Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γειά σας, είναι η πρώτη μου ιστορία και ελπίζω να την απολαύσετε...

Η ιστορία μου ξεκινάει γύρω στα 18 μου, όταν άφησα τη πόλη μου και πήγα στην Αθήνα για σπουδές. Συνήθως φορούσα αέρινα φορεματάκια, πάντα χωρίς σουτιέν που έκανε τους πάντες να τρελαίνονται. Όλοι οι συμφοιτητές μου μαζευόντουσαν γύρω μου και οι καθηγητές δε μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω μου.
 
Ήμουν πολύ καλή σε όλα τα μαθήματα εκτός από το σχέδιο που το έκανε ο κ. Γ ένας 45άρης γοητευτικός άντρας και πολύ αυστηρός καθηγητής. Με έχει βάλει να κάθομαι στο πρώτο θρανίο λέγοντάς πώς είμαι η πιο αδύναμη της τάξης και με κάθε ευκαιρία ερχόταν από πίσω μου χαζεύοντας μία το σχέδιο μου και μία το στήθος μου, απειλώντας με πως αν δε βελτιωθώ θα με κόψει.
 
Οι εξετάσεις πλησίαζαν και εγώ μην έχοντας χρήματα για φροντιστήριο πήρα το θάρρος να πάω στο γραφείο του. Μπαίνοντας μέσα με σκαναρε από πάνω μέχρι κάτω και πήρε ένα βλέμμα ικανοποίησης. Είχε τόσο διαπεραστικό βλέμμα, κάθε φορά που με κοιτούσε ένιωθα ότι με βλέπει γυμνή.
 
Του ζήτησα να με βοηθήσει αλλά αυτός αρνούνταν λέγοντάς μου πως είναι παράνομο να μου κάνει ιδιαίτερα, και πώς θα βρει τον μπελά του για χάρη μου. Τον παρακάλεσα, του είπα πως θα κάνω ότι χρειαστεί για να περάσω το μάθημα του και πως θα του ήμουν υπόχρεη αν με βοηθούσε και τελικά δέχτηκε. Έτσι στις 7:00 το απόγευμα φόρεσα ένα μαύρο φορεματάκι με λεπτές τιράντες έπιασα τα μαλλιά μου μία ψηλή κοτσίδα και πήγα στο σπίτι του.
 
Άνοιξε την πόρτα με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω και μου είπε ξερά.
 
"Το εργαστήριο είναι δεξιά στο βάθος του διαδρόμου πήγαινε εκεί και έρχομαι. "
 
Μπαίνοντας έπαθα σοκ. Μέσα στο εργαστήριο ήταν ένας μυώδης άνδρας γύρω στα 30, λερωμένος παντού με χρώματα όπου ζωγράφιζε ένα πίνακα μιας γυμνής γυναίκας και το μόνο που φορούσε ήταν μία πετσέτα γύρω από τη μέση του.
 
"Εσύ πρέπει να είσαι η Μαρία" μου είπε χωρίς να πάρει τα μάτια του από τον πίνακα "γδύσου και θα σε αναλάβω εγώ μέχρι να έρθει ο κ. Γ"
 
Μάλλον κάποιο λάθος έχει γίνει σκέφτηκα και πήγα να φύγω από το δωμάτιο, πάω να ανοίξω την πόρτα και ξαφνικά ένα δυνατό χέρι την κλείνει κολλώντας με πάνω της.
 
"Θέλεις ή δε θέλεις να περάσεις το μάθημα Μαρία;"
 
μου λέει ενώ έχει κολλήσει πάνω μου νιώθοντας το σκληρό του καυλί να τρίβεται στη πλάτη μου.
 
"Θέλω να το περάσω μ..."
 
και πριν προλάβω να τελειώσω τη πρόταση μου με αρπάζει απ’ τα μαλλιά και μου ψιθυρίζει:
 
"Τότε θα κάνεις ότι θέλει ο δάσκαλος"
 
Με γυρνάει προς το μέρος του και τον βλέπω ολόγυμνο, η πετσέτα του είχε πέσει όταν προσπαθούσε να με ακινητοποιήσει και το θέαμα ήταν εκπληκτικό. Δεν είχα δει πιο χοντρό πέος στη ζωή μου, ήταν περίπου 18 εκατοστά και πολύ χοντρό.
 
"Βλέπω σου αρέσει το θέαμα" μου λέει. "Που να δεις πόσο θα σου αρέσει όταν σε ξεσκίσω"
 
Έρχεται πιο κοντά μου και με μια κίνηση μου ρίχνει το φόρεμα στο πάτωμα. Δεν αντέδρασα, η θέα του πούτσου του με είχε σοκάρει και αυτό το μαρτυρούσαν και οι καυλωμένες μου ρώγες.
 
Έπρεπε κάπως να κρύψω την καύλα μου αλλά μόνο η ιδέα πως είμαι τόσο ευάλωτη μπροστά σε έναν άγνωστο που θέλει να με υποτάξει στις ορέξεις του έκανε το μουνάκι μου να στάζει.
 
"Τώρα μικρό μου θα κάνεις ότι λέω εγώ. Όσο πιο πολύ θα φωνάζεις τόσο πιο πολύ θα πονάς, για αυτό σου συνιστώ να είσαι ένα καλό και ήσυχο κοριτσάκι, κατάλαβες;"
 
Δεν απάντησα και η πρώτη μπάτσα έπεσε με δύναμη στα βυζιά μου.
 
"Κατάλαβες είπα;"
 
"Μάλιστα"
 
"Τι κατάλαβες μικρό μου;"
 
Και η δεύτερη μπάτσα στα βυζιά με έκανε να πνίξω μια κραυγή.
 
