Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Χαιρετώ την κοινότητα και καλώς σας βρίσκω! Είμαι ο Μιχάλης, 37 ετών και από εδώ θα μοιράζομαι μαζί σας δικές μου κυρίως ιστορίες (αλλά και μερικές που μου έχουν διηγηθεί φίλοι και φίλες).

Χαιρετώ την κοινότητα και καλώς σας βρίσκω!

Είμαι ο Μιχάλης, 37 ετών και από εδώ θα μοιράζομαι μαζί σας δικές μου κυρίως ιστορίες (αλλά και μερικές που μου έχουν διηγηθεί φίλοι και φίλες).

Ξεκίνημα, με μια από τις πρώτες μου εμπειρίες όταν ήρθα στην Αθήνα για σπουδές και δουλειά.

Ήμουν στα 19 και έμενα σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο. Στον πάνω όροφο υπήρχε ένα ζευγάρι, στα 43 ο άντρας και στα 28 η γυναίκα, με τους οποίους είχα και τις περισσότερες επαφές.

Ο Γιάννης εργαζόταν σε μια εταιρεία προώθησης ποτών και μου είχε προτείνει να πάω για δουλειά εκεί, ενώ η Σάντυ (1,68 μ. 55κ. ξανθιά με μέτριο στήθος και μικρό αλλά τουρλωτό κωλαράκι) ήταν διακοσμήτρια.

Μια μέρα, έχοντας μόλις γυρίσει από την σχολή ακούω το κουδούνι να χτυπάει επίμονα. Ανοίγω και βλέπω την Σάντυ να μπαίνει έντρομη και να μου εξηγεί πως επιστρέφοντας από την ξαδέρφη της βρήκε την πόρτα της παραβιασμένη..

"Φοβάμαι μήπως είναι κάποιος μέσα ακόμα και ο Γιάννης λείπει στην Ξάνθη"

Της είπα να ηρεμήσει και ανέβηκα μαζί της στο σπίτι. Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη, αλλά δε φαινόταν σημάδι παραβίασης. Μπήκαμε, τσεκάραμε τα δωμάτια και όλα ήταν στη θέση τους, μηδενίζοντας τις πιθανότητες διάρρηξης.

"Όλα φαίνονται καλά", της είπα, "δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς.."

"Θα σε πείραζε να μείνεις λίγο μέχρι να ηρεμήσω; Θέλω λίγη παρέα", μου είπε, χαϊδεύοντας μου το χέρι.

Της είπα πως θα μείνω για κάνα δίωρο γιατί είχα κανονίσει να βρεθώ με κάτι φίλους.

"Ωραία, σ' ευχαριστώ! Βολέψου, πάω να αλλάξω κι έρχομαι να παραγγείλουμε να φάμε κάτι.. τι λες;"

Δε μου φάνηκε περίεργη η πρότασή της, αφού κάναμε παρέα και με τον άντρα της είχαμε φάει αρκετές φορές όλοι μαζί.

Επέστρεψε μετά από κάνα εικοσάλεπτο, φορώντας ένα κοντό ρομπάκι κι έχοντας αφήσει ανοιχτά τα δυο πρώτα κουμπιά να φαίνεται το χωρίς σουτιέν στήθος της.

Κάθισε δίπλα μου και με κοιτούσε που είχα μείνει άφωνος...

"Έχεις καταλάβει ότι μου αρέσεις και σε θέλω, ε;"... μου είπε.

Πριν προλάβω να πω για τον Γιάννη και πως δεν είναι σωστό, το φούσκωμα στο παντελόνι μου με προδίδει... Η Σάντυ το βλέπει, βάζει το χέρι της στον πούτσο μου και μου λέει, δίνοντας μου ένα φιλί:

"Μ...και σε κάποιον άλλον αρέσω"

και αρχίζει να τον τρίβει. Περνάω το χέρι μου μέσα από τη ρόμπα και χαϊδεύω την κωλάρα της.

"Μας βγήκες καυλιάρης, μικρέ"

λέει και αμέσως της ρίχνω ένα δυνατό κωλοχάστουκο, το οποίο την έτσουξε αλλά και την καύλωσε περισσότερο!

Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και παίρνει με τη μία στο στόμα της το πρησμένο μου καυλί.. Η πίπα της είναι βαθιά και υγρή, η γλώσσα της παίζει μαεστρικά στο κεφάλι και τη βάλανο, τόσο που με το ζόρι κρατιέμαι να μη χύσω. Το καταλαβαίνει και αυξάνει ρυθμό κι ένταση, παίζοντας παράλληλα και τ' αρχίδια μου. Στα επόμενα δευτερόλεπτα αφήνω 4-5 μεγάλες ριπές σπέρματος στο στόμα της. Η Σάντυ προσπαθεί να καταπιεί όσα περισσότερα γίνεται ενώ τα υπόλοιπα τα αφήνει να τρέξουν στο λαιμό και το στήθος της.

Απαλλαγμένοι από κάθε ύφασμα, οδηγούμαστε στο κρεβάτι της. Ξαπλώνει και με περιμένει με τα πόδια ορθάνοιχτα. Πλησιάζω και γλείφω το υπέροχο και καυτό μουνάκι της, βάζοντας κι ένα δάχτυλο. Σηκώνομαι και τη φιλάω, βυθίζοντας αργά την πούτσα μου στην υγρή της τρύπα. Τερματίζω μέσα της και με κλειδώνει με τα πόδια της στη μέση μου. Για λίγα λεπτά ακόμα τη φιλάω στο στόμα, το λαιμό και το στήθος, πριν ανασηκωθώ και φέρω τα πόδια της στους ώμους μου, ξεκινώντας ένα δυνατό σφυροκόπημα στο μουνάκι της.

Της ζητάω να γυρίσει στα τέσσερα και τρελαίνομαι με το στήσιμο και τη θέα που μου προσφέρει. Της ρίχνω μερικά κωλοχάστουκα και καρφώνομαι με δύναμη μέσα της.

Στη συνέχεια, με ξαπλώνει και με καβαλάει, ξεκινώντας έναν απίθανο χορό πάνω στον πούτσο μου. Ο τρόπος που κουνιόταν και ανεβοκατέβαινε με έκανε να θέλω να τελειώσω ξανά και η Σάντυ μου φωνάζει:

"Μέσα μου, ρίχ' τα μέσα! Θέλω να νιώσω να με καίνε τα χύσια σου, μωρό μου!"

Μετά από αυτή την ατάκα, έχυσα σαν παλαβός και έπεσα σχεδόν πεθαμένος στο κρεβάτι.

"Πάω να παραγγείλω κάτι να φάμε και συνεχίζουμε...", μου είπε κλείνοντας το μάτι.

Πηδηχτήκαμε άλλες δύο φορές εκείνη τη μέρα και συνεχίσαμε μερικές βδομάδες ακόμα. Ίσως αναφερθώ σε κάποια από τις επόμενες ιστορίες.

 

© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151070222S006

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.