Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μόλις έχω κάνει το μπανάκι μου και κάθομαι γυμνή στο κρεβάτι. Σκέφτομαι το χθεσινό βράδυ και το πόσο απολαυστικό ήταν το σεξ που έκανα...

Μόλις έχω κάνει το μπανάκι μου και κάθομαι γυμνή στο κρεβάτι. Σκέφτομαι το χθεσινό βράδυ και το πόσο απολαυστικό ήταν το σεξ που έκανα.
 
Λίγα λόγια για εμένα, είμαι κοπέλα 26 ετών, plus size θα έλεγα με καμπύλες και μεγάλο κώλο. Δεν έχω σχέση αλλά ανά περιόδους έχω σταθερά fuck buddies. Τον τελευταίο καιρό έτυχε να είμαι μόνη. Οι καύλες την τελευταία εβδομάδα είχαν πάρει φωτιά για αυτό κι εγώ αποφάσισα να ψάξω την τύχη μου σε εφαρμογή γνωριμιών.
 
Χαζεύοντας, έφτασε στα μάτια μου η φωτογραφία ενός άνδρα, γύρω στα 40 με γκριζαρισμένα μαλλιά και γυμνασμένα χέρια, τον ήξερα, τον είχα δει στο γυμναστήριο να γυμνάζει το κορμί του αρκετές φορές. Δεν έτυχε ποτέ να μιλήσουμε αλλά τα βλέμματα που ανταλλάζουμε λένε πολλά! Δεν έχασα λεπτό και του έστειλα μήνυμα, μου είπε πως χάρηκε που του έστειλα και ότι ήθελε να με γνωρίσει περισσότερο. Εν τέλει με κάλεσε στο σπίτι του! Έκανα το μπανάκι μου, ξύρισα ότι τρίχα είχα, έβαλα τα αρώματα μου, ένα δαντελωτό στρινγκ και φόρμες, φυσικά και δεν έβαλα σουτιέν, ήθελα το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο.
 
Έφτασα στο διαμέρισμα του, και κάτσαμε στον καναπέ να μιλήσουμε. Ο φωτισμός ήταν χαμηλός και τα ερωτικά υπονοούμενα ήταν πολλά και από τις 2 πλευρές. Ένιωθα καυλωμένες τις ρώγες μου, ήμουν σίγουρη ότι τις είδε, το παντελόνι του φούσκωνε και καμία κίνηση δεν έκανε να το κρύψει. Μου χαϊδεύει τα μαλλιά και με φέρνει κοντά του. Μου δαγκώνει απαλά τα χείλη και ξεκινά να με φιλάει με ένα βαθύ όλο πάθος γλωσσόφιλο. Ένιωθα την υγρασία στο μουνί μου να αυξάνεται και το στρινγκάκι μου να έχει γίνει μούσκεμα. Με φιλούσε για ώρα. Μόλις σταμάτησε μου λέει:
 
- Το ξέρω πως αυτό θέλεις μικρό πουτανάκι, θέλεις να σε γαμήσω, για αυτό ήρθες…
 
και μου τραβάει απαλά τα μαλλιά τόσο όσο για να τεντωθώ και να μπορέσει να με φιλήσει στο λαιμό. Με φιλούσε και σιγά σιγά κατέβηκε στο στέρνο και μου κατέβασε το μπροστινό μέρος από το μπλουζάκι. Πλέον οι ρώγες μου ήταν εκτεθειμένες και καυλωμένες μπροστά του. Τις δαγκώνει απαλά, τις γλείφει και ξεκινάει να τις πιπιλάει με στοργή ενώ το χέρι του παίζει με όποια ρώγα είναι ελεύθερη. Πλέον η καύλα μου ήταν τεράστια, ήθελα να με γαμήσει και το ήξερε. Παραδώθηκα στην καύλα! Κατέβασα το χέρι μου στο παντελόνι του και απελευθέρωσα τον καυλωμένο του πούτσο, ήταν μετρίου μεγέθους και χοντρός. Τον χάιδευα εναλλάξ με τα αρχίδια του.
 
Σιγά σιγά κατέβηκα από τον καναπέ και γονάτισα μπροστά του. Του είπα να κάτσει αναπαυτικά και ξεκίνησα να τον γλείφω. Στην αρχή πιπιλούσα το κεφάλι και χρησιμοποιούσα το χέρι μου για να παίζω το κάτω μέρος. Σε λίγο ήταν ολόκληρος ο πούτσος του μέσα στο στόμα μου και τον τσιμπούκωνα λαίμαργα. Τον έβγαζα από το στόμα μου, τον σάλιωνα στο κεφάλι και τον έβαζα ξανά μέσα. Τώρα πλέον, κρατάει το κεφάλι μου και δίνει ο ίδιος ρυθμό. Μου γαμάει το στόμα αργά, τεντώνεται και μπαίνει ολόκληρος μέσα στο στόμα μου. Τον νιώθω στο λαιμό μου. Κάποιες φορές με πνίγει λιγάκι αλλά γουστάρω πολύ.
 
Σταματά και σηκώνεται. Με σπρώχνει στον καναπέ στα 4 και μου κατεβάζει το παντελόνι. Βλέπει τον κώλο μου, τον χαϊδεύει και τον χτυπάει μερικές φορές. Νιώθω την καύλα μου στο φουλ και βγάζω μικρές κραυγούλες απόλαυσης. Οδηγεί το χέρι του στο μουνί μου και γλιστράει 2 δάχτυλα μέσα.
 
- Ώστε σου αρέσει πουτανάκι μου… ανυπομονείς να σε γαμήσω;
 
Γυρνάω, τον βλέπω και του γνέφω «ναι». Χωρίς δεύτερη κουβέντα έχει μετακινήσει το στρινγκ μου στο πλάι και γλιστράει τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι μου. Με γαμάει αργά στην αρχή και νιώθω κάθε σπιθαμή του μέσα μου. Συνεχίζει πιο γρήγορα και καταλήγουμε να μου τραβάει τα μαλλιά και να με γαμάει πολύ γρήγορα. Εννοείτε ότι εγώ από καύλα φώναζα και του έλεγα να με γαμήσει πιο γρήγορα και πόσο πουτάνα είμαι!
 
Του είπα να καθίσει στον καναπέ και έκατσα πάνω του. Φιλιόμασταν κι εγώ ανεβοκατέβαινα στον πούτσο του. Κρατούσε σφιχτά τα βυζιά μου και ανά φάσεις τα πιπιλούσε ή τα έφτυνε. Ανεβοκατέβαινα γρήγορα στην αρχή και μετά πιο αργά.
 
Μου ψιθύρισε πως θέλει να με γλείψει. Σιγά σιγά ανέβηκα και έκατσα στο πρόσωπο του. Ένιωθα τη γλώσσα του να γλείφει την κλειτορίδα μου και να μπαίνει στο μουνί μου εναλλάξ. Έχυσα όσο με έγλειφε φωνάζοντας δυνατά και νιώθοντας όλο μου το κορμί να τρέμει. Μου είπε ότι θα χύσει. Γονάτισα μπροστά του, έτριβα τις ρώγες μου και εκείνος έπαιζε με το καυλί του. Μου έχυσε στο στόμα, το λαιμό και τα βυζιά.
 
Σαν καλό κοριτσάκι που είμαι έγλειψα κάθε σταγόνα που έμεινε…


Copyright Ref Number: 16151180422S046Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.