Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 23 χρονών και ήταν το πρώτο μου one night stand...

Είχα πάει για κάποιες δουλείες στην Πάτρα. Το τελευταίο βράδυ που θα έμενα, βγήκα με μια φίλη μου, από εκεί, για ποτάκι σε ένα μπαρ. Δεν είχα πάρει βραδινά ρούχα μαζί μου, καθώς δεν υπολόγιζα αυτή την έξοδο. Έτσι μου δάνεισε η φίλη μου ένα φουστανάκι της και ένα κολλητό μπλουζάκι με ψηλοτάκουνες γόβες. Αν και δεν είχα συνηθίσει σε τέτοια ντυσίματα, σκέφτηκα πως στην Πάτρα δε με ήξερε κανείς και πως θα ήταν ευκαιρία να ξεδώσω και να μη σκέφτομαι ότι θα πέσω πάνω σε γνωστούς. Ήμουν ελεύθερη να το γλεντήσω.
 
Καθίσαμε στο μπαρ και παραγγείλαμε τα πρώτα ποτά. Μετά από λίγη ώρα κάποιος από το διπλανό τραπέζι μας κέρασε τα δεύτερα ποτά μας και μας κοίταζε συνεχώς. Δεν πέρασε πολλή ώρα, όταν εμφανίστηκε το αγόρι της φίλης μου και εφυγαν μαζί, αφού ήπιαμε πρώτα μερικά σφηνάκια. Εγώ δεν έφυγα μαζί τους γιατί δεν ήθελα να τους κάνω χαλάστρα. Άλλωστε ο τύπος απέναντι δεν είχε σταματήσει να με κερνάει ποτά και φαινόταν πολύ σέξι. Δεν άργησε πολύ να με πλησιάσει.
 
Ήρθε στο τραπέζι μου και μου έφερε ένα σφηνάκι. Συστηθήκαμε και μετά άρχισα να χορεύω προκλητικά γύρω του. Εκείνος με ακουμπούσε στη μέση και κόλλαγε τη λεκάνη του πάνω μου. Ένιωθα ότι είχε αρχίσει να καυλώνει. Κάποια στιγμή, έβαλα το χέρι μου στον πούτσο του πάνω από το παντελόνι και τότε με τράβηξε και μου είπε:
 
- Το μουνάκι σου ειναι υγρό;
 
Εγώ τον κοίταξα με νόημα και με τράβηξε μαζί του στην τουαλέτα. Άρχισε να με φιλάει και να με χουφτώνει. Με έβαλε πάνω στον καθρέπτη και εγώ τύλιξα τα πόδια μου γύρω του. Μπήκαμε μέσα στην τουαλέτα και με πίπωσε. Ήταν μεγάλη και σκληρή η πούτσα του κι εγώ πνιγόμουν αλλά μου άρεσε. Μόλις έχυσε, μου είπε να φύγουμε από το μπαρ. Πήγαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενα. Μόλις μπήκαμε μέσα έκατσε στον καναπέ και εγώ έκατσα πάνω του. Μου έβγαλε τη μπλούζα και το σουτιέν και μου έτριβε τα βυζιά. Εγώ του έτριβα τον πούτσο μέσα από το ξεκουμπωμένο παντελόνι και πάνω από το μποξεράκι του.
 
- Ο πούτσος μου ειναι πέτρα. Γουστάρεις γλειφομούνι καυλιάρα;
 
Σηκώθηκα και πήγα στο κρεβάτι. Χωρίς να πω κουβέντα άνοιξα τα πόδια μου και του είπα να έρθει να με γλείψει.
 
- Μ... στάζει το μουνάκι σου μωρό μου.
 
Μου άνοιξε τα μπούτια και μου έγλειφε τα μουνόχειλα. Μετά, κόλλησε το στόμα του στο μουνάκι μου και με γάμαγε με τη γλώσσα. Ταυτόχρονα τσίμπαγε τις ρώγες μου που είχαν γίνει σκληρές σαν πέτρα από την καύλα.
 
- Γάμα με μωρό μου...
 
ούρλιαζα από ηδονή ενώ πιπιλούσε την κλειτορίδα μου και έτριβε την κωλοτρυπίδα μου με το δάχτυλο του.
 