"Μάλιστα θα είμαι ένα ήσυχο κορίτσι και θα κάνω ότι θες"
 
Με σήκωσε στην αγκαλιά του και με ακούμπησε στον καναπέ που είχε στο βάθος. Έσκυψε μπροστά μου και με μια κίνηση μου έσκισε το εσώρουχο. Έσκυψε και άρχισε να με γλείφει γλυκά και ήρεμα μέχρι που δεν άντεξα. Ένα βογκητό βγήκε απ’ το στόμα μου και τα καυτά μου υγρά γέμισαν το στόμα του. Τα έγλειψε όλα και μόλις τελείωσε και με την τελευταία σταγόνα, ένα δυνατό χαστούκι έπεσε στο καυτό μουνί μου.
 
"Σου είπα εγώ να τελειώσεις μικρό πουτανάκι; Τώρα θα δεις…"
 
Ανοίγει ένα βαλιτσάκι που είχε δίπλα του και από μέσα βγάζει ένα ζευγάρι δερμάτινες χειροπέδες και μεταλλικά μανταλάκια. Μου δένει τα χέρια και αρχίζει να χαϊδεύει και να μου φιλάει το στήθος με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αυτός ο άνδρας θα με τρελάνει. Από τη μία μου φέρεται λες και είμαι η τελευταία πουτανα και από την άλλη λες και είμαι το πιο αγνό κορίτσι που θέλει να του κάνει έρωτα.
 
"Συγνώμη για αυτό αλλά δεν με άκουσες και τώρα πρέπει να σου βάλω μυαλό"
 
μου λέει και νιώθω τα μανταλάκια να μου τσιμπάνε με δύναμη τις ρώγες. Με μια κίνηση με στήνει στα τέσσερα και αρχίζει να τρίβει τον πούτσο του στις τρυπούλες μου, χωρίς όμως να μπαίνει πουθενά. Θέλει να του το ζητήσω εγώ, να τον παρακαλέσω να μου ξεσκίσει τις τρύπες και αυτό με καυλώνει ακόμα περισσότερο.
 
Αρχίζω να κουνάω την λεκάνη μου ασυναίσθητα προσπαθώντας να τον οδηγήσω μέσα μου. Είμαι τόσο υγρή που κατά λάθος γλιστράει και μπαίνει το κεφάλι του. Ήταν αρκετό για με κάνει να φωνάξω, είχε βάλει μόνο το κεφάλι κι εγώ ένιωθα ότι με σκίζουν στα δύο. Έκανα μια ασυναίσθητη κίνηση να φύγω προς τα εμπρός αλλά δεν πρόλαβα. Με άρπαξε από τα μαλλιά και καρφώθηκε ολόκληρος μέσα μου. Ένιωθα να μου κόβεται η ανάσα και τα μάτια μου δάκρυσαν.
 
"Σε παρακαλώ, σταμάτα, πονάω, άσε με"
 
Με πλησιάζει στο αυτί και μου λέει "Δε φταίω εγώ μικρό μου, από σήμερα είμαι ο δάσκαλος σου και πρέπει να με ακούς. Όταν δε με ακούς πρέπει να σε τιμωρώ. Αν κάνεις ότι θέλω τότε και εγώ θα είμαι καλός μαζί σου εντάξει;" και σε κάθε του μικρή παύση μπαινοβγαίνει μέσα μου.
 
"Εντάξει"
 
"Εντάξει τι;" και με τραβάει απ’ τα μαλλιά για να μπει όσο πιο βαθιά γίνεται. Τα πόδια μου αρχίζουν να τρέμουν και όλο το σώμα μου να συσπάται. Αυτός εκεί, παραμένει καρφωμένος βαθιά μέσα μου πιέζοντας τη μήτρα μου.
 
"Εντάξει δάσκαλε θα είμαι καλό κοριτσάκι και θα κάνω ότι θες εσύ, αλλιώς θα υποστώ την τιμωρία σου" λέω και τελειώνω όπως δεν έχω τελειώσει ποτέ στη ζωή μου.
 
"Μπράβο μικρό μου τώρα ένα να μου καθαρίσεις τον πούτσο"
 
Κάθομαι στα γόνατα και αρχίζω να του γλείφω τα αρχίδια και να του τα ρουφάω. Είναι τεράστια και θέλω να δω πόσο μπορούν να χύσουν για εμένα. Ο πούτσος του είναι πολύ χοντρός για να χωρέσει όλος στο στόμα μου όποτε παίζω με το κεφάλι του και προσπαθώ να τον τρελάνω. Θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω.
 
Του ρουφάω το κεφάλι και του το δαγκώνω. Τον νιώθω να είναι κοντά αλλά δε θέλω να του το κάνω εύκολο, προσπαθώ να τον βασανίσω όπως έκανε αυτός σε εμένα. Μου αρπάζει το κεφάλι και το καρφώνει όσο πιο βαθιά γίνεται. Πνίγομαι από τα ζουμιά του, είναι τόσα πολλά που στάζουν μέχρι το πιγούνι μου.
 
Μου δίνει ένα γλωσσόφιλο και με τη γλώσσα του σκουπίζει όσα είχαν περισσέψει.
 
"Πως σου φάνηκε το πρώτο μάθημα μικρό μου;"
 
"Πολύ καλό δάσκαλε μου, αλλά με τη σχολή μου τι θα γίνει;"
 
"Μην ανησυχείς θα εισηγηθώ εγώ στον κ. Γ, αρκεί να είσαι καλή και μαζί του τώρα που θα σε διδάξουμε παρέα".


Copyright Ref Number: 16151310322S010Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.