο το άγχος που ένιωθα. Περνούσα πολύ όμορφα μαζί του, είχε γέλιο και μια πανέμορφη γοητεία όλο αυτό, καθώς κοιτούσα από το κάμπριο τον ουρανό και τα αστέρια. Λίγα λεπτά αργότερα έστριψε το αυτοκίνητο σε ένα στενό δρόμο χωρίς φώτα. Φοβήθηκα!

- Μα που πάμε; Δεν υπάρχει ούτε φως εδώ, ούτε σπίτια!

- Θα δεις μικρή! Δεν το ξέρουν πολλοί αυτό το μέρος, ερχόμασταν μικροί εδώ και κάναμε κάμπινγκ.

Όντως, μετά από λίγο φτάσαμε σε μια παραλία που ζήτημα να ήταν 20-30 μέτρα, με ψιλό βότσαλο και απίστευτη θέα.

- Ανδρέα τι όμορφα που είναι εδώ;

- Στο είπα μικρή... θα σου αρέσει. Όποτε θέλεις να φύγουμε μου λες, δεν υπάρχει θέμα! Και εγώ είχα ανάγκη από μια βόλτα να ξεφύγω λίγο από τα προβλήματα του σπιτιού.

Η ώρα περνούσε και εγώ γοητευόμουν με τον Ανδρέα, με τον τρόπο που μίλαγε, τις πλάκες του. Σε κάποια στιγμή με πλησιάζει αρκετά προς το πρόσωπο μου, αλλά δεν έκανε την κίνηση. Τότε κάνω το βήμα και τον φιλάω. Είχαμε 4-5 λεπτά με έντονα γλωσσόφιλα ενώ άρχιζε να με χουφτώνει μέσα από το μπλουζάκι μου και στα μπουτάκια μου κάτω από το καυτό σορτσάκι που φορούσα. Σηκώθηκε, βγήκε, από το αμάξι, άνοιξε την πόρτα μου και με γύρισε προς τα έξω από το αμάξι χωρίς να με σηκώσει από το κάθισμα. Πήρε τα χεράκια μου και μου τα έβαλε στο παντελόνι του ενώ ξεκούμπωσε τα κουμπιά. Κατεβάζω το παντελόνι του λίγο και πιάνω το καυλί του πάνω από το μποξεράκι. Το τρίβω. Το ένιωθα που είχε γίνει σκληρό, σαν να ήθελε να τρυπήσει το εσώρουχο να βγει. Κατεβάζω το μποξεράκι του και βγαίνει ένα καυλί 17-18 εκατοστά και λίγο χοντρό. Άρχισα να του το παίζω. Ο Ανδρέας πίεσε ελαφριά το κεφάλι μου για να το βάλω στο στόμα μου, πράγμα που έκανα με χαρά.


- Αχ πουτανάκι, τι φανταστικό τσιμπούκι μου παίρνεις. Συνέχισε μωράκι μου, έτσι...

Το έγλειφα ενώ προσπαθούσα να πάρω και τα μπαλάκια του βάζοντας το μέσα μου τέρμα. Και τότε φωνάζει:

- Δεν αντέχω άλλο μικρό, θέλω να σε γλείψω.

Με παίρνει στα χέρια του όρθια και με πετάει μπροστά στο καπό του αυτοκινήτου. Μου βγάζει το μπλουζάκι και το σουτιέν μου και άρχισε να μου πιπιλάει τις ρώγες. Τα χέρια του έφτασαν στο σορτσάκι μου και έλυσε το κουμπί και το φερμουάρ ενώ με έγλειφε στα βυζάκια. Κατεβάζει το σορτσάκι και το βρακάκι μου και κατεβάζει το πρόσωπο του στο μουνάκι μου. Αρχισε να το γλείφει και να χώνει την καυτή του γλώσσα μέσα μου. Έφτανα στο Θεό, είχα γίνει τόσο πολύ μούσκεμα που ένιωθα ότι θα τον πνίξω με τα υγρά μου.

- Τι σφιχτό γλυκό μουνάκι είναι αυτό; Δε μπορώ να το πιστέψω! Δεν έχω γευτεί κάτι τόσο τέλειο μουνί.

Με έκανε και ένιωσα τόσο τέλεια... και από την καύλα που με έκανε να έχω,του φώναξα:

- Ανδρέα, σκίσε μου το μουνάκι, δεν αντέχω άλλο, με έχεις τρελάνει.

Σηκώνεται, μου κρατάει ανοιχτά τα πόδια πάνω στο καπό του αυτοκινήτου και μπαίνει μέσα με το σκληρό καυλί του. Μια δυνατή κραυγή καύλας βγήκε από το στόμα μου.