- Είσαι πολύ καύλα. Πίνω όλους του χυμούς σου μωρό μου από το μουνί σου.
 
Μετά άρχισα να παίζω τον πούτσο του με τα πόδια μου μέχρι που άρχισε να καυλώνει αρκετά.
 
- Παρ' τον στο στόμα.
 
- Θα στον γυαλίσω μωρό μου!
 
Του έπαιρνα πίπα και ταυτόχρονα έπαιζα με τα αρχιδια του και τα έγλειφα κι εκείνος τρελαινόταν από την καύλα. Μου τραβούσε τα μαλλιά κι εγώ συνέχιζα να τρώω το καυλί του λαίμαργα.
 
- Έτσι καυλιάρα...
 
- Γάμησε μου το μουνάκι μωρό μου.
 
- Όχι καυλιάρα. Θα μου παίξεις βυζομαλακία.
 
Αφού μου έδωσε μερικά πουτσοσκάμπιλα, τον πήρα στα βυζιά μου και τον έκανα πέτρα. Άρχισε να με χύνει στα βυζιά και έχυνε παντού. Με έστησε στα 4. Δεν είχε καπότες κι έτσι γαμηθήκαμε ακάποτα. Άρχισε να τρίβει τον πούτσο του που ήταν πέτρα πάνω στο μουνί μου και με χτυπούσε στα κωλομάγουλα. Αμέσως μετά έχωσε τον πούτσο του με δύναμη στο υγρό μουνάκι μου κι εγώ άρχισα να φωνάζω δυνατά. Όσο άκουγα τον ήχο από τα αρχιδια του να χτυπάνε στον κώλο μου τόσο περισσότερο καύλωνα και τον ήθελα πιο βαθιά και πιο δυνατά. Κι εκείνος με γάμαγε πιο δυνατά και πιο δυνατά.
 
- Σκίσε μου το μουνάκι μου μωρό μου.
 
- Σ' αρέσει πουτανάκι; Σε πηδάω καλά;
 
- Πήδα με κι άλλο μωρό μου.
 
Με γύρισε ανάσκελα και μου άνοιξε τα πόδια. Αφού μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο άρχισε να με γαμαει δυνατά και να μου ρουφάει τα βυζιά. Τύλιξα τα πόδια μου γύρω του κι έτσι με γάμαγε πιο δυνατά και σκληρά. Όταν είχε κουραστεί να με γαμαει έτσι τον έσπρωξα και τον ξάπλωσα στο κρεβάτι ανάσκελα. Ο πούτσος του στεκόταν όρθιος από την καύλα. Τον κρατούσε κι εγώ καρφώθηκα πάνω του δυνατά και άρχισα να ανεβοκατεβαίνω.
 
Το στήθος μου πήγαινε πάνω κάτω στο ρυθμό που πηδιόμασταν κι αυτός το χούφτωνε με δύναμη και δάγκωνε τις ρώγες μου. Κάποια στιγμή σταμάτησα να ανεβοκατεβαίνω και όπως ήμουν εκεί με το καυλί του μέσα στο μουνάκι μου έβαλα τα χέρια μου και του έπαιξα τα αρχιδια. Αυτός με παρακάλαγε να συνεχίσω να γαμάω τον πούτσο του και ανοίγοντας μου τον κώλο με τα χέρια του, έκατσα στον πούτσο του και μου γάμησε την κωλοτρυπίδα.
 
Τελείωσε μέσα μου. Ένιωθα τα καυτά του χύσια να τρέχουν μέσα μου και η ηδονή συνέχιζε. Αφού κατέβηκε και έγλειψε λίγο το μουνάκι μου μέχρι να τελειώσω κι εγώ, ήρθε και μου έδωσε με ένα γλωσσόφιλο τα χύσια και των δυο μας. Εξαντλημένοι κοιμηθήκαμε. Το πρωί τον ξύπνησα με μια ωραία πίπα. Μου άφησε το τηλέφωνο του και μου είπε να τον πάρω τηλέφωνο όταν ξαναθελήσω να καυλώσω τόσο πολύ.
 
Θα τον πάρω σίγουρα. Τέτοια γαμήσια δεν τα χάνεις εύκολα.
 
 
Copyright Ref Number: 16151310322S010
 


Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.