- Έτσι μωρό μου, βόγκα σαν καλό πουτανάκι που είσαι.

Το καυλί του μπαινόβγαινε μέσα στο σφιχτό μουσκεμένο μουνάκι μου με μανία, ενώ εγώ από την καύλα που είχα φώναζα δυνατά. Λίγα λεπτά αργότερα, με σηκώνει από το καπό και με στήνει όρθια με τα πόδια ανοιχτά και μου σπάει την μέση ακουμπώντας τα χέρια μου και το στήθος στο καπό του αυτοκινήτου. Άρχισε να με παίρνει άγρια. Τα αρχίδια πάφλαζαν στο μουσκεμένο μουνάκι μου ενώ είχε χώσει τα δάχτυλα του μπροστά στο στόμα μου και άρχισε να με βρίζει και να με κάνει να νιώθω σαν πουτανάκι. Αυτό ήταν, άρχισα να σπαρταράω πάνω στο καπό και να τρέμω ενώ έχυνα πάνω στο σκληρό καυλί του.

- Έτσι πουτανάκι, χύσε... δεν πρέπει να σε έχει γαμήσει παιδάκι ποτέ έτσι. Κατάλαβες τη διάφορα τώρα στο γαμήσι με τους μεγάλους άντρες;

- Αχ ναι Ανδρέα, αχ... δεν αντέχω άλλο, άρχισα να του φωνάζω, ενώ τα μάτια έχουν γυρίσει από την καύλα και το κορμί μου συνέχιζε να σπαρταράει. Χύσε Ανδρέα, δεν αντέχω άλλο...

του φώναζα και εκείνη τη στιγμή, βγάζει ένα αναφωνητό, βγάζει το καυλί του από μέσα μου και ξεκινάει κατευθείαν να με χύνει στην κοιλίτσα μου και να φτάνουν και κάποιες σταγόνες ανάμεσα από τα βυζάκια μου.

- Πάρ' τα πουτανάκι μου...

φώναζε και συνέχισε να παίζει με το καυλί του, προσπαθώντας να βγάλει κι τις τελευταίες σταγόνες σπέρματος πάνω μου.

- Γιωτάκι, μου έκανες το καλύτερο δώρο σήμερα! Δεν ξέρω ποσά χρόνια έχω να ευχαριστηθώ τέτοιο γαμήσι μικρή μου. Όλα ήταν τέλεια αλλά στεναχωρήθηκα γιατί ήθελα να τελειώσω στο πανέμορφο προσωπάκι σου και από την καύλα δεν πρόλαβα.

- Δεν πειράζει Ανδρέα, ήταν το καλύτερο σεξ που μου έχουν κάνει.

Μετά από λίγη ώρα και αφού καθαριστήκαμε, ξεκινήσαμε για την επιστροφή. Στο δρόμο τον πήρε η γυναίκα του τηλέφωνο και μιλούσαμε. Τότε εγώ... δεν ξέρω το με έπιασε, πιάνω το καυλί του από έξω από το παντελόνι και το έτριβα ενώ οδηγούσε. Με κοίταξε και έκλεισε το μάτι ενώ μιλούσε και έλυσε τα κουμπί. Του κατεβάσω το παντελόνι και το μποξεράκι ενώ οδηγούσε και ξεκίνησα να τον μαλακίζω. Αυτός συνέχισε να μιλάει με τη γυναίκα του κι εγώ ξεκίνησα να τον πιπώνω. Το στόμα μου δεν ξεκολλούσε από το καυλί του. Λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε να χύνει μέσα στο στόμα μου. Ψιλοπνίγηκα και έβηξα, ενώ ο Ανδρέας έβαλε το χέρι του στο ακουστικό να μην ακουστώ.

- Η πίπα με το τελείωμα στο στόμα μου ήταν το δώρο σου για το υπέροχο βράδυ που μου χάρισες Ανδρέα.

- Θέλω να σε ξαναδώ, μου λέει.

Του αρνήθηκα γιατί ήταν παντρεμένος κι εγώ ήμουν με ένα παιδί σχεδόν 10 μέρες τότε. Με πίεσε να του δώσω τηλέφωνο. Του έδωσα ένα παλιό νούμερο που είχα και δεν ίσχυε. Όσο και να το ήθελα δεν έπρεπε.

Αυτή ήταν μία από τις ωραίες εμπειρίες που είχα. Υπάρχουν αρκετές ακόμη. Θα ήθελα σχόλια αν σας άρεσε και δε σας κούρασα.


Copyright Ref Number: 16151080422S007Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